Lendo

   Lendo privatlån - låna upp till 600 000 kr med endast en UC kreditupplysning!

Lendo lån

Lendo lån

Lendo lån – förmedlar privatlån, billån och andra lån utan säkerhet! Lendo.se är en av Sveriges största låneförmedling och låneförmedlare av privatlån, s k blancolån. Lendo förmedlar lån utan säkerhet (privatlån) mellan 10000 kr till 600000 kr från Sveriges ledande banker och låneinstitut! För tillfället så kan Lendo förmedla privatlån från 20 banker så ifall man behöver jämföra lån såsom privatlån eller billån eller samla lån genom att slå ihop dyra lån och krediter till ett billigare lån så är Lendo ett bra alternativ. Lendo lån kan hjälpa en att jämföra lån och hitta ett bra, billigare lån med lägsta räntan i många fall.

TILL LÅNET >>

Lendo lån banker

Lendo lån - låna upp till 600 000 kr i privatlån!

[table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center|”]
,Lendo lån bra fakta,
Låna pengar Lendo privat,Privatlån: låna 10000 – 600000 kr,
Låna pengar Lendo till företaget,Företagslån: låna 100000 – 1000000 kr,
Ränta Lendo lån ,Rörlig ränta*:  2.95 % – 29.95 % (individuell räntesättning),
Effektiv ränta Lendo lån ,Effektiv ränta*: 2.95% – 29.95% (individuell räntesättning),
Låneperiod Lendo ,Låneperiod: 1-15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Lendo ,Ålderskrav: 18 års gräns för lån (18-70 år),
Lendo krav på fast inkomst ,Inkomstkrav: 110 000 kr i krav på fast inkomst från arbete eller pension, Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Lendo lån
Krav på deklarerad inkomst lån ,Inkomstkrav deklarerad inkomst: 110 000 kr i krav på deklarerad / taxerad inkomst,Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Lendo lån
Låna pengar gratis Lendo privatlån, Gratis lånlåna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Lendo
uppläggningsavgifter, Uppläggningsavgift: 0 kr ,Lendo lån har inga uppläggningsavgifter
aviavgifter ,Aviavgifter: 0 kr vid autogiro (0 kr/mån),Lendo lån har inga aviavgifter
Lån pengar med betalningsanmärkning Lendo ,Lån med betalningsanmärkning,Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Lendo
Låna pengar Lendo privatlån BankID ,Tar BankID, Du kan inte låna pengar med BankID hos Lendo
E-legitimation för elektronisk signering Lendo privatlån , Tar e-legitimation, Du kan inte låna pengar med E-legitimation hos Lendo
Tar Lendo UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan ucTar UC – kreditupplysning / kontroll, Lendo använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Lendo lån? , Inkassobolag, Vilket inkassobolag Lendo använder är okänt
Förlängning av lån Lendo privatlån , Förlänga av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Lendo lån
Utökning av Lendo privatlån , Utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Lendo lån
Låneförsäkring Lendo lån , Låneskydd: en trygghetsförsäkring, Lendo har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Lendo privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2-5 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Lendo
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna pengar – Lendo lån låg ränta?

Låna pengar – Lendo lån låg ränta? Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning. Lendo förmedlingstjänst är den mest använda i Sverige och bolaget förmedlar ett stort antal lån på mellan 10 000 till 600 000 kronor från Sveriges ledande banker och kreditgivare. Lendo förmedlar lånen via olika banker och låneinstitut. Lendo har ingått avtal med ett stort antal framstående banker och kreditgivare, vilka man som kund enkelt kan ansöka om lån genom.

Lendo lån har ett bra upplägg som är lika simpelt som det är effektivt för att jämföra privatlån. man ansöker bara en gång och när man skickat in ens låneansökan till Lendo så ansöker man om lån hos alla banker och låneföretag som Lendo samarbetar med. man kommer att direkt erbjudas det billigaste lånet med bäst villkor för just en. Ett smidigt sätt att hitta privatlån med låg ränta.

Som konsument får man en enkel översikt över marknadens räntor och villkor på endast en låneansökan. Efter individuella kreditbedömningar lämnar bankerna svar, vanligtvis inom några timmar, och Lendo ger en besked via e-­post och SMS att det finns nya låneerbjudanden att ta del av. Man väljer själv bank direkt online. Snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt!

Vad har Lendo lån för ränta?

TILL LÅNET >>

Fördelar med att låna pengar via Lendo lån

Lendo har många fördelar – här är några av fördelarna med låneförmedlaren:

 • Låneerbjudanden från flera banker

man sparar pengar när man ansöker om lån via Lendo då Lendos samarbetspartners konkurrerar om en som långivare vilket bidrar till lägre ränta och kostnader. Lendo behandlar ens ansökan hos flera banker för att man ska kunna ta del av flera låneerbjudanden. man väljer sedan snabbt och enkelt det lån som passar en bäst. Inga som helst räntepåslag eller extra kostnader tillkommer, utan när man ansöker via Lendo bedöms man av banken på precis samma sätt som om man hade vänt en direkt till banken.

 • Spara tid

man sparar tid när man ansöker om lån via Lendo då man ansöker om lån hos många banker och kreditföretag på en och samma gång. Bankerna krigar om en och erbjuder olika villkor till olika kunder. Vilken bank som passar just en och ens lånesituation bäst kan vara svårt att veta och närapå omöjligt att ta reda på. På Lendo får man en sammanställning av samtliga erbjudanden som bankerna kan erbjuda en och det är man själv som väljer hos vem man vill låna.

 • En kreditupplysning – UC

Endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Tack vare att man söker via Lendo så görs endast en kreditupplysning hos UC, vilket är bra då banker oftast nekar låntagare som har för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Lånar man via Lendo tas endast en kreditupplysning oavsett antal banker som behandlar ens låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.

 • Samlingslån

Lendo ger en även möjlighet att lösa dyra lån genom s.k samlingslån där man samlar dyra befintliga lån till ett större lån med lägre ränta. Har man befintliga lån kan man lösa lån och krediter för att få ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om man lånar nytt kan man även lösa befintliga lån!

Ansök om lån via Lendo lån & privatlån

Att ansöka om att låna pengar genom Lendo lån går både snabbt och enkelt. Det man behöver göra som kund är att fullständigt fylla i en låneansökan. Där uppger man hur mycket man vill låna genom att skriva in det önskade lånebeloppet under önskat nylån.  Fyll i sedan önskad återbetalningstid och en del andra uppgifter om ens person så är ens låneansökan färdig att skickas in till Lendo.

Ifall Lendo godkänner ens ansökan och det finns flera olika lån att välja mellan, meddelar Lendo en per e-post och SMS. Utbetalning sker genom skuldebrev från den bank man valt. Detta avtal behöver sedan undertecknas av en personligen innan lånet kan betalas ut.Pengarna betalas ut till ditt bankkonto. Har man valt att lösa lån betalar banken av skulderna åt en.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.lendo.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Lendo.
TILL LÅNET >>
[/table]

Lendo lån krav

Lånen som Lendo förmedlar har normalt en effektiva ränta på  2.95% – 29.95%* för lån mellan 10 000 kr – 600 000 kr. I regel är det kreditprövningen som ligger till grund för vilken ränta och lånevillkor banken är villig att erbjuda en som kund.

Grundläggande krav på en som låntagare

Vilka är grundkraven för att få låna pengar genom Lendo? Nedanstående grundkrav är fastställda av de banker och långivare som samarbetar med Lendo.

Grundkrav för lån upp till 30.000 kr

Vilka är grundkraven för att låna 30 000?

 • man är mellan 18 – 72 år – man är 18 år eller äldre.
 • Saknar betalningsanmärkningar.
 • Har en inkomst från arbete eller pension (behöver ej vara en fast inkomst / en fastställning)
 • Inneha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Motsvarar en månadsinkomst på minst 8 000 kr före skatt (100 000 kr per år).
 • Vid eget företag har företaget varit verksamt i minst 2 år.
 • Vid vikariat sträcker sig avtalet minst 6 månader fram.

Det är möjligt att ansöka om lån upp till 30 000 kr om man arbetar extra timmar, har ett vikariat eller är provanställd. Vid en tidsbegränsad anställning är det viktigt att man har 6 månader kvar av ens anställningstid.

Grundkrav för lån över 30 000 kr och upp till 600.000 kr

Vilka är grundkraven för att låna mer än 30 000 kr och upp till 600 000 kr?

 • man är 18 år eller äldre – man är mellan 18 – 70 år.
 • Saknar skuldsaldo hos Kronofogden. Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader
 • Har en fast månadsinkomst från arbete eller pension. En fast inkomst är ett krav, dvs man måste ha en fast anställning eller ha gått i pension. En fast månadsinkomst på minst 8 334 kr. Ifall man är under 22 år ska man ha minst 9 167 kr i månadsinkomst före skatt (110 000 kr per år).
 • Vid eget företag har företaget varit verksamt i minst 2 år.

Lendo jämför privatlån och bankernas räntor - lån med lägst ränta, privatlån

Låna trots betalningsanmärkning?

Kan man låna trots betalningsanmärkningar? Ja, det är möjligt att låna upp till 150 000 kr med betalningsanmärkningar ifall man uppfyller de grundläggande kraven.

Låna upp till 150 000 kr med betalningsanmärkningar

Lendo ger en som har betalningsanmärkningar möjlighet att låna pengar.  man som har betalningsanmärkningar kan ansöka om lån upp till 60 000 kr förutsatt att följande krav uppfylls:

 • man är mellan 18 – 60 år.
 • Årsinkomst minst 120 000 kr.
 • Maximalt lånebelopp 150 000 kr.
 • Maximalt 6 betalningsanmärkningar.
 • Saknar skuldsaldo hos Kronofogden. Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Tänk på att kraven är satta av bankerna och det är de som bedömer vilka kunder som beviljas lån utifrån deras egna riskbedömningar så Lendo kan inte påverka bankerna på något sätt.

En eller flera kreditupplysningar?

Endast en UC kreditupplysning registreras. Däremot så kommer man att få fler än ett brev ifrån Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker som tittat på just ens kreditupplysning. Däremot registreras det endast en kreditupplysning när man ansöker på Lendo, oavsett antal banker som behandlar ens låneansökan.

Lösa lån i förtid?

man kan när som helst lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att någon kostnad tillkommer. Kontakta den bank fått låna pengar så hjälper de en.
[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.lendo.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Lendo.
LÅNA PENGAR HÄR >>
[/table]

*Lendo lån ränta och avgifter – exempel på lån och belopp – räkneexempel

Räntan är rörlig och sätts individuell baserat på dina förutsättning. Vanligtvis hamnar den effektiva räntan på mellan 4.95% och 17.55% för lån som löper 1–15 år. Här har man några exempel på 10-åriga annuitetslån. Nedan kan man se vad det kan bli för ränta och avgifter när man lånar 100-600 000 kr i 10 år genom Lendo. I räkneexemplen har man inte beaktat för aviavgifter och startavgifter vilka förekommer hos flertalet av deras samarbetspartners.

Räkneexempel 100 000 kr i 10 år:

Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 187 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 442 kr. 7.50% nominell ränta. Effektiv ränta 7.76%.

Räkneexempel 200 000 kr i 10 år:

Ett lån på 200 000 kr kostar då 2 271 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 272 515 kr. 6.50% nominell ränta. Effektiv ränta 6.70%.

Räkneexempel 300 000 kr i 10 år:

Ett lån på 300 000 kr kostar då 3 367 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 404 026 kr. 6.24% nominell ränta. Effektiv ränta 6.42%.

Räkneexempel 400 000 kr i 10 år:

Ett lån på 400 000 kr kostar då 4 453 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 534 346 kr. 6.06% nominell ränta. Effektiv ränta 6.23%.

Räkneexempel 600 000 kr i 10 år:

Ett lån på 600 000 kr kostar då 5 566 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 667 932 kr. 6.06% nominell ränta. Effektiv ränta 6.23%.

Lendo uppläggningsavgift

Lendo uppläggningsavgift ingår i den effektiva räntan som inkluderar samtliga kostnader som ränta, avi- och faktureringsavgifter samt eventuell uppläggningsavgift. Syftet med den effektiva räntan, som är reglerad i Konsumentkreditlagen,  är att få en rättvis prisjämförelse av olika typer av lån. Denna information hittar man på skuldebrevet som skickas till en.

LÅNA PENGAR HÄR >>

Lendo billån

Ska man köpa bil och behöver låna pengar så kan man ta hjälp av Lendo billån. De förmedlar billån upp till 500 00 kr snabbt och enkelt genom sina samarbetspartners. De är samma fördelar som det övriga lånen. En ansökan och flera förslag på billån som passar en.

Lendo bolån

Ska man köpa bostad och behöver låna pengar så kan man ta hjälp av Lendo bolån. Dessvärre förmedlar bolaget inga bolån, men man kan få hjälp genom Lendos systerbolag Compricer och Mittbolån. De kan hjälpa en att få ett bostadslån genom deras samarbetspartners. Systerbolagens tjänster funkar på samma sätt och har alla fördelar som Lendo lån förmedlingstjänst.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
TILL MITTBOLÅN >>, TILL COMPRICER >>
[/table]

Lånar Lendo ut pengar?

Nej, Lendo lånar inte ut några pengar själva utan de är en s.k låneförmedlare som förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners, vilka är banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Lendo förmedlar lån via sina samarbetspartners på mellan 10000 till 600 000 kronor. Lendo har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka man som kund enkel kan ansöka om lån genom. Vilka banker Lendo samarbetar med kan man se nedan.

Lendo banker

Enligt Lendos hemsida så samarbetar man med 15 banker. Lendo samarbetar med 20 banker: Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Euroloan, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, COOP Med Mera Bank, MoneyGo, Nordax Bank, Santander Bank, SevenDay, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit. Här kan man läsa mer om vilka banker Lendo samarbetar med.

Lendo omdöme – bra eller dåligt?

Det är många vill ha ett Lendo omdöme då de flesta undrar ifall Lendo är bra eller dåligt. Det finns omdömen om Lendo på många ställen. Hos bland annat Eniro så verkar Lendo ha fått många och bra omdömen. Lendo fått 1323 omdömen med ett snittomdöme om 4,34 solar av fem möjliga solar, vilket är ett bra omdöme. Generellt anser vi och vårt omdöme om Lendo är att Lendo är ett bra alternativ ifall man behöver låna pengar och behöver hjälp jämföra lån hos några större aktörer eller ifall man behöver samlingslån.

Lendo är låneförmedlare och det gör Lendo bra, men är man ute efter det billigast lånet med läst ränta så kan man lyckas bäst på egen hand via någon av storbankerna ifall man har de ekonomiska förutsättningarna. Lendo erbjuder även en nöjdhetsgaranti vilket är bra, men det är en annan femma.

Lendo Nöjdhetsgaranti

Då Lendo känner sig övertygade om att de är kan hitta bästa möjliga lånevillkor för en, utifrån dina förutsättningar, så har det infört en nöjdhetsgaranti. Om man hittar ett billigare lån från någon annan långivare ersätter Lendo en med 1 000 kr som man får inbetalt till ditt konto. Med Lendo Nöjdhetsgaranti kan man känna en trygg i att man får bra och konkurrenskraftiga villkor när man tar ett lån genom Lendo. Läs fullständiga villkor hos Lendo.

Lendo Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Lendo öppettider

Kundtjänstens öppettider under vardagar och helger.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Lendo öppettider vardagar Mån – tors: 09.00-20.00, Lendo öppettider helger Lör – sön: stängt
Lendo öppettider fredagar Fre: 09.00-16.00,
[/table]

Lendo kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till företagets kundtjänst och support.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Lendo support e-post, Lendo support telefon
Lendo kundservice e-post kundservice@lendo.se,Lendo kundservice telefon 0771-13 13 10
[/table]

Lendo företagsinformation

Fullständig information om företaget.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Lendo företag, Lendo – externa länkar
Företagsnamn: Lendo AB, Företagsinformation hos allabolag.se Lendos finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556515-1627, Information hos Finansinspektionen Lendo är registrerad hos FI
Adress: Västra Järnvägsgatan 21, – Registrerad hos FI Lendo är registrerad hos FI
111 64 STOCKHOLM,- Står under FI:s tillsyn Lendo står inte under FI:s tillsyn
TILL LÅNET >>, Mer om företaget Lendo ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB
[/table]

Om Lendo

Lendo ägare
Lendo AB som driver låneförmedlingstjänsten www.lendo.se är Sveriges ledande låneförmedlare. Lendo AB ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB som ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted Media Group en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i Stockholm. Schibsted är en norsk mediekoncern som är aktiv ägare i många företag; exempelvis Compricer, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket, Hitta.se med flera.

Lendo TV-reklam i juni sommar 2018

Lendo TV-reklam i november 2017 – bowling

Lendo TV-reklam i februari 2017

Lendo reklam – Husköparen – Renovera – samla lån

man hittar fler klipp på deras Youtube sida. Se även vår sammanställning över alla låneförmedlare i Sverige där man kan jämföra Lendo med andra låneförmedlare såsom Freedom Finance, Compricer, MyLoan, AXO Finans och Zmarta.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.