Folkia byter namn till Monetti

Folkia namnbyte – Folkia lån blir Monetti lånwww.monetti.se

Folkia måste byta namn - förlorade mot FolksamIdag byter Folkia namn till Monetti. Som vi skrev för några månader sedan så förlorade Folkia varumärkestvisten mot Folksam. Svea hovrätt meddelade i sin dom rörande tvisten mellan försäkringsbolaget Folksam och snabblåneföretaget Folkia vars affärsidé är att  låna ut pengar till allmänheten i form av snabblån och  smslån, vilka är lån utan uc och lån med betalningsanmärkning

Folksam var inte nöjda med att deras varumärke kunde förknippas med Folkias sms lån och snabblån. Hovrätten gick mot Folkia och förbjöd lånebolaget från att använda varumärkena Folkia, Folklån, Folkgiro och Folkonomi för deras utlåningstjänster i Sverige, vilket tvingade fram namnbytet.

lån hos både Folkia Frogtail och Kredit365www.monetti.se lån hos både Folkia Frogtail och Kredit365
TILL FROGTAIL TILL MONETTI TILL KREDIT365
Läs mer om Frogtail lån här eller besök www.frogtail.se Läs mer om Monetti lån här eller besök www.monetti.se Läs mer om Kredit365 lån här eller besök www.kredit365.se

Folkias förlust i Svea Hovrätt tvingar fram namnbytet

Folkia förlorade tvisten mot Folksam stort och utfallet blev ett stort bakfall.  Svea hovrätt gick helt på Folksams linje och förbjöd Folkia, vid vite om 500 000 kronor, att fortsätta använda kännetecknen FOLKIA, FOLKLÅN, FOLKGIRO och FOLKONOMI för finansiella tjänster i Sverige, oavsett grafisk utformning. Även Folksams yrkanden om hävning bifalles.

Efter domen har spekulationer florerat över  vad det nya namnet för jättens snabblån skulle bli i Sverige, men bolaget har varit tysta om det nya namnet och det har heller inte framkommit något i media som avslöjat vad det nya namnet skulle bli i Sverige.

Däremot lanserade Folkia sitt nya varumärke Frogtail kort efter domen vunnit laga kraft, vilket spädde på spekulationerna om namnet.  Några i lånebranschen trodde att Frogtail var det nya lånet som skulle ersätta Folkia lånet, men vi på allalån.se var inte så säkra på det då lånen skiljer sig väsentligt från varandra trots att båda är fråga om snabblån utan uc och med betalningsanmärkning. Det stora skillnaderna mellan Frogtail och det vanliga Folkia lånet gjorde att vi inte trodde att Frogtail var det nya Folklånet. Det är en sak att Folkia tvingas byta namn, men en helt annan sak att även ge upp ett stark koncept som Folkia lånet.

Endast Folkia byts ut till Monetti

Monetti är det enda som är nytt. Det enda som förändras i Folkia namnet och allt annat är fortfarande densamma som Folkia lånet. Nedan kan du se att både logga och hemsida har samma design och innehåll.

www.monetti.se Folkia måste byta namn - förlorade mot Folksam
www.monetti.se www.folkia.se https://www.xn--allaln-mua.se/wp-content/uploads/folkia.se3_-51x50.png 51w https://www.xn--allaln-mua.se/wp-content/uploads/folkia.se3_-101x100.png 101w https://www.xn--allaln-mua.se/wp-content/uploads/folkia.se3_-304x300.png 304w https://www.xn--allaln-mua.se/wp-content/uploads/folkia.se3_-200x198.png 200w" sizes="(max-width: 320px) 100vw 320px" />
Rating: 2.5/5. From 2 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

You may also like...

Folkia byter namn till Monetti liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Folkia byter namn till Monetti lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Folkia byter namn till Monetti liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Folkia byter namn till Monetti med samma lånebelopp.

Liknande lån som Folkia byter namn till Monetti

Jämför ränta och villkor med andra Folkia byter namn till Monetti liknande lån innan du tar Folkia byter namn till Monetti lånet. Du hittar liknande lån som Folkia byter namn till Monetti genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Folkia byter namn till Monetti liknande lån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.