Frogtail UC - låna 40 000 kr utan uc kontroll!

Frogtail höjer lånegräns till 40 000 kr

Frogtail UC - låna 40 000 kr utan uc kontroll!

Frogtail erbjuder nu sms lån upp till 40 000 kr utan uc kontroll

Frogtail har höjt sin lånegräns på sitt lån nu till 40 000 kr. Frogtail själva säger inte så mycket om utökningen, men vi har sett fler lånegivare göra den här typen av kredit- och lånegränshöjningar tidigare. Frogtail är inte ensamma om att höja sitt maxlån, utan även MeddelandelånFerratum Credit och Everydayplus har nyligen sina kredit- och lånegränser.

Att Frogtail höjt sitt lån till 40 000 kr är förmodligen för att matcha Meddelandelån höjning där man höjde maxlånet till 30 000 kr och Everydays och Ferratum Credits utökade kreditgränser till 25 000 kr.

Frogtail sms lån har givetvis anpassats till marknaden för sms lån utan uc där fler kunder önskar och har behov av högre kreditgränser utan uc kreditkontroll! Frogtail utan uc erbjuder nu sms lån upp till 40 000 kr utan uc. Frogtail har erbjuder lån utan uc på mellan 1000 – 40 000 kr med betalningstider på 1 – 3 år.

TILL KREDITEN>>

SMS-lån från Frogtail – låna 40 000 utan uc

Frogtail har nu höjt sin kreditgräns till 40 000 kronor! Frogtail utan uc har ett återbetalningsalternativ som är flexibelt. Det är återbetalningstiden. Låna 40 000 kr utan uc och välj att återbetala lånet på 1, 2 och 3 år.

Här skiljer sig Frogtail mot Ferrtaum och Everyday plus där man kan delbetala 10% av utestående skuld varje månad istället. Nu kan du låna 40000 kr utan uc hos Frogtail i upp till 3 år ifall du väljer den längsta återbetalningstiden.

Frogtail kreditgräns 2018 - Frogtail utan uc höjer sitt lån utan till 30 000 kr!

Frogtail kreditgräns: så kan du utöka lån hos Frogtail!

För den som tagit ett mindre sms lån hos Frogtail har nu möjlighet att öka sitt Frogtail. För att öka ditt frogtail lån så kan du besöka Frogtails hemsida och logga in på ”Mitt Frogtail”. Där kommer du att se ditt Frogtail lån och kredit. För att utöka så tar du kontakt med Frogtail meddelar att du vill ansöka om att utöka lån hos Frogtail. Uppfyller du kreditkraven så får ett nytt större frogtail lån istället med en annan återbetalningstid.

Frogtail sms lån har inte varit aggressiva i sin marknadsföring. Frogtail kan betraktas som ett sms lån utan uc med två väsentlig skillnader, nämligen  återbetalningstiden som är upp till 3 år och lägre effektiv ränta.

Frogtail har förmodligen anpassat sitt lån på grund kommande regler som innebär ett räntetak på smslån. Sedan har marknaden utvecklats på så sätt att fler vill låna pengar utan uc med längre återbetalningstider än traditionella sms lån och snabblån.

TILL KREDITEN>>

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.