Ta kontakt med Aasa Kredit och få in pengarna på kontot idag!

Aasa Kredit

Kan man skaffa aasa kredit utan uc?

Aasa Kredit lån

Aasa Kredit lån

Aasa Kredit lån mellan 10 000 kr och 50 000 kr snabbt och enkelt samt utan säkerhet. Nu kan du låna pengar snabbt och enkelt hos det lettiska företaget Aasa Kredit som erbjuder privatlån upp till 50000 kr till fast ränta (29,90%). Aasa Kredit lägger sig inte i vad du använder pengarna till, utan det avgör du själv. Hos kreditgivaren har du goda utsikter att få låna upp till 50000 kronor ifall du har en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Det är inte fråga om något snabblån eller  SMSlån utan lån utan säkerhet (blancolån) som erbjuds till dig som behöver låna snabbt utan säkerhet.

Låna pengar Aasa KreditTa kontakt med Aasa Kredit och få in pengarna på kontot idag!

Aasa Kredit lån fakta
Lånebelopp Lånebelopp: låna 10 000-50 000 kr
Maxlån nya kunder Lån nya kunder: 10 000-50 000 kr
Maxlån existerande kunder Lån existerande kunder: 10 000-50 000 kr
Aasa Kredit lån ränta Ränta: 29.90 % i fast ränta på lån om 10 000-50 000 kr
Aasa Kredit lån effektiv ränta Effektiv ränta: 36.9%-45.71% i effektiv ränta (årsränta) (50000 kr i 3 år)
Administrationsavgifter Administrationsavgift: 490 kr Har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Aviavgifter: 20 kr/mån Har aviavgifter ifall du oavsett ifall du betalar tillbaka med autogiro
Låneperiod Återbetalningstid: 24-36 månaders (2-3 år) kredittid
20-åldersgräns för att låna pengar Åldersgräns: 20 års gräns för lån
Krav på fast inkomst Inkomstkrav: tillsvidareanställning eller något slags underlag för en fast inkomst Du måste ha en fast inkomst för att låna pengar
Låna pengar gratis Aasa Kredit Gratis lån – snabblån gratis Du kan inte låna pengar gratis hos Aasa Kredit
Låna pengar utan ränta Lån utan ränta Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter
Låna pengar utan avgifter Lån utan avgifter Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter
Låna pengar med betalningsanmärkning Aasa Kredit Lån med betalningsanmärkning Du kan inte låna pengar med betalningsanmärkningar hos Aasa Kredit
Låna pengar genom lån BankID Tar BankID: använder BankID Du kan låna pengar med BankID hos Aasa Kredit
E-legitimation för elektronisk signering av lån Tar E-legitimation: använder E-leg Du kan låna pengar med E-legitimation hos Aasa Kredit
Tar Aasa Kredit UC kontroll / kreditupplysning Lån utan ucTar UCkreditupplysning / kontroll Aasa Kredit använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag Kllicklån Kreditupplysning: använder UC
Vilket inkassobolag använder Aasa Kredit snabblån? Inkassobolag: oklart Justitia Vilket inkassobolag man använder är okänt
Förlängning av lån Aasa Kredit lån Förlänga lån: förlängning av lån Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Aasa Kredit lån
Förlängning återbetalning Aasa Kredit lån Förlänga återbetalning: förlängning av återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt lån
Utökning av Aasa Kredit lån Höja / utöka lån: höjning / utökning lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Aasa Kredit lån
Låneförsäkring lån Låneskydd: låneförsäkring Privatlån har ingen låneförsäkring
Direktutbetalning Aasa Kredit lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Utbetalning lån direkt: utbetalning 2-4 dagar Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Aasa Kredit
Utbetalning helg Aasa Kredit lån? Utbetalning helg Ingen utbetalning under helg Aasa Kredit
ANSÖK NU

Aasa Kredit lån snabbt snabbt

Låna pengar direkt till kontot? Nu kan du göra det hos Aasa Kredit lån. Den här nya kreditgivaren lånar ut mindre blancolån upp till 50000 kronor utan säkerhet. Lånegivaren erbjuder dig att låna pengar snabbt och det innebär att du kan omedelbart bli godkänd när din ansökan är inskickad.

Aasa Kredit lån passar dig med som behöver låna snabbt och saknar säkerhet samt är i behov av ett mindre privatlån. Räntan på lånen är fast och uppgår till 29,90%. Något som är bra är att du bestämmer själv vilken återbetalningstakt du vill ha på ditt lån – du kan välja mellan 24-36 månader.

Låna pengar snabbt Aasa Kredit

Låna pengar snabbt hos Aasa Kredit? Hos denna kreditgivare kan man ansöka snabbt och enkelt genom att fylla i ansöka om lån online. Ansökan går fort att fylla i och man kan skicka den direkt på företagets hemsida, wwww.aasakredit.se. Företaget lämnar lånebesked snabbt och nästan på direkten så vet man ifall man får låna pengar från Aasa Kredit.

Låna snabbt online – pengarna direkt på kontot

Logga in på hemsidan och fyll i låneansökan online. Du fyller i namn och adressuppgifter, årsinkomst, om det finns barn i hushållet m.m. Hos företaget får alla ansöka om lån gratis online. Vidare kan du själv bestämma hur mycket du vill låna och vilken avbetalningsplan som passar dig bäst.

Kolla vad ränta, återbetalningssumma och hur de olika avgifterna förändras beroende på vilket belopp och återbetalningstid du väljer. När du har hittat det som passar dig och din ekonomi så går du till nästa steg. Där fyller du i alla dina privatuppgifter såsom namn, person- och mobilnummer. I nästa steg fyller du i din adress och sedan godkänner du att lånegivaren gör en kreditupplysning. När du ansöker uppger du:

 • Ditt telefonnummer
 • En giltig E-post
 • Folkbokförd adress i Sverige
 • Ditt bankkonto
 • Efter genomförd kreditupplysning får du sedan besked direkt om lånet är beviljat.

Utbetalning direkt till kontot

Efter låneansökan är skickad, kommer en handläggare från bolaget att kontakta dig. När lånet är godkänt skickar bolagets handläggare ett låneavtal till dig som du ska skriva under och skicka tillbaka innan du får dina pengar. Om du har E-legitimation så kan du skriva under avtalet direkt.

Företaget betalar ut pengarna till dig så fort din låneansökan blivit godkänd. Så fort kredithandläggarna har fått din signerade låneavtal så får kommer du att få pengarna utbetalt direkt till ditt bankkonto. Signera med e-legitimation så får pengarna utbetalt snabbare! Det går som sagt väldigt smidigt och snabbt att låna pengar från denna kreditgivare.

Sök lån från Aasa kredit direkt

För att få Aasa Kredit lån så måste du ha fyllt 20 år, ha en taxerad stadig inkomst, ha permanent adress i Sverige och ett aktivt bankkonto. Du får inte ha några kreditanmärkningar i UC:s register. En taxerad stadig inkomst innebär inte ett krav på en tillsvidare anställning eller något sorts underlag för en fast inkomst för att lån hos Aasa Kredit.

Krav för att låna pengar

Ifall du vill låna pengar snabbt hos bolaget så måste du som låntagare uppfylla följande krav för att få lån:

 • du är mellan 20 år och 80 års ålder. Lånet ska vara återbetalat senast då du fyller 80 år.
 • har en stadig taxerad inkomst i Sverige. Runt 140-150 000 kr/år eller 12 000 kr/mån är ett bra riktmärke.
 • har en permanent adress i Sverige. Du behöver inte vara svensk medborgare, men måste vara permanent bosatt i Sverige och ha ett giltigt uppehållstillstånd sedan tre år.
 • har ett aktivt bankkonto
 • inte har några kreditanmärkningar i UC’s register. Har du betalningsanmärkningar så får du inte låna pengar.

Lån med betalningsanmärkning – ej ok

Kan man ansöka om ett lån med kreditanmärkning hos UC? Varje ansökan prövas individuellt hos bolaget. Som en del av verifieringsprocessen granskas kunden av kreditgivaren genom sökning i kreditupplysningsföretaget UC’s databas. Har du en kreditanmärkning hos dem så finns tyvärr inte möjligheten att få ett lån hos lånegivaren.

Aasa Kredit UC

Aasa Kredit UC? Tar Aasa Kredit UC? Ja, bolaget tar UC. De använder UC kreditupplysning vid sin kreditprövning.

Aasa Kredit ränta och kostnader

Aasa Kredit lån har en fast ränta på 29,90 %. Här har du ett representativt exempel:

Om du ansöker om ett lån på 25 000 kr i 24 månader får du en månadskostnad på 1 696,39 kr (administrationsavgift på 20 kr i månaden tillkommer). Totalt betalar du 33 747,07 kr baserat på räntan 29,90% effektiv ränta 38,79%, administrationsavgift 490 kr.

Aasa Kredit lånefakta och ränta

 • Lånesumma: 10 000 – 50 000 kronor
 • Lånetid: 24-36 månader
 • Fast ränta: 29,90 %

Vilka kostnader är inkluderade i lånet? Kostnaderna för ett lån består av: uppläggningsavgift (engångsavgift), administrationsavgift (varje månad) samt den årliga räntan (fast ränta) på 29,9%. Olika avgifter tas ut för diverse olika tilläggstjänster – serviceavgifter giltig fr.o.m. 2017-01-01.

Aasa Kredit omdömen – är lånet bra?

Aasa Kredit och BIGBANK samma? Nja, det verkar som att det är gamla BigBank. Bolagen verkar ha samma adress så sannolikheten är stor. Dock är vi inte helt säkra på det och det olika företag bakom båda varumärken. Därav så får återkomma så fort vi undersökt detta lite närmare.

Ifall det är samma lånegivare så är frågan man bör ställa sig är varför kreditgivare har bytt namn. I de flesta fall brukar ett namnbyte inte positivt då bolagen försöker dölja sin historia. Nu ska vi inte döma ut företaget på förhand då villkoren verkar vara rimliga för den här typen av lån. Därutöver så saknar vi erfarenhet av det nya bolaget så vi får återkomma med slutligt omdöme.

Aasa Kredit bra eller dåligt lån

Ifall söker på Aasa Kredit omdömen runt om på nätet så hittar man inte så mycket. Däremot så hittar man en hel del omdömen som inte särskild positiva under Bigbank. Enligt vår bedömning så var Aasa Kredit lån bra när Bigbank kom till Sverige. Då var det mycket lättare att få lån hos Aasa Kredit, men efter några så hände något. Det var inte så lätt att få lån hos Aasa Kredit då kraven som ställdes var hårda vad gäller inkomstkrav.

När det gäller villkoren så anser vi att de är lite högt ställda. Den högsta räntan motsvarar den ränta man får betala när man får betala för lån med betalningsanmärkningar såsom CashBuddy och Cash2you. Trots lågt belopp och hög ränta så tar bolaget UC. Det i sig är ju inte negativt, men det känns som bolaget vill ha betalt för en högre risk men är inte villiga att den.

Nu verkar bolaget ha minskat lånebeloppet så man max kan låna upp till 50000kr. Inkomstkravet är runt 140 000 kr/år. För tillfället så kan vi inte svara på frågan Aasa Kredit lån bra eller dåligt. Det återstår att och vi lär få in lite information genom er läsare

Aasa Kredit inkasso

Aasa Kredit inkasso? Det är oklart vilket bolag som används vid inkassoärenden. Kan man ändra datum för avbetalningarna varje månad? Ja du kan ändra datumen för avbetalningarna men vänligen kontakta kundservice. Bolaget har sitt bankkonto hos Handelsbanken AB.

Aasa Kredit Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Aasa Kredit öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Öppettider vardag Måndag – Fredag: 09.00-17.00 Öppettider helg Lördag – söndag: stängt

Aasa Kredit kontaktuppgifter

Support e-post Support telefon
E-post adress kundservice@aasakredit.se Telefon nummer 08-420 026 06

Aasa Kredit företagsinformation

Betalningsinformation Externa länkar
Företagsnamn: Aasa Kredit Svenska AB Företagsinformation hos allabolag.se Företagets finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556902-0141 Tillstånd hos Finansinspektionen Företaget är registrerad hos FI
Adress: St. Eriksgatan 117 – Registrerad hos FI Aasa Kredit är registrerad hos FI
Postadress: 113 43 Stockholm - Står under FI:s tillsyn Aasa Kredit står under FI:s tillsyn
Plusgiro nummer PlusGironummer: E/T Bankgiro nummer Bankgiro nummer: 828-8722
TILL LÅNET >> Mer om företaget

Om Aasa Kredit

Aasa Kredit lån ges ut av ett lettisk företag som har lång historia och har bedrivit utlåningsverksamhet sedan 2012-talet i Sverige och erbjuder Aasa Kredit lån mindre blancolån och privatlån på mellan 10000 till 50000 kronor. Tidigare skedde utlåningen genom varumärket Bigbank, men nu sker utlåningen genom det nya globala namnet Aasa Kredit.

Företaget använder varumärket Aasa Kredit lån på samtliga marknader som verkar på är en av de största bankerna specialiserade på att bevilja privatkunder lån i de baltiska länderna. Bolaget verkar genom sitt svenska bolag i Sverige.

Det svenska aktiebolaget ägs av företaget Supernova som är baserat i Luxemburg. Enligt uppgift så verkar bolaget även i Finland och Polen.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.