Kolla in vad Advisa har fått för feedback i sina recensioner!

Advisa

Advisa gör det enkelt för dig att hålla koll på vilket lån som passar just din ekonomi som bäst!

Advisa samla lånAdvisa lån

Advisa samla lån? Advisa låneförmedling jämförelse och förmedling av lån utan säkerhet! Advisa är numera en av Sveriges ledande låneförmedlare av lån utan säkerhet (privatlån/ blancolån). Advisa låneförmedling förmedlar lån utan säkerhet på mellan 5000 kr till 600 000 kr från svenska banker och låneinstitut. Jämför lån med hjälp av låneförmedlaren Advisa snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Advisa har sedan starten 2011 hjälpt 252 548 kunder med sina lån.

ANSÖK OM LÅN HÄR >>

Advisa lånKolla in vad Advisa har fått för feedback i sina recensioner! information

[table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center|”]
,Advisa lån bra fakta,
Låna pengar Advisa, Lånebelopp: 5000 – 600 000 kr,
Låna pengar Advisa , Rörlig ränta: 2.95% – 18.15% ; individuell räntesättning),
Låna pengar Advisa , Effektiv räntan: mellan 2.95 – 33.20 %,
Låneperiod Advisa ,Låneperiod: 1 – 15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Advisa ,Ålderskrav: 18 års gräns för lån,
Låna pengar gratis Advisa privatlån, Gratis lånlåna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Advisa
Uppläggningsavgifter Advisa , Uppläggningsavgifter: 0 – 495 kr i uppläggningsavgift,Advisa har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Advisa , Uppläggningsavgifter: 0 – 50 kr i uppläggningsavgift,Advisa har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning Advisa ,Lån med betalningsanmärkning,Du kan inte låna pengar med betalningsanmärkningar hos Advisa
Låna pengar Advisa privatlån BankID ,Tar BankID, Du kan inte låna pengar med BankID hos Advisa
E-legitimation för elektronisk signering Advisa privatlån , Tar e-legitimation, Du kan inte låna pengar med E-legitimation hos Advisa
Tar Advisa UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll, Advisa använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Advisa lån? , Inkassobolag okänt, Vilket inkassobolag Advisa använder är okänt
Förlängning av lån Advisa privatlån , Förlängning av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Advisa lån
Utökning av Advisa privatlån , Möjlighet att utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Advisa lån
Låneförsäkring Advisa lån , Låneskydd: Trygghetsförsäkring, Advisa har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Advisa privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2-5 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Advisa
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna Pengar Advisa

Advisa är en Sveriges ledande låneförmedlare av lån utan säkerhet (blancolån / privatlån) och mindre privatlån och snabblån (ej smslån) samt billån utan säkerhet. Advisa förmedlar lån snabbt på allt mellan 5000 till 600 000 kronor från svenska banker och kreditgivare.

Advisa förmedlar lånen via olika banker, kreditgivare och låneinstitut som bolaget har ingått avtal med, vilka du som kund enkelt kan ansöka om lån av via Advisa där det konkurrerar om dig som lånekund. Du får svar inom 24 timmar och endast en kreditupplysning registreras.

Advisa har ett enkelt upplägg är lika simpelt som det är effektivt. Du ansöker bara en gång och när du skickat in din låneansökan till Advisa så ansöker du om lån hos alla banker och låneföretag som Advisa samarbetar med. Du kommer att direkt erbjudas det billigaste lånet med bäst villkor för just dig.

Som konsument får du en enkel översikt över marknadens räntor och villkor på endast en enda låneansökan. Efter individuella kreditbedömningar lämnar bankerna svar, vanligtvis inom några timmar, och Advisa ger dig besked via e-­post och SMS att det finns nya låneerbjudanden att ta del av. Du väljer själv bank direkt online. Snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt!

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”740″ colalign=”center”]
ANSÖK OM LÅN HÄR >>
[/table]

Samlingslån via Advisa

Advisa erbjuder en möjlighet att lösa dyra lån genom s.k samlingslån där du samlar dyra befintliga lån till ett större lån med lägre ränta. Har du befintliga lån kan du lösa lån och krediter för att få ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om du lånar nytt kan du även lösa befintliga lån genom ett samlingslån!

Advisa lån krav

Lånen som Advisa förmedlar har normalt en effektiva ränta på 2,95% – 33,2% för lån mellan 10 000 kr – 600 000 kr. I regel är det kreditprövningen som ligger till grund för vilken ränta och lånevillkor banken är villig att erbjuda dig som kund.

Genom Advisas lånetjänst kan du ta lån med en ränta som sätts individuellt och som anpassas efter din återbetalningsförmåga, och som erbjuds av deras samarbetspartners. Räntan som du får är rörlig och sätts individuellt utifrån din privatekonomiska situation.

Grundläggande krav på dig som låntagare är:

  • Du över 18 år gammal
  • Du ska ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr – du ska ha en årsinkomst om 120 000 kr per år.
  • Ej ha skuldsaldo hos Kronofogden.
  • Betalningsanmärkning är OK. Du kan få lån trots betalningsanmärkningar.

Samla lån trots betalningsanmärkning?

Ja. Så länge skulden hos Kronofogden är betald så har du möjlighet att lägga om dina lån och baka ihop flera skulder till ett nytt lån.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.advisa.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Advisa.
TILL ADVISA >>
[/table]

Advisa lån ränta

Räntan bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning (f.n. 2,95% – 33,2%) och den högsta effektiva räntan är 33,2%. Återbetalningstiden är 1-15 år.Totalkostnad för ett annuitetslån på 100 000 kr, effektiv ränta 5,64%, 9 års löp­­tid, 0 kr i uppläggningsavgift och avi­­avgift blir 20 708 kr. Månads­­kostnad: 1437 kr.

Omdöme Advisa

Advisa har fått 683 omdömen på Eniro med ett genomsnitt på 4,5 solar av 5 solar, vilket är ett positivt omdöme. Advisa har fått 0 omdömen hos Trustpilot med ett snittbetyg på 0 poäng av 10 möjliga. Då inga har lämnat omdömen om bolaget så är det svårt att dra några större slutsatser av bolagets omdöme hos Trustpilot.

Omdömena hos Eniro känns spontant lite för bra vilket får en att undra ifall allt står rätt till dessa omdömen, speciellt med beaktande av att bolaget endast  har fått 1 omdöme hos Trustpilot samt omdömet inte verkar på topp på andra sidor och forum.

Vår generella bedömning av Advisa är att de har förbättrats genom åren, speciellt sedan man övergav varumärket Svensk Lånemarknad och i takt med att antalet samarbetspartners börjat att gå upp.

Ett mer korrekt namn vore Advisa svensk lånemarknad eller Advisa lånemarknad så att kunderna vet vilket bolag de har att göra med. Omdömessidorna slår ihop alla omdömen för båda varumärkena så alla omdömen finns inkluderade vilket är bra.   se även vår bedömning och sammanställning över alla låneförmedlare i Sverige.

Tar Advisa UC i sina kreditupplysningar?

Fördelar Advisa

Advisa lån har i likhet med många andra företag som sysslar med låneförmedling en del fördelar och nackdelar.

Låneerbjudanden från flera banker

I likhet med många andra låneförmedlare så sparar du både tid och pengar ifall du inte kan göra det själv. Advisa lånehandläggare kommer att hjälpa dig igen hela processen så du kommer att spara både tid och pengar.

Advisa sätter dig i kontakt med deras samarbetspartners som konkurrerar om dig som långivare vilket bidrar till lägre ränta och kostnader. Advisas tjänst är gratis och inga som helst räntepåslag eller extra kostnader tillkommer, utan när du ansöker via Advisa bedöms du av banken på precis samma sätt som om du hade vänt dig direkt till banken.

Få flera låneerbjudanden på en gång

Då du ansöker om Advisa lån hos många banker och kreditföretag på en och samma gång så sparar man tid. Bankerna ”bråkar” om dig som kund genom att bjuda över varandra via räntan. Advisa sammanställer dessa erbjudanden som bankerna kan erbjuda dig och det är du själv som väljer hos vem du vill låna.

Samla lån – en kreditupplysning!

Du kommer att få fler än ett brev ifrån Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker som tittat på just din kreditupplysning. Däremot registreras det endast en kreditupplysning när du ansöker på Advisa, oavsett antal banker som behandlar din låneansökan och som skickar ett låneerbjudande.

Advisa betalningsanmärkning – godtar betalningsanmärkningar

Låna trots betalningsanmärkning? Ja, det är inte möjligt att låna med betalningsanmärkning då Advisa godkänner betalningsanmärkningar. Du får dock ej ha skuldsaldo hos Kronofogden.

Nackdelar Advisa lån

En av nackdelarna är att flertalet av de samarbetspartners som erbjuder höga räntor. För den som har möjlighet att söka direkt kan i vissa fall få en bättre ränta på egen hand.

Lånar Advisa ut pengar?

Nej, Advisa lånar inte ut några pengar själva utan de är en s.k låneförmedlare som förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners, vilka är banker, låneinstitut och övriga lånegivare.

Advisa förmedlar lån via sina samarbetspartners på mellan 5000 till 600 000 kronor. Advisa har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka du som kund enkel kan ansöka om lån genom.

Advisa banker

Enligt bolagets hemsida så samarbetar de 20 av de ledande och mest konkurrenskraftiga bankerna och långivarna på den svenska marknaden.

Vilka långivare samarbetar Advisa med? Här kan du se vilka banker Advisa samarbetar med för tillfället. Några av bankerna är ICA Banken, Marginalen Bank, Bank Norwegian, Swedbank, Resurs Bank, IKANO Bank, SEB, Marginalen Bank, Santander Consumer Bank, Nordnet Bank, Collector bank och Komplett Bank.

Därutöver samarbetar Advisa med Forex, re:member, SevenDay Finans, BlueStep, Credento, Konsumentkredit, Brocc, Lendify, Wasa Kredit, Goodcash, Avida, BYAX, Credway, Balanzia, Aasa Kredit, Lån & Spar Bank och MoneyGo.

Lösa lån i förtid?

Lösa advisa lån i förtid? Ja, man kan när som helst lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att någon kostnad tillkommer. Kontakta den bank fått låna pengar så hjälper de dig.

Advisa kundtjänst / kundservice

Advisa öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Advisa öppettider vardagar Mån – tors: 09.00 – 21.00, Advisa öppettider helger Lör – sön: 12.00 – 16.00
Advisa öppettider fredagar Fre: 09.00 – 19.00,
[/table]

Advisa kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Advisa support e-post, Advisa support telefon
Advisa kundservice e-post kundtjanst@advisa.se,Advisa kundservice telefon 0770-18 88 99
[/table]

Advisa företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Advisa företag, Advisa – externa länkar
Företagsnamn: Advisa AB, Företagsinformation hos allabolag.se Advisas finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556855-5428, Registrering hos Finansinspektionen Advisa är registrerad hos FI
Adress: KUNGSGATAN 28 -30 3TR , – Registrerad hos FI Advisa är registrerad hos FI
111 35 STOCKHOLM,- Står under FI:s tillsyn Advisa står inte under FI:s tillsyn
TILL LÅN >>, Mer om företaget
[/table]

Om Advisa

Advisa , tidigare Svensk lånemarknad, är ett varumärke som ägs av Advisa AB som numera är nu en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån/blancolån. Advisa har sedan starten 2011 hjälpt hjälpt 239 663 kunder med sina lån. Mariana Burenstam Linder är styrelseordförande i bolaget.

Advisa AB hette tidigare Svensk lånemarknad AB. Se vår sammanställning över alla låneförmedlare i Sverige.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.