Kreditbörsen

Kreditbörsen Sverige AB är lånföretaget för dig som söker P2P lån!

Kreditbörsen lån

Kreditbörsen lån omdöme kan man finna mer information om här!Kreditbörsen lån är en helt ny möjlighet att låna pengar snabbt och enkelt från andra privatpersoner till låg ränta som f.n ligger på från 8%. Person-till-person lån tekniken har gjort det möjligt för kunder att ta lån snabbt utan säkerhet från andra privatpersoner till en bra ränta via Kreditbörsen! Att låna pengar via Kreditbörsen är  perfekt när man behöver ett blancolån och privatlån utan säkerhet. Det blir klurigt att hitta ett mycket bättre konsumtionslån där man kan låna pengar till vad man vill och behöver, vare sig det är till en till bil, båt, boende eller semester.

Kreditbörsen lån

Kom snabbt i kontakt med Kreditbörsen och red ut dina frågetecken idag!

Kreditbörsen lån fakta
Låna pengar Kreditbörsen lån Lånebelopp: 30000 – 80000 kr
Kreditbörsen lån ny kund Lån nya kunder: 30000 – 80000 kr
Kreditbörsen lån återkommande kund Lån existerande kunder: 30000 – 80000 kr
Låna pengar KreditbörsenRänta: från 8% i nominell årsränta
Låna pengar KreditbörsenEffektiv ränta: 9.23 % – 16.23 % i effektiv ränta
Låneperiod Kreditbörsen Återbetalningstid: 1-5 års kredittid (max 5 år)
18-åldersgräns för att låna av Kreditbörsen Åldersgräns: 20 års gräns för lån
Låna pengar gratis från Kreditbörsen Gratis lån – lån gratis: 0 kr gratis i 0 dagarDu kan inte låna pengar gratis hos Kreditbörsen
Kreditbörsen uppläggningsavgifterUppläggningsavgift: 0 kr Kreditbörsen har en uppläggningsavgift
Kreditbörsen aviavgifterAviavgifter: 0 krLeasy Minilån har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Kreditbörsen förmedlingsavgiftFörmedlingsavgift: 0 krKreditbörsen tar ut en förmedlingsavgift på sina lån
Lån utan ränta Kreditbörsen Lån utan ränta: 0 kr i lån utan ränta i 0 dagarDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Kreditbörsen
Lån utan avgifter Kreditbörsen Lån utan avgifter: 0 kr lån utan avgifter i 0 dagarDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Kreditbörsen
Lån pengar med betalningsanmärkning Kreditbörsen Lån med betalningsanmärkningDu kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Kreditbörsen
Låna pengar Kreditbörsen BankID Tar BankID: använder BankID Du kan låna pengar med BankID hos Kreditbörsen
E-legitimation för elektronisk signering Kreditbörsen lån Tar e-legitimation: använder e-leg Du kan låna pengar med E-legitimation hos Kreditbörsen
Ingen UC kreditupplysning Kreditbörsen Lån utan UC – Tar inte UC – (kreditupplysning / kontroll) Kreditbörsen använder inte UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditbörsen kreditupplysning företag Kreditupplysning: Bisnode
Vilket inkassobolag använder Kreditbörsen? Inkassobolag: okänt Kreditbörsen använder VK Credit och Gothia inkassobolag
Krav på fast inkomst Kreditbörsen lån? Krav på fast inkomst: betalningsförmåga avgörKreditbörsen lån krav på fast inkomst är oklart
Krav på taxerad inkomst Kreditbörsen lån? Krav på taxerad inkomst: betalningsförmåga avgörKreditbörsen lån krav på deklarerad inkomst är oklart
Förlängning av lån Kreditbörsen lån Förlängning av lånDu har inte möjlighet till utökning av ditt Kreditbörsen lån
Förlängning av återbetalning av Kreditbörsen lån Förlängning av återbetalningDu har inte möjlighet till utökning av ditt Kreditbörsen lån
Utökning av lån Kreditbörsen Möjlighet att utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Kreditbörsen lån
Låneförsäkring Kreditbörsen Låneskydd: Inget Kreditbörsen har ingen låneförsäkring för sitt lån
Utbetalning direkt Kreditbörsen lån? Direktutbetalning – utbetalning direkt Utbetalning tar 1-2 bankdagarDu får pengarna utbetalda direkt hos Kreditbörsen
Utbetalning helg Kreditbörsen lån? Utbetalning helgIngen utbetalning under helg Kreditbörsen
ANSÖK NU

Kreditbörsen lån

Kreditbörsen erbjuder blancolån och privatlån på mellan 30000-500 000 kr med löptider på 1 år – 5 år till låga räntor. Kreditbörsens räntor är bland de lägsta och är just nu från 8%. Storleken på räntan avgörs främst av lånets riskklass och löptid. Kreditbörsen låneplattform möjliggör att privatpersoner kan låna pengar från varandra och är en del av en ny lånemarknad i Sverige för större blancolån.

Kreditbörsen finansierar lånen de ser till att matcha utlånare och låntagare med varandra. Det är detta sm går under namnet Peer to peer-utlåning, och det förkortas helt enkelt P2P-lån. Detta är ett arrangemang som kan fungera för båda parter då utlånaren får en avkastning, och låntagaren får en avsevärd lägre ränta, i detta fall så börjar det på 8%.

Kreditbörsen är ett av de få Peer-2-Peer-lån som inte använder UC. Istället hämtar de in all relevant kreditinformation från Bisnode Kredit istället. Detta är väldigt bra för personer som inte vill påverka sin kreditvärdighet hos UC. Loanstep har även de samma upplägg.

Det är gratis att registrera och och att ansöka om ett lån.

Besök www.Kreditbörsen.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar av Kreditbörsen.
TILL Kreditbörsen >>

Att låna pengar från Kreditbörsen – 3 steg

 1. Ansök om ett lån. Skapa ett konto hos Kreditbörsen och identifiera dig med BankID. Ange hur mycket man vill låna, hur länge och till vad samt svara på ett antal frågor om ditt lån och din ekonomi. Därefter görs kreditupplysning och din ränta spikas. Ifall man är nöjd med räntan och accepterar det så går din låneansökan till långivare som ser ditt lån och kan låna ut pengar ut till dig.
 2. Långivare investerar i din låneansökan. Ditt lån kan nu finansieras av en eller flera investerare. Hos Kreditbörsen kan låntagare välja att söka lån mot direkt besked och få en anpassad ränta. Man behöver inte genomgå några utdragna auktioner med risk för att inte få någon finansiering då man istället kan se till att få besked direkt.
 3. Lånet betalas ut och man får pengarna. När lånet blivit finansierad så betalas lånebeloppet till bankkonto som angavs vid ansökan.

Återbetala ditt lån

Månaden efter att man fått ditt lån utbetalt gör man din första månatliga återbetalning. De månatliga återbetalningarna görs under lånets hela löptid och är ett fast belopp som består amortering och ränta. Din ränta är rörlig och kan förändras under återbetalningsperioden. man kan när som helst lösa ditt lån utan extra kostnad.

Krav för att ta lån från Kreditbörsen

Kreditbörsen ser alltid till att göra en kreditbedömning, på så sätt kan de utvärdera betalningsförmågan och baserar bedömningen på uppgifter från kreditupplysningsföretaget Bisnode. För att din låneansökan ska bli godkänd och publicerad krävs det att man klarar Kreditbörsens kreditbedömning.

Krav för att få låna – Minimikrav för att få ett lån är:

Det finns en del kriterier som måste uppfyllas för att man ska få låna pengar från Kreditbörsen är. Dessa är:

 • Inga betalningsanmärkningar
 • Vara skriven i Sverige
 • Vara 20 år eller äldre
 • Inte redan ha ett lån hos Kreditbörsen

En betalningsanmärkning eller ett betalningsföreläggande hos kronofogden innebär att man inte kan låna via Kreditbörsen. Ifall man inte är nöjd med Kreditbörsens bedömning så kan man kontakta Kreditbörsen och komplettera med uppgifter som styrker betalningsförmågan.

Kreditbörsen uc

Tar Kreditbörsen uc? Nej, Kreditbörsen tar inte UC. Bolaget tar alltid kreditupplysning för att utvärdera betalningsförmågan och i detta fall sker det hos Bisnode. Kreditbörsen grundar sin kreditbedömning på uppgifter från kreditupplysningsbolaget Bisnode, och använder sig inte av UC. Trots att Kreditbörsen inte använder uc vid sin kreditprövning så kan det vara bra att läsa lånevillkoren noggrant innan man ansöker så att man inte får en onödig förfrågan som senare kan försvåra dina chanser att ta lån hos andra lånegivare.

Kreditbörsen, tar de uc på lägsta beloppet?

Tar Kreditbörsen UC på lägsta beloppet? Kreditbörsen tar inte UC på något av sina lån. Alla lån Kreditbörsen har är utan UC.

Besök www.Kreditborsen.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar av Kreditbörsen.
TILL Kreditbörsen >>

Räntor och avgifter – Månadskostnad Kreditbörsen lån

Samtliga Kreditbörsen lån är annuitetslån med rörlig ränta som sätts individuellt och f.n. börjar på 8% och bestäms individuellt utefter kundens betalningsförmåga. Effektiv ränta från 9,23 % – 16,23 %. Återbetalningstid är från 1 år upp till 5 år. Det exakta månadsbeloppet du har att betala meddelas i ditt lånebesked.

Räkneexempel

Man lånar 40 000 kr i 1 år (12 inbetalningar). Effektiv årsränta 8,3%, fast ränta 8%. (avi- och startavgift 0 kr). Totalt att återbetala 41 760 kr varav 1 760 kr ränta. Kreditbörsen tillämpar individuell ränta.

Förseningsavgifter

Vid sen betalning utgår en påminnelseavgift om SEK 60 samt dröjsmålsränta som uppgår till nominell ränta plus 8%.

Om man inte betalar din faktura i tid skickas en påminnelse efter fem dagar, kostnaden för en påminnelse är 60 kr.

Om fakturan 15 dagar efter förfallodatum fortfarande inte är betald går ärendet till inkasso, kostnaden för inkasso är 200 kr.

Utöver påminnelse- och inkassoavgifter tillkommer även en dröjsmålsränta som uppgår till referensräntan* plus 13%. Om fakturan trots påminnelse och inkasso inte betalas skickas ärendet vidare till Kronofogden, då tillkommer Kronofogdens avgifter och kostnader och man riskerar även att få en betalningsanmärkning.

*Enligt svenska Riksbanken, juli 2014

Använder Kreditbörsen UC med sin kreditupplysning?

Kreditbörsen omdöme

Det är svårt att ge ett omdöme om Kreditbörsen då bolaget är relativt nytt och vi saknar statistik att jämföra med. De har inte fått några omdömen på varken Trustpilot eller Eniro. Generellt kan sägas att bolaget och dess affärsmodell som är en variant av de tidiga person-till-person-lån företagen.

Positiva punkter Kreditbörsen

 • Bra alternativ till bankerna om man är ute efter ett ganska billigt privatlån eller företagslån.
 • De är inte lika tuffa som bankerna.
 • Handläggning går ganska snabbt
 • Du kan låna upp till 80 000 utan UC.

Negativa punkter Kreditbörsen

 • Det är svårt att veta exakt hur lång till det tar tills man har fått sitt lån.

Kreditbörsen lån Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Kreditbörsen öppettider

Kreditbörsen lån öppettider vardagar Kreditbörsen lån öppettider helger
Kreditbörsen öppettider vardag Måndag – fredag: fre: 08.00-17.00 Kreditbörsen öppettider helg Lördag – söndag: stängt

Kreditbörsen lån kontaktuppgifter

Kreditbörsen support lån e-post Kreditbörsen support lån support telefon
Kreditbörsen e-post support lån hello@Kreditbörsen.se Kreditbörsen telefonnummer 08-145556

Kreditbörsen lån företagsinformation

Kreditbörsen betalningsinformation Kreditbörsen lån – externa länkar
Företagsnamn: Kreditbörsen AB Kreditbörsen företagsinformation hos allabolag.se Kreditbörsen ägare TrusBuddy AB företagsinformation hos allabolag.se
Organisationsnummer:559020-6503
Postadress: Trädgårdsgatan 15B – Registrerad hos FI Kreditbörsen är registrerad hos FI
541 30 Skövde- Står under FI:s tillsyn Kreditbörsen står inte under FI:s tillsyn
VD:Erik Lars Hagelin
TILL LÅNET >>

När man skymtar bakom Kreditbörsen finner man skaparna av LendyTech som sedan 2010 fokuserat på att skapa bättre villkor för låntagare och bättre avkastning för investerare, och Kreditbörsens privatlån är deras senaste låneprodukt.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

You may also like...

Kreditbörsen liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Kreditbörsen lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Kreditbörsen liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Kreditbörsen med samma lånebelopp.

Liknande lån som Kreditbörsen

Jämför ränta och villkor med andra Kreditbörsen liknande lån innan du tar Kreditbörsen lånet. Du hittar liknande lån som Kreditbörsen genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Kreditbörsen liknande lån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.