Daypay UC – tar Daypay UC?

Daypay.se UC  – Tar Daypay uc upplysning?Daypay UC - tar Daypay uc?

Daypay UC? Tar Daypay UC är en vanlig fråga vi får mejlat till oss! En annan fråga är; tar Daypay vanlig UC? Svaret på ifall Daypay tar UC är både NEJ och JA.

NEJ: Daypay tar inte UC på Daypay smslån. Man kan låna upp till 10 000 kr utan uc ifall man tar Daypay snabblån i form av smslån.

JA: Daypay tar UC på Daypay större snabblån. Ifall man lånar mellan 10 000 – 20 000 kr så tar Daypay UC kreditupplysning. Det är en vanlig UC upplysning.

Daypay tar kreditupplysning via CreditSafe ifall du lånar max 10 000 kr, men ifall du lånar mellan 10000 – 20000 kr så tar Daypay UC istället. Ifall du vill låna mer än 10 000 kr utan UC så är finns några företag man kan ansöka om lån hos. Dock ska påpekas att samtliga lån utan uc är förenade med högre räntor. Här är några stora lån utan uc.

Läs mer om Daypay lån här eller besök www.daypay.se
TILL DAYPAY >>

Större sms-lån utan uc – max 30 000 kr

Daypay smslån är ett mycket populärt lån som givits ut av Ambrion Finans AB under många år. Då Daypay sms lånet har funnits i Sverige under många år så har det blivit mycket populärt. Daypay sms-lånet har  blivit väldigt populärt pga att det är ett s.k lån utan uc som innebar att Daypay inte tar någon UC kreditupplysning vid sin kreditprövning av sms-lån. Daypay sms-lånet är ett av de få större lån utan uc. Hos Daypay kan man låna upp till 10 000 kr utan uc och det har inte funnits många stora lån utan uc på marknaden där man kunnat låna så stora belopp utan uc kreditupplysning.

FERRATUM EVERYDAY PLUS ONEA FROGTAIL MONETTI
15.000 kr15.000 kr 30.000 kr30.000 kr 25.000 kr
FERRATUM EVERDAY ONEA FROGTAIL MONETTI

Daypay använder uc kontroll på smslån om 10-20 000 kr

Daypay smslån är ett varumärke som tillhör Ambrion Finans AB som funnits i många år. Daypays större lån är ett prisvärt alternativ i jämförelse med typiska snabblån och smslån. Det beror på den jämförelsevis låga räntan och det faktum att du kan lösa hela skulden när som helst utan avgift.

I låneforum är huruvida Daypay tar tar uc eller inte en het potatis. Daypay gör ingen uc koll på sina smslån upp till 10000 kr. Numera har bolaget utökat lånebeloppet till max 20 000 kr och i och med detta så har man börjat ta UC på de större beloppet mellan 10-20 000 kr. Det är en vanlig UC som tas på alla som ansöker om snabblån på mellan 10-20000 kr. Ifall man ansöker om 10 000 kr så tas ingen uc kreditupplysning.

Nu verkar Daypay göra såsom många andra, nämligen de ökat lånebeloppet och tar uc på de större lånen. Daypay använder UC kreditupplysning vid sina kreditbedömningar av lån på belopp större än 10 000 kr. Det är inget konstigt då alltfler företag numera tar uc. Cashbuddy och Cash2you tar uc men det är ändå ganska lätt att få lån hos CashBuddy. Dessa var de bolag som gav de största lånen utan uc. Daypay tar uc kontroller på de nya och större lånen istället för vanliga kontroll hos Creditsafe som bolaget gör med sina smslån.

Alternativ till Daypay som inte UC

Vi har lyckats hitta några stora lån utan uc. Här är några av de större lån utan uc.

Större lån utan uc

ONEA FROGTAIL MONETTI  FERRATUM EVERYDAY PLUS
30.000 kr30.000 kr 25.000 kr 15.000 kr15.000 kr
ONEA FROGTAIL MONETTI FERRATUM EVERDAY

Ovanstående långivare tar inte uc och är de största lånebeloppen utan UC. Du kan fortfarande låna upp till 30.000 kr utan UC, men ifall du behöver du större belopp så får du räkna med att det tas en uc på dig. I dagsläget är det oklart ifall fler långivare kommer att börja ta uc då trenden verkar gå mot detta och längre löptider.

Då är ett större Daypay lån, Cash2you lån och CashBuddy lån fortfarande bra lån jämfört med de större sms-lånen utan uc. De erbjuder möjlighet till lån ifall man har betalningsanmärkningar och tar tillräckligt bra betalt för sin ökade risk.  Därav så tror vi inte att de kommer sluta låna ut pengar till personer som behöver det och som kanske inte har den bästa historiken. En UC-kreditupplysning lär inte påverkar bolagens “givmildhet” vid sina kreditprövningar då hela affärsidén bygger på att låna ut till personer som har svårt att få lån hos vanliga banker. De har infört UC för sålla ut personer som aldrig kan betala tillbaka lånen och inte personer som belastas av någon mindre eller gammal betalningsanmärkning men som har möjlighet att betala tillbaka lånet. Således tror vi inte att det blir så mycket svårare att få lån hos både något av bolagen, Daypay, Cash2you och Cashbuddy, ifall man har en rimlig kredithistoria.

Daypay tar UC på lån över 10 000 kr

Rating: 2.1/5. From 5 votes.
Please wait...

You may also like...

Daypay UC – tar Daypay UC? liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Daypay UC – tar Daypay UC? lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Daypay UC – tar Daypay UC? liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Daypay UC – tar Daypay UC? med samma lånebelopp.

Liknande lån som Daypay UC – tar Daypay UC?

Jämför ränta och villkor med andra Daypay UC – tar Daypay UC? liknande lån innan du tar Daypay UC – tar Daypay UC? lånet. Du hittar liknande lån som Daypay UC – tar Daypay UC? genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Daypay UC – tar Daypay UC? liknande lån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.