Smslån

Alla sms lån i Sverige – jämför smslån snabbt & direkt!

Nya smslån 2023? Bästa sms lån 2023? Allalån jämför alla smslån i Sverige. Vi kommer att jämföra alla smslån som finns på marknaden i Sverige. Det kommer att ske genom att vi kommer att skapa en alla sms lån lista. Så ifall du söker ett sms-lån, vare sig det är ett nytt smslån eller sms lån utan uc så att går det nu snabbt och enkelt jämföra smslånen för att hitta billiga sms lån och bästa sms lån säkert.

Smslån utan uc

Smslån kan vara bra ifall man behöver låna snabbt och behöver få pengarna direkt. I jämförelse nedan ingår ett stort antal etablerade smslångivare. Det finns många sms lån och nästan alla kan ta sms lån samma dag? Smslån som inte tar uc kreditupplysning är framtagna för de som vill ta sms lån med besked och svar samma direkt så att man ta smslån samma dag. Här är en lista med bästa sms lån och alla smslån som finns utan uc.

Högkostnadskrediter

Smslån är högkostnadskrediter. Du riskerar en betalningsanmärkning om du inte kan betala tillbaka hela skulden. Du kan vända dig till budget- och skuldrådgivaren i din kommun för stöd. Kontaktuppgifterna hittar du på www.hallakonsument.se.

 

KreditgivareUpplysningLånebeloppInkomstkravMer infoANSÖK
Everydayplus sms lån direkt utbetalningCreditsafe lån200 – 25 000 kr24000 kr/årEverydayplusANSÖK
Onea sms lån utan ucCreditsafe lån50 – 30 000 kr40 000 kr/årOneaANSÖK
Bästa sms lån Frogtail lån med Bisnode1 000 – 50 000 kr20 000 kr/årFrogtailANSÖK
Sms lån MeddelandelånCreditsafe sms lån1000 – 10 000 krIndividuelltMeddelandelånANSÖK
Risicum sms lån som inte tar uclån med Bisnode500 -12 000 kr24 000 kr/årRisiciumANSÖK
Sms lån VivusCreditsafe lån500 – 16 000 kr100 000 kr/årVivusANSÖK
Sms lån hos FerratumCreditsafe lån500 – 25 000 kr20 000 kr/årFerratumANSÖK
Lån snabbt utan uc med betalningsanmärkning monettilån med Bisnode1 000 – 20 000 kr20 000 kr/årMonettiANSÖK
låna pengar hos nätlån med betalningsanmärkningarCreditsafe lån1 000 – 4 000 krIndividuelltnätlånANSÖK
Sms lån Lånbutikenlån med Bisnode1 000 – 10 000 kr24 000 kr/årLånbutikenANSÖK
Daypay sms lån direktCreditsafe sms lån500 – 20000 kr40 000 kr/årDaypayANSÖK

Sms lån direkt – sms lån direkt utbetalning

Sms lån snabbt? För dig som vill ta smslån direkt så kan vi säga att du kommit rätt. Ovanstående sms lån tar inte uc och ger svar direkt vid sin kreditprövning. Smslånen tar sin kreditupplysning hos andra kreditupplysningsföretag än UC, vilket innebär att man ansöka om smslån hos flera av lånegivarna utan att risker att få för många förfrågningar. Nedan finns flera lån utan uc där man kan ta sms lån utan uc snabbt och enkelt – se även alla alla sms lån utan uc ifall du vill ta ett smslån på 1000, 2000 och 3000 kr utan uc.

Större smslån snabbt och enkelt

KreditgivareUpplysningLånebeloppInkomstMer infoANSÖK
Lån snabbt Leasy MinilånTar UC5 000 – 10 000 krLåg*Leasy MinilånANSÖK
Selene Finans lånCreditsafe sms lån3 000 – 30 000 krLåg*Selene FinansANSÖK
Lånbolaget smslån som inte tar ucCreditsafe lån3 000 – 30 000 krLåg*LånbolagetANSÖK
Smslån Cash2youTar UC3 000 – 30 000 krLåg*Cash2youANSÖK
Smslån Cash BuddyTar UC3 000 – 30 000 krLåg*CashBuddyANSÖK

*Låg taxerad inkomst/ Individuellt. Låg individuell ränta från endast 9,9 % och valfri avbetalningstid på 12 – 60 månader

Smslån med betalningsanmärkning

Vill du kunna ta sms lån trots att du har betalningsanmärkningar? Du är inte ensam då alltfler vill ta sms lån och med betalningsanmärkningar och många långivare erbjuder lånemöjligheter till de som har betalningsanmärkningar. Har du betalningsanmärkningar ska du i första hand prova att låna pengar via nedanstående långivare:

Smslån med betalningsanmärkning utan uc

Nedan hittar du sms lån med betalningsanmärkning utan uc kreditupplysning:

KreditgivareUpplysningLånebeloppÅlderInkomstMer infoANSÖK
Ferratum smslån med betalningsanmärkningCreditsafe sms lån500 – 25 000 kr18 år20 000 kr/årFerratumANSÖK
Kredit365 smslån med betalningsanmärkningSergel smslån500 – 25 000 kr20 årIndividuelltKredit365ANSÖK
nätlån sms lån med anmärkningCreditsafe lån1 000 – 4 000 kr18 årIndividuelltnätlånANSÖK
Expresskredit smslån utan uc med betalningsanmärkningCreditsafe sms lån1000 – 8 000 kr18 årIndividuelltExpresskreditANSÖK
Daypay smslån med betalningsanmärkningarCreditsafe sms lån500 – 10 000 kr18 årIndividuelltDaypayANSÖK

Smslån med betalningsanmärkning och skulder

Smslån med betalningsanmärkning och skulder hos kronofogden? För dig som skulder så är det inga problem att få ta nya smslån. Däremot så blir det genast svårare ifall det är skulder hos Kronofogden. Har du ett skuldsaldo så får du inte ta nya sms lån. Det spelar ingen roll att de godkänner betalningsanmärkningar. I dessa fall handlar det om gamla betalningsanmärkningar. Skulder hos kronofogden räknas som nya betalningsanmärkningar. När skuldsaldot är betalt så är det inga problem att få nya sms lån hos ovanstående sms långivare.

Smslån utan inkomst och uc

Smslån utan inkomst? Saknar man inkomst så blir genast lite svårare att få lån. Sms lån utan uc och inkomst är inte alltid lätt hitta om man inte är ute efter sms lån utan uc koll som är de snabbaste lånen utan uc där det krävs låg inkomst. De flesta av av lånen på denna sida är s.k snabba lån, men lånen som ges ut av CashBuddy, Cash2you, Thorn och Leasy är s.k mindre blancolån och inte rena snabblån eller sms lån. CashBuddy, Cash2you, Thorn och Leasy är de kreditgivare som accepterar flest ansökningar snabbast och speciellt för de lite större beloppen.

De flesta privatlångivare kräver att låntagaren ska ha ett fast jobb för att få ett privatlån, men hos Thorn så kan man få lån utan fast jobb! Thorn kräver istället att man har en deklarerad inkomst om 100 000 kr för att få låna pengar, dvs Thorn utgår ifrån föregående års inkomst. Det innebär att du kan få ett privatlån hos Thorn trots du saknar ett fast arbete vid lånetillfället! Det är perfekt ifall man söker smslån och har en låg inkomst.

SMS lån med svar direkt

Sms lån svar på låneansökan direkt ? Ja, numera går det snabbt att ta sms lån då långivarna använder BankID och E-legitimation samt att majoriteten av lånen är s.k snabba smslån. Sms lån med svar direkt? Då ska du ta smslån med BankID och E-legitimation.

Andra smslån direkt

De flesta smslån är snabba smslån med besked direkt och pengarna samma dag. Nedan tar vi upp fler s.k sms lån direkt som är smslån utan uc kreditupplysning.

KreditgivareTar ej UCMer infoANSÖK
ViaContoCreditsafe sms lånViaContoANSÖK
Trustbuddy smslånCreditsafe sms lånTrustBuddyANSÖK
Sms FinansCreditsafe sms lånSMS FinansANSÖK
SmskontanterCreditsafe sms lånSmskontanterANSÖK
smspengarBusiness Check smslånSmspengarANSÖK
snabbfinansBisnode Kredit sms lånSnabbfinansANSÖK
Strandia FinansBisnode Kredit sms lånStrandia FinansANSÖK
Risicum smslån som inte tar ucBisnode Kredit sms lånrisicumANSÖK
PengosBusiness Check smslånPengosANSÖK
Nano KreditBisnode Kredit sms lånnano kreditANSÖK
Nano FlexBisnode Kredit sms lånnanoflexANSÖK
vippiBisnode Kredit sms lånVippiANSÖK
Sms lån PaxoCreditsafe sms lånPaxoANSÖK
KundfinansBusiness Check smslånKundfinansANSÖK
KreditidagBisnode Kredit sms lånKreditIdagANSÖK
KortlånCreditsafe sms lånKortlånANSÖK
KreditkontotBisnode Kredit sms lånKreditkontotANSÖK
CredigoCreditsafe sms låncredigoANSÖK
EasycreditCreditsafe sms låneasycreditANSÖK
Creditum smslånCreditsafe sms låncreditumANSÖK

Smslån som tar UC kontroll – Upplysning – Kreditupplysning

Lån med uc kreditupplysning

KreditgivareUpplysningLånebeloppInkomst kravMer infoANSÖK
Smslån Ellos PrivatlånTar UC2 000 – 20 000 kr84 tkr/årellos privatlånANSÖK
Smslån FinarefTar UC3 000 – 40 000 kr84 tkr/årFinarefANSÖK
Euroloan smslånTar UC5 – 30 000 kr84 tkr/åreuroloanANSÖK
MoneypalTar UC5 – 30 000 kr115 tkrmoneypalANSÖK
NettofinansTar UC5 – 30 000 kr115 tkrnettofinansANSÖK
nödkontanterTar UC5 – 30 000 kr115 tkrNödkontanterANSÖK

Kort info om sms lån

Vår målsättning är att lista alla smslån i Sverige så att det blir lätt att hitta alla sms lån på marknaden vare sig det handlar om alla nya smslån 2023 eller alla smslån utan uc.

Vad är smslån? Varför skriver vissa smslån och andra sms lån eller sms-lån? Ja, det är en bra fråga, men samtliga är samma typ av snabblån. Namnet sms lån är ett kännetecken för ett litet lån som där det går att låna pengar snabbt utan uc genom ett sms. Det rör sig oftast mindre summor pengar snabbt so behövs snabbt.

Inte alltför ofta rör det sig om riktigt små belopp på mellan 500 och 5000 kr. Dock finns idag även större smslån där man kan låna upp till 30 000 kr. Dessa större sms-lån kallas oftast för något annat såsom snabblån eller blancolån. Ansökan sker med sms-meddelande eller nätansökan. Pengarna hamnar på kontot redan samma dag eller senast någon dag senare.

Sms lån ränta – smslån billigt eller dyrt lånealternativ?

På senare år har det blivit billigare att ta sms-lån. Det beror i första hand på att det finns fler långivare som pressat ned priserna. Därutöver så har det dykt upp nya låneformer som gör att många väljer bort smslånen till förmån för dessa lån. Något som är nytt är krediter som oftast löper till humanare effektiva räntor än smslån.

Effektiv ränta på sms lån är väldigt hög. Det kan inte sticka under stolen med. Däremot så ger inte en effektiv ränta en rättvisande bild. För även bankerna har uppläggningsavgifter, administrationsavgifter och faktureringsavgifter som skulle göra att den effektiva ränta på ett liknande lån skulle skulle skjuta i taket.

Vidare lånar banker inte ut mindre belopp. Ingen bank skulle låna ut ett par tusenlappar under 30 dagar. Den effektiva ränta på sms lån är korrekt och lånen blir svindyra ifall man inte betalar tillbaka i tid. Dock så är det en billig lösning för att hantera en akut situation. Vet du med dig om att du kan betala tillbaka i tid så sms-lån en smidig lösning. Ett par hundralappar för att lösa en dig ur en ekonomiskt knipa som din bank inte vill hjälpa dig med är överkomligt. Sen att den effektiva årsräntan pekar i taket gör att den effektiva ränta blir lite missvisande för ett kortidslån.

Försök att få ett lån hos din bank utan ränta. Det kan du hos många av långivarna som erbjuder smålån. Det är något positivt och det finns många lån utan ränta.

För dig som vill hitta sms lån med ränta så kan vi tipsa dig om att du kan jämföra sms lån med låg ränta hos en rad ekonomisidor. Jämför SMS-lån hos FinansFreak för att hitta sms lån med låg ränta.

Smslån utan ränta

Det kan låta tokigt, men det finns flertalet långivare som erbjuder sms lån utan ränta. Du slipper helt enkelt betala ränta på det första lånet ifall du betalar tillbaka pengarna i tid. Givetvis är detta ett sätt att dels marknadsföra sina låntjänster.

Samtidigt så tjänar bolagen ganska bra på de räntefria lånen. Betalar du inte tillbaka i tid så får du betala ränta även på den räntefria perioden plus dröjsmålsränta. Vet du med dig att du kan betala i tid så är den här typen av lån perfekt att lösa tillfälliga och akuta problem.

Sms lån som går att förlänga

Smslån som går att förlänga är den typ av lån som många vill ha när det krisar sig. Dessa lån kan vara bra att välja då det som utmärker sms-lån är den korta återbetalningstiden. Många missbedömer detta och kan inte betala tillbaka lånet när förfallodatumet infaller. Därav kan det vara bra att satsa på sms-lån som går att förläng. Förlängningsmöjligheten gör att man kan utöka löptiden vid behov. Detta minskar risken för straffavgifter och dröjsmålsräntor, men istället så får man betala en förlängningsavgift. Därav ska man välja säkra smslån som ger erbjuder en möjlighet att förlänga smslånet med 15-60 dagar extra för att vara på den säkra sidan. Att förlänga smslån kostar i form av förlängningsavgift, men fördelen är att man kan undvika betalningsanmärkningar ifall man inte kan betala vid förfallodagen.

Sms lån som inte ringer upp

Sms lån som inte ringer upp är det många som frågar efter. En av anledningarna är att många inte orkar ta diskussionen med kreditgivarna utan vill låna snabbt.

Sms lån som betalar ut direkt – sms lån Swedbank

När man är ute efter sms-lån så är behovet akut och man behöver få pengarna direkt. Därav så är det många som letar efter sms lån som betalar ut direkt så att de kan få pengarna direkt. Nästan alla sms-lån är sådana att betalningen sker på direkten.

För att kunna få utbetalning direkt så behöver du oftast ha ett bankkonto hos Swedbank. Då kan du få pengarna på kontot direkt. Ett alternativ är givetvis att ta en kontokredit. Då kan du själv föra över pengar till ditt konto när du behöver.

Sms lån som betalas ut på helger

Pengabehovet är inte bara ett vardagsproblem utan under helgerna kan man behöva pengar akut. Därav så har sms-lån som betalas ut på helger blivit populära, men det är inte många som erbjuder dessa då det är krångligt att få till.

Sms lån utan kreditprövning

Idag kan man ta kreditupplysning, men inte ta sms lån utan kreditupplysning. Alla smslångivare är skyldiga enligt lag att göra en kreditbedömning med hjälp av en kreditupplysning. De sms lån som finns är oftast små krediter såsom mikrolån och mindre snabblån.

Långivarna tar istället sin kreditupplysning hos bl.a. Creditsafe, D & B, Bisnode, Business Check, Instantor, Sergel eller Soliditet. Numera är det inga problem att hitta smslån och låna pengar utan uc då det finns gott om smslån utan uc kontroll och upplysning.

Smslån som ej tar uc

Sms lån som inte tar uc koll? Ja, det går att ta snabblån utan uc hos nedanstående långivare då ingen använder UC kreditupplysning. Dessa tar inte någon UC kreditupplysning, utan erbjuder s.k blancolån utan uc där kreditupplysning inte tas hos Upplysningscentralen (UC).

Söker man lån hos kreditgivarna så tar de en kreditupplysning hos Creditsafe, D & B, Bisnode, Business Check, Instantor, Sergel eller Soliditet för sin kreditbedömning. Klicka på respektive kreditupplysningsföretag för att hitta alla långivare som använder det företagets kreditupplysning för sin kreditprövning.

Business Check sms lån utan kreditprövning Bisnode Kredit smslån utan kreditprövning Instantor smslån Creditsafe sms lån D&B smslån Sergel smslån Soliditet sms lån

Kort kan sägas att det inte finns smslån utan kreditprövning. Den gamla tiden då detta var möjligt existerar inte längre. Det är väl tur det då vi annars hade haft många fler oseriösa långivare utöver de som redan idag tar räntor som många skulle kunna anser vara ockerränta. För dig som vill ha mer information så kan du läsa mer om SMSlån utan UC.