Swedbank

Swedbank privatlån hur snabbt får man sin utbetalning?

Swedbank lån

Swedbank kundtjänst finns alltid tillhands att bistå sina kunder med all information de kan tänkas behöva!Swedbank lån – med Swedbank finns det möjlighet att ta lån upp till 500 000 kr över 12 år! Långivaren kan erbjuda flertalet olika lån, däribland privatlån, också kallade blancolån. Det är lån utan säkerhet där man kan låna pengar till precis det man behöver, det kan röra sig om husrenovering eller en utfyllnad av plånboken. Långivaren bryr sig inte om vad man använder pengarna till. Lånet kan också betalas av tidigare helt kostnadsfritt.

Hos Swedbank finns det chans att lösa sina nuvarande lån och dra ned på ens lånekostnader drastiskt då man samlar alla lån under ett tak. Lånet signerar man enkelt med hjälp av BankID och man kan på en gång få besked om huruvida man har fått lånet. Är man nyckelkund hos Swedbank betalar man inte heller några avgifter, alltså slipper man alla avgifter som nyckelkund.

TILL LÅNET >>

Lån hos Swedbank

Är det möjligt att låna privatlån hos Swedbank utan UC?

Swedbank lån fakta
Swedbank lån Lånebelopp: låna 20 000-500 000 kr
Swedbank lån existerande kunder Lån existerande kunder: 20 000-500 000 kr
Swedbank lån ränta Ränta:3.84-12.84% i rörlig ränta
Swedbank lån ränta Effektiv ränta: från 5.22% i effektiv ränta (100 000 kr/5 år)
Låneperiod Swedbank Återbetalningstid: 1-12 års återbetalningstid
20-åldersgräns för att låna av snabblån Swedbank Åldersgräns: 18 års gräns för lån
Krav på fast inkomst Swedbank Inkomstkrav: krav på fast inkomst 240 000 krDu måste ha en fast inkomst för att låna hos Swedbank lån
Krav på taxerad inkomst Swedbank lån Taxerad inkomst: krav på 240 000 kr taxerad inkomst från anställning eller pensionDu måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Swedbank lån
Låna pengar gratis Swedbank Gratis lån – snabblån gratisDu kan inte låna pengar gratis hos Swedbank
uppläggningsavgifterUppläggningsavgift: 300 kr (0 kr för nyckelkunder) Avida Finans har en uppläggningsavgift
AviseringsavgifterAviseringsavgift: 0 kr (45 kr vid postal avisering)Avida Finans har Aviseringsavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Låna pengar utan ränta Swedbank Lån utan räntaDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Swedbank
Låna pengar utan avgifter Swedbank Lån utan avgifterDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Swedbank
Låna pengar med betalningsanmärkning Swedbank Lån med betalningsanmärkningDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Swedbank
Låna pengar Swedbank lån BankID Tar BankID: använder BankID Du kan låna pengar med BankID hos Swedbank
E-legitimation för elektronisk signering av Swedbank lån Tar E-legitimation: använder E-leg Du kan låna pengar med E-legitimation hos Swedbank
Tar Swedbank UC kontroll / kreditupplysning Lån utan ucTar UCkreditupplysning / kontrollSwedbank använder inte UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag Kllicklån Kreditupplysning: använder UC
Vilket inkassobolag använder Swedbank lån? Inkassobolag: eget inkasso Vilket inkassobolag Swedbank använder är okänt
Förlängning av lån Swedbank lån Förlänga lån: förlängning av lån Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Swedbank
Förlängning återbetalning Swedbank lån Förlänga återbetalning: förlängning av återbetalning Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Swedbank
Utökning av Swedbank lån Höja / utöka lån: höjning / utökning lån Swedbank använder inte UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Låneförsäkring Swedbank lån Låneskydd: låneförsäkringSwedbank använder inte UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Direktutbetalning Swedbank lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Utbetalning lån direkt: utbetalning 2-4 dagarDu får inte pengarna utbetalda direkt hos Swedbank
Utbetalning helg Swedbank lån? Utbetalning helgIngen utbetalning under helg Swedbank
ANSÖK NU

Låna pengar Swedbank

Swedbank blancolån är ett fördelaktigt lån att ta för de kunder som letar efter ett flexibelt lån med stor valfrihet, då man kan låna mellan 20 000 kr – 500 000 kr i allt från 1 år upp till 12 år! Det innebär att man som kund själv kan anpassa lånetid och summa utefter vad man behöver pengarna till, och hur ens ekonomiska situation ser ut återbetalningsmässigt. Swedbank kräver ingen säkerhet på sina lån, så man behöver inte ha någon säkerhet för att kunna låna pengar!

Långivaren har en rörlig ränta på sina lån som ligger på mellan 3,84-12,84% och räntan skiftar från månad till månad. Själva lånet är ett annuitetslån, vilket innebär att man betalar en mer eller mindre fast summa varje månad.

Swedbank är Sveriges största med mer än 4 miljoner privatkunder. De jobbar med flera typer utav bankutlåning, exempelvis kan man ta ett billån eller ett bolån. De har även bankkrediter, om man skulle vara behov av en kredit snarare än ett lån. Man kan också spara hos banken, som har sparalternativ inom fonder och värdepapper. De kan också sköta ens pensionssparande. Swedbank erbjuder också försäkringar. Det är en mångsidig bank med andra ord, som har blivit ett naturligt val för många kunder runtom i Sverige.

Lån hos Swedbank

Hur ansöker man om privatlån hos Swedbank? Hos Swedbank går det snabbt och enkelt att ansöka om ett lån, och själva processen är väldigt rättfram. På deras hemsida ser man till att fylla i formuläret med alla frågor och skickar sedan bara in det till banken, för att få svar inom ett par minuter. Det är en väldigt smidig process då man inom väldigt kort tid får veta hur ens lånemöjligheter ser ut.

Låna privatlån Swedbank

Hos Swedbank kan man ta lån som privatperson och om man av en eller flera anledningar behöver låna pengar. Först och främst måste man se till att man kan uppfylla alla de krav som Swedbank har på sina låntagare och därefter är det fritt fram att fylla i sina uppgifter i online-formuläret. Det är väldigt förståeligt och rakt på sak, och när man är klar skickar man bara in det. Sedan är det bara att vänta, då det är Swedbank som skall ta en kreditupplysning på en, något som är rutin och alla banker måste göra.

Medlåntagare gör det lättare att få lån hos Swedbank

Chansen att man kan få ett lån blir väldigt mycket större om man ser till att man gör ansökningen tillsammans med någon annan (make/maka/sambo). En medlåntagare gör banken villigare att ge en ett lån, detta då det är en säkerhet för banken. Då man har två personer som är betalningsskyldiga är chansen större att banken får sina pengar tillbaka.

Då lånet har godkänts så sänder banken ett låneavtal till en. Det skall man skriva under, antingen fysiskt eller som en signatur via ens e-legitimation, och så skickar man tillbaka det. Därefter är det bara att vänta på pengarna att komma in på kontot. Utbetalningen går fortare om man använder sig av e-legitimation, så det kan vara att föredra.

Banken ser till att de betalar ut ens pengar så fort lånansökan har gått igenom och godkänts. Efter att låneavtalet är signerat kommer pengarna in på kontot, en process som går väldigt mycket snabbare om man ser till att signera med e-legitimation.

Samla lån hos Swedbank

Kan man samla lån hos Swedbank? Ja, hos Swedbank är det möjligt att samla alla sina lån och göra det till ett enda stort lån. Har man flera mindre lån och krediter som släpar efter? Om man ser till att lösa alla sina lån hos Swedbank kan man få en bättre ränta och bättre villkor på sitt lån! Istället för att låta alla lån existera separat, med diverse olika uppläggningsavgifter, aviavgifter och så vidare, kan man enkelt samla ihop alla smålån och krediter till ett enda lån.

På så vis kan man få en bättre ekonomisk översikt på alla ens låneutgifter, då man enbart behöver hålla koll på ett lån. Därtill så minskar alla ens utgifter för olika avgifter hit och dit, då ett lån enbart innebär en avgift.

Swedbanks krav för att låna ut pengar

Swedbank har ett antal krav som man som kund måste se till att uppfylla innan det finns en chans att man får ta ett lån. Detta är för att banken skall kunna försäkra sig om att låntagaren kan betala tillbaka lånet. Swedbank kräver att deras framtida låntagare uppfyller nedanstående krav för att kunna låna pengar:

 • Man skall vara över 18 år gammal
 • Man skall ha en inkomst på 240 000 kronor
 • Man får inte ha några betalningsanmärkningar eller skulder hos Kronofogden

Möjligheten att få lånet beviljat ökar om man är två som ansöker, och krav som inkomstkrav kan sänkas om man har två personer som står på lånet. Kontakta Swedbank för mer information.

Swedbank UC

Swedbank gör sin kreditupplysning hos UC, det vill säga de använder UC (Upplysningscentralen) kreditupplysning då de gör sin kreditprövning. Det betyder att som kund bör man tänka efter innan man söker om ett lån, så ser man till att inte dra på sig en onödig förfrågan som kan göra livet svårt senare.

Swedbank kontakt enkelt via flera olika medium däribland deras telefontjänst dygnet runt!

Swedbank lån ränta

Swedbank lån ränta vad ligger den på? Swedbank har en ränta som ligger på mellan 3,84 – 12,84%. Deras ränta är rörlig och kan komma att ändras, så det är svårt att säga vad man kommer att få för ränta. Vad som också spelar in är ens ekonomiska situation och hur ens betalningsförmåga ser ut.

Uppläggningsavgift vid ingående av lånekontrakt är 300 kr om man inte är nyckelkund. Som nyckelkund är det avgiftsfritt, det vill säga ingen avgift för upplägningen.

Swedbank lånefakta och ränta

 • Lånesumma: 20 000 – 500 000 kronor
 • Lånetid: 2 – 12 år
 • Räntan från 3,84%-12,84%
 • Uppläggningsavgift 300 kr
 • Avgiftsfritt för nyckelkunder
 • Möjligheten att få lånet beviljat ökar om man är två som ansöker

Swedbank räkneexempel

För att bättre få en insikt i vad för siffror som är inblandade i lånet kommer här ett räkneexempel:

Kreditbelopp: 100 000 kr
Återbetalningstid: 5 år
Exempelränta: 4.98 %
Avgifter: Se ovan.
Effektiv ränta: 5.22 % (5.10 % för Nyckelkunder)
Antal månadsavbetalningar är 60 st vid en återbetalningstid på 5 år.
Totalt belopp att betala: 113 472 kr, vilket motsvarar 1 886 kr per månad. Vid utbetalning tillkommer uppläggningsavgift 300 kr.
(Totalt belopp att betala för Nyckelkunder: 113 172 kr).

Observera att detta är en förenklad uträkning och avvikelser kan komma upp.

Swedbank omdömen – är Swedbank lån bra?

Omdömena för Swedbank är något blandade och av recensionerna att döma är det svårt att avgöra hur många av dem som är seriösa eller inte.

Banken är en stor och etablerad bank som har ett rykte om sig att vara erkänd som ett säkert val. Recensionerna på Trustpilot är däremot inte särskilt positiva mot banken och de har överlag ett rätt dåligt omdöme på recensions-hemsidan. Swedbank har fått 1 stjärna av 5 möjliga av recensenter. Hos Eniro finns det inga omdömen som man kan utgå ifrån.

Swedbank fördelar och nackdelar

Det finns både fördelar och nackdelar med alla långivare. Då man skall överväga en långivare är det viktigt att man har koll på både deras fördelar och nackdelar. Ibland kan det vara lätt att bli imponerad av en långivares alla fördelar, så man glömmer helt av att kolla på deras nackdelar. Här nedan listas både fördelar och nackdelar för Swedbank privatlån.

Swedbank fördelar

 • Flexibla lån mellan 20 000 kr – 500 000 kr
 • Lång återbetalningstid upp till 12 år
 • Bra erbjudanden som nyckelkund
 • Låg minimum ålder – 18 år lägsta ålder för lån
 • Ansökan kan signeras online med BankID
 • Informativ hemsida med enkla genvägar

Swedbank nackdelar

 • Högt inkomstkrav – 240 000 kr
 • De uppmanar starkt till att ha en medsökande på lånet
 • Dåliga omdömen online

Swedbank inkasso

Swedbank inkasso? Det är oklart vilket bolag som de använder sig av vid inkassoärenden och det står inte angivet någonstans.

Swedbank Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Swedbank öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Swedbank öppettider vardag Måndag – fredag: dygnet runt Swedbank öppettider helg Lördag – söndag: dygnet runt

Swedbank lån kontaktuppgifter

Support e-post Support telefon
Skicka e-post till Swedbank och låna pengar maila in här Swedbank telefon0771-22 11 22

Swedbank företagsinformation

Företagsinformation Externa länkar
Swedbank Hypotek AB Företagsinformation hos allabolag.se Swedbank ägares finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556003-3283 Registrering hos Finansinspektionen Swedbank kreditgivare Swedbank AB är registrerad hos FI
Swedbank AB:s huvudkontor adress – Registrerad hos FI Swedbank är registrerad hos FI
Landsvägen 40- Står under FI:s tillsyn Na No Invest & Finans AB står under inte Finansinspektionens tillsyn
172 63 Sundbyberg Mer om bolaget
Swedbank Plusgiro nummer Plusgiro:E/TSwedbank Plusgiro nummer Plusgiro: E/T
TILL LÅN >>

Om Swedbank

Swedbank är  Sveriges största bank, sett till antal kunder, med mer än 7,4 miljoner privatkunder, samt 622 000 företagskunder. De har även banker på andra marknader så som Estland, Lettland och Litauen, där de tack vare alla sina kunder också har en ledande ställning. Swedbank är en etablerad bank som i Sverige har 205 kontor, i Estland, Lettland och Lituaen tillsammans har de 129 och öveer alla koncerner jobbar mer än 14 200 personer.

Swedbanks första bankkontor startades upp redan 1820 i Göteborg som en sparbank och har sedan dess fortsatt att leda vägen som en jätte på bankmarknaden som en internationell koncern.

No votes yet.
Please wait...

You may also like...

Swedbank liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Swedbank lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Swedbank liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Swedbank med samma lånebelopp.

Liknande lån som Swedbank

Jämför ränta och villkor med andra Swedbank liknande lån innan du tar Swedbank lånet. Du hittar liknande lån som Swedbank genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Swedbank liknande lån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.