NextFinance

Nextfinance lån erbjuder flera olika möjligheter för olika ekonomiska sitsar!

NextFinance lån

NextFinance lån utan säkerhet? Nu kan man snabbt och smidigt låna upp till 600.000 kr utan säkerhet från 20 banker och lånegivare! NextFinance är en ny låneaktör och de samarbetar tillsammans med Freedom Finance som är en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån, som även kan omnämnas som blancolån.

NextFinance hjälper till och ser till att dessa lånemöjligheter förmedlas till kunder och att man som kund kan finna lån utan säkerhet på mellan 5000 kr till 600000 kr från Sveriges ledande banker och låneinstitut och se till att man får den bästa lånedealen för ens egna situation. Det kan till exempel handla om att få hjälp med att få bättre ränta och villkor på lån utan säkerhet!

TILL LÅNET >>

NextFinance banker lån

Nextfinance vill ha kontakt med sina kunder och hålla den smidig och simpel!

NextFinance bra lån fakta
Låna pengar NextFinance Lånebelopp: låna 5000 – 600000 kr
Låna pengar NextFinance Ränta: rörlig ränta vanligtvis 3.54% – 18.15% (individuellt)
NextFinance effektiv ränta Effektiv ränta: 3.60% – 33.40% (individuellt)
Låneperiod NextFinanceLåneperiod: 1 -15 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av NextFinanceÅlderskrav: 18 års gräns för lån
NextFinance krav på fast inkomst Inkomstkrav: 100 000 kr i krav på fast inkomst från arbete eller pension Du måste ha en fast inkomst för att låna hos NextFinance lån
Krav på deklarerad inkomst lånInkomstkrav deklarerad inkomst: 100 000 kr i krav på deklarerad / taxerad inkomstDu måste ha en taxerad inkomst för att låna hos NextFinance lån
Uppläggningsavgifter NextFinance Uppläggningsavgifter: 0 kr i uppläggningsavgift
Aviavgifter NextFinance Aviavgifter: 0 kr i aviavgift
Låna pengar gratis NextFinance privatlån Gratis lånlåna pengar gratisDu kan inte låna pengar gratis hos NextFinance
Lån pengar med betalningsanmärkning NextFinanceLån med betalningsanmärkningDu kan inte lÃ¥na pengar med BankID hos NextFinance
Låna pengar NextFinance privatlån BankIDTar BankID: använder BankID Du kan inte låna pengar med BankID hos NextFinance
E-legitimation för elektronisk signering NextFinance privatlån Tar e-legitimation:använder e-leg Du kan inte låna pengar med E-legitimation hos NextFinance
Tar NextFinance UC kontroll / kreditupplysningLån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll NextFinance använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder NextFinance lån? Inkassobolag: okäntVilket inkassobolag NextFinance använder är okänt
Förlängning av lån NextFinance privatlån Förlänga lån /återbetalning: förlängning av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt NextFinance lån
Utökning av NextFinance privatlån Höja / utöka lån: höjning /utökning av lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt NextFinance lån
Låneförsäkring NextFinance lån Låneskydd: låneförsäkringDu kan inte lÃ¥na pengar med BankID hos NextFinance
Direktutbetalning NextFinance privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 1-5 bankdagar)Du får inte pengarna utbetalda direkt hos NextFinance
ANSÖK NU

NextFinance lån utan säkerhet

NextFinance lätt att få lån? Ja, det är ganska lätt att få lån hos NextFinance förmedlaren samarbetar med många banker. De riktar in sig på att göra lån mer tillgängliga för de som har svårt att få lån, bla studenter och pensionärer. Bolaget är en låneförmedlare som förmedlar lån genom deras olika samarbetspartners. NextFinance långivare och samarbetspartners är för tillfället ett flertal olika banker och olika lånegivare.

Bolaget har slagit ut som en ny låneförmedlare och de kom nyligen ut på den svenska finansmarknaden. Deras fokus ligger på lån utan krav på säkerhet och enklare lån för pensionärer och studenter. Använder man låneförmedlaren så kan man enkelt finna flertalet långivare med enbart en sökning.

Låneförmedlaren har ett litet övertag då deras samarbetspartners kan erbjuda en effektiv ränta som ligger på 3,60% – 33,40% och de godtar också diverse inkomstformer som pension eller CSN-bidrag.

NextFinance har möjlighet att underlätta för de som vill ansöka om lån på ett väldigt enkelt och rättframt sätt på nätet, och som vill ha en lätt chans att få översikt över flera låneföretag. Låneförmedlaren har sett till att samla flera långivare under ett tak, vilket i sin tur underlättar ens möjligheter att kunna hitta billiga lån. Hos förmedlaren är det enkelt att fylla i en låneansökan och ansöka om ett privatlån på ett belopp mellan 5000 – 600 000 kronor. De förmedlar även omstartslån och samlingslån som ger en möjlighet att samla ihop ens kostsamma lån och lösa krediter.

TILL LÅNET >>

NextFinance lån upp till 600 000 kr

Bolaget ser till att man får den hjälp man behöver så att man kan hitta rätt lån som fungerar efter ens önskemål. Företaget hjälper en att hitta det optimala privatlånet för ens ekonomiska förutsättningar, med en av marknadens lägsta räntor. Låna upp till 600.000:‐ utan säkerhet. Det är lätt att förstå hur man ska gå tillväga, då de hjälper en personligen att hitta rätt lån efter ens önskemål.

NextFinance enklare med medsökande

NextFinance fokuserar på att kunna erbjuda sina kunder bra villkor, lägre ränta och bra krav, och genom att man vid låneansökan ser till att inkludera en medsökande (det kan vara en sambo, maka/make) så kan man snabbt även öka chanserna till att säkra en ännu bättre ränta. Däremot sticker inte lånegivaren ut från mängden.

De samarbetar med Freedom Finance  så har du sökt lån den vägen så vet du hur det blir. Vidare fungerar som många andra låneförmedlare och de är dedikerade till lägre räntor, men de är också ett bra alternativ ifall det är så att man är ute efter en ny låneförmedlare för i år.

Fakta NextFinance lån

  • Ränta vanligtvis 3,54% – 18,15%
  • Lånebelopp upp till 600 000 kr – lån upp till 600 000 kr utan säkerhet
  • Återbetalningstid max 15 år
  • Räntan är rörlig och bestäms utifrån kundens förutsättningar (vanligtvis 3,54% – 18,15%).
  • Uppläggningsavgiften är 0 kr (beroende på val av långivare)
  • Aviavgift 0 kr (beroende på val av långivare)

NextFinance ränta

NextFinance lån erbjuder en ränta som är individuell. Räntan varje bank och institut kan erbjuda är individuell (vanligtvis 3,54% – 18,15%) och bestäms utifrån ens förutsättningar. Detta är ett räkneexempel av ett lån:

Ett annuitetslån 15 år, 600.000 kr, rörlig ränta 5.55 % (start-/aviavg. 0:-) ger eff. ränta 5.69 %, totalt belopp 885.318 kr, kostnad 4.918 kr/mån (180 avbet.). Räntor 170920. Individuell ränta, vanligtvis 3,54–18,15 % (effektiv ränta 3,60–19,74 %).

TILL LÅNET >>

Endast en kreditupplysning

Registreras en eller flera kreditupplysningar hos NextFinance lån? De lägger fram flera låneerbjudande till sina kunder från de banker NextFinance samarbetar med. Oavsett hur många banker som NextFinance jämför mellan så registreras enbart en kreditupplysning på en. Det kommer bara att göras en enda kreditupplysning på en via Upplysningscentralen (UC) med denna tjänst, även om det finns möjlighet att man kan få flera låneerbjudande från olika banker. Därför behöver man inte oroa en för sin kreditvärdighet. Man får omfrågandekopior hemskickat på alla de banker som har behandlat ens låneansökan.

Men! Dessa blir inte registrerade som kreditupplysningar hos UC. En omfrågandekopia innehåller bara uppgifter på vem som har beställt upplysningen, vilken information man har tagit del av och måste skickas ut enligt lag.

Gör Nextfinance kreditupplysning utan UC?

NextFinance UC

Tar NextFinance lån UC? Ja, NextFinance tar uc, dvs tar kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) när de gör sin kreditbedömning. Man ska tänka på att NextFinance använder uc vid sin kreditprövning och det vara bra att läsa lånevillkoren noggrant ifall man vill låna pengar och innan man ansöker så att man inte får en onödig förfrågan som senare kan försvåra ens chanser att ta lån hos andra lånegivare i ett senare skede.

Besök www.nextfinance.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar.
TILL LÅNET >>

NextFinance lån krav

Det är enkelt att få lån genom NextFinance. Ser man till att uppfylla de grundläggande kraven så kan man få många erbjudanden som trillar in från deras samarbetspartners. Vilka är grundkraven för att få låna genom NextFinance?

De grundläggande kraven är att man är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 100 000 kr, fast bostad i Sverige och har inte någon skuld hos kronofogden (skuldsaldo). För att ansöka om lån hos behöver man uppfylla dessa grundläggande krav:

  • En årsinkomst som är som lägst 100 000 kronor
  • Man har fyllt 18 år
  • Man har inga obetalda skulder hos kronofogden

Lån med betalningsanmärkning

Kan jag låna trots att jag har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden? De kan dessvärre inte erbjuda lån till kunder som sitter inne på en eller flera betalningsanmärkningar.

NextFinance samla lån

NextFinance samla lån? Sitter man på en massa dyra lån, kontokrediter och andra små lån som är svåra att bli av med? Se till att lösa de dyra lån och spara tusenlappar på kuppen! Man har möjlighet att spara tusenlappar genom att samla alla ens lån till ett lån med bättre villkor än vad som finns tillgängligt för en idag. Att ha många olika lån med höga räntor där man betalar aviavgifter och uppläggningsavgifter för varje lån kan bli väldans dyrt i längden.

Samla lån – lös dyra lån och krediter

Genom att samla lån eller lösa ens lån kan ens månadskostnad minska avsevärt. Man ser även till att få bättre översikt på ens ekonomi då enbart ett lån är väldigt mycket lättare att kontrollera än flera olika. Lös dyra lån och spara på de där tusenlapparna.

NextFinance omdöme

NextFinance har inte fått några omdömen på vare sig Trustpilot eller på Eniro. Dessvärre finns det få omdömen om den relativt nya låneförmedlaren på nätet.

NextFinance Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

NextFinance öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
NextFinance öppettider vardag Måndag – Fredag: 09-20 NextFinance öppettider helg Lördag-söndag: 09-20

NextFinance kontaktuppgifter

Support e-post Support telefon
Skicka e-post till NextFinance för att låna pengarinfo@nextfinance.se NextFinance telefon okänt

Freedom Finance företagsinformation

Freedom Finance betalningsinformation Fredoom Finance – externa länkar
Företagsnamn: Freedom Finance Kreditservice AB Företagsinformation hos allabolag.se NextFinance Kreditservice AB finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556647-0737Företagsinformation hos Finansinspektionen NextFinance är registrerad hos FI
Postadress: Box 1068; 262 21 Ängelholm – Registrerad hos FI NextFinance är registrerad hos FI
Besöksadress: Polisgatan 4; Ängelholm- Står under FI:s tillsyn NextFinance står under FI:s tillsyn
NextFinance Plusgiro nummer Plusgironummer:E/T NextFinance Bankgiro nummer Bankgiro nummer: 5700-7155
TILL LÅNET >> Mer om företaget

Om NextFinance

NextFinance ett nytt varumärke ägs av Freedom Finance Kreditservice AB som är ett dotterbolag till Ceratiidae II AB (publ) (ORG.NR: 556925-9517) och moderbolag för koncernen är Ceratiidae I AB (ORG.NR: 556925-9483). Under maj 2013 förvärvade H.I.G. Europe (del av H.I.G. Capital) hela NextFinance gruppen.

Bolaget grundades först år 1983 i Manchester, England. Den svenska verksamheten startade sedan upp 1999 på den skånska västkusten i Ängelholm, detta då genom bolaget Bolåneservice. Under 2003 bytte bolaget sedan namn till Freedom Finance. Den svenska verksamheten har sitt säte i Ängelholm, medans bolaget har ca 200 anställda på kontoren i Stockholm, Ängelholm, Helsingfors och München.

Bolaget bedriver för närvarande verksamhet ute i ett flertal Europeiska länder och är en av Sveriges största oberoende låneförmedlare. Företaget återfinns även i Norge och Finland. Bolaget agerar fristående från långivare och förmedlar lån till flera av Sveriges ledande låneinstitut och banker i Sverige.

Under slutet av 2015 lanseras det gemensamma namnet för hela företagsgruppen – Zmarta Group. NextFinance blir då ett av flera andra varumärken inom gruppen som förenas under namnet Zmarta Group och som finns representerad i Sverige, Norge, Finland och Tyskland.

Se vår sammanställning över alla låneförmedlare i Sverige där man kan jämföra NextFinance med andra låneförmedlare såsom Freedom FinanceLendo, Compricer, MyLoan, AXO Finans och Zmarta.

No votes yet.
Please wait...

You may also like...

NextFinance liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är NextFinance lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra NextFinance liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som NextFinance med samma lånebelopp.

Liknande lån som NextFinance

Jämför ränta och villkor med andra NextFinance liknande lån innan du tar NextFinance lånet. Du hittar liknande lån som NextFinance genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla NextFinance liknande lån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.