Låna pengar utan ränta

Låna pengar utan ränta snabbt- få pengarna direkt!

När kan det vara bra att låna pengar utan ränta snabbt och få pengarna direkt? Smslån och mikrolån är bra snabblån ifall man behöver låna pengar snabbt utan ränta. Dessa sms lån många ofta utnyttjas av personer som behöver låna pengar direkt utan. Det ska gå snabbt och pengarna ska hel utbetalas direkt.

Snabba sms lån och mikrolån ska man normalt vara försiktig med. Ett sms lån kan rädda en akut situation där t.ex. hyran eller någon annan faktura eller räkning måste betalas omgående. I sådana situationer kan ett mikrolån vara räddningen. Om man ändå ska ta ett smslån så varför inte ta ett sms lån som är gratis där man varken behöver betala någon ränta eller avgifter. Nedan hittar du ett urval av de banker och kreditbolag som erbjuder räntefria lån och smslån.

Låna pengar direkt utan ränta

Här kan du låna pengar direkt utan ränta:

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”150|80|50|50|50|100|100″ colalign=”left|right|center|center|center|center”]
LÅNA UTAN RÄNTA, BELOPP, RÄNTEFRITT , AVGIFTSFRITT , DAGAR, MER INFO, ANSÖK HÄR
låna pengar utan ränta hos Vivus, 6 000 kr, JA , JA , 30 dgr,Mer info, ANSÖK
loanstep lån utan ränta och avgifter, 5 000 kr, , JA , JA , 30 dgr,Mer info, ANSÖK
 låna pengar snabbt utan ränta Ferratum, 4 000 kr , JA , JA , 60 dgr, Mer info, ANSÖK
Låna pengar direkt utan ränta ViaConto, 1 000 kr , JA , JA , 30 dgr, Mer info, ANSÖK
Låna pengar utan ränta första gången Meddelandelån, 500 kr , JA , JA , 15 dgr, Mer info, ANSÖK
Låna pengar utan ränta snabbt Mobillån, 1 000 kr , JA , JA , 30 dgr, Mer info, ANSÖK
Kredit 365 små smslån räntefritt, 3 000 kr , JA , JA , 30 dgr, Mer info, ANSÖK
[/table]

Låna pengar utan ränta och avgifterLåna pengar snabbt utan ränta

Här kan du låna pengar snabbt utan ränta:

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”150|80|50|50|50|50|100|100″ colalign=”left|right|center|center|center|center|center”]
LÅNA UTAN RÄNTA, BELOPP, RÄNTEFRITT , AVGIFTSFRITT , AVGIFT , DAGAR, MER INFO, ANSÖK HÄR
Risicum sms lån räntefritt, 2000, JA, NEJ,200 kr, 30 dgr, Mer info, ANSÖK
Lånbutiken små lån utan ränta, 2000, JA, NEJ ,200 kr, 30 dgr, Mer info, ANSÖK
[/table]

Låna pengar utan ränta snabbt

Ifall du vill Låna pengar utan ränta så måste du hitta banker och långivare som erbjuder dessa ränte- och avgiftsfria lån. Idag finns det väldigt många bolag som erbjuder Låna pengar snabbt utan ränta där man kan upp till 5000 kronor utan att behöva betala vare sig ränta eller avgifter. Vidare finns många lån där man kan låna upp till 10 000 kr utan ränta.

Räntefria lån och smslån utan avgifter

Här har vi samlat de banker, finansbolag och kreditbolag som erbjuder räntefria snabblån och smslån. Alla listade aktörer erbjuder dig möjligheten att ansöka direkt på nätet genom en lättfattlig ansökningsprocess. De erbjudanden vi presenterar är sådana som gäller för nya kunder och som fungerar som marknadsföring från långivarnas sida.

Det finns många kreditbolag och banker verksamma inom smslån och snabblån. Konkurrensen om kunderna är således hård och den blir allt tuffare för varje dag. Ett sätt för långivarna att stå ut från mängden är att vässa erbjudanden för nya kunder, och att erbjuda räntefria lån och smslån ligger helt i linje med denna tanke. För dig som potentiell kund är denna konkurrens (och de verkningar den ger upphov till) givetvis mycket fördelaktig.

Är ett räntefritt lån då verkligen helt kostnadsfritt? Det snabba svaret är ja. Majoriteten av långivarna som erbjuder smslån utan ränta och tar inte ut någon avgift. Det finns dock några långivare som debiterar en uppläggningsavgift och eventuellt också en aviavgift. Läs lånevillkoren noga innan du ansöker för att inte drabbas av negativa överraskningar.

Låna pengar utan ränta första gången

Något man måste tänka på när man vill låna pengar utan ränta första gången är att det i första hand handlar om snabblån. Det är smslån eller mikrolån utan ränta som man kan ta snabbt och få direkt. Det att det kan bli väldigt dyrt i slutändan, men ibland kan det vara det bästa alternativet ifall man vet kan man kan betala tillbaka lånet i tid. Vid sådana tillfällen ska man i första hand försöka låna pengar direkt utan ränta.

Snabblån och sms lån utan ränta första gången. Det går att låna upp till 6000 kr räntefritt första gången hos flera bolag. I dag finns det många företag som erbjuder mikrolån och smslån vilket innebär att det är en tuff konkurrens på marknaden. Därmed så har vissa av låneföretagen tagit fram erbjudanden för de som är nya lånekunder. Flera av företagens erbjudanden rör sig om lån utan ränta, avgifter eller både och. Som mest kan du låna hela 6000 kronor helt ränte- och avgiftsfritt hos bland annat Vivus.

Kan man låna pengar utan ränta?

När man behöver låna pengar utan ränta så finns det finns det många olika långivare att vända sig till. Vilken typ av lån som kan tecknas och långivare man kan vända sig till styrs primärt av hur mycket pengar man behöver låna. Långivarna krigar om att locka till sig kunder och tar till olika knep, bland att genom att låna ut pengar utan att ta betalt i form av ränta.

Företag som lånar ut pengar är kommersiella verksamheter. De behöver tjäna pengar för att täcka sina kostnader. Att låna ut pengar en tid och bara få tillbaka samma summa är ingen affärsverksamhet. Om någon erbjuder dig att låna pengar utan ränta så bör det därför väcka en varningsklocka och göra dig som konsument extra uppmärksam. Börja med att leta efter andra avgifter eller punkter i lånevillkoren som gör att du får betala för ditt lån på andra sätt.

Enligt 7 § konsumentkreditlagen ska marknadsföring av lån och krediter innehålla information om den effektiva räntan för krediten. Ett lån som utges vara utan ränta måste alltså vara helt utan avgifter för att få benämnas så i marknadsföring.

Erbjuder lån utan ränta för att få fler kunder

De långivare som erbjuder dig att låna pengar utan ränta gör det med syftet att du ska bli en återkommande kund. Det leder till att bolagen får en ökad kundbas ifall några av kunderna återkommer igen. Du får låna pengar utan ränta första gången för att du ska testa tjänsten. Gillar du den så kommer du att använda den igen.

Det finns många långivare på marknaden och det finns många låntagare. Man kan se dessa låneupplägg som att långivaren offrar den första affären med hopp om att få fler framtida affärer därav. Så länge några nya kunder blir återkommande kunder kan de täcka upp för verksamhetens kostnader. Efterföljande lån som tecknas görs till ordinarie villkor och räntor, som i regel ligger högt i jämförelse med t.ex. privatlån hos någon av storbankerna.

Hur stora belopp kan man låna utan att betala ränta?

Den här typen lån utan ränta förekommer uteslutande inom mindre lån, mikrolån, snabblån och SMS-lån. De belopp som förekommer varierar inom ett spann från 500 kr – 6000 kr.

Hur lånar jag pengar räntefritt?

Att låna räntefritt är inte svårare än att än att ta ett vanligt snabblån/smslån. Gå igenom de räntefria erbjudandena ovan och välj det du finner lämpligast. Gå sedan till ansökningsformuläret på långivarens webbplats och fyll i dina uppgifter. Innan du skickar in din ansökan, kontrollera noga att lånet verkligen kommer att löpa utan räntor och avgifter.

När din ansökan är iväg får du i de flesta fall ett preliminärt besked direkt på skärmen och om du blir beviljad ditt lån sker utbetalningen inom kort. Maximal väntetid brukar vara en bankdag.

Räntefria lån? Så kan du låna räntefritt!

Hur mycket vill du låna? Räntefria lån innebär att alla nya kunder hos ett kreditbolag får låna en summa pengar utan att behöva betala någon ränta. Dock kan det hos vissa tillkomma en uppläggningsavgift och/eller aviavgift. I dessa fall informeras du om detta då du ansöker om lånet på lånegivarens hemsida.

Tänk på att det endast är snabblån och sms lån utan ränta som erbjuds, kreditbolag och banker med andra låneformer som t.ex privatlån tar alltid ut en ränta. Räntefria lån och kostnadsfria smslån är lån som erbjuds nya kunder i marknadsföringssyfte.

Med ett räntefritt lån får du låna en ofta i förväg bestämd summa under en förutbestämd löptid utan att du behöver erlägga någon ränta. Ibland kan dock uppläggningsavgift och/eller aviavgift tillkomma. Info om tillkommande avgifter finns alltid tydligt presenterad på den sida där du ansöker om ditt lån.

Kreditkort är ett bra alternativ till att låna pengar utan ränta

Försök att låna pengar av dina föräldrar eller släktingar istället för att gå till ett låneinstitut. Har du inte den möjligheten så finns fler sätt att låna pengar utan ränta så finns fler sätt. Mycket hänger på din ekonomi och återbetalningsförmåga. Har du en hyfsad ekonomi så kan ett vanligt kreditkort vara att fördra. Hos många kreditgivare får man upp till 60 dagar räntefritt.

Betala tillbaka i tid så du inte råkar ut för en överraskning

Dock är det viktigt att poängtera att låna pengar utan ränta kan vara bra. Det försätter givetvis att betalar tillbaka det räntefria lånet i tid. Skulle det bli så att du missar att betala tillbaka lånet i tid så kan du räkna med höga räntepåslag och avgifter på din andra faktura. Detta gäller även om det bara rör sig om en dag.

Just detta misstag gör att många hamnar i lånefällan. Snabblån i form av sms- och mikrolån bör vara den sista utvägen och beslutet bör vara väl avvägt innan du tar ett lån. Försök hellre att låna pengar till låg ränta istället för att låna pengar utan ränta.