Ferratum Credit - låna 25 000 kr utan uc!

Ferratum kreditgräns 2018: Ferratum höjer sitt Credit lån till 25 000 kr!

Ferratum Credit - låna 25 000 kr utan uc!

Ferratum erbjuder nu lån och krediter upp till 25 000 kr

Ferratum Credit lån har höjt sin kreditgräns nu. Ferratum själva säger inte så mycket, men vi har sett den här typen av kreditgränshöjningar tidigare. Nyligen höjde även Everydayplus sin kreditgräns och numera erbjuder Everyday kreditgräns uppgår nu till 25 000 kr.

Ferratum Credit har givetvis anpassats till marknaden där fler kunder önskar och har behov av högre kreditgränser! Ferratum kredit erbjuder nu lån upp till 25 000 kr utan uc.

TILL KREDITEN>>

Ferratum credit har alltså ökat sin högsta möjliga kreditgräns till 25 000 kronor! Ferratum kredit har samma delbetalningskrav som tidigare. Man måste delbetala 10% av utestående skuld varje månad. Här var det istället Everyday plus som tvingades justera sin från tidigare 1/5 till 1/10.

Nu kan du låna 25000 kr utan uc hos Ferratum i 5-377 månader ifall du maxar återbetalningstiden genom att endast betala 10% varje månad.

Ferratum kreditgräns 2018 Ferratum höjer sitt Credit lån till 25 000 kr!Ferratum credit delbetalningskrav 1/10 => 10% av utestående skuld varje månad

Ferratum kredit inte ändrat sin återbetalningstid utan de har behållit delbetalningskravet som gör att det enklare att ha råd med krediten. Ferratum credit delbetalningskrav på månadsbasis är 1/10 av den totala skulden.

Ifall man gjort ett uttag på 25 000 kr så måste man betala 2 500 kr efterföljande månad. Sedan är det 2 250 kr (10% av 22 500 kr (25 000-2 500= 22 500)) och så vidare. Betalar man delbetalningskravet på 10% så kan göra så i 377 månader på ett lån som uppgår till 25 000 kr.

Givetvis ska man betala tillbaka så snabbt så möjligt, men delbetalningskrav ger en viss flexibilitet. Ferratum kredit är konstruerad för en ökad flexibilitet och man kan köpa sig mer tid att återbetala krediten ifall man har det svårt under en viss period.

TILL KREDITEN>>

Ferratum kreditgräns: så kan du höja ferratum kredit kredit!

För att öka din nuvarande kreditgräns hos Ferratum Credit så kan du besöka Ferratum och logga in på dina, Mina sidor, där du ser din nuvarande kredit. Sedan går du in på Mina sidor och kan ansöka om att höja din kredit.

Precis såsom Ferratum säger så vill fler och fler vill låna större belopp. De flesta vill även låna under en längre period än de vanliga sms lån och snabblån som finns på marknaden. Större lån under längre löptider gör att den effektiva räntan och månadsbeloppet blir mindre. Den lägre månadsavgiften gör att fler kan ta dessa flexibla lån.

Ferratum har marknadsfört sin kredit i olika former under åren. Först var det Ferratum Flex Kredit och nu är det enbart Ferratum Credit. Ferratum lån och kredit är som ett lån utan uc och Credit är i vad man kan likna vid ett kreditkort i mobilen.

Ferratum lån och kredit är bra buffert vid dåliga tider. Att ha det extra utrymmet att snabbt kunna ta ut pengar är bra vid tillfällen då man i behov av mindre summor pengar. I övrigt funkar Ferratum kredit som en vanlig kredit som man brukar ha på ett kreditkort. Skillnaden är att du för över pengar till ditt vanliga bankkonto först innan du gör ett uttag. Läs gärna mer hos Konsumentverket.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.