Consector

Hos Consector är det lätt att få en översikt på de lån som finns tillgängliga för just dig!

Consector lånConsector lån

Consector lån – jämförelse och förmedling av lån utan säkerhet! Consector.se är en ganska ung låneförmedlare på marknaden och riktar sig till de privatpersoner som är intresserade av att hitta de bästa lånevillkoren för både bolån som privatlån samt kreditkort av bolån. Consector förmedlar privatlån, s k blancolån, mellan 10000 kr till 500000 kr till några av Sveriges ledande banker och låneinstitut!

Consector låneförmedlare information

Accepterar Consector bank id? Ja numera tar Consector bank id!

Consector lån fakta
Consector blancolån fakta
Låna pengar Consector Låna 10000 – 500000 kr
Låna pengar Consector Rörlig ränta: (vanligtvis 2.95% – 18.15% ; individuell räntesättning)
Låneperiod ConsectorLånetid: 1 -15 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av Consector Åldersgräns: 18 års gräns för lån
Låna pengar gratis Consector privatlån Gratis lån – låna pengar gratisDu kan inte låna pengar gratis hos Consector
Lån pengar med betalningsanmärkning Consector Lån med betalningsanmärkningDu kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Consector
Låna pengar Consector privatlån BankIDTar BankIDDu kan lÃ¥na pengar med betalningsanmärkningar hos Consector
E-legitimation för elektronisk signering Consector privatlån Tar e-legitimationDu kan lÃ¥na pengar med betalningsanmärkningar hos Consector
Tar Consector UC kontroll / kreditupplysningTar UC kreditupplysning / kontroll Consector använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Consector lån? Inkassobolag Vilket inkassobolag Consector använder är okänt
Förlängning av lån Consector privatlån Förlängning av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Consector lån
Utökning av Consector privatlån Möjlighet att utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Consector lån
Låneförsäkring Consector lån Låneskydd: Trygghetsförsäkring Consector har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Consector privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 3-5 bankdagar)Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Consector
ANSÖK NU

Consector hjälper dig att låna pengar

Consector är en hyffsat ny låneförmedlare i Sverige av privatlån som även förmedlar bolån. Consector erbjuder personlig rådgivning för att underlätta och hitta de bästa lånevillkoren för såväl bolån som privatlån och kreditkort. Consectors erbjudandet går ut på att helt kostnadsfritt hjälpa lånetagare att utvärdera och konkurrensutsätta hela sitt kreditengagemang. Precis som övriga låneförmedlare är Consectors målsättningen att minska räntekostnaderna, men huruvida de lyckas med för tillfället är för tidigt att uttala sig om då bolaget nyligen bildats.

Consector erbjuder följande

Consector gör unika analyser på varje lånekund för att säkerställa lånekundens behov och profil och när detta har gjorts så får ett antal utvalda banker delta i en upphandling. Consector säkerställer att rätt lånekund paras ihop med rätt bank. Consector erbjuder följande:

Consectors tjänst  är enkel
Consectors tjänst är enkel att använda. Consector förhandlar fram de bästa villkoren åt dig och du sparar både tid och pengar när du vill låna pengar genom ett privatlån, bolån eller kreditkort.

Consectors tjänst  är säker
Consectors säkerhetsanpassade lösning gör att flera kan banker dela på endast en kreditupplysning från Upplysningscentralen (UC).

Consectors tjänst gratis
Att ansöka via Consector är helt kostnadsfritt och ansökan är inte bindande på något sätt. Du får förslag från flera banker och kan i lugn och ro välja det erbjudande som passar dig bäst.

Consector fördelar

Consector har många fördelar – här är några av dessa:

  • Personlig service med fokus på att förhandla ner räntan
  • Bra öppet tider
  • Ny låneförmedlare
  • Kan förmedla lån med trots betalningsanmärkningar
  • Förmedlar bolån
  • Förmedlar kreditkort

Låneerbjudanden från flera banker

Du sparar pengar när du ansöker om lån via Consector Consectors samarbetspartners konkurrerar om dig som långivare vilket bidrar till lägre ränta och kostnader. Consector behandlar din ansökan hos flera banker för att du ska kunna ta del av flera låneerbjudanden. Du väljer sedan snabbt och enkelt det lån som passar dig bäst. Inga som helst räntepåslag eller extra kostnader tillkommer, utan när du ansöker via Consector bedöms du av banken på precis samma sätt som om du hade vänt dig direkt till banken. Här kan du se vilka banker Consector samarbetar med för tillfället.

Spara tid med Consector

Du sparar tid när du ansöker om lån via Consector då du ansöker om lån hos många banker och kreditföretag på en och samma gång. Bankerna krigar om dig och erbjuder olika villkor till olika kunder. Vilken bank som passar just dig och din lånesituation bäst kan vara svårt att veta och närapå omöjligt att ta reda på. På Consector får du en sammanställning av samtliga erbjudanden som bankerna kan erbjuda dig och det är du själv som väljer hos vem du vill låna.

En kreditupplysning – UC

Endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Tack vare att du söker via Consector så görs endast en kreditupplysning hos UC, vilket är bra då banker oftast nekar låntagare som har för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Lånar du via Consector tas endast en kreditupplysning oavsett antal banker som behandlar din låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.

Samlingslån

Consector ger dig även möjlighet att lösa dyra lån genom s.k samlingslån där du samlar dyra befintliga lån till ett större lån med lägre ränta. Har du befintliga lån kan du lösa lån och krediter för att få ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om du lånar nytt kan du även lösa befintliga lån!

Ansökan om lån via Consector

Det är enkelt att låna pengar genom Consector. Det du behöver göra som kund är att fullständigt fylla i en låneansökan. Där uppger du hur mycket du vill låna genom att skriva in det önskade lånebeloppet under önskat nylån. Fyll i sedan önskad återbetalningstid och en del andra uppgifter om din person så är din låneansökan färdig att skickas in till Consector. Ifall Consector godkänner din ansökan och det finns flera olika lån att välja mellan, meddelar Consector dig per e-post och SMS. Utbetalning sker genom skuldebrev från den bank du valt. Detta avtal behöver sedan undertecknas av dig personligen innan lånet kan betalas ut. Pengarna betalas ut till ditt bankkonto. Har du valt att lösa lån betalar banken av skulderna åt dig.

Consector jobbar med flertalet banker för att se till att du får bästa möjliga urval av lån!

Consector lån grundläggande krav

Räntan är rörlig och sätts individuellt utifrån dina förutsättningar. Lånen som Consector förmedlar har normalt en effektiva ränta på 2,95% – 16,0% för lån mellan 10 000 kr – 500 000 kr. I regel är det kreditprövningen som ligger till grund för vilken ränta och lånevillkor banken är villig att erbjuda dig som kund.

Räntan är rörlig och bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning (f.n. 3,95 % – 16,0 % per 2015-01-26).  Ex. annuitetslån 100 000 kr med start-/aviavgift 0 kr, återbetalningstid 5 år, rörlig ränta 4,85 %, effektiv ränta 4,96 % ger månadsbetalningar om 1881 kr och totalt betalningsbelopp 112 860 kr.

Grundläggande krav på dig som låntagare är:

  • Du är minst 18 år gammal
  • Har en månadsinkomst på minst 10 000 kr. Du ska ha en årsinkomst om 120 000 kr per år.
  • Du är svensk medborgare

Låna trots betalningsanmärkning?

Ja, det är möjligt att låna med betalningsanmärkning då Consector godkänner betalningsanmärkningar och kan förmedla lån med betalningsanmärkningar.

En eller flera kreditupplysningar?

Du kommer att få fler än ett brev ifrån Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker som tittat på just din kreditupplysning. Däremot registreras det endast en kreditupplysning när du ansöker på Consector, oavsett antal banker som behandlar din låneansökan.

Lösa lån i förtid?

Du kan när som helst lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att någon kostnad tillkommer. Kontakta den bank fått låna pengar så hjälper de dig.

Besök www.consector.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Consector.
MER INFO >>

Lånar Consector ut pengar?

Nej, Consector lånar inte ut några pengar själva utan de är en s.k låneförmedlare som förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners, vilka är banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Consector förmedlar lån via sina samarbetspartners på mellan 5000 till 500 000 kronor. Consector har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka du som kund enkel kan ansöka om lån genom.

Consector kundtjänst / kundservice

Consector öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Consector öppettider vardagar Mån – tors: 09.00-21.00 Consector öppettider helger Lör: stängt
Consector öppettider fredagar Fre: 09.00-18.00 Consector öppettider helger Sön: 16:00-20:00

Consector kontaktuppgifter

Consector support e-post Consector support telefon
Consector kundservice e-post kundservice@consector.seConsector kundservice telefon 0770-221 222

Consector företagsinformation

Consector företag Consector – externa länkar
Företagsnamn: Consector AB Företagsinformation hos allaBolag.se Consectors finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556961-4216 Consector hos Finansinspektionen Consector är registrerad hos FI
Adress: Kungsgatan 33 – Registrerad hos FI Consector är registrerad hos FI
111 56 STOCKHOLM- Står under FI:s tillsyn Consector står inte under FI:s tillsyn
Mer om företaget Consector

Om Consector

Consector låneförmedling är ett privatägt bolag. Consectors ägare utgörs av grundarna och entreprenörerna Pontus Holgersson och Jonas Ryberg som båda har en mångårig bakgrund inom bank- och finansbranschen. Bakom bolaget står även övriga ägare som är investmentbolaget Optimizer Invest och affiliatenätverket Catena Media.

Alla samlingslån och låneförmedlare i Sverige

Se en sammanställning över alla samlingslån och låneförmedlare i Sverige ifall du behöver ytterligare alternativ för att samla lån och krediter.

Rating: 2.2/5. From 3 votes.
Please wait...

You may also like...

Consector liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Consector lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Consector liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Consector med samma lånebelopp.

Liknande lån som Consector

Jämför ränta och villkor med andra Consector liknande lån innan du tar Consector lånet. Du hittar liknande lån som Consector genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Consector liknande lån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.