Paxo sms lån             


SMSLÅN

ALLA SMSLÅN I SVERIGE – JÄMFÖR SMS LÅN DIREKT & SNABBT

Nya smslån 2017? AllaLån.se jämför alla smslån i Sverige och då menar vi alla smslån som finns och alla smslån på marknaden i Sverige genom att skapa en alla sms lån lista för respektive låneområde. Så ifall du söker alla nya smslån 2017 eller alla smslån utan uc så att går det nu snabbt och enkelt kan hitta billiga sms lån säkert. Smslån kan vara bra ifall man behöver låna snabbt och behöver få pengarna direkt. I jämförelse nedan ingår ett stort antal etablerade smslångivare. Det finns många sms lån och nästan alla kan ta sms lån samma dag? Smslån som inte tar uc kreditupplysning är framtagna för de som vill ta sms lån med besked och svar samma direkt så att man ta smslån samma dag. Här är vår lista på alla smslån som finns.

SMS LÅN MED SVAR DIREKT

Sms lån svar på låneansökan direkt ? Ja, numera går det snabbt att ta sms lån då lånegivarna använder BankID och E-legitimation samt att majoriteten av lånen är s.k snabba smslån. Sms lån med svar direkt?

Smslån med BankID och E-legitimation

Kreditgivare Kreditupplysning Lånebelopp Inkomstkrav Mer info Lån utan uc
EverydayplusCreditsafe lån200 – 15000 kr24000 kr/år Everydayplus ANSÖK
Onea lån som inte tar ucCreditsafe lån 50 – 30 000 kr 40 000 kr/årOnea ANSÖK
Frogtail lån som inte tar uclån med Bisnode 1 000 – 50 000 kr 20 000 kr/årFrogtail ANSÖK
Sms lån Meddelandelån Creditsafe sms lån 1000– 10 000 kr IndividuelltMeddelandelån ANSÖK
Risicum sms lån som inte tar uc lån med Bisnode 500 -12 000 kr 24 000 kr/år Risicium ANSÖK
Sms lån VivusCreditsafe lån 500 – 16 000 kr 100 000 kr/årVivus ANSÖK
Sms lån hos Ferratum Creditsafe lån 500 – 15 000 kr 20 000 kr/årFerratum ANSÖK
Lån snabbt utan uc med betalningsanmärkning monettilån med Bisnode 1 000 – 20 000 kr 20 000 kr/årMonetti ANSÖK
låna pengar hos nätlån med betalningsanmärkningar Creditsafe lån 1 000 – 4 000 kr Individuelltnätlån ANSÖK
Sms lån Lånbutikenlån med Bisnode 1 000 – 10 000 kr 24 000 kr/årLånbutiken ANSÖK
Daypay sms lånCreditsafe sms lån500– 20000 kr 40 000 kr/årDaypay ANSÖK

Ovanstående sms lån tar inte uc och ger svar direkt vid sin kreditprövning. Smslånen tar sin kreditupplysning hos andra kreditupplysningsföretag än UC, vilket innebär att man ansöka om smslån hos flera av lånegivarna utan att risker att få för många förfrågningar. Nedan finns flera lån utan uc där man kan ta sms lån utan uc snabbt och enkelt – se även alla alla sms lån utan uc ifall du vill ta ett smslån på 1000, 2000 och 3000 kr utan uc.

STÖRRE SMSLÅN SNABBT OCH ENKELT

Kreditgivare Kreditupplysning Lånebelopp Inkomst krav Mer info Smslån
Lån snabbt Leasy MinilånCashbuddy UC 5 000 – 10 000 kr Låg taxerad inkomst/ IndividuelltLeasy Minilån ANSÖK
Smslån KlicklånCashbuddy UC 5 000 – 40 000 kr 100 000 kr/år*Klicklån ANSÖK
Smslån ThornCashbuddy UC 5 000 – 50 000 kr 100 000 kr/år*Thorn ANSÖK
Smslån LeasyCashbuddy UC 5 000 – 50 000 kr 100 000 kr/år*Leasy ANSÖK
fokuslån sms lånCashbuddy UC 10 000 – 75 000 kr 100 000 kr/år*Fokuslån ANSÖK
Selene Finans lån Creditsafe sms lån3 000 – 30 000 krLåg taxerad inkomst/ IndividuelltSelene Finans ANSÖK
Lånbolaget smslån som inte tar uc Creditsafe lån3 000 – 30 000 krLåg taxerad inkomst/ IndividuelltLånbolaget ANSÖK
Smslån Cash2you Cashbuddy UC 3 000 – 20 000 kr Låg taxerad inkomst/ IndividuelltCash2you ANSÖK
Smslån Cash BuddyCashbuddy UC 3 000 – 25 000 kr Låg taxerad inkomst/ IndividuelltCashBuddy ANSÖK

*Låg individuell ränta från endast 9,9 % och valfri avbetalningstid på 12 – 60 månader

SMSLÅN MED BETALNINGSANMÄRKNING UTAN UC

Vill du kunna ta sms lån trots att du har betalningsanmärkningar? Du är inte ensam då alltfler vill ta sms lån och med betalningsanmärkningar och många lånegivare erbjuder lånemöjligheter till de som har betalningsanmärkningar. Har du betalningsanmärkningar ska du i första hand prova att låna pengar via nedanstående lånegivare:

Kreditgivare Kreditupplysning Lånebelopp Åldersgräns Inkomstkrav Mer info Ansök
Sms lån Ferratum Creditsafe sms lån 500 – 15 000 kr 18 år 20 000 kr/årFerratum ANSÖK
Sms lån Kredit365 Sergel smslån 500 – 5 000 kr 20 år IndividuelltKredit365 ANSÖK
låna pengar hos nätlån med betalningsanmärkningar Creditsafe lån 1 000 – 4 000 kr 18år Individuelltnätlån ANSÖK
Smslån utan uc koll Expresskredit Creditsafe sms lån 1000– 8 000 kr 18år IndividuelltExpresskredit ANSÖK
Daypay smslånCreditsafe sms lån500– 10 000 kr 18år IndividuelltDaypay ANSÖK

ALLA SMSLÅN PÅ MARKNADEN

Vår målsättning är att lista alla smslån i Sverige så att det blir lätt att hitta alla sms lån på marknaden vare sig det handlar om alla nya smslån 2017 eller alla smslån utan uc.

SMSLÅN UTAN UC OCH INKOMST

Sms lån utan uc och inkomst är inte alltid lätt hitta om man inte är ute efter sms lån utan uc koll som är de snabbaste lånen utan uc där det krävs låg inkomst. De flesta av av lånen på denna sida är s.k snabba lån, men lånen som ges ut av CashBuddy, Cash2you, Thorn och Leasy är s.k mindre blancolån och inte rena snabblån eller sms lån. CashBuddy, Cash2you, Thorn och Leasy är de kreditgivare som accepterar flest ansökningar snabbast och speciellt för de lite större beloppen.

De flesta privatlånegivare kräver att låntagaren ska ha ett fast jobb för att få ett privatlån, men hos Thorn så kan man få lån utan fast jobb! Thorn kräver istället att man har en deklarerad inkomst om 100 000 kr för att få låna pengar, dvs Thorn utgår ifrån föregående års inkomst. Det innebär att du kan få ett privatlån hos Thorn trots du saknar ett fast arbete vid lånetillfället! Det är perfekt ifall man söker smslån och har en låg inkomst.

ANDRA SMS LÅN DIREKT

De flesta smslån är snabba smslån med besked direkt och pengarna samma dag. Nedan tar vi upp fler s.k sms lån direkt som är smslån utan uc kreditupplysning.

SMSLÅN som tar UC kontroll – Upplysning – Kreditupplysning

Lån med uc kreditupplysning

Kreditgivare Kreditupplysning Lånebelopp Inkomst krav Mer info Smslån
Smslån Ellos Privatlån Ellos UC 2 000 – 20 000 kr 84 tkr/årellos privatlån ANSÖK
Smslån FinarefFinaref UC 3 000 – 40 000 kr 84 tkr/årFinaref  ANSÖK
Euroloan smslånEuroloan UCeuroloan ANSÖK
Moneypal Moneypal UC 5 – 30 000 kr 115 tkr moneypal  ANSÖK
NettofinansNettofinans UC nettofinans ANSÖK
nödkontanterNödkontanter UCNödkontanter

Kort info om sms lån

Vad är smslån? Varför skriver vissa smslån och andra sms lån eller sms-lån? Ja, det är en bra fråga, men samtliga är samma typ av snabblån. Namnet sms lån är ett kännetecken för ett litet lån som där det går att låna pengar snabbt utan uc genom ett sms. Det rör sig oftast mindre summor pengar snabbt so behövs snabbt. Inte alltför ofta rör det sig om riktigt små belopp på mellan 500 och 5000 kr. Dock finns idag även större smslån där man kan låna upp till 30 000 kr. Dessa större sms-lån kallas oftast för något annat såsom snabblån eller blancolån. Ansökan sker med sms-meddelande eller nätansökan. Pengarna hamnar på kontot redan samma dag eller senast någon dag senare.

Sms lån som går att förlänga

Smslån som går att förlänga är den typ av lån som många vill ha när det krisar sig. Dessa lån kan vara bra att välja då det som utmärker sms-lån är den korta återbetalningstiden. Många missbedömer detta och kan inte betala tillbaka lånet när förfallodatumet infaller. Därav kan det vara bra att satsa på sms-lån som går att förläng. Förlängningsmöjligheten gör att man kan utöka löptiden vid behov. Detta minskar risken för straffavgifter och dröjsmålsräntor, men istället så får man betala en förlängningsavgift. Därav ska man välja säkra smslån som ger erbjuder en möjlighet att förlänga  smslånet med 15-60 dagar extra för att vara på den säkra sidan. Att förlänga smslån kostar i form av förlängningsavgift, men fördelen är att man kan undvika betalningsanmärkningar ifall man inte kan betala vid förfallodagen.

Sms lån som inte ringer upp

Sms lån som inte ringer upp är det många som frågar efter. En av anledningarna är att många inte orkar ta diskussionen med kreditgivarna utan vill låna snabbt.

Sms lån som betalar ut direkt

När man är ute efter sms-lån så är behovet akut och man behöver få pengarna direkt. Därav så är det många som letar efter sms lån som betalar ut direkt så att de kan få pengarna direkt. Nästan alla sms-lån är sådana att betalningen sker på direkten.

Sms lån som betalas ut på helger

Pengabehovet är inte bara ett vardagsproblem utan under helgerna kan man behöva pengar akut. Därav så har sms-lån som betalas ut på helger blivit populära, men det är inte många som erbjuder dessa då det är krångligt att få till.

Sms lån ränta – är smslån billigt eller dyrt?

Det blir allt billigare att ta sms-lån, efter många dyra år har konkurrensen på den fria marknaden sätt till att priserna pressats. Ändå skriver tidningar nästan dagligen om ockerränta och orättfärdiga låneavtal. Visserligen har sms lån ofta en hög effektiv ränta som gör att de har en högre kostnad jämför med andra lån, men det är sällan grundkostnaden i sig som gör att privatpersoner hamnar i ekonomisk knipa. Många gånger handlar det om personer som slarvat med återbetalningen. Så länge du ser till att betala tillbaka pengarna i tid, finns det billiga sms-lån som endast kostar ett par hundralappar.

SMSLÅN SOM EJ TAR UC

Sms lån som inte tar uc koll? Ja, det går att ta snabblån utan uc hos nedanstående lånegivare då ingen använder UC kreditupplysning. Dessa tar inte någon UC kreditupplysning, utan erbjuder s.k blancolån utan uc där kreditupplysning inte tas hos Upplysningscentralen (UC). Söker man lån hos kreditgivarna så tar de en kreditupplysning att tas hos Creditsafe, D & B, Bisnode, Business Check, Instantor, Sergel eller Soliditet för sin kreditbedömning. Klicka på respektive kreditupplysningsföretag för att hitta alla lånegivare som använder det företagets kreditupplysning för sin kreditprövning.

SMSLÅN UTAN KREDITPRÖVNING

Idag kan man ta  kreditupplysning, men inte ta sms lån utan kreditupplysning. Alla smslångivare är skyldiga enligt lag att göra en kreditbedömning med hjälp av en kreditupplysning. De sms lån som finns är oftast små krediter såsom mikrolån och mindre snabblån.
Lånegivarna tar istället sin kreditupplysning hos bl.a. Creditsafe, D & B, Bisnode, Business Check, Instantor, Sergel eller Soliditet. Numera är det inga problem att hitta smslån och låna pengar utan uc då det finns gott om smslån utan uc kontroll och upplysning.
Business Check smslån Bisnode Kredit sms lån Instantor smslån Creditsafe sms lån D&B smslån Sergel smslån Soliditet sms lån

 

VN:F [1.9.22_1171]
Omdöme: 4.4/5 (26 röster)
VN:F [1.9.22_1171]
Omdöme: +21 (av 21 röster)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 4 =