Klara Lån kontakt via email och telefon!

Klara lån

Vad har Klara Lån omdöme av tidigare kunder som har använt tjänsten?

Klara Lån Sverige lån

Klara Lån Sverige AB är en låneförmedlare av snabblån!Klara Lån – en ny låneförmedlingstjänst på den svenska lånemarknaden som har kommit upp och blivit en utmanare till många andra, större låneförmedlare, tack vare deras affärsidé med en unik tvist – de förmedlar snabblån och små lån upp till 10 000 kronor utan UC och lån upp till 50 000 kr med UC. Klara Lån förmedlar snabba lån och lån utan säkerhet mellan 1000 kr till 50 000 kr med återbetalningstid på 1-5 år med en årsränta 25,74% (individuell räntesättning). Klara Lån har väldigt snabbt lyckats karva ut en liten niche på lånemarknaden genom att erbjuda snabblån och smålån upp till 10 000 kronor utan UC och lån upp till 50 000 kronor med UC. De kan dessutom erbjuda svar så snabbt som 15 sekunder efter att man har ansökt! Snabbt lånebesked hos Klara LånKlara Lån har möjlighet att erbjuda en bra jämförelse och förmedling av snabblån och privatlån vilket är väldigt bra om man vill låna pengar snabbt.

Klara Lån information

Klara Lån kontakt via email och telefon!

Klara Lån bra lån fakta
Låna pengar Klara Lån Lånebelopp: 1000 – 50 000 kr
Låna pengar Klara Lån Nominell ränta: årsränta 25.74%
Låna pengar Klara Lån Effektiv ränta: 29% (15 000 kr i ett år)
Låneperiod Klara Lån Låneperiod: 90 dagar – 5 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av Klara Lån Ålderskrav: 18 års gräns för lån
Klara Lån krav på fast inkomst Inkomstkrav: 100 000 kr/år från arbete eller pension Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Klara Lån lån
Krav på deklarerad inkomst lån Inkomstkrav deklarerad inkomst: 100 000 kr/år i krav på deklarerad / taxerad inkomst Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Klara Lån lån
Låna pengar gratis Klara Lån privatlån Gratis lånlåna pengar gratis Du kan inte låna pengar gratis hos Klara Lån
Uppläggningsavgifter Klara Lån Uppläggningsavgifter: 0 kr i uppläggningsavgift Klara Lån har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Klara Lån Uppläggningsavgifter: 0 kr i uppläggningsavgift Klara Lån har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning Klara Lån Lån med betalningsanmärkning Klara Lån har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Låna pengar Klara Lån privatlån BankID Tar BankID Klara Lån har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
E-legitimation för elektronisk signering Klara Lån privatlån Tar e-legitimation Klara Lån har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Tar Klara Lån UC kontroll / kreditupplysning Lån utan UCTar INTE UC kreditupplysning / kontroll under 10 00 kr Klara Lån använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Tar Klara Lån UC kontroll / kreditupplysning Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll på lån över 10 000 kr Klara Lån använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Klara Lån lån? Inkassobolag okänt  Vilket inkassobolag Klara Lån använder är okänt
Förlängning av lån Klara Lån privatlån Förlängning av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Klara Lån lån
Utökning av Klara Lån privatlån Möjlighet att utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Klara Lån lån
Låneförsäkring Klara Lån lån Låneskydd: okänt Du har inte möjlighet till utökning av ditt Klara Lån lån
Direktutbetalning Klara Lån privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (kan bero på långivare) Klara Lån använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
ANSÖK NU

Låna Pengar via Klara Lån

Något som är viktigt då man skall hitta ett lån som man vill använda sig av, är att veta vad det finns för utbud innan man bestämmer sig. Det är här tjänsten Klara Lån kommer in i bilden. De är låneförmedlare och förmedlar lån via sina samarbetspartners, som består av diverse olika banker och kreditinstitut. Klara Lån har som mål att kunna ge sina kunder de bästa lånmöjligheterna utefter deras egna förutsättningar.

Klara Lån är en låneförmedlare av snabblån och små lån, och är unika på den svenska lånmarknaden som den första låneförmedlaren att erbjuda tjänsten. Hos Klara Lån kan man ansöka och redan efter 15 sekunder få ett preliminärt lånbesked och se vilka banker som kan erbjuda en lånmöjligheter. Detta gör att man som kund får alla tillgängliga alternativ utbredda för sig, och kan utefter denna information välja den långivare som passar en själv allra bäst.

Ser man till att ta ett lån via Klara Lån så görs det dessutom enbart en kreditupplysning på en. Som kund är det en stor fördel om man slipper så många förfrågningar på sig själv som möjligt, utan i stället kan man glida igenom med bara en kreditbedömning. Det innebär att det spelar ingen roll hur många banker och kreditistitut som kollar på ens kreditbedömning, det blir fortfarande en enda förfrågan.

Ansökan om lån via Klara Lån

Det är simpelt och går snabbt att ansöka om ett lån via Klara Lån. För det första är det kostnadsfritt, så man behöver inte betala någonting för att använda sig av Klara låns tjänst. Man ser bara till att man anger det lånebelopp man vill låna och under hur lång tid man vill ta lånet, sedan fyller man i sina uppgifter och skickar in formuläret. För lån under 10 000 kronor tas det ingen UC! För lån över 10 000 kronor används UC vid kreditbedömning.

Klara Lån arbeterar tillsammans med mer än 20 banker och inom 15 sekunder kan man få över 20 olika låneförslag från dessa banker och kreditinstitut. Bankerna kan erbjuda konkurrenskraftiga räntor och villkor. För att försäkra sig om att man får svar från låneförmedlaren så fort som möjligt använder man sig helt enkelt av BankID för att identifiera sig när man skickar in lånformuläret.

Då man har fått sina lånerbjudanden och funnit någt som man tycker låter bra är det bara att acceptera villkoren och signera lånet – därefter får man ofta in pengarna redan samma dag! Hos Klara Lån är det snabba lån som gäller. Snabb utbetalning upp till 50 000 kr.

Klara Lån krav

För att kunna ta ett lån hos vilken bank eller kreditinstitut som helst finns det ett antal krav som man måste kunna uppfylla. Hos Klara Lån finns det ett antal grundläggande lån som man måste uppfylla innan man får ta ett lån. Dock är det viktigt att tänka på att dessa lånkrav kan skifta något mellan olika banker, så det är viktigt att man har koll på kraven hos just den banken man beslutar sig för att använda.

Grundläggande krav på en som låntagare är:

 • Man är minst 18 år gammal
 • Man har en årsinkomst på minst 100 000 kr
 • Man har en fast bostad i Sverige
 • Man har inte någon skuld hos kronofogden
Besök www.klaralan.se för mer information om krav och villkor som krävs för att låna pengar via Klara Lån.
LÅNA PENGAR Klara Lån >>

Fördelar nackdelar Klara Lån

Klara Lån har precis som alla andra låneförmedlare både fördelar och nackdelar, och då man skall söka om ett lån kan det vara bra att man tar in så mycket information som man bara kan om den lånförmedlare som man vill använda sig av.

Fördelar Klara Lån

 • Enkel låneprocess
 • Många olika långivare
 • Möjlighet att ta snabblån
 • Utbetalning samma dag
 • Lånebesked efter 15 sekunder
 • Lån utan UC under 10 000 kr

Nackdelar Klara Lån

 • Något informationsfattig hemsida
 • Öppettider står ej specifierade

En eller flera kreditupplysningar?

Hur många kreditupplysningar tas? Flera UC? Då man ansöker om ett lån på över 10 000 kr hos Klara Lån kommer man att behöva genomgå en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen).Därefter kan det hända att man får flera omfrågandekopior hemskickade till sig, något man inte skall stressa upp sig över. Det innebär inte att man har fått flera förfrågningar på sig, man får fortfarande bara en förfrågan på sig men enligt lag måste UC skicka ut omfrågandekopior på alla de banker som har tagit del av ens information, så man håller sig underrättad.

En kreditupplysning – UC

Det görs enbart en kreditupplysning hos UC om man lånar pengar över 10 000 kr via Klara Lån. Är man i behov av ett lån på mer än 10 000 kronor kommer man att genomgå en kreditupplysning hos UC, men oavsett hur många banker och kreditinstitut som tar del av ens information, kommer det bara att tas en kreditupplysning. Det innebär att man inte behöver vara orolig för flera förfrågningar, det kommer enbart att bli en förfrågan.

Klara låna snabblån man kan jämföra mellan flera olika långivare!

Ingen UC på lån under 10 000 kr

Lånar man mindre än 10 000 kronor kommer man inte att behöva genomgå en kreditupplysning hos UC, vilket kan vara positivt för kunder som har många förfrågningar på sig redan och som vill undvika fler förfrågningar. Istället kommer kreditupplysningen att ske via något av flera andra kreditupplysningsföretag såsom Bisnode eller Creditsafe.

Godkänner betalningsanmärkningar

Godkänner Klara Lån betalningsanmärkningar? Ja! Klara Lån samarbetar med banker och kreditinstitut som inte har några problem med att man har betalningsanmärkningar och de är okej med betalningsanmärkningar. Självklart är det inte idealt att sitta inne på betalningsanmärkningar men det kommer inte att kunna hindra en från att låna pengar via Klara Lån. Man måste dock se till att man har varit skuldfri hos kronofogden i sex månader innan man kan låna.

Klara Lån exempelränta

Om man lånar 1 000 kronor med återbetalningstid på 3 månader så blir kostnaden för krediten 395 kr. Månadskostnaden är då 132 kr. Den effektiva räntan är 704%.

Om man till exempel lånar 15 000 kronor med återbetalningstid på ett år och inte nyttjar betalningsfri månad kommer den effektiva årsräntan att uppgå till 29,0%. Årsräntan är 25,74%. Månadskostnaden kommer att vara 1 431 kronor och man kommer totalt att ha betalat 17 173 kronor (1 431 kronor * 12 månader) när lånet är återbetalat. Detta innebär en kostnad för krediten som uppgår till 2 173 kronor.

Besök www.klaralan.se för att få än mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Klara Lån.
TILL Klara Lån >>

Lånar Klara Lån ut pengar?

Nej, Klara Lån lånar inte ut pengar – även om det är enkelt att tro det. Det fungerar istället på så sätt att bolaget jobbar som en låneförmedlare och de förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via deras samarbetspartners. Dessa är banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Klara Lån jobbar för att se till att framtida kunder kan hitta sina lån via de olika samarbetspartners som låneförmedlaren jobbar med, och att varje kund skall kunna hitta något som fungerar för dem och deras ekonomiska situation. Med lånerbjudanden som sträcker sig mellan 1000 till 50 000 kronor finns det någonting för varje kund, oavsett vad man skall använda pengarna till. Klara Lån har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, och det är genom dessa man som kund enkelt kan ansöka om lån genom.

Kan man lösa lån i förtid?

Ja, det är inte några som helst problem att lösa ett lån i förtid. Tillsammans med Klara Lån och deras banker och samarbetspartners så finns det möjlighet att lösa lånet när som helst om man skulle vilja det och har behov av det. Man kan också amortera extra utan att det tillkommer några kostnader. Det är bara att kontakta den bank man har fått låna pengar av så hjälper de en.

Klara Lån Omdöme

Klara Lån omdöme de har inte fått något omdöme hos varken Trustpilot eller Eniro, vilket är väldigt tråkigt. Utan recensioner är det svårt att säga huruvida låneförmedlaren är hyllad av sina kunder eller inte. Man kan inte riktigt få några helhetsintryck utan ett antal nyanserade recensioner som är ärliga och raka.

Klara Lån kundtjänst / kundservice

Klara Lån öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Klara Lån öppettider vardagar Mån. tis. torsd: okänt Klara Lån öppettider helger Lör – sön: okänt

Klara Lån kontaktuppgifter

Klara Lån support e-post Klara Lån support telefon
Klara Lån kundservice e-post info@klaralan.se Klara Lån kundservice telefon okänt

Klara Lån företagsinformation

Klara Lån företag Klara Lån – externa länkar
Företagsnamn: Klara Lån AB Företagsinformation hos allabolag.se Klara Lån finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:559011-1190 Klara Lån AB hos Finansinspektionen Klara Lån är registrerad hos FI
Adress:Humlegårdsgatan 14 – Registrerad hos FI Klara Lån är registrerad hos FI
114 46 Stockholm - Står under FI:s tillsynKlara Lån är registrerad hos FI
TILL Klara Lån >> Mer om företaget Klara Lån

Om Klara Lån Sverige

Klara Lån startades som bolag i Sverige 2015, och deras VD är Markus Joakim Bjernvall. De är en del av ett större koncern bolag som har 7 bolag, och moderbolaget heter Adtraction Marketing AB.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.