Paxo sms lån             


  Flexkontot

  Flexkontot lån och krediter

  Flexkontot

  Flexkontot med betalningsanmärkning. Flexkontot är ett nytt lån som är en onlinekredit och fungerar som ett vanligt kreditkort på nätet! Flexkontot är att betrakta som ett kreditkort med betalningsanmärkning. Jämfört med ett s.k låna 20000 kr med betalningsanmärkning sms lån och snabblån så är krediten bra. En bra kontokredit för den behöver låna pengar trots betalningsanmärkning under ett år (årslån). Flexkontot är bra och bättre än många motsvarande smslån och snabblån. Om kredit beviljas överförs pengarna direkt kontot både under kvällar och helger direkt via på nätet.

  Du kan ansöka och få kredit om 5000 – 20 000 kr snabbt med betalningsanmärkning. Kredit snabbt och enkelt trots betalningsanmärkning hos kreditgivaren. Låna 20 000 kr med betalningsanmärkning med en flexibel återbetalningstid på 1 – 12 månader (årslån).

  Flexkontot kreditflexkontot.se och lån

  Flexkontot kredit fakta
  Kreditbelopp Kredit maxbelopp: låna 5000 – 20000 kr
  Kreditbelopp ny kund Kredit nya kunder: 5000 – 20000 kr
  Kreditbelopp återkommande kund Kredit existerande kunder: 5000 – 20000 kr
  Ränta per månad Fast månadsränta: 4.95%
  Effektiv ränta per år Effektiv ränta: 135.53%-210.44 % i effektiv ränta (vid kredit av 20000 kr i 12 månader)
  KreditperiodKreditperiod: 1- 12  mån
  Minsta återbetalning per månad Minsta delbetalning: återbetalning 10 %/mån – minst 500 kr
  Åldersgräns Åldersgräns: 20 års gräns för kredit
  Uppläggningsavgifter Uppläggningsavgift: 400 kr Har en uppläggningsavgift
  Adminstrationsavgifter Administrationsavgift: 0 kr Har administrationsavgifter
  Årsavgifter Årsavgift: 400 kr – kostnadsfritt första året Har årsavgifter
  Aviavgifter Aviavgift: 30 kr/mån (autogiro: 30 kr/mån)Aviavgifter oavsett om du betalar tillbaka med autogiro
  Kredita pengar gratis Flexkontot Gratis lån – låna upp till 0 kr gratis i 0 dgrDu kan kredita pengar gratis hos Flexkontot
  Lån pengar med betalningsanmärkning MeddelandelånKredit med betalningsanmärkningDu kan inte kredita pengar med betalningsanmärkningar hos Flexkontot
  Kredita pengar Flexkontot BankIDTar BankID: använder BankID Du kan kredita pengar med BankID hos Flexkontot
  E-legitimation för elektronisk signering Flexkontot smskredit Tar e-legitimation: använder e-leg Du kan kredita pengar med E-legitimation hos Flexkontot
  UC kreditupplysning FlexkontotKredit utan ucTar UC – kreditupplysning / kontroll Flexkontot använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
  Vilket inkassobolag använder Flexkontot? Inkassobolag: Svea Inkasso AB Vilket inkassobolag Flexkontot använder är Svea Inkasso AB
  Förlängning av kredit Flexkontot sms kredit Förlänga kredit: förlängning av kredit/återbetalning av kredit Du har möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Flexkontot kredit
  Utökning av Meddelandelån smslån Höja / utöka kredit: möjlighet att utöka kredit Du har inte möjlighet till utökning av ditt Flexkontot smskredit
  Låneförsäkring Meddelandelån Kreditskydd: Inget Flexkontot har ingen krediteförsäkring för sitt kredit
  Direktutbetalning Meddelandelån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Kredit direktutbetalning vardagar – kredit utbetalning direkt (Utbetalning sker samma dag)Du får pengarna utbetalda direkt hos Flexkontot
  Direktutbetalning Meddelandelån smslån utbetalning helg Kredit direktutbetalning helger – kredit utbetalning helg (Nordea och Handelsbanken)Du får pengarna utbetalda direkt hos Flexkontot
  ANSÖK NU

  Låna pengar hos Flexkontot

  Flexkontot är en del av Brixo AB och erbjuder en kontokrediter med en limit upp till 20 000 kr. FlexLimit är en liknande kontokredit som ges ut av Meddelandelån. Båda kontokrediterna är bra buffertar som ger tillgång till pengar när man är i akut behov av behöva låna pengar snabbt. Få en online kreditlimit på upp till 20 000 kronor och utnyttja denna när du behöver det. Flexibel återbetalning som gör att man anpassa uttag och återbetalning till sin ekonomi. En kontokredit fungerar som ett kreditkort fast utan ett fysiskt kort.

  Låna upp till 20 000 kr med betalningsanmärkning i kontokredit

  Flexkontot är en ny lånetjänst som lanserats av Brixo AB där man erbjuder online krediter på 5 000 kr, 10 000 kr, 15 000 kr och 20 000 kr utan UC kreditupplysning. Flexibel återbetalning av kontokredit där man kan välja delbetala på 1 och 12 månader beroende på hur stor kredit man fått. Tänkt dig ett kreditkort fast utan själva kortet – det är vad som beskriver vad en kontokredit är för något!

  Det händer att man måste låna pengar snabbt med betalningsanmärkningar för att täcka ett akut behov som uppstått. Flexkontot online kredit kan gör att du både kan täcka upp situationer där man inte har pengar och vill slippa låna ett större belopp än vad man behöver. Då kan en kontokredit upp till 20 000 kr utan uc och med betalningsanmärkning vara ett bra alternativ.

  Man kan ansöka om kontokrediter om 5 000 – 20 000 kr men endast använda det belopp som man behöver för stunden. Så fort kreditansökan godkänts kan valfri summa lyftas från krediten. Det innebär att man endast betalar ränta på det utnyttjade beloppet.

  Låna pengar av Flexkontot

  Vad innebär det att låna pengar av Flexkontot? Här kan du se vad innebär det att ansöka om en kontokredit hos Flexkontot:

  • Flexibel utbetalning – pengarna på kontot när du behöver dem
  • Flexibel återbetalning – välj själv hur mycket du vill betala tillbaka varje månad
  • Ansökan kan ske när som helst under dygnet och legitimera dig enkelt med BankID
  • Välj kreditlimit från 5 000 kronor upp till 20 000 kronor
  • Gratis ansökan och inga dolda avgifter
  • Inget krav på borgen eller annan säkerhet
  • Kreditupplysning hämtas från UC

  Ansökan, besked och utbetalning

  Hemsidan är öppen för ansökningar dygnet runt alla dagar i veckan. Inkomna ansökningar behandlas så snart som möjligt och slutligt besked ges inom 24 timmar från ansökningstillfället. Utbetalning sker direkt efter att ansökan beviljats.

  Flexibel återbetalning – 10% av utnyttjad kredit (minimum 500 kr)

  Välj själv hur mycket du vill betala varje månad och betala bara ränta för den delen av din kredit som utnyttjas. Minsta belopp att betala ska dock alltid betalas enligt månadsavin som förfaller den 28:e varje månad. Minsta återbetalningsbelopp är 10 % av utestående belopp den 14:e i respektive månad, dock lägst 500 kronor. Minsta belopp att betala dras automatiskt via autogiro den 28:e varje månad. Vill du betala ett större belopp måste du själv lägga in betalningen enligt instruktionen på månadsavin.

  Flexkontot kredit

  Flexkontot erbjuder krediter trots betalningsanmärkning där man kan låna upp till 20000 kr med betalningsanmärkning och säkerhet. Nya kunder kommer att erbjudas snabba och flexibla krediter med återbetalning på 12 månader, vilket är ett bra komplement till Meddelandelån som har återbetalningstider på 15-90 dagar!

  Bolaget är helt fristående och erbjuder små och flexibla krediter trots betalningsanmärkning. Krediterna är att betrakta som s.k kontokrediter eller mikrokrediter trots betalningsanmärkningar och med enkla, tydliga priser och villkor utan några konstigheter.

  Flexkontot ränta och kostnader

  Här har du exempel på en kredit om 10 000 kr. Lånebeloppet 10 000 kr som återbetalas under 31 månader till en fast månadsränta om 4,95 % och återbetalning sker med 10% utestående kreditbelopp. Det sammanlagda beloppet och den effektiva räntan är uträknade utifrån att ett uttag gjorts om 10 000 kr och där krediten är återbetald på 31 månader.

  • Totalt belopp att betala: 19 647 kr
  • Räntekostnad: 9 647 kr
  • Effektiva årsräntan är 106,7 %.

  Representativt exempel är en kredit på 10 000 kronor som återbetalas under 31 månader. Uppläggningsavgift är 400 kronor, årsavgifter är 2 x 400 = 800 kronor, aviavgifter är 31 x 30 = 930 kronor och ränta är 7 517 kronor. Nominell årsränta är 59,40 % (12 x 4,95 %) och den effektiva årsräntan blir 106,7 %.

  Återbetalning sker med 10 % av det utestående kreditbeloppet, dock lägst 500 kr, per månad under de första 30 månaderna och resterande del av kreditbeloppet under den efterföljande sista månaden. Du kommer totalt att ha betalat 19 647 kronor när krediten är återbetalad vilket innebär en kostnad för krediten som uppgår till 9 647 kronor.

  Flexkontot utbetalning – utbetalning direkt både vardagar och helger

  kredit Flexkontot utbetalning sker direkt på dagen, både under vardagar och helger. Du oftast pengarna inom 15 minuter. Önskar du få pengar på kontot redan idag? Kontokrediten är att betrakta som ett kontokredit utan utan uc med skillnaden att du kan utnyttja krediten direkt. Om du vill ansöka om en kredit utan uc så kommer kreditgivaren att vara ett alternativ för dig och pengarna sätts in direkt på kontot samma dag, både under helger och vardagar.

  För att ansöka om kredit krävs vare sig säkerhet eller borgenär. När tillfället ges så kan du teckna en korttidskredit på 5000 – 20 000 kr genom kreditgivaren Flexkontot.se med återbetalningstid på 1 -12 månader. Ett perfekt alternativ för dig som tillfälligt behöver extra pengar lättillgängligt vid akuta behov.

  Insättning på kontot inom 15 minuter!

  Företaget gör direktutbetalningar på bankkonton hos Handelsbanken och Nordea. Utbetalning till andra banker sker också snabbt och normalt inom 1 dag. Utbetalningar görs endast under kundtjänstens öppettider.

  Krediter dygnet runt hos Flexkontot

  Att ansöka om en kredit är gratis och beviljas din kreditansökan så kan du överföra pengarna direkt dit du vill. Detta innebär att du kan ha pengar på ditt konto inom ett par timmar efter att din ansökan beviljats. Du kan även låna under kvällar och på helger och få direkt utbetalning till ditt bankkonto.

  Flexkontot krav för att få en kredit

  Flexkontot krediter beviljas endast till personer som är minst 20 år gamla och kreditvärdiga! Lån trots betalningsanmärkning godkänns. Du som kredittagare måste uppfylla följande kreditvillkor som är grundkraven för att kunna bli beviljad lån hos Flexkontot är följande:

  • Minst 20 år gammal
  • Inkomst om minst 200 000 kr per år
  • Legitimera dig med BankID
  • Svensk personnummer
  • Folkbokförd i Sverige
  • Ingen aktuell skuld hos Kronofogden
  • Betalningsanmärkningar får förekomma. Tidigare betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder för att kunna bli beviljad en kontokredit.

  Flexkontot uc

  Flexkontot uc? Tar Flexkontot uc? Ja, Flexkontot tar uc vilket innebär att man tar sin kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) vid kreditbedömningen. Då bolaget använder uc vid sin kreditprövning så kan det vara bra att läsa kreditvillkoren noggrant ifall du är ute efter ett lån utan uc. Tänk på att företaget tar uc så du inte får en onödig förfrågan som senare kan försvåra dina chanser att ta lån hos andra lånegivare.

  Flexkontot med betalningsanmärkning

  Flexkontot trots betalningsanmärkning? Är det möjligt att få Flexkontot med betalningsanmärkning? Ja, Flexkontot godkänner betalningsanmärkningar. Det gör att det är möjligt att få Flexkontot trots betalningsanmärkningar. Trots att kreditgivaren tar uc så godkänner de betalningsanmärkningar. Så att man tar UC behöver inte vara några problem ifall man är rädd att eventuella betalningsanmärkningar ska synas.

  Flexkontot med betalningsanmärkning

  Gamla betalningsanmärkningar behöver inte vara något problem för att få lån då kreditgivaren säger att de fokuserar mer på framtida betalningsförmåga än den historiska. Lånegivaren gör alltid en kreditbedömning som baseras på kundens uppgifter och en kreditupplysning från UC. Krediter lämnas endast till kunder som bedöms kunna betala tillbaka. Det innebär att det är din återbetalningsförmåga som avgör ifall du kommer att beviljas ett lån eller inte.

  Besök Flexkontot.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar genom en kontokredit.
  TILL KREDITEN>>

  Omdöme Flexkontot

  Flexkontot har inte funnits så länge så det finns få externa omdömen. Det finns endast två omdömen hos Trustpilot med ett snittbetyg på 7.7 poäng av 10 möjliga. Antalet lämnade omdömen är lågt så det går inte dra några vidgående slutsatser av detta. Generellt brukar omdömen som dessa inte vara bra för smslån och snabblån hos Trustpilot.

  Här nedan listar vi några fördelar och nackdelar som kan fundera på vid bedömningen om detta är en bra kontokredit:

  Fördelar med krediten

  • Kreditbelopp upp till 20 000 kr.
  • Direktöverföring av pengarna till kontot.
  • Avgiftsfri kreditansökan
  • Kredit utan säkerhet
  • Kredit trots anmärkning

  Fördelar med krediten

  • För höga inkomstkrav – kraven som ställs är i nivå med det som ställs för privatlån på flera hundra tusen.
  • Tar uc trots att man beviljar lån med anmärkning.
  • Lite för lågt belopp för uc.
  Besök Flexkontot.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att få ett kreditkonto.
  TILL KONTOKREDITEN>>

  Höja Flexkontot kredit

  Höja Flexkontot? Utöka kredit? Ja, det går att höja kreditgränsen och utöka krediten. Ifall du vill höja och utöka kreditbeloppet så kan ansöka om det. 

  Utökad kredit – så höjer du din kreditgräns!

  Du kan utöka din kredit upp till 20000 kr. Det innebär i praktiken att du alltid kan ansöka om höja kreditgränsen till 20 000 kr igen ifall du återbetalat större delar av krediten. Om du blir beviljad en utökad kredit så får du betala en ny uppläggningsavgift.  Något att tänka på är att det måste ha gått minst sex månader från att din senaste kreditgräns beviljades innan de prövar en ansökan om ökad kreditgräns. Ansökan  högre kreditgräns görs på mina Mina Sidor.

  Besök www.Flexkontot.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att få ett kreditkonto.
  TILL KREDITEN>>

  Flexkontot ränta och avgifter

  Kontokrediten löper tillsvidare. Här följer information om prisstruktur genom ett representativt exempel på en vanlig kredit. Krediten på 10 000 kr som återbetalas under 31 månader. Återbetalning sker med 10 % av det utestående kreditbeloppet, dock lägst 500 kr, per månad under de första 30 månaderna och resterande del av kreditbeloppet under den efterföljande sista månaden.

  • Uppläggningsavgift: 400 kronor
  • Årsavgifter är 2 x 400 = 800 kronor
  • Aviavgifter är 31 x 30 = 930 kronor (kostnadsfritt första året)
  • Ränta är 7 517 kronor.
  • Nominell årsränta är 59,40 %
  • Effektiva årsräntan blir 106,7 %.
  • Totalt att betala: 19 647 kr.

  När krediten har återbetalats så har 9 647 kronor betalats för krediten (totala kostnaden). Inga ytterligare kostnader tillkommer utöver ränta så länge lånet återbetalas enligt plan. Om du ansöker om och beviljas en högre kreditgräns utgår en ny uppläggningsavgift.

  Flexkontot inkasso

  Flexkontot inkasso? Bolaget använder sig av inkassobolaget Svea Inkasso AB. Om din kredit går till inkasso kommer du att få ett kravbrev från inkassoföretaget Svea Inkasso. Kostnader som kan tillkomma ditt kredit ifall det går till inkasso:

  • Förseningsavgift på 195 kr
  • Dröjsmålsränta utgår f n  36 %
  • Lagstadgad påminnelseavgift 60 kr
  • Lagreglerad inkassokostnad 180 kr

  Flexkontot kredit kundtjänst / kundservice

  Flexkontot öppettider

  Öppettider vardagar Öppettider helger
  Öppettider vardag Måndag – fredag: 07.00-22.00 Öppettider helg Öppet under helger
  Öppettider lördagar Lördagar: 07.00-22.00 Öppettider söndagar Söndag: 12.00-16.00

  Ansökan kan skickas när som helst på dygnet och den kommer att behandlas under öppettiderna.

  Flexkontot kredit kontaktuppgifter

  Support e-post Support telefon
  E-post support kundtjanst@Flexkontot.se Telefonnummer 014 – 02 71 474

  Flexkontot kredit företagsinformation

  Betalningsinformation Externa länkar
  Företagsnamn: Brixo AB Företagsinformation hos allabolag.se Information om ägaren hos allabolag.se
  Organisationsnummer: 556708-4578 Brixo AB är registrerad hos FI" href="http://www.fi.se/sv/vara-register/foretagsregistret/details?id=134720" target="_blank" rel="noopener">Registrerad hos Finansinspektionen Ägaren</td><td > Brixo AB</td><td > är registrerad hos Finansinspektionen
  Postadress: Birger Jarlsgatan 31 – Registrerad hos FI Brixo AB är registrerad hos FI" src="http://www.xn--allaln-mua.se/wp-content/uploads/2013/07/JA.png" alt="Ägaren Brixo AB är registrerad hos FI" width="20" height="20" />
  111 45 Stockholm- Står under FI:s tillsyn Brixo AB står under FI:s tillsyn" src="http://www.xn--allaln-mua.se/wp-content/uploads/2013/07/NEJ.png" alt="Flexkontot står inte under FI:s tillsyn" width="20" height="20" />
  Besöksadress: Polstjärnegatan 4 Brixo AB" href="/till/flexkontot" target="_blank" rel="nofollow noopener">Mer om Brixo AB
  Brixos Plusgiro nummer Plusgiro: E/T bankgiro Bankgiro:
  Ferratum är medlem i SKEFSKEF
  TILL KREDIT>>

  Om Brixo AB

  Flexkontot ägs och drivs av Brixo AB som är ett svenskt fintechbolag.  Deras affärsidé är utmana det traditionella banksystemet genom att erbjuda internetbaserade krediter till privatpersoner. Bolaget grundades 2014 och är ett konsumentkreditinstitut som står under Finansinspektionens tillsyn.

  Brixo AB erbjuder utöver kreditkonton upp till 20 000 kr även vanliga blancolån och privatlån upp till 30 000 kr under varumärket Brixo.

   

  VN:F [1.9.22_1171]
  Omdöme: 0.0/5 (0 röster)
  VN:F [1.9.22_1171]
  Omdöme: 0 (av 0 röster)

  Flexkontot liknande lån?

  Något av dessa lån kanske passar dina ekonomiska förväntningar bättre:

  Flexkontot liknande lån

  Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Flexkontot lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Flexkontot liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Flexkontot med samma lånebelopp.

  Liknande lån som Flexkontot

  Jämför ränta och villkor med andra Flexkontot liknande lån innan du tar Flexkontot lånet. Du hittar liknande lån som Flexkontot genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Flexkontot liknande lån.

  Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  7 − sex =