Sambla

Sambla lån är en lånförmedlare som växer i popularitet!

Sambla lån Sverige

Har Sambla låneskydd som man kan ta på sitt lån?Sambla lån – en väldigt ny låneförmedlingstjänst i Sverige som har vuxit och kommit fram som en riktig utmanare till alla andra stora låneförmedlare. Sambla förmedlar lån utan säkerhet mellan 10 000 kr till 600 000 kr med återbetalningstid på 1-15 år från 3.01-22.59% effektiv ränta. Låneförmedlaren har på en kort tid lyckats bli en av de största låneförmedlarna av lån utan säkerhet i hela Sverige. De siktar på att expandera och bli ännu större över hela norden. Låneförmedlaren jobbar tillsammans med svenska banker och låneinstitut för att ta fram lånemöjligheter för kunder i olika ekonomiska sitsar. Sambla har möjlighet att erbjuda en bra jämförelse och förmedling av blancolån och privatlån vilket är väldigt bra om man vill låna pengar snabbt.

Sambla lån information

sambla.se

Sambla bra lån fakta
Låna pengar Sambla Lånebelopp: 10 000 – 600 000 kr
Låna pengar Sambla Nominell ränta: 3.01-22.59%
Låna pengar Sambla  Effektiv ränta: 3.01-22.59%
Låneperiod SamblaLåneperiod: 1 – 15 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av SamblaÅlderskrav: 18 års gräns för lån
Sambla krav på fast inkomst Inkomstkrav: 10 000 kr/månaden från arbete eller pension Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Sambla lån
Krav på deklarerad inkomst lånInkomstkrav deklarerad inkomst: 10 000 kr/månaden i krav på deklarerad / taxerad inkomstDu måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Sambla lån
Låna pengar gratis Sambla privatlån Gratis lånlåna pengar gratisDu kan inte låna pengar gratis hos Sambla
Uppläggningsavgifter Sambla Uppläggningsavgifter: 0 – 399 kr i uppläggningsavgiftSambla har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Sambla Uppläggningsavgifter: 0 – 50 kr i uppläggningsavgiftSambla har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning SamblaLån med betalningsanmärkningSambla har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Låna pengar Sambla privatlån BankIDTar BankIDSambla har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
E-legitimation för elektronisk signering Sambla privatlån Tar e-legitimationSambla har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Tar Sambla UC kontroll / kreditupplysningLån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll Sambla använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Sambla lån? Inkassobolag okänt Vilket inkassobolag Sambla använder är okänt
Förlängning av lån Sambla privatlån Förlängning av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Sambla lån
Utökning av Sambla privatlån Möjlighet att utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Sambla lån
Låneförsäkring Sambla lån Låneskydd: Trygghetsförsäkring Sambla har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Sambla privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 4-6 bankdagar)Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Sambla
ANSÖK NU

Låna Pengar med Sambla

Sambla recensionVad är Sambla? Sambla är en ganska ny låneförmedlare, och de har inte funnits på marknaden särskilt länge, men har ändå lyckats bli väldigt populära under en kort tid. Låneförmedlaren startade upp så sent som 2014 och sedan dess så har de lyckats med att hjälpa mer än 140 000 kunder att hitta ett lån som funkar för just dem, både i Sverige och Norge.

Sambla jobbar för tillfället med 28 olika banker och långivare, och de kan även hjälpa en om man har betalningsanmärkningar. Lån på allt från 10 000 kronor till 600 000 kronor finns tillgängligt att söka för kunder som behöver ta ett blancolån. Betalningsanmärkningar innebär inte ett direkt avslag. Här utgör betalningsanmärkningar inget hinder, utan även den med betalningsanmärkningar kan få låna upp till 350 000 kr trots betalningsanmärkningar!

Så fungerar Sambla

Sambla lån med snabbt svar

Att låna pengar med Sambla går fort och smidigt.  Det är lätt och gratis att ansöka om ett lån. Sedan går det snabbt att få ett svar från flera stora banker utan någon större ansträngning från en själv. Sambla gör grovjobbet åt en och hjälper en att söka lån hos flera olika stora långivare trots att man själv bara skickat in en enda ansökan och tagit en kreditupplysning! De hjälper en att få bankerna att konkurrera om en som lånekund och på så sätt pressa ned räntan kring lånet.

Låneförmedlaren jobbar på ett väldigt enkelt och rättframt sätt. Genom att göra det möjligt för sina kunder att söka flera stycken lån, men enbart behöva söka en gång, underlättar de hela låneprocessen avsevärt för sina kunder. De ser till att man kan få det billigaste lånet tillsammans med de bästa villkoren som fungerar för en själv.

Man får tillgång till en översikt på alla lån och kan tillsammans med Sambla gå igenom de olika erbjudanden som banken kan ge. Skulle det vara ett eller flera bud som är extra intressanta kan man sedan välja att få dessa skickade till ens e-post såväl som brevlåda, självklart med möjlighet att tacka nej till lånet. Men väljer man att acceptera låneerbjudandet så signerar man det med BankID och får in pengarna inom ett par dagar.

Sambla samla lån – få samlingslån upp till 600 000 kr!

Sambla jobbar tillsammans med flera stora banker och kreditbolag och på så vis kan de erbjuda sina kunder möjligheter som att låna upp till 600 000 kronor eller lösa dyra lån genom så kallade samlingslån, där man ser till att samla sina dyra befintliga lån och göra dem till ett större lån med en lägre ränta. Är det så att man sitter inne på flera lån och krediter är det förmånligare att lösa dem och samla ihop dem till ett enda lån.

Samla lån med Sambla

Gör det till en enkel sak att låna pengar för att samla lån tack vare Sambla. De kan erbjuda en chansen att söka om privatlån på mellan 10 000 och 600 000 kronor med en effektiv ränta som börjar på 3,01% och en återbetalningstid på allt från 1-15 år. Om Sambla godkänner ens ansökan och det finns flera olika lån som man kan välja mellan, så meddelar Sambla en via e-post eller vanlig post.

Sambla lån krav – grundläggande krav på en som låntagare är:

De lån som Sambla kan förmedla har i normala fall en effektiva ränta som ligger på 3.01-22.59% för lån på allt från 10 000 kr – 600 000 kr. I regel är det så att det är kreditprövningen som ligger till grund för den ränta och lånevillkor som banken kan tänka sig att ge en som kund.

  • Man har en månadsinkomst som ligger på minst 10 000 kr – fast inkomst över 10 000 kr/månad
  • Man är folkbokförd i Sverige sedan ett år tillbaka
  • Man är äldre än 18 år och
  • Det är bra men inte nödvändigt att man är utan betalningsanmärkningar
  • Man är skuldfri från kronofogden sedan minst 6 månader tillbaka

Sambla betalningsanmärkning = OK

Godkänner Sambla betalningsanmärkningar? Kan jag låna trots betalningsanmärkningar? Ja, låneförmedlaren samarbetar med flera banker som godkänner betalningsanmärkningar. Det är givetvis inte optimalt att ha betalningsanmärkningar och låna pengar. Dock utgör betalningsanmärkningar inget hinder för att låna pengar genom låneförmedlaren.

För att kunna låna pengar trots betalningsanmärkning så måste man har varit skuldfri hos kronofogden i sex månader och det krävs en fast månadslön på minst 10 000 kr. Uppfyller man dessa två krav så kan man låna. Här är några av långivarna som erbjuder lån trots betalningsanmärkningar:

Kreditinstitut Lånebelopp Inkomstkrav Sök lån direkt Sök via Advisa
BlueStep Bank privatlån10 000 – 350 000 kr168 000 kr/årSök lån hos BlueStep Bank via Sambla
GoodCash lån 5 000 – 50 000 kr Har inkomst*Låna pengar direkt hos GoodCash Sök GoodCash lån via Sambla
Marginalen Bank Omstartslån50 000 – 200 000 kr 200 000 kr/årLåna pengar direkt hos Marginalen Bank OmstartslånSök Marginalen Bank Omstartslån via Sambla
AVIDA Finans lån10 000 – 100 000 kr Fast inkomst***Sök Avida Finans lån via Sambla

Sambla lån fördelar och nackdelar

Sambla lån har precis som alla andra låneförmedlare en del fördelar och nackdelar, och då man skall söka om lån kan det löna sig att man tar in så mycket information som man bara kan om den låneförmedlare som man vill använda sig av.

Flera låneerbjudanden från 28 banker och långivare

Sambla kan se till att man sparar både tid och pengar. De hjälper en att samla alla långivare på ett och samma ställe så man bara behöver skicka in en låneansökan och gå igenom en kreditupplysning. Detta bidrar också till en viss konkurrens bland bankerna och kan på sätt generera en lägre ränta och bättre villkor för en som kund. Bankerna är intresserade av att få en som kund, och måste då kunna ge en så bra möjligheter som det går.

Sambla behandlar ens ansökan hos flera olika banker och på så sätt kan de ge en flera låneerbjudanden. Därefter ser man bara till att snabbt och enkelt välja det lån som passar en bäst. Varken räntepåslag eller extra kostnader tillkommer då man söker, utan då man går via Sambla så bedöms man av banken på exakt samma vis som om man hade vänt sig till banken direkt.

Spara tid och få flera låneerbjudanden på en gång

Man sparar tid då man ser till att använda sig av Sambla när man ansöker om lån, eftersom man ansöker om lån hos flera skilda banker och kreditföretag samtidigt. Det krävs då att bankerna slåss om en och ser till att de kan erbjuda de bästa villkoren till de olika kunderna. Vilken bank som i slutändan passar en bäst beror på hur ens lånesituation ser ut. Hos Sambla ser de till att man får en sammanställning av samtliga erbjudanden som de många och vitt skilda bankerna kan erbjuda en. Resten är upp till en själv.

Besök www.sambla.se för att få än mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar.
TILL LÅNET >>

Endast en kreditupplysning tas – en UC kreditupplysning flera låneerbjudanden!

Sambla – en eller flera kreditupplysningar? Hur många kreditupplysningar tas?  Endast en kreditupplysning görs hos Upplysningscentralen (UC) då man ansöker via Sambla. Tack vare att man använder sig av låneförmedlaren så görs det bara en kreditupplysning hos UC. Detta är givetvis bra då banker tenderar att neka låntagare som har samlat på sig för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC.

Lånar man med Sambla så görs det bara en kreditupplysning oavsett hur många banker som behandlar ens låneansökan. Dock kommer man att få mer än ett brev från Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker och långivare som tittat på ens kreditupplysning.

Viktigt att påpeka att det endast kommer att registreras en kreditupplysning, oavsett hur många banker som tittar på ens låneansökan och som skickar ett låneerbjudande.

Lång utbetalningstid

Vad har Sambla för utbetalningstid? Via låneförmedlarens lånetjänst kan det ibland ta mellan 4-6 dagar innan man får sina pengar på kontot. Att låna pengar via Sambla går fortfarande snabbt, men det hade kunnat gå snabbare att få pengarna utbetalda till bankkontot.

Sambla lån exempelränta

Räntan är rörlig och den sätts helt individuellt. Det innebär att räntan anpassas efter låntagarens ekonomiska situation För ett annuitetslån på 100 000 kr över 9 år, nominell ränta 3.01-22.59% och 0 kr i uppläggnings-/aviavgift blir effektiv ränta 7,18%. Totalkostnad : 127 764 kr eller 1 183 kr/månad fördelat på 108 månader.

Sambla omdöme

Lånar Sambla ut pengar?

Nej, Sambla lånar ej ut några pengar, även om det är många som tror det. Istället fungerar det på så sätt att bolaget är en låneförmedlare som förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners.

Kreditgivarna är banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Låneförmedlaren ser till att framtida kunder kan hitta sina lån via de olika samarbetspartners som låneförmedlaren jobbar med, och att varje kund skall kunna hitta något för dem. Med låneerbjudanden som sträcker sig mellan 10 000 till 600 000 kronor finns det någonting för alla, oavsett vad man skall använda pengarna till. Låneförmedlaren har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka man som kund enkel kan ansöka om lån genom.

Kan man lösa lån i förtid?

Ja, det är inga problem att lösa ett lån i förtid. Hos samtliga banker och samarbetspartners så finns det möjlighet att lösa lånet när som helst om man skulle vilja det. Man kan också amortera extra utan att det tillkommer några kostnader. Det är bara att kontakta den bank man har fått låna pengar av så hjälper de en.

Sambla omdöme

Sambla omdöme hos Trustpilot är väldigt bra. Omdömet är att de har fått 5 av 5 stjärnor i betyg och deras snittbetyg är således väldigt högt. Utav totalt 2759 omdömen har de fått 82% högsta betyg. Det är ett väldigt bra omdöme, men samtidigt så höjs en varning. Omdömet är nästan för bra för att vara sant. Många olika personer har gett sitt omdöme gällande kreditförmedlaren och de bidrar alla med en åsikt om låneförmedlaren.

Dessvärre har långivaren inte fått några omdömen hos Eniro och ingen har gett en recension av långivaren på Eniro. Det gör att det kan vara något svårare att avgöra huruvida recensionerna är nyanserade nog.

Sambla varning eller Sambla bluff

Vi har ingen större erfarenhet från kreditförmedlaren så vi kan egentligen inte säga så mycket om låneförmedlaren. Däremot så finns det en del gammalt under det gamla bolagsnamnet Consida. För den som googlar Sambla varning eller Sambla bluff får upp en del gammalt som inte är så positivt under den tid då bolaget hette Consida. Sambla Consida är samma bolag som tidigare.

Dock verkar det som bolaget åtminstone fått lite rätsida på de tidigare problemen då bolaget har 28 samarbetspartners. Några banker och samarbetspartners utgörs av de stora och välkända bankerna som du kan se nedan. Dessa banker skulle inte samarbeta med låneförmedlaren ifall de inte ansåg att de skötte sina kort rätt. Därav tror vi att låneförmedlaren skärpt till sig väsentligt.

Huruvida det förblir så återstår att se och vi lär ändra vårt omdöme i takt med att vi får större erfarenhet av låneförmedlaren. Tills dess så rekommenderar att man går via någon av de övriga etablerade låneförmedlarna såsom Lendo eller Zmarta.

Sambla banker

Sambla banker? Enligt låneförmedlarens webbsida så samarbetar man med 28 banker. Kreditförmedlaren samarbetar med 28 lånegivare: Ikano Bank, Swedbank, Resurs Bank, ICA Banken, COOP MedMera Bank, Santander, Forex Bank, Wasa Kredit, Lendify, Komplett bank, BlueStep Bank, Marginalen Bank, SevenDay, Svea Ekonomi, Konsumentkredit, Lån & Spar Bank, GoodCash, Fellow Finance, Balanzia, Byax, Brocc, Collector bankEuroloan, MoneyGo, Nordax Bank, Avida, Remember privatlån och Nordnet. Här kan man läsa mer om vilka banker samarbetar Sambla med.

Vilka banker samarbetar Sambla med? 28 Sambla banker och långivare!

Sambla kundtjänst / kundservice

Sambla öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Sambla öppettider vardagar Mån-tis-tors: 09.00 – 20:30Sambla öppettider helger Lör – sön: stängt
Sambla öppettider vardagarOnsdag: 13.00-20.30
Sambla öppettider vardagarFredag: 09.00-17.00

Sambla kontaktuppgifter

Support e-post Support telefon
Sambla kundservice e-post kundtjanst@sambla.seSambla kundservice telefon 0770-22 01 80

Sambla företagsinformation

Företagsinformation Externa länkar
Företagsnamn: Sambla AB Företagsinformation hos allabolag.se
Organisationsnummer:556974-8378 Registrering hos Finansinspektionen
Adress: Strandvägen 5B – Registrerad hos FI Sambla är registrerad hos FI
114 51 Stockholm- Står under FI:s tillsyn Sambla står inte under FI:s tillsyn
TILL LÅNET >> Mer om företaget

Om Sambla Sverige

Sambla har sedan starten 2014 enbart gått stadigt uppåt och ökat i popularitet. Dock har det inte alltid varit så utan bolaget har fått många varningar under den tid bolaget hette Consida, vilket förmodligen föranledde namnbytet.

Sedan de grundades har deras utveckling gått väl och låneförmedlaren har nu 140 medarbetare runtom i Norden. Vad som startade som ett kontor har nu blivit flertalet, i Stockholm, Lund, Oslo och Helsingfors har det startats upp kontor, 2015 startades det upp i Norge och 2017 kom det till Finland.

Över 200 000 kunder har nu fått hjälp med att jämföra sina lån genom låneförmedlaren.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

You may also like...

Sambla liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Sambla lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Sambla liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Sambla med samma lånebelopp.

Liknande lån som Sambla

Jämför ränta och villkor med andra Sambla liknande lån innan du tar Sambla lånet. Du hittar liknande lån som Sambla genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Sambla liknande lån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.