Enklare lån kontakt fungerar bra via både email och telefon!

Enklare

Vad har Enklare lån för omdöme från tidigare kunder?

Enklare lån

Enklare låneförmedling hjälper kunder att förmedla de bästa lånen!Enklare lån är en av de nyare låneförmedlingstjänsterna på den svenska marknaden, och de ser till att förmedla lån utan säkerhet som skiftar mellan 20 000 kr upp till 500 000 kr med en flexibel återbetalningstid1-15 år och en ränta från 2,95% ränta. Enklare.se har sedan 2014 kunnat erbjuda sina kunder att finna de bästa lånen, vare sig det gäller lån utan säkerhet, samla lån, blancolån och privatlån. Enklare jobbar tillsammans med flertalet svenska banker och låneinstitut, och deras roll som låneförmedlare innebär att hjälpa till att förmedla dessa bankers lån och för att underlätta för kunden så samlar de alla på ett ställe. Det betyder att Enklare kan erbjuda en mycket god jämförelse, överblick och förmedling av blancolån och privatlån vilket är en bra kombination om man vill låna pengar snabbt och få den bästa dealen.

Enklare lån information

Enklare lån kontakt fungerar bra via både email och telefon![table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center|”]
,Enklare lån fakta,
Låna pengar Enklare, Lånebelopp: 20 000 – 500 000 kr,
Låna pengar Enklare , Rörlig ränta: 2.95-29.95%,
Låna pengar Extralånet, Effektiv ränta: 2.99-33.83% i effektiv ränta,
Låneperiod Enklare ,Låneperiod: 1 – 15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Enklare ,Ålderskrav: 18 års gräns för lån,
Enklare krav på fast inkomst ,Inkomstkrav: 120 000 kr/år i fast inkomst från arbete eller pension, Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Enklare lån
Krav på deklarerad inkomst lån ,Inkomstkrav deklarerad inkomst: 120 000 kr deklarerad / taxerad inkomst,Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Enklare lån
Uppläggningsavgifter Enklare , Uppläggningsavgifter: 0 kr i uppläggningsavgift,Enklare har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Enklare , Aviavgifter: 0 kr/mån kr,Enklare har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning Enklare ,Lån med betalningsanmärkning,Enklare har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Låna pengar Enklare privatlån BankID ,Tar BankID,Enklare använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
E-legitimation för elektronisk signering Enklare privatlån , Tar e-legitimation,Enklare använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Tar Enklare UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll, Enklare använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Enklare lån? , Inkassobolag okänt, Vilket inkassobolag Enklare använder är okänt
Förlängning av lån Enklare privatlån , Förlängning av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Enklare lån
Utökning av Enklare privatlån , Möjlighet att utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Enklare lån
Låneförsäkring Enklare lån , Låneskydd: inget,Du har inte möjlighet till utökning av ditt Enklare lån
Direktutbetalning Enklare privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Enklare
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna pengar via Enklare

Enklare är en låneförmedlare på den svenska marknaden som jobbar med att snabbt och enkelt förmedla de bästa lånen till sina kunder. De vill kunna förse sina kunder med all information angående lånen, för att se till att kunden tar rätt beslut utifrån kunskap om räntor och villkor. Enklare kan därtill även erbjuda samlingslån, vilket innebär att man som kund har chans att samla alla sina lån och lösa krediter, och på så sätt få ett lån som har bättre villkor och en ränta som är lägre. De kan också erbjuda billån för kunder som är i tankarna om att köpa bil. Dock är det deras privatlån utan säkerhet som är det mest populära och använda lån, då det är enkelt och rättframt.

Enklare erbjuder lån som sträcker sig från 20 000 kr upp till 500 000 kr, med räntor på dessa lån som börjar på 2,95% och sträcker sig upp till 29,95% med en effektiv ränta som varierar mellan 2,99%-33,83%. Det är dock viktigt att ha i bakhuvudet att det är den individuella prövningen som avgör vad för ränta som man får, då räntan är helt individuell och baseras på ens ekonomiska situation likväl som ens tidigare historik.

Låneförmedlaren kan även erbjuda vissa lån till låntagare som har betalningsanmärkningar sedan tidigare. Även om man har betalningsanmärkningar får man lån hos Enklare! Har man en eller flera betalningsanmärkningar, eller en skuld hos Kronofogden, behöver det inte betyda att loppet är kört utan Enklare jobbar tillsammans med några banker som fortfarande kan erbjuda en lån, även med en betalningsanmärkning.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”740″ colalign=”center”]
TILL Enklare >>
[/table]

Samlingslån via Enklare – upp till 500 000 kr!

Enklare vill underlätta för kunder som har dragit på sig lite för många lån och som vill lösa det genom att samla alla i ett enda stort lån för att dra ned på kostnader. Att lösa dyra lån genom dessa så kallade samlingslån är ett effektivt sätt att samla alla dyra befintliga lån som man har, och lägga ihop dem alla till ett större lån med en lägre ränta. Det betyder att man markant kan dra ned på kostnader som uppläggningsavgifter och aviavgifter, och istället för en massa olika räntesatser på alla lån får man en enda. Sitter man på befintliga lån kan man enkelt lösa situationen genom att lösa alla lån och krediter, på så sätt dra ner månadskostnaden och slippa en massa krångel med olika fakturor.

Det är ett enkelt sätt att underlätta för sig själv då det kommer till lån, speciellt om man sitter på dyra sms- och snabblån.

Ansökan om lån via Enklare

Är det enkelt att låna pengar? Med hjälp av Enklare så har låneprocessen gjorts mycket simplare och bara själva ansökningsprocessen är en mycket snabb och simpel sådan. Hos Enklare kan man ansöka om privatlån som ligger på mellan 20 000 och 500 000 kronor och en ränta som börjar på 2,95%, samt en återbetalningstid som skiftar mellan 1-15 år.

Enklare lån krav

Enklare förmedlar olika sorters lån med en ränta som ändras, men det rör sig normalt sett om en rörlig ränta som ligger på mellan 2.95-29.95% för lån mellan 20 000 kr – 500 000 kr. Räntan och vad ens räntesats landar på har sin grund i ens egna ekonomiska situation, och den sätts beroende på faktorer så som hur ens finansiella bakgrund ser ut och ens framtida betalningsförmåga.

Innan man kan ta lån hos någon långivare så finns det flertalet krav man skall kunna uppfylla. Dessa krav kan se olika ut mellan olika långivare, men dessa är minimumkrav som varje bank som Enklare jobbar med kräver och som är ett måste för att man skall kunna få låna.

Grundläggande krav på låntagaren är:

  • man skall vara minst 18 år gammal
  • man skall ha en årsinkomst på minst 120 000 kr

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.enklare.se för mer info om kraven och vad som krävs för att låna pengar via Enklare.
LÅNA PENGAR Enklare >>
[/table]

Fördelar Enklare lån

Enklare lån har likt alla andra låneförmedlare en del fördelar och nackdelar. Innan man beslutar sig för att gå för vare sig det ena eller det andra så kan det vara bra att vara medveten om vad det finns för fördelar och nackdelar med lånförmedlaren.

Låneerbjudanden från flera banker

Enklare vill ge sina kunder de allra bästa förutsättningarna vid lån av pengar, detta inkluderar bra villkor och bra ränta på lånet. Eftersom de samlar lånerbjudanden från många olika banker så tvingas bankerna att pressa ned på både villkoren och räntan för att kunna konkurrera om kunderna. Som kund får man tillgång till flera olika möjligheter och kan utefter det ta ett beslut om huruvida man vill ta ett lån eller inte.

En av många fördelar med att ansöka om lån på detta sätt är att man kan få erbjudanden från flera olika banker men behöver bara genomgå en kreditupplysning. Med flera olika bankerbjudanden att välja mellan finns det större chans att ta rätt beslut då det kommer till ens lån.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.enklare.se för mer info om kraven och de villkor som sätts på en som låntagare och som krävs för att låna pengar via Enklare.
TILL Enklare >>
[/table]

En eller flera kreditupplysningar?

Hur fungerar kreditupplysningarna? Hur många kreditupplysningar görs det? Man kommer att få mer än ett brev från Upplysningscentralen (UC) skickat hem till sig, då de enligt lag är skyldiga att skicka ut dessa omfrågandekopior från banker som har kollat på ens kreditupplysning. Men det är fortfarande så att det enbart registreras en kreditupplysning då man ansöker hos Enklare. Det är obetydligt huruvida en eller flera olika banker som kollar på eller behandlar ens låneansökan och som skickar ett låneerbjudande. Fortfarande så görs det bara en kreditupplysning. Det innebär i sin tur att man bara får en förfrågan på sig.

En kreditupplysning – UC

En kreditupplysning är allt som görs hos Upplysningscentralen (UC). Då man söker via Enklare så kan man vara säker på att det enbart görs en kreditupplysning hos UC. Det är fördelaktigt för de låntagare med just betalningsanmärkningar, då banker brukar neka låntagare som har för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Om man ser till att gå via Enklare så görs det bara en kreditupplysning – och det spelar ingen roll hur många banker som går igenom låneansökan. Kreditupplysningen är det som bankerna grundar sin bedömning på, huruvida man kan få ta ett lån hos dem eller inte, och även de villkor och den ränta de kan erbjuda kunderna.

Använder Enklare lån UC vid sina kreditupplysningar?

Nackdelar Enklare lån

Tar UC vid sina kreditupplysningar

Enklare tar UC vid sina kreditupplysningar. Även om det enbart är en kreditupplysning som görs, vilket är väldigt positivt, kan det för många vara ett problem att göra en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) då man redan har en del förfrågningar på sig.

Enklare lån exempelränta

Räkneexempel: Annuitetslån 15 år, belopp 500 000:-, rörlig ränta 5.95%, uppläggskostnad 0:-, aviavgift 0:-, ger en effektiv ränta på 6.12 %. Totalt belopp att återbetala 757 042:-. 180 avbetalningar. Räntekostnad 257 042:-. Individuell ränta varierar från 2.95 – 29.5% med effektiv ränta från 2.99 – 33.83%.

Lånar Enklare ut pengar?

Nej, det är inte Enklare själva som är långivaren och som lånar ut pengar till kunderna, även om det är en mycket vanlig förmodan. Bolaget är en låneförmedlare, vilket betyder att de inte lånar ut några pengar själva, trots att det är en vanlig uppfattning bland folk, utan de förmedlar bara lånen. Istäälet för långivare är de låneförmedlare, vilket innebär att de förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via alla deras samarbetspartners. Dessa är då banker, låneinstitut och övriga lånegivare.

Kan man lösa lån i förtid?

Ja, det finns inga problem då det kommer till att lösa ett lån i förtid. Hos alla dessa banker och samarbetspartners finns det bra möjligheter till att lösa lånet när man vill, om det är något man är intresserad av. Lös lånet i förtid eller amortera extra utan att det kostar något extra. Se bara till att kontakta den bank man har fått låna pengar av så hjälper de en med vad man än behöver.

Enklare Omdöme

Enklare omdöme hos Trustpilot är ett bra sådant och de har fått 1063 omdömen och fem av fem möjliga stjärnor. Av alla som har lämnat ett omdöme har 78% lämnat det högsta omdömet som är ”utmärkt”. Därtill finns det även skriftliga recensioner som man kan gå igenom om man vill skaffa sig en bättre bild av låneförmedlaren utifrån tidigare kunders erfarenheter.

Hos Eniro finns det bara fyra omdöme som gemensamt har landat låneförmedlaren på en av fem möjliga solar. Det är dock svårt att ta en recension seriöst och man får inte en särskilt nyanserad bild.

Enklare kundtjänst / kundservice

Enklare öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Enklare öppettider vardagar Mån – fre: 09.30 – 17.00, Enklare öppettider helger Lör – sön: stängt
[/table]

Enklare kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Enklare support e-post, Enklare support telefon
Enklare kundservice e-post kontakt@enklare.se,Enklare kundservice telefon 0770 – 33 07 77

[/table]

Enklare företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Enklare Ekonomi Sverige AB företag, Enklare – externa länkar
Företagsnamn: Enklare Ekonomi Sverige AB, Företagsinformation hos allabolag.se Enklare finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:556975-4814, Enklare AB hos Finansinspektionen Enklare är registrerad hos FI
Adress:Norrlandsgatan 14, – Registrerad hos FI Enklare är registrerad hos FI
111 43 Stockholm,- Står under FI:s tillsynEnklare är registrerad hos FI
TILL Enklare >>, Mer om företaget Enklare
[/table]

Om Enklare

Enklare är en låneförmedlare som har varit aktiva sedan 2014 under namnet Receiva AB. Bolaget dömdes av DM nämnden för att ha brutit mot god sed vid direktmarknadsföring. Det kan vara en anledning till namnbytet. Enligt uppgift på låneförmedlaren hemsida så har man under 2017 lyckades med att hjälpa 85 107 personer att jämföra olika lån. Det visar att på att de är en välanvänd tjänst. Under samma år kunde de också bistå sina kunder med hjälp att flytta 1,6 miljarder kronor i lån.

Två år tillbaka i tiden, 2016, utvidgade de sina affärer och gick från 75 anställda till hela 150 st anställda, och de har numera kontor i både Göteborg och Stockholm.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.