Låna Bra AB är en låneförmedlare i Sverige som förmedlar lån till privatpersoner!

Låna Bra

Vad har Låna Bra omdöme från sina tidigare kunder?

Låna Bra Sverige lån

Låna Bra i Sverige AB är en låneförmedlare som förmedlar lån på den svenska marknaden!Låna Bra lån är en låneförmedlingstjänst i Sverige som förmedlar lån av diverse storlekar till kunder runtom i landet. Låna Bra förmedlar olika lån utan säkerhet mellan 20 000 kr till 500 000 kr med en återbetalningstid som ligger på 1-15 år med nominell 6,09% räntaLåna Bra samarbetar med flera olika svenska banker likväl som låneinstitut, för att kunna erbjuda lånmöjligheter för kunder som sitter i olika ekonomiska sitsar.

Låna Bra kan erbjuda en god jämförelse och förmedling av blancolån och privatlån vilket är ett bra alternativ om man vill låna pengar snabbt. Det är lätt att få en överblick på sina olika alternativ genom att använda sig av Låna Bra, som samlar ihop alla ens alternativ utefter de uppgifter man har angett. Därmed slipper man själv sitta och leta efter olika alternativ, då Låna Bra gör det åt en. De använder sig dessutom enbart av en kreditupplysning! Vilket i sin tur betyder att man kan få flertalet olika lånerbjudanden, men det görs enbart en kreditupplysning. Svar inom några minuter!

Låna Bra lån information

Låna Bra AB är en låneförmedlare i Sverige som förmedlar lån till privatpersoner!

Låna Bra bra lån fakta
Låna pengar Låna Bra Lånebelopp: 20 000 – 500 000 kr
Låna pengar Låna Bra Nominell ränta: 6.09%
Låna pengar Låna Bra Effektiv ränta: 6.26% (500 000 kr/15 år)
Låneperiod Låna Bra Låneperiod: 1 – 15 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av Låna Bra Ålderskrav: 18 års gräns för lån
Låna Bra krav på fast inkomst Inkomstkrav: 10 000 kr/månaden från arbete eller pension Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Låna Bra lån
Krav på deklarerad inkomst lån Inkomstkrav deklarerad inkomst: 10 000 kr/månaden i krav på deklarerad / taxerad inkomst Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Låna Bra lån
Låna pengar gratis Låna Bra privatlån Gratis lånlåna pengar gratis Du kan inte låna pengar gratis hos Låna Bra
Uppläggningsavgifter Låna Bra Uppläggningsavgifter: 0 – 399 kr i uppläggningsavgift Låna Bra har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Låna Bra Uppläggningsavgifter: 0 – 50 kr i uppläggningsavgift Låna Bra har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning Låna Bra Lån med betalningsanmärkning Låna Bra har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Låna pengar Låna Bra privatlån BankID Tar BankID Låna Bra har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
E-legitimation för elektronisk signering Låna Bra privatlån Tar e-legitimation Låna Bra har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Tar Låna Bra UC kontroll / kreditupplysning Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll Låna Bra använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Låna Bra lån? Inkassobolag okänt Vilket inkassobolag Låna Bra använder är okänt
Förlängning av lån Låna Bra privatlån Förlängning av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Låna Bra lån
Utökning av Låna Bra privatlån Möjlighet att utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Låna Bra lån
Låneförsäkring Låna Bra lån Låneskydd: skydd för lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Låna Bra lån
Direktutbetalning Låna Bra privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2-3 bankdagar) Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Låna Bra
ANSÖK NU

Låna Pengar via Låna Bra

Låna Bra är en av flera låneförmedlare i Sverige, och deras jobb är att hjälpa tusentals kunder varje år att hitta det bästa lånet för just dem. Hos Låna Bra kan man leta efter lån på allt från 20 000 kronor upp till hela 500 000 kronor, om man är intresserad.

Låna Bra jobbar för närvarande med ett antal olika banker och kreditbolag i Sverige, och de har möjlighet att bistå med hjälp även om man har betalningsanmärkningar på sig. Betalningsanmärkningar är inget hinder, även med betalningsanmärkningar kan man låna via Låna Bra! Lån upp till 500 000 kronor går att ta för de kunder som är i behov av ett blancolån och där betalningsanmärkningar inte innebär ett direkt avslag.

Att skicka in en lånansökan hos Låna Bra går fort och det är en väldigt smidig process. Man får snabbt ett eller flera svar från stora banker utan att det tar någon större ansträngning från en själv. Låna Bra är de som gör det tunga jobbet åt en och hjälper en att söka lån hos flera olika stora långivare trots att man själv bara skickat in en enda ansökan och genomgått en kreditupplysning! På detta vis ser de till att bankerna behöver slåss om en och får dem att pressa ned priserna.

Låna Bra har en rättfram jobb-metod som fungerar för många. Som kund behöver man bara uppge sina uppgifter och hur mycket man är intresserad av att låna, och inom minuter får man svar från en eller flera banker med ett lånerbjudande. Låna Bra ser bara till att sammanställa de bästa förutsättningarna och sedan kan man som kund enkelt bestämma själv vad man vill gå med.

Man får tillgång till en översikt på alla lån och kan själv gå igenom de i lugn och ro, och skulle det vara något som verkar extra intressant kan man välja att tacka ja till det. Då man accepterar lånerbjudandet så skriver man bara under det med BankID och sedan kommer pengarna in på kontot några dagar senare.

Samlingslån via Låna Bra – upp till 500 000 kr!

Låna Bra kan i samarbete med de banker de jobbar med erbjuda lån upp till 500 000 kronor, men de kan även erbjuda en möjlighet att lösa dyra lån genom deras så kallade samlingslån. Man ser helt enkelt till att samla sina dyra befintliga lån och istället lägga ihop dem till ett större lån med en lägre ränta. Är det så att man sitter inne på flera lån och krediter är det i många fall bättre att lösa dem och samla ihop dem till ett enda lån.

Låna Bra lån krav

Innan man kan ta ett lån hos Låna Bra krävs det att man kan uppfylla ett antal krav. Precis som hos alla andra långivare, banker och kreditinstitut måste man uppfylla vissa krav för att få lov att låna pengar. Dessa krav kan skifta något mellan olika banker, men dessa är de krav som Låna Bra har listat.

Grundläggande krav på en som låntagare är:

  • Minst 18 år gammal
  • Ha en fast inkomst på över 10 000 kr/månad
  • Folbokförd och skriven i Sverige minst 1 år
  • Skuldfri från kronofogden i minst 6 månader.
Besök www.lanabra.se för att få mer info om de krav och villkor som krävs för att låna pengar via Låna Bra.
LÅNA PENGAR Låna Bra >>

Fördelar Låna Bra lån

Låna Bra lån har likt alla andra låneförmedlare på marknaden både en del fördelar och nackdelar, och om man ändå skall söka om ett lån kan det vara lönt  att man tar in så mycket information som man bara kan om den lånförmedlare som man vill använda sig av.

Låneerbjudanden från flera banker

Med Låna Bra kan man se till att spara in på både tid och pengar, då man bara några knapptryck bort har flertalet olika banker redo att erbjuda en ett lån. Eftersom Låna Bra skickar ut en låneansökan till alla de banker som de samarbetar med, men bara tar en kreditupplysning, har man en bra utgångspunkt. Det är låneförmedlaren som gör allt jobb för en och det enda man själv behöver bekymra sig om är att uppge rätt uppgifter.

Spara tid och få flertalet låneerbjudanden samtidigt

Man sparar tid då man använder sig av Låna Bra vid sin låneansökan, eftersom man ansöker om lån hos flera olika banker och kreditföretag samtidigt. Genom att få en enkel sammanställning av de banker som är villiga att erbjuda en ett lån kan man skaffa sig en snabbt överblick av sina möjliga val. Beroende på hur ens ekonomiska situation ser ut, likväl som ens framtida betalningsförmåga, kommer bankerna vara olika villiga att erbjuda en ett lån, och vad man får för ränta och villkor kan variera något.

Besök www.lanabra.se för att få mer info om vilka krav och villkor som krävs för att låna pengar via Låna Bra.
TILL Låna Bra >>

En eller flera kreditupplysningar?

Hur många kreditupplysningar tas? Flera UC? Upplysningscentralen (UC) kommer att skicka ut flera brev hem till en då de enligt lag är skyldiga att skicka ut omfrågandekopior från bankerna som har kollat på ens kreditupplysning. Men fortfarande registreras det endast en kreditupplysning då man ansöker hos Låna Bra och det spelar ingen roll hur många banker som har kikat på ens låneansökan och huruvida de skickar ett låneerbjudande eller inte.

En kreditupplysning – UC

Det görs bara en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC) när man ansöker med Låna Bra. Tack vare att man använder sig av Låna Bra och deras tjänster så görs det bara en kreditupplysning hos UC. För många låntagare är detta en väldigt positiv sak, då banker har en tendens att neka låntagare som har samlat på sig för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Men lånar man via Låna Bra så görs bara en kreditupplysning och det är helt orelevant hur många banker som behandlar ens låneansökan. Kreditupplysningen är det som bankerna grundar sitt utlåtande på, tillsammans med ens framtida betalningsförmåga, och det ligger till grund för de villkor och den ränta de kan erbjuda.

Gokänner betalningsanmärkningar

Godkänner Låna Bra betalningsanmärkningar? Ja! Låna Bra har inget problem med att man har betalningsanmärkningar och de samarbetar med banker som är okej med betalningsanmärkningar. Såklart är det inte den ultimata situationen att sitta på betalningsanmärkningar men det hindrar en inte från att kunna låna pengar med Låna Bra. Man måste dock se till att man har varit skuldfri hos kronofogden i sex månader innan man kan låna.

Nackdelar Låna Bra lån

Lång utbetalningstid

Vad har Låna Bra för utbetalningstid? Via Låna Bra och deras tjänst kan det ta mellan 2-3 dagar innan man får in pengarna på kontot. Att låna pengar via Låna Bra går fortfarande väldigt snabbt, men det hade kunnat gå snabbare.

Låna Bra lån exempelränta

Räkneexempel: Annuitetslån 15 år. Effektiv ränta 6,26%.  Ett lån på 500 000 kr kostar då 4 244 kr/mån (180 avbetalningar), dvs totalt 763 854 kr. Ingen start-/aviavgift. 6,09% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt baserat på ens förutsättningar).

Vad har Låna Bra öppettider för sin kundservice?

Lånar Låna Bra ut pengar?

Nej, Låna Bra lånar inte ut pengar, även om många tror att så är fallet. Det fungerar istället på så sätt att de är en låneförmedlare som förmedlar olika privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners, som är olika banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Låna Bra kan göra det möjligt för framtida kunder att hitta sina lån via de olika samarbetspartners som lånförmedlaren jobbar med. De har olika lånerbjudanden som sträcker sig mellan 20 000 till 500 000 kronor, och på så sätt finns det någonting för alla, oavsett vad man skall använda pengarna till.

Kan man lösa lån i förtid?

Ja, det finns inga problem med att lösa ett lån i förtid. Hos Låna Bra och deras banker och samarbetspartners finns det möjlighet att lösa ens lån när som helst om man skulle vilja det. Det är också möjligt att amortera extra utan att det tillkommer några kostnader. Man behöver bara kontakta den bank man har fått låna pengar av så hjälper de en.

Låna Bra Omdöme

Låna Bra omdöme hos Trustpilot är för närvarande inte särskilt omfattande och de har för tillfället inte fått några recensioner alls. Inte heller hos Eniro har Låna Bra fått några recensioner och det gör det svårt att säga hur kunderna har upplevt sin lånupplevelse hos Låna Bra, då de inte har lämnat några recensioner.

Låna Bra kundtjänst / kundservice

Låna Bra öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Låna Bra öppettider vardagar Mån-fre: okänt Låna Bra öppettider helger Lör – sön: stängt

Låna Bra kontaktuppgifter

Låna Bra support e-post Låna Bra support telefon
Låna Bra kundservice e-post info@lanabra.se Låna Bra kundservice telefon 010 10 11 800

Låna Bra företagsinformation

Låna Bra i Sverige AB företag Låna Bra – externa länkar
Företagsnamn: Låna Bra i Sverige AB Företagsinformation hos allabolag.se Låna Bra finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:556970-9552 Låna Bra AB hos Finansinspektionen Låna Bra är registrerad hos FI
Adress:Östhammarsgatan 74 – Registrerad hos FI Låna Bra är registrerad hos FI
115 28 Stockholm - Står under FI:s tillsynLåna Bra är registrerad hos FI
TILL Låna Bra >> Mer om företaget Låna Bra

Om Låna Bra Sverige

Låna Bra har varit omkring sedan 2014 och deras nuvarande VD är Peter Frieberg. Låna Bra fungerar som en oberoende rådgivare då det kommer till privatlån och de jobbar för att kunna erbjuda sina kunder de bästa lånen anpassade för just dem och i processen pressa ned priser och få fram bättre villkor.

Deras tjänst är helt utan kostnad för kunden och man är aldrig någonsin bunden till att ta det erbjudanden som läggs fram på bordet om man har valt att starta en budgivning mellan bankerna. Tjänsten ifråga finansieras av de olika banker och långivare som valt att samarbeta med Låna Bra.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.