Santander bank har flera olika lån som de kan erbjuda kunderna att välja mellan!

Santander

Santander bank har bra låneskydd som de erbjuder sina kunder!

Santander lån

Santander lån logga in enkelt för att hålla koll på finanserna!Santander lån är ett tryggt lån med låg ränta. Santander privatlån är en möjlighet att låna upp till 350 000 kr till en låg ränta. Privatlånet har möjlighet att erbjuda ett av de största lånen utan säkerhet i Sverige, och detta till ett av marknadens bästa priser – låg ränta och med ett högt antal av lån som beviljas oavsett storlek på lån. Santander lån är ett förmånligt och flexibelt privatlån.

TILL KREDIT >>

Nu har man möjlighet att snabbt och smidigt låna pengar hos Santander – de erbjuder lån mellan 20 000 och 350 000 kr utan säkerhet! Santander lån kräver inte att man har någon säkerhet och de frågar heller ingenting om vad man ska använda pengarna till. Att ansöka om själva lånet går väldigt snabbt och enkelt, och är enbart några knapptryck bort. Man får ett erbjudande så fort man har slutfört ansökan, och hela ansökningsprocessen kan slutföras på några minuter. Santander erbjuder sina kunder blancolån upp till 350 000 kr online. Låna 350 000 kronor direkt på nätet med en ränta som är svårslagen på marknaden!

Santander privatlån

Santander bank har flera olika lån som de kan erbjuda kunderna att välja mellan![table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center”]
,Santander lån bra info fakta,
Låna pengar Santander, Låna 20 000-350000 kr,
Santander lån till nya kunder, Lån nya kunder: 20 000-350000 kr,
Santander lån till existerande kunder, Lån existerande kunder: 20 000-350000 kr,
Finaref lån nominell årsränta, Ränta: 3.95-12.95% i nominell årsränta (individuell räntesättning),
Effektiv ränta Finaref lån, Effektiv ränta: 6.45% i effektiv ränta (individuell räntesättning) (350 000 i 12 år),
Återbetalning Santander lån , Återbetalningstid: 1- 12 år,
20-åldersgräns för att låna av Santander, Åldersgräns: 20 års gräns för lån,
Krav på fast inkomst Santander , Inkomstkrav: Krav på fast inkomst minst 150 000 kr,Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Santander lån
Krav på taxerad inkomst Santander lån , Taxerad inkomst: krav på taxerad inkomst 150 000 kr/år (arbete eller pension),Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Santander lån
Låna pengar gratis Santander, Gratis lån – snabblån gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Santander
Låna pengar utan ränta Santander, Lån utan ränta,Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Santander
Låna pengar utan avgifter Santander, Lån utan avgifter,Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Santander
Lån pengar med betalningsanmärkning Lån pengar med betalningsanmärkning Myloan, Lån med betalningsanmärkning,Låna pengar trots betalningsanmärkning Santander
Låna pengar Santander BankID ,Tar BankID: använder BankID, Du kan låna pengar med BankID hos Santander
E-legitimation för elektronisk signering Santander snabblån ,Tar e-legitimation: använder e-leg, Du kan låna pengar med E-legitimation hos Santander
Santander UC? , Lån utan ucTar UCkreditupplysning / kontroll, Santander använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag Santander lån , Kreditupplysning: använder UC, Kreditkontroll hos UC
Vilket inkassobolag använder Santander lån? , Inkassobolag: okänt, Vilket inkassobolag använder Santander - Intrum Justitia
Förlängning Santander lån , Förlänga lån: förlängning av lån, Santander lån kan förlängas
Förlängning återbetalning Santander lån , Förlänga återbetalning: förlängning av återbetalning, Återbetalning av Santander lån kan förlängas
Utökning av Santander lån , Höja / utöka lån: höjning /ökning av lån möjlighet, Utöka lån hos Santander är möjligt
Låneförsäkring Santander lån , Låneskydd: låneförsäkring, Santander har inte låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Santander lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Utbetalning direkt: utbetalning inom 1-2 bankdagar,Ingen direktutbetalning Santander lån
Utbetalning helg Santander lån? , Utbetalning helg (alternativ),Ingen utbetalning under helg Santander
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna hos Santander privatlån

Santander privatlån är förmodligen ett av de mest förmånliga lån man kan få! Santander privatlån är ett vanligt blancolån , vilket helt enkelt innebär att det är ett lån utan säkerhet. Det som är avgörande för huruvida man får lånet är ens betalningsförmåga som blir själva säkerheten såsom det är för alla blancolån. Banken vill alltså bara kunna se att man har möjlighet att betala lånet inom den kommande tiden. Hos Santander kan man låna från 20 000–350 000 kronor och man har en låneperiod upp till 12 år.

Santander har en individuell räntesättning. Det betyder att räntan läggs utefter ens egna förutsättningar och ens förmåga att kunna betala. Räntan är rörlig och kan komma att ändras, både uppåt eller nedåt beroende på ränteläget. Santanders konkurrenskraftiga räntor finns det få lån som kan rå sig på, och den lägsta räntan är väldigt låg. Man kan utan några som helst problem betala tillbaka hela eller delar av lånet när man har möjlighet till det, utan extra kostnad.

Låna pengar hos Santander:

 • Låna pengar och få in dem på kontot snabbt
 • Lånebelopp 20 000 – 350 000 kr
 • Återbetalningstid upp till 12 år
 • Rörlig ränta, beräknas efter låntagarens unika situation
 • Tre månaders låneskydd ingår
 • Man signerar lånet med BankID/e-legitimation.
 • Hela ansökningsprocessen kan slutgöras på mobilen

Låna pengar hos Santander till låg ränta

Det är inte helt omöjligt att låna hos Santander, många skulle säga att det är lätt att få lån hos Santander. Att ansöka om ett lån hos banken ser man till att få gjort snabbt och enkelt, antingen via dator eller mobil med hjälp av e-legitimation. Man får ett besked om lånet direkt därefter, därtill tillhandahåller man tydlig information om både ränta och de kostnader som tillkommer för lånet man vill ta.

Santander tar ingen uppläggningsavgift, eller aviavgifter – om man ser till att betala med autogiro. De har även en ny kund-garanti som ingår med varje lån.

Ibland ångrar man sig. Hos oss har du möjlighet att helt utan kostnad ångra dig inom två veckor och betala lånet om du av någon anledning inte behöver pengarna. Om man ångrar sig och inte vill ha lånet, behöver man inte betala vare sig ränta eller andra avgifter, om man ser till att betala tillbaka hela lånet inom 14 dagar från dagen som kreditavtalet ifråga slöts.

Utbetalning lån Santander

Om man vill behålla sitt lån så ser man bara till att man har fyllt i alla uppgifter rätt och skickar in dem. Efter att man får veta om lånet har gått igenom, är det bara att signera det med ens BankID.. Därefter kan man förvänta sig att pengarna kommer in på ens konto inom 1-3 bankdagar.

Skickar man in avtalet via post eller e-post kan det uppstå en viss fördröjning i ens ansökan, på grund av att extra handläggningstid uppstår.

Santander Privatlån när man behöver låna pengar

Vem kan få lån? För att man skall kunna bli beviljad ett blancolån hos Santander gäller det att man som kund kan uppfylla följande minimikrav:

 

 • Man har en årsinkomst på minst 150 000 kronor
 • Man är minst 20 år gammal
 • Man har inte några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden

 

Förutom att dessa krav skall kunna uppfyllas, så gör Santander även en automatisk kreditvärdering innan de kan ge ett låneerbjudande till kunden. Räntan sätts individuellt och beräknas utefter ens betalningsförmåga.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.santanderconsumer.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att man skall kunna låna pengar av Santander.
TILL LÅNET >>
[/table]

Santander bank kan man kontakta enkelt via telefon!

Santander lån krav – ränta och villkor privatlån

För att man skall kunna ansöka om lån måste man vara minst 20 år gammal, man måste ha en årsinkomst som ligger på minst 150 000 kr per år och man får inte lov att ha några betalningsanmärkningar eller andra skulder hos kronofogden. Santander ser till att göra en kreditupplysning i samband med att de hanterar låneansökningar. Deras mål är att ge en som kund möjlighet att låna pengar, och samtidigt kunna erbjuda bättre villkor än övriga banker och låneinstitut. Tillbaka kräver Santander lite mer av sina låntagare när det gäller betalningsförmåga, i form av hur mycket man har i inkomst. Det lätt att få lån hos Santander om man uppfyller nedanstående grundläggande villkor:

 • Man har en årsinkomst som ligger på minst 150 000 kronor
 • Man är åtminstondes 20 år gammal
 • Man har inte några betalningsanmärkningar eller skulder hos kronofogden

I tillägg till kraven ovan så görs alltid en kreditprövning på den som ansöker om lån.

Santander lån ränta

Santander lån ränta? Santander tillämpar individuell räntesättning. Den nominella räntan är mellan 3,95-12,95%. Här är ett låneexempel för att illustra ränta och avgifter förenade med lånet.

Räntan är rörlig och sätts individuellt f.n. 3,95–12,95 % (effektiv ränta 4,02–13,75 %) och bestäms efter kreditprövning. Man betalar 742 kr/mån för ett lån på 50 000 kr under 7 år med exempelränta på 6,45 %, och betalning via autogiro. Man återbetalar då 62 266 kr för hela perioden.

Santander lån uc

Santander tar uc, det innebär att Santander tar kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) då de gör sin kreditbedömning. Då Santander använder uc vid sin kreditprövning så är det bra om man ser till att ha läst på lånevillkoren noggrant innan man ansöker så att det inte genererar en onödig UC förfrågan som senare kan försvåra ens chanser att ta lån hos andra lånegivare.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.santanderconsumer.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar av Santander.
TILL LÅNET >>
[/table]

Förlänga lån hos Santander

Förlänga lån hos Santander? Förlänga återbetalningstid lån Bank Santander? Kan man förlänga återbetalningstiden på Santander privatlån? Ja, det är mycket möjligt att förlänga återbetalningstiden hos Santander så länge man inte ligger efter med någon inbetalning. Om man är intresserad av att förlänga återbetalningstiden Santander lån så ska man ringa in till Santander så för de diskussionen vidare med en. Till exempel behöver de se över ens betalningsförmåga och hur väl man har skött sina betalningar innan.

Utöka lån Santander?

Utökning av lån hos Santander! Finns det någon möjlighet att utöka ett befintligt lån hos Santander? Det är möjligt att höja sitt lån hos Santander. Om man loggar in på sin internetbank kan man där se huruvida man har fått ett erbjudande om att göra det. Existerar inget sådant kan man enkelt höra av sig till banken och lösa det via telefon.

Samla lån, lösa in andra lån och krediter

Kan man samla lån och lösa in dyra lån och krediter hos Santander? Ja, Santander erbjuder möjligheten att lösa andra lån/krediter som man har. Ser man till att lösa in andra lån och krediter som man drar på, via Santander, ser man till att man får en bättre ekonomisk översikt. Det bidrar också till en lägre månadskostnad och man slipper hålla koll på en massa olika fakturor.

På www.santanderconsumer.se kan man lägga in en ansökan och omgående få svar på vad vi kan erbjuda kunderna. Själva ansökan är inte bindande, utan man bestämmer sedan helt själv om man önskar att tacka ja till ett eventuellt låneerbjudande.

Genom att man samlar dyra lån och krediter hos Santander, uppnår man som regel en lägre månadskostnad samt man ser till att man får en bättre ekonomisk översikt.

Betalningsfri månad på Santander lån?

Kan man få en betalningsfri månad på sitt lån? Ja, Santander erbjuder betalningsfria månader på sina lån. Man loggar enkelt in på Santanders internetbank och håller utkik mellan den 10:e och den 24:e i månaden. Då kan man se om det finns en möjlighet att använda sig av en betalningsfri månad. Det är också via internetbanken som man tackar ja till en betalningsfri månad.

Santander Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Santander öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Santander öppettider vardag Måndag – fredag: 09.00-17.00, Santander öppettider helg Lördag-söndag: stängt
[/table]

Santander kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Support e-post, Support telefon
Skicka e-post till Santander och låna pengar okänt, Santander telefon 08-559 514 00
[/table]

Santander företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Betalningsinformation, Externa länkar
Företagsnamn: Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial, Företagsinformation hos allabolag.se Santander AS finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 516406-0336, Registrerad hos Finansinspektionen Santander är registrerad hos FI
Besöksadress: Hemvärnsgatan 9, – Registrerad hos FI Santander är registrerad hos FI
171 54 Solna,- Står under FI:s tillsyn Santander står under FI:s tillsyn
Santander Plusgiro nummer Plusgironummer: E/T, Mer om företaget
TILL LÅNET >>,
[/table]

Om Santander

I Sverige har Santander Consumer Bank hela 450 000 kunder och de kan erbjuda sina kunder sparkonton, privatlån, fordonsfinansiering, betal- och kreditkort samt delbetalning i butik och e-handel.

Santander Consumer Bank tillhör den globala bankkoncernen Banco Santander. Banco Santander grundades redan år 1857 och är en av de största bankerna i såväl Europa som ute i världen, med sina 133 miljoner kunder i över 45 länder.

Den 1 juli 2015 så gick Santander Consumer Bank AB (tidigare GE Money Bank AB) in i Santander Consumer Bank AS. Det betyder att de jobbar inom Skandinavien som en bank som har norsk banklicens. På den nordiska marknaden existerar idag redan 1,3 miljoner kunder, 1 300 anställda och 3 800 partners.

I Sverige bedrivs verksamheten i filialform under namnet Santander Consumer Bank AS Norge, Sverige Filial, och står under tillsyn av norska Finanstilsynet och svenska Finansinspektionen.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.