Smslån utan ränta

Räntefritt smslån

Smslån utan ränta och avgifter

Ta smslån utan ränta? Ibland kan man behöva låna pengar snabbt och få tag i ett snabblån utan att behöva vänta på att höra tillbaka från diverse personer. Ett snabblån, ofta kallat ett smslån, är ett snabbt och enkelt lån som ger en pengarna på nolltid, utan en massa fördröjningar. Har man bara behov av att låna en liten summa kan smslån vara en perfekt lösning. Smslån, eller snabblån som det också kan kallas, är ett lån som man enkelt kan ansöka om via sms eller via långivarens hemsida. Det finns en del kreditinstitut som erbjuder denna tjänst, till exempel Ferratum, Vivus och Risicum.

I många fall kan man, efter att ha slängt i väg ett sms, förvänta sig att få in pengarna redan samma dag på kontot. De belopp som finns tillgängliga att låna varierar från 500 kronor – 6000 kronor. Numera finns det dock även de kreditinstitut som lånar ut upp till 30 000 kronor en begränsad tid. Många företag lånar även ut pengar räntefritt. Idag finns det många alternativ för de som vill ta smslån räntefritt. Det innebär att det inte tillkommer några extra avgifter på lånet.

Smslån är snabba lån, men man skall tänka på att dessa snabba lån via sms också har en kort återbetalningstid. Även om man tar ett räntefritt smslån kan det finnas diverse avgifter. Man kan även åka på extra avgifter om man är sen med att betala tillbaka lånet. Man skall se till att vara noga med att läsa igenom villkoren innan man tar ett lån via sms, för att vara säker på att man har förstått villkoren under vilka man lånar.

Smslån utan ränta första gången

Här har du alla smslån utan ränta första gången:

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”150|80|50|50|50|100|100″ colalign=”left|right|center|center|center|center”]
LÅN UTAN RÄNTA, BELOPP, RÄNTEFRITT , AVGIFTSFRITT , DAGAR, MER INFO, ANSÖK HÄR
Vivus lån utan ränta, 6 000 kr , JA , JA , 30 dgr,Mer info, ANSÖK
loanstep lån utan ränta och avgifter, 5000 kr, JA , JA , 30 dgr,Mer info, ANSÖK
Låna pengar utan ränta Ferratum, 4 000 kr , JA , JA , 60 dgr, Mer info, ANSÖK
ViaConto utan ränta och avgifter, 1 000 kr , JA , JA , 30 dgr, Mer info, ANSÖK
Meddelandelån räntefritt lån, 500 kr , JA , JA , 15 dgr, Mer info, ANSÖK
Mobillån räntefritt sms lån, 1 000 kr , JA , JA , 30 dgr, Mer info, ANSÖK
Kredit 365 små smslån räntefritt, 3 000 kr , JA , JA , 30 dgr, Mer info, ANSÖK
Risicum sms lån räntefritt, 2000, JA, 200 kr, 30 dgr, Mer info, ANSÖK
Lånbutiken små lån utan ränta, 2000, JA, 200 kr, 30 dgr, Mer info, ANSÖK
[/table]

Sms lån utan ränta första gången

Första gången man tar smslån utan ränta? Det finns en del riktlinjer som är uppritade då det kommer till lån utan ränta och att låna pengar utan ränta via sms lån. Många kreditföretag ger inte ut obegränsade lån utan ränta. Detta är för många ett förstagångserbjudande. Anledningen till att företagen gör detta är för att locka in kunder. Lånemarknaden har blivit allt större och därmed har det blivit större konkurrens om kunderna. För att se till att hala in kunder väljer många därför att erbjuda smslån utan ränta som ett förstagångserbjudande.

Räntefritt sms lån första gången kan vara en bra affär. Ser man till att betala tillbaka pengarna inom den angivna tidsramen kommer man oftast iväg utan att ha behövt betala några avgifter eller ränta. Många företag erbjuder lån utan ränta och avgifter på smslån. Återbetalningstiden är i normala fall 30 dagar.

Låna räntefritt smslån

Räntefria smslån

Att ta ett räntefritt smslån har sina fördelar och nackdelar. Den stora fördelen är att man har snabba pengar i handen. Många låneföretag lånar till och med ut pengar på helgerna. Det finns smslån som betalas ut på helgen, vilket innebär att man inte måste vänta till måndag för att säkra sig pengar i plånboken. Därtill behöver man i många fall inte ens betala ränta på lånet, då många kreditinstitut erbjuder smslån räntefritt första gången man lånar hos dem, eller om man lånar under ett visst belopp.

Smslån utan ränta Swedbank? Swedbank erbjuder tjänsten snabblån och man kan snabbt låna pengar av banken. Dessvärre erbjuder de inget snabblån utan ränta.

Smslån räntefritt direkt

Kan man få tag på ett smslån räntefritt direkt? Ja, här finns det en del alternativ att välja mellan. Det finns ett par låneföretag som ser till att ge bra erbjudandensmslån utan ränta. Bland annat så har Ferratum, Vivus och Risicum något att erbjuda på marknaden vad det gäller snabba lån utan ränta. Hela poängen med smslån och snabblån är att man skall få pengarna så direkt som möjligt och att det skall gå snabbt.

Smslån utan ränta 30 dagar

Hos många företag finns det en återbetalningsperiod, alltså den period som man skall ha betalat tillbaka lånet inom. För de flesta lån är det 30 dagar som gäller, men detta är inget som är skrivet i sten. Det finns även kreditinstitut som enbart erbjuder 14 dagar, och det är viktigt att hålla koll på hur många dagar det är som gäller. Ser man inte till att ha betalat tillbaka lånet inom denna tid, tillkommer diverse avgifter som förseningsavgift. Därtill kan även Smslån utan räntaöverenskommelsen mellan dig som låntagare och långivaren anses vara bruten, och det kan hända att man måste betala ränta, trots att man inte hade räknat med det.

Smslån räntefritt utan UC

Kan man ta smslån räntefritt utan UC? För många låntagare kan det vara ett problem att göra en kreditupplysning hos UC, Upplysningscentralen, om man redan har gjort många upplysningar där, och många vill ta smslån utan UC. Många väljer istället att leta efter ett kreditinstitut som inte gör kreditupplysningar hos UC utan hos ett annat kreditupplysningsföretag, som till exempel Bisnode och Creditsafe.

Det finns en del låneföretag som väljer att inte göra sina kreditupplysningar hos UC och ett par av dessa är Ferratum, Kundfinans, Vivus och Viaconto. De använder sig av andra kreditupplysningsföretag. Dessa företag erbjuder även smslån räntefritt och man kan alltså få tag på räntefria smslån utan UC.

Förlänga smslån

Det kan vara intressant att veta om man har möjlighet att förlänga smslånet. Då dessa snabba lån har en kort återbetalningstid finns det inte alltid möjlighet att betala tillbaka det angivna beloppet inom den tidsram som krävs. Då kan man be om att få förlänga återbetalningstiden på sitt lån. Ett antal företag erbjuder denna tjänst. Detta kan dock bidra till att priset på lånet stiger avsevärt.

Att förlänga löptiden på lånet kan göra att man undviker straffavgifter och dröjsmålsräntor om man inte har betalat tillbaka i tid. Istället får man betala en förlängningsavgift. Fördelen med detta är att man ser till att inte få någon betalningsanmärkning, vilket kan kosta en i framtiden. Däremot får man betala förlängningsavgiften på smslånet.