Ikano bank kreditkort visa är ett kreditkort som fungerar världen över!

Ikano kreditkort

Ikano kreditkort aviavgift ligger på 25 kronor per månad!

Ikano kreditkort

Ikano kreditkort logga in på hemsidan snabbt och enkelt!Ikano bank erbjuder ett enkelt kreditkort som är lätt att använda och där man kan låna höga belopp. Med ett av Ikanos kreditkort får man tillgång till kredit snabbt och enkelt som uppgår till 60 000 kr. Ikano kreditkortet är ett kreditkort där man kan skaffa sig en buffert på upp till 60 000 kronor på kortet, och det är väldigt lätt att ansöka om ett eget Ikano kreditkort. Man ser bara till att fylla i ansökan på nätet, och bara dagar senare kan kortet vara hos en. Ikanos kreditkort är som ett lån utan säkerhet där man inte behöver uppge någon säkerhet i utbyte mot krediten. Man kan få kredit på kontot som kan utnyttjas som en buffert, vid behov, utan att ha någon säkerhet för lånet.

Med Ikanos smidiga kreditkort har man möjlighet att delbetala alla sina köp efter ens egna behov och förutsättningar. Ikano Kort har inte någon årsavgift och man får alltid 1 % rabatt på drivmedel. Man får även möjlighet att utnyttja upp till 56 dagars räntefri kredit – vilket innebär att man inte behöver betala ränta på det lånade beloppet under denna tid. Med kreditkortet tillkommer även en reseförsäkring samt avbeställningsskydd om man bokar en resa med kortet.

Ikano kredit fakta

Ikano bank kreditkort visa är ett kreditkort som fungerar världen över![table caption=”” width=”320″ colwidth=”10|270|10″ colalign=”center|left|center”]
, Ikano kreditkort info,
Kreditgräns Ikano kreditkort, Kreditgräns: 60 000 kr,
Ränta Ikano kreditkort,Ränta: 13.20% i rörlig årsränta,
Ränta Ikano kreditkort,Effektiv ränta: 17.74% i effektiv ränta (10 000 kr/12 månader),
Korttyp Visakort eller Mastercard?, Korttyp: Visa, Visakort - Mastercard
Låneperiod Ikano privatlån, Kredittid: maximalt 36 mån kredittid av fakturerat belopp,
20-åldersgräns för att låna av Ikano privatlån, 18 års gräns för lån,
Krav på fast inkomst Ikano kreditkort, Krav på fast inkomst: krav på fast inkomst 100 000 kr/år,
Krav på taxerad inkomst Ikano, Krav på taxerad inkomst: krav på taxerad inkomst 100 000 kr/år,
Kredit gratis Ikano kreditkort, Kredit gratis – ta kredit gratis,Du kan inte ta krediter gratis hos Ikano
Kreditkort med räntefria dagar Ikano, Räntefria dagar: kreditkort med 56 räntefria dagar,Ikano använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kredit utan ränta Ikano, Kredit utan ränta: kreditkort med årsavgift,Ikano är inte räntefritt då kreditkortet är förenat med avgifter
Ikano är inte avgiftsfritt då kreditkortet är förenat med avgifter, Kredit utan avgifter: kreditkort med avgifter, Ikano är inte avgiftsfritt då kreditkortet är förenat med avgifter
Ikano årsavgift, Årsavgift: 0 kr/år i årsavgift,Ikano använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditkort med betalningsanmärkning Ikano , Kreditkort med betalningsanmärkning,Du kan inte ta en kredit med betalningsanmärkningar hos Ikano
Ta kredit Ikano BankID ,Tar BankID,Ikano använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
E-legitimation för elektronisk signering Ikano , Tar e-legitimation,Ikano använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Ikano UC , Tar UC – kreditkort med UC – kreditupplysning / kontroll, Ikano använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag Ikano kreditkort, Kreditupplysning: UC, Ikano UC
Vilket inkassobolag använder Ikano? , Inkassobolag: eget inkassobolag,
Förlängning av Ikano kredit , Förlänga kredit /återbetalning,Du har möjlighet till förlängning av återbetalning hos Ikano
Utökning av Ikano kredit , Höja kredit / utöka kredit: möjlighet att höja / utöka kreditgräns, Du har möjlighet till höjning av kreditgräns hos Ikano
Låneförsäkring Ikano kreditkort , Låneskydd: låneskydd,Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Ikano
Direktutbetalning Ikano pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 1-2 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Ikano
, ANSÖK NU,
[/table]

Ikano Kreditkort

Ikano bank erbjuder sina kunder ett kreditkort med Visa, som är ett av de mest använda korten i världen och som ger en möjlighet att använda kortet vart man än befinner sig. När man betalar åtminstondes 75% av resan med sitt Ikano Kort så ingår det en reseförsäkring utan extra kostnad. Den inkluderar bland annat avbeställningsskydd för en själv och ens familj, ersättning vid försening av bagage och försenad avgång.

Om något skulle hända med ens hem när man är på resa så täcker Ikano därtill ens självrisk.

Flexibelt kreditkort – Betala tillbaka i ens egna takt

När man handlar på kredit så kommer automatiskt alla ens inköp att landa på en månadsfaktura vilket gör att det blir enkelt att följa alla inköp och uttag man gör. Detta i sin tur bidrar till att man med kreditkortet får en bättre koll på sin ekonomi.

Ingen årsavgift på kortet
Nya fräscha rabatter månadsvis
Drivmedelsrabatt året runt
Reseförsäkring utan kostnad
Kreditutrymme på upp till 60 000 kronor

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
TILL Ikano >>
[/table]

Kreditkort med reseförsäkring

Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår båda då man skaffar sig ett kreditkort hos Ikano. Om man bokar sin resa med kortet och betalar minst 75% av sin resa med ett Ikano kreditkort, så ingår det en reseförsäkring. Försäkringen kan vara ett bra skydd på resande fot för en själv och ens familj, och den ser till att komplettera det reseskydd som i normala fall ingår i de flesta hemförsäkringar. Därtill får man även ett avbeställningsskydd.

Kreditkort med branschrabatt

Med ens Ikano Bankkort ingår det också branschrabatter på olika ställen, och Ikano har en rabattkalender där man enkelt kan hålla sig uppdaterad om vart månadens rabatter finns tillgängliga. När man handlar med ens kort får man alltid 1 % rabatt på ens köp på bensinmacken. Rabatten dras i samband med ens köp.

För månadsrabatt samt fast rabatt hos bensinstationer kan man få upp till 500 kr i rabatt per månad. Maximalt 6000 kr i rabatt per år.

Ens VISA-kort är väldigt utvecklat och kan känna igen i vilken typ av butik som man har handlat och kategoriserar inköpen i exempelvis livsmedel, restaurang, kläder med mera. När man handlar med ens kort så dras rätt rabatt automatiskt, oavsett vad det är man köper.

Höjd kreditgräns Ikano

Höja kreditgräns Ikano?
Det är möjligt att höja sin kreditgräns på sitt kreditkort hos Ikano, och det går snabbt och enkelt. Man måste helt enkelt bara kunna lokalisera det nödvändiga formuläret, fylla i det och skicka in det för att få sin kreditgräns höjd. Om man loggar in med sitt BankID via länken ikanobank.se/loggain för Ikano Kort, så hittar man blanketten för ansökan om höjning på översiktssidan.

Ikano grundkrav

För att ansöka om ett kreditkort måste man uppfylla följande grundkrav

  • Man är minst 18 år
  • Man har en fast inkomst på minst 100 000 kronor per år
  • Man har inte några betalningsanmärkningar

Hur man ansöker om Ikano kreditkort

Ett Ikano kreditkort söker man enkelt om via hemsidan och själva ansökningsprocessen går fort. Ser man till att sköta allting över internet skall det inte uppstå några problem och flyta på relativt smärtfritt.

Alla uppgifter behöver fyllas i korrekt i formuläret, och sedan skickar man in det till banken som går igenom det och genomför en kreditupplysning på en. Kreditupplysningen kan göras av en av flera olika kreditupplysningsföretag, och Ikano Bank använder sig av UC (Upplysningscentralen) då de gör sin kreditupplysning. De genomför denna procedur då de behöver ha koll på kundens ekonomiska situation, kundens historik samt kundens framtida betalningsförmåga, för att avgöra huruvida kunden kommer att kunna betala av på krediten i tid.

Om man ser till att skriva under med sitt BankID försäkrar man sig om att hela proceduren går så fort som möjligt.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
TILL Ikano >>
[/table]

Ikano Ränta och avgifter

Här nedan kan man se alla de avgifter som kommer med ens kreditkort då man väljer att använda sig av ett kreditkort hos Ikano. Det finns ett antal kostnader som tillkommer då man skaffar kreditkort, och det kan vara bra att ha koll på vad för avgifter det kan röra sig om.

Årsavgift
0 kr

Aviavgift
25 kr/mån

Utlandsköp
Valutapåslag på 1,5% tillkommer vid köp utomlands.

Avgift för uttag via uttagsautomat
2% av uttagsbeloppet, dock lägst 35 kr/uttag.

Påminnelseavgift
50 kr

Förseningsavgift
50 kr

Ränta Ikano kreditkort

Vad har Ikanos kreditkort för räntesats? Ikano bank jobbar med en rörlig ränta som för närvarande ligger på 13,20% men kan komma att ändras, både uppåt och nedåt. Om man betalar tillbaka allt på krediten direkt som man har lånat, så tillkommer ingen ränta.

Ränta 
13,20 %

Effektiv årsränta vid en snittkredit på 10 000 kr
17,74 % (2016-02-24)

Ränteexempel

Här nedan följer ett ränteexempel om man skaffar sig en kredit på Ikanos kreditkort.Med Ikano bank kan man skaffa sig ett kreditkort med kredit på upp till 60 000 kronor!

Ikano Kort är en löpande kontokredit med 13,20 % rörlig ränta och aviavgift om 25 kr/mån, vilket ger ett månadsbelopp på 909 kr, ett totalt återbetalningsbelopp på 10 912 kr, 12 avbetalningar och en effektiv ränta på 17,74 % vid en skuld på 10 000 kr i 12 månader (2016-02-24). Betalar man tillbaka hela månadens inköp när fakturan kommer, tillkommer ingen ränta på ens inköp.

Ikano kreditkort faktura

För att minska klimatpåverkan men också kunna erbjuda sina kunder möjligheten att ta emot fakturan för Ikano Kreditkort digitalt, så har Ikano valt att ansluta sig till Kivra. Med Kivra så får man automatiskt ens post från företag och myndigheter som ansluter sig. Det är gratis, säkert och dessutom bra för miljön. Ikano kreditkort erbjuder e-faktura till sina kunder.

Viktigt att notera är att aviavgiften kvarstår på fakturan för Ikano Kort oavsett om det går på papper eller digitalt.

Omdöme Ikano

Fördelar kreditkortet

  • 56 räntefria dagar (räntefri kredit)
  • Reseförsäkring och avbeställningsskydd ingår
  • Visa som är giltigt över hela världen
  • Ingen kontantuttagsavgift
  • Drivmedelsrabatt under hela året

Nackdelar kreditkortet

  • Månadsavgift på kortet
  • Högt valutapåslag

Ikano Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Ikano öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Ikano öppettider vardagar, Ikano öppettider helger
Ikano öppettider vardag Måndag – Fredag: 09.00-20.00, Ikano öppettider helg Lördag – söndag: 10.00-17.00
[/table]

Ikano kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Ikano support e-post, Ikano support telefon
Skicka e-post till Ikano och låna pengar okänt, Ikano telefon 0476 – 88 000

[/table]

Ikano företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Ikano Banken AB, Ikano – externa länkar
Företagsnamn: Ikano Banken AB, Företagsinformation hos allabolag.se Ikano AB finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:516406-0922, Ikano hos Finansinspektionen Ikano AB är registrerad hos FI
Adress:Box 31066, – Registrerad hos FI Ikano är registrerad hos FI
200 49 Malmö,- Står under FI:s tillsyn Ikano står under FI:s tillsyn
Ikano Plusgiro nummer Plusgironummer: E/T, Ikano AB Bankgiro nummer Bankgiro nummer: E/T
, Mer om företaget Ikano Banken AB
[/table]

Om Ikano

Ikano Bank är ett affärsområde inom Ikano. Från början var Ikano en del av IKEA, men blev 1988 en egen företagsgrupp. Ikano Korts ägare är familjen Kamprad. Ikano Kort är ett av fyra affärsområden inom företagsgruppen Ikano. Värderingarna och företagsandan har vi gemensamt. Ingvar Kamprad har grundat tre företagsgrupper – IKEA, Ikano och Inter IKEA. Alla är idag fristående från varandra, men samarbetar och drar fördel av varandras kompetenser.

Den svenska delen av Ikano Bank förmedlar lån till privatpersoner och företagare i Norden. Ikano Bank är i huvudsak en internetbank som nischat in sig på ett antal former av inlåning och utlåning. I första hand lånar bolaget ut pengar i form av banklån samt bo- och billån, man erbjuder även uppläggningslån för avbetalningar. Ikano Bank ingår i Ikanokoncernen med huvudkontor beläget i Luxemburg. I Sverige samarbetar banken med SBAB vad gäller bolån.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.