Räntefritt lån

Lån utan ränta

Räntefritt lån

Ränta på lån är inget konstigt, utan normalt vid kreditgivning och när man tar lån. Däremot har något nytt dykt på marknaden, nämligen att låna räntefritt och räntefria lån. Vad innebär ett räntefritt lån? Är det fråga om ett lån helt fritt från ränta under hela låneperioden eller bara under en kortare period. Behöver man betala någon avgift för dessa räntefria lån?

Att låna utan ränta innebär att man tar ett vanligt konsumentlån utan någon säkerhet. Den stora skillnaden är man behöver inte betala någon ränta för att låna. Istället för ränta tar vissa av långivarna ut en administrativ avgift. Varför erbjuder kreditgivarna långivarna lån utan ränta? Den ökande konkurrensen på lånemarknaden har fått ett antal aktörer att börja erbjuda nya kunder räntefria lån. Detta marknadsföring för bolagen och ett sätt för att få nya kunder som lånar pengar av bolagen. Genom ett erbjuda ett billigt eller gratis första lån så får kunderna testa på tjänsten och kanske återkomma igen.

Snabblån och sms lån utan uc

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100|80|150|150|150|100|100″ colalign=”center|center|center|left|center|center”]
Smslån utan ränta, Kreditupplysning, Räntefria lån, Inkomst krav, Mer info, Snabblån utan ränta
Vivus smslån utan ränta,Creditsafe lån,6 000 kr, 20 000 kr/år,Vivus, ANSÖK
loanstep lån utan ränta och avgifter,Creditsafe lån, 5 000 kr, 20 000 kr/år,Mer info, ANSÖK
Ferratum räntefritt lån, Creditsafe lån, 4 000 kr, 20 000 kr/år,Ferratum, ANSÖK
Risicum snabblån utan ränta, lån med Bisnode, 4 000 kr, 24 000 kr/år, Risicium, ANSÖK
Kredit365 räntefria lån, Sergel lån utan uc, 3 000 kr, Individuellt,Kredit365, ANSÖK
Lånbutiken sms lån utan ränta,lån med Bisnode, 2 000 kr, 24 000 kr/år,Lånbutiken, ANSÖK
Monetti smslån räntefritt,lån med Bisnode, 1 000 kr, 20 000 kr/år,Monetti, ANSÖK
Mobillån sms lån räntefritt,lån med Bisnode, 1 000 kr, 40 000 kr/år,mobillån, ANSÖK
Lån utan uc Meddelandelån, Creditsafe lån, 1 000 kr, 24 000 kr/år,Meddelandelån, ANSÖK
[/table]

Smslån utan ränta

Räntefritt lånEtt räntefritt lån är ett lån utan ränta under en period. För den som vill låna pengar utan ränta så är vanligaste formerna av räntefria lån är sms lån utan ränta och snabblån utan ränta. Dessa snabba sms lån utan ränta är inte gratis, utan man slipper bara räntan. Däremot så får man betala en avgift i de flesta fall. Lån helt utan ränta och avgifter kallas för gratislån.

Det är mycket enkelt att ansöka om ett sms lån utan ränta och det är till stor del därför som det är så populärt. Ett smslån utan ränta är lika enkelt att ansöka om. Ansökan för smslån finner man och fyller enkelt i via långivarens hemsida, eller skickar ett enkelt sms, och i många fall får man in pengarna på kontot redan samma dag.

Det positiva med sms lån är att man snabbt får tillgång till pengarna och att man kan låna mindre summor, små lån, så lite som 500 kronor i många fall. Det negativa är att återbetalningstiden är väldigt kort, och att räntan i normala fall är mycket hög. Därför är det viktigt innan man söker ett räntefritt smslån att man är säker på att det är just utan ränta.

Snabblån utan ränta

Vad innebär snabblån? Låna pengar snabbt utan ränta? Ibland kan man hamna i en sits där man behöver se till att låna pengar snabbt, och i denna situation är ett lån utan ränta såklart fördelaktigt. Är man intresserad av att få tillgång till pengar snabbt kan ett snabblån utan ränta vara väldigt bra.

Var låna snabbt? Här nedan kommer vi att kunna lista ett antal långivare och kreditbolag som erbjuder alla nya kunder att låna en summa pengar, utan att behöva betala ränta på beloppet. Viktigt att notera är att det i en del fall kan tillkomma en uppläggningsavgift och/eller aviavgift. Skulle detta vara fallet blir man informerad om det innan man binder upp sig för ett lån.

Låna utan ränta

Ett räntefritt lån eller ett kostnadsfritt smslån är ofta erbjudanden som erbjuds nya kunder för att få dem att förbinda sig till långivaren i fråga. Ett räntefritt lån innebär många gånger att det rör sig om en förutbestämd summa pengar med en förutbestämd löptid. Ibland låter långivaren en bestämma helt själv hur lång löptiden skall vara och hur stort belopp det rör sig om, men det är viktigt att kolla upp dessa villkor innan man binder upp sig på ett lån. Pluset är att man inte behöver betala någon ränta.

Ibland kan avgifter som aviavgift och uppläggningsavgift tillkomma, men i dessa fall adresseras detta tydligt.

Räntefritt lån utan UC

Kan man finna räntefria lån utan UC? Finns det lån utan ränta och utan UC? Det går att finna aktörer som väljer att inte göra en kreditupplysning via Upplysningscentralen, utan väljer ett annat kreditupplysningsföretag när man vill låna. Detta alternativ finns även tillgängligt för smslån utan UC. Många långivare idag väljer dessutom att ge nya kunder möjligheten att ta ett lån utan någon ränta.

Man får först och främst se till att hålla ögonen öppna för ett kreditinstitut som inte gör en kreditupplysning hos Upplysningscentralen, utan ett annat ställe som Bisnode och Creditsafe.

Räntefria lån

Låna pengar snabbt utan ränta

För dig som vill låna pengar räntefritt eller behöver låna pengar snabbt utan ränta så har du ovan ett flertal smslån och snabblån som erbjuder dig att låna räntefritt. Det är en mycket bra lösning för den som behöver få tag i pengar snabbt. Snabblån utan uc räntefritt är möjligt att finna, och det är nödvändigtvis inte så svårt heller.

Något du ska tänka på är att bara för att du kan låna räntefritt så innebär det inte att lånet är gratis. Några av lånen är lån utan ränta och avgifter, men då måste smslånen återbetalas i tid. Lyckas du inte betala tillbaka snabblånen i tid så får du betala ränta för hela låneperioden. Det kan bli dyrt då det handlar om snabblån. Detta är mycket viktigt att ha i bakhuvudet innan man binder upp sig för ett lån hursomhelst.

Snabblån med låg ränta

Det är bättre att försöka hitta snabblån med låg ränta istället för ett räntefritt smslån eller ett räntefritt snabblån. Det kan bli ganska dyrt ifall man inte lyckas betala tillbaka lånet utan ränta i tid. Då det handlar om räntefria smslån och räntefria snabblån är det oftast ett förstagångserbjudande och det gäller att man kan betala tillbaka lånet snabbt. Oftast tillkommer en del villkor på dessa räntefria smslån och snabblån, och man måste tänka över om det är värt det.

Ibland kan det löna sig mer att finna ett snabblån med låg ränta. Man får fortfarande pengarna snabbt, men har kanske inte samma krav på sig att betala tillbaka med en gång, om man går med på att betala en summa i ränta.

Räntefritt lån 24 månader

Kan man låna räntefritt i 24 månader? Många skulle nog vara intresserade av ett lån utan ränta i 24 månader eller 36 månader. Dessvärre existerar inte dessa lån. Anledningen till att en långivare tar ränta i första taget är för att de vill ha någon sorts säkerhet på att de kommer få tillbaka pengarna. Får de inte tillbaka pengarna, har de i alla fall fått in något på det. Det är en alldeles för stor risk för långivarna att erbjuda sina kunder 24 månaders räntefritt.