Lättare att få lån hos ICA Banken

Lätt att få lån hos ICA Banken?

Lätt att få lån hos ICA Banken

Lätt att få lån hos ICA Banken? Eller är det svårt att få lån på ICA Banken?

Svårt att få lån på ICA bankenLätt att få lån hos ICA Banken? Ganska många undrar ifall vi har någon erfarenhet av ICA Banken när det gäller deras lån och krav. Är det lätt eller svårt att få lån hos ICA Banken? När det gäller bolån så är det ungefär samma krav som gäller hos SBAB. ICA Banken är en mellanhand när det gäller bolånen.

Lättare att få lån hos ICA Banken tack vare rörlig ränta

Vad gäller blancolån och privatlån så har vi lite erfarenhet ICA Banken och deras krav för att bevilja lån. Tidigare var det svårt att få lån på ICA Banken, men nu har det blivit lite lättare att få lån hos ICA Banken. Den främsta orsaken till att det blivit lättare att få lån hos ICA Banken är att man har ändrat räntan från en fast ränta till rörlig ränta istället. Den rörliga räntan gör att det blir lättare för många att få lån hos ICA Banken då rörliga räntan och därmed risken speglar de individuella ekonomiska möjligheterna. Tidigare så var alla låntagare fast inom begränsade utrymme på grund av den fasta räntan.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”center|center”]
TILL BANK NORWEGIAN >>,TILL LENDO >>
[/table]

Lätt att få lån hos ICA Banken vs Bank Norwegian och Lendo

Trots att det blivit lättare att få lån hos ICA Banken så tror vi fortfarande att det är lättare att få lån hos Norwegian Bank. Har du svårt att få lån med för många kreditupplysningar och behöver ett större blancolån än 350 000 så rekommenderar vi Bank Norwegian. Den norska banken Bank Norwegian är en av få banker som erbjuder ett så stort privatlån på upp till 600 000 kr.

Lätt att få lån hos ICA Banken genom låneförmedlare

För dig som vill maximera dina möjligheter till att få ett stort lån till lägsta möjliga ränta så rekommenderar vi att du ansöker om lån genom låneförmedlaren Lendo. Är det lätt att få lån hos Lendo? Det lättare att få lån hos Lendo än en enskild bank. Lendo har 25 samarbetspartners vilket gör att du ansöker om lån hos alla med en UC upplysning. Vidare är ICA Banken, IKANO bank och Santander är några av Lendos samarbetspartners. Genom att söka genom Lendo så ansöker du samtidigt ICA Banken och övriga banker. På så vis kan du pressa ned räntan jämfört med att bara söka direkt hos ICA Banken. Uppfyller du ICA Bankens krav så kommer banken att vara med och buda på ditt lån. Räkna med att du i många fall får en lägre ränta än om du skulle ansöka direkt hos ICA Banken.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”center|center”]
TILL LENDO >>TILL BANK NORWEGIAN >>
[/table]

Lätt att få lån hos ICA Banken nu?Lättare att få lån hos ICA Banken nu?

Kan fler kan få lån hos ICA Banken nu? Har det blivit lätt att få lån på ICA Banken nu? Ja, det har blivit lättare att få lån jämfört med innan ränteförändringen. Tidigare var det mycket svårt att få lån hos ICA Banken. Nu har det blivit lättare att få lån hos ICA Banken. Det är tack vare att banken har infört rörlig ränta istället för fast ränta. ICA Banken införde rörlig istället för en låg fast ränta den 20 januari 2015.

Då ICA Banken tillämpade en fast ränta så ställdes högre krav låntagarna då banken inte kunnat reglera risken individuellt pga att den fasta ränta. Nu är räntan rörlig vilket innebär att ICA Banken kan anpassa sin risk gentemot varje låntagare. Räntan sätts individuellt och på så sätt kan fler få lån än tidigare.

Givetvis är detta inget ICA Banken säger själva officiellt. Dock utgår vi ifrån att det ränteförändringen beror delvis på att ICA Banken vill öka sina lånevolymer på allt växande lånemarknad. Konkurrenterna inom samma nisch har dragit ifrån med deras rörliga räntemodeller. Därav har ICA Banken tvingats att ställa om för att ha en chans att överleva på denna allt mer konkurrensutsatta marknaden.

ICA Banken lån ränta och avgifter

Ifall du vill låna hos ICA Banken så måste du uppfylla grundkraven. ICA Bankens villkor och ränta fr.o.m. 2018-08-31:

 • Rörlig ränta: 3.70 – 10.95 %
 • Effektiv rörlig ränta: 3.76 – 11.52 %
 • Lånebelopp: 20 000 – 350 000 kr
 • Uppläggningsavgift: 0 kr
 • Aviavgift: 0 kr

ICA Banken sätter räntan individuellt och räntan debiteras månadsvis. ICA Banken har beräknat den effektiv ränta enligt Konsumentverkets riktlinjer för beräkning av effektiv ränta.

Svårt att få lån hos ICA banken

Låna pengar till låg ränta hos ICA Banken

ICA Bankens villkor är fortfarande bland de bästa och vill du låna pengar till låg ränta så är ICA Banken den du ska söka hos först ifall du uppfyller bankens villkor. ICA Bankens privatlån har bland de bästa villkoren både vad gäller låg ränta och inga avgifter såsom uppläggningsavgift och aviavgifter. Du kan jämföra ICA Bankens privatlån och blancolån mot övriga bankers privatlån och blancolån. Ifall du vill låna pengar till låg ränta och bra villkor så bör du ta en titt på ICA Bankens erbjudande. Du kan läsa mer om ICA Bankens lån och villkor här eller på ICA Bankens webbsida https://www.icabanken.se/lan-krediter/

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”center|center”]
TILL LENDO >>TILL BANK NORWEGIAN >>
[/table]

Krav för att låna pengar hos ICA Banken

För att få låna pengar av ICA Banken så ska ska du uppfylla nedanstående krav för att få låna hos ICA Banken.

 • du ha fyllt 18 år
 • du ha en fast inkomst
 • du ska sakna betalningsanmärkningar.

Ju högre inkomst du har desto mer pengar kan du låna från ICA Banken.

Inte lätt att få lån hos ICA Banken

För dig som uppfyller ICA Bankens krav så kan du låna 20 000 till 350 000 kronor utan säkerhet. ICA Bankens privatlån kan användas för lösa dyra lån och krediter som du tagit hos andra kreditgivare. Du kan låna 20 000 till 350 000 r utan säkerhet av ICA Banken och de lägger sig inte i vad du använder lånet till. Behöver du låna mer än 350 000 kr så rekommenderar vi För dig som behöver kunna låna pengar snabbt så är ICA Banken inte rätt lån för dig.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”center|center”]
TILL LENDO >>TILL BANK NORWEGIAN >>
[/table]

You may also like...

2 Responses

 1. Antigona skriver:

  Hej hur många UC måste man ha för att kunna få ett lån hos er. Med vänlig hälsning, Antigona

  • Låna Pengar skriver:

   Hej Antigona,

   Detta är inte ICA Banken, utan vi skriver bara om deras lån. Generellt kan sägas att antalet UC inte är allt, utan det är främst din ekonomi avgör. Har du möjlighet att betala lånet så chansen stor att du får lån. Dock är det viktigt att du uppfyller deras grundläggande krav. Annars är det ingen ide att ansöka om lån hos ICA Banken trots att det blivit lite lättare att få lån hos ICA Banken än tidigare. Det beror främst på att ICA Banken infört en individuell ränta istället en fast ränta som de hade tidigare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.