Kontakta oss

Kontakta oss gärna ifall ni har frågor gällande webbsidan Allalån.se och vår tjänst eller ifall ni har något förslag på information eller nytt lånebolag som bör publiceras eller listas på webbplatsen.

Allalån.se erbjuder inte utlåning

OBS! Allalån erbjuder inte utlåning och kan inte hantera frågor eller ärenden gällande befintliga lån hos våra samarbetspartners eller andra lånegivare som finns på Allalån.

Har du någon en fråga relaterat till ett befintligt lån som du har hos ett låneföretag eller någon fråga avseende ansökan av ett lån hos något lånebolag som finns listad på Allalån så hänvisar vi respektive kreditbolag som ärendet gäller.

[contact-form-7 id=”16201″ title=”Kontaktformulär 1″]

Rating: 2.7/5. From 7 votes.
Please wait...

2 Responses

 1. ola skriver:

  Hej,
  Stämmer det verkligen att en låneförmedlare och alla dess banker bara tar en kreditkontroll hos t.ex. UC? Blir inte alla omfrågandekopior som tas av banker, registrerade så att de syns på UC-register för alla?
  (Kan inte bankerna även ta andra kreditkontroller som inte låneförmedlaren använder?)
  Är orolig för att använda låneförmedlare på grund av detta tyvärr..

  http://www.allalån.se/l%C3%A5nef%C3%B6rmedlare/
  När man ansöker om lån via en låneförmedlingstjänst så tas en kreditupplysning hos UC normalt.

  Rating: 3.5/5. From 2 votes.
  Please wait...
  • Låna Pengar skriver:

   Hej Ola,

   Låneförmedlarna tar en endast kreditupplysning hos UC och bankerna får tillgång till denna. Bankerna tar inte några egna kreditupplysningar hos UC. Du behöver inte oroa dig över att varje bank tar en kreditupplysning. Skulle det vara så skulle låneförmedlarna inte finnas kvar.

   Om du skriver lite varför du ska låna och lite om dina förutsättningar så kan vi guida till rätt låneförmedlare direkt. Annars brukar Lendo brukar vara ett bra alternativ då de har många samarbetspartners. Lycka till!

   No votes yet.
   Please wait...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.