Advisa

Advisa lånAdvisa lån

Advisa lån låneförmedling jämförelse och förmedling av lån utan säkerhet! Advisa.se är numera en av Sveriges ledande låneförmedlare av lån utan säkerhet (privatlån/ blancolån). Advisa låneförmedling förmedlar lån utan säkerhet på mellan 10000 kr till 500 000 kr från svenska banker och låneinstitut. Jämför lån med hjälp av låneförmedlaren Advisa snabbt, enkelt och kostnadsfritt. Advisa har sedan starten 2011 hjälpt 239 663 kunder med sina lån.

Advisa lånwww.advisa.se information

Advisa lån bra fakta
Låna pengar Advisa Lånebelopp: 10000 – 500 000 kr
Låna pengar Advisa Rörlig ränta: 2.95-29.06 % (vanligtvis 3.95% – 18.15% ; individuell räntesättning)*
Låna pengar Advisa Högsta effektiv räntan: 33.20 %
Låneperiod AdvisaLåneperiod: 3 – 15 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av AdvisaÅlderskrav: 18 års gräns för lån
Låna pengar gratis Advisa privatlån Gratis lånlåna pengar gratisDu kan inte låna pengar gratis hos Advisa
Uppläggningsavgifter Advisa Uppläggningsavgifter: 0 – 495 kr i uppläggningsavgiftAdvisa har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Advisa Uppläggningsavgifter: 0 – 50 kr i uppläggningsavgiftAdvisa har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning AdvisaLån med betalningsanmärkningDu kan inte låna pengar med betalningsanmärkningar hos Advisa
Låna pengar Advisa privatlån BankIDTar BankID Du kan inte låna pengar med BankID hos Advisa
E-legitimation för elektronisk signering Advisa privatlån Tar e-legitimation Du kan inte låna pengar med E-legitimation hos Advisa
Tar Advisa UC kontroll / kreditupplysningLån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll Advisa använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Advisa lån? Inkassobolag Vilket inkassobolag Advisa använder är okänt
Förlängning av lån Advisa privatlån Förlängning av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Advisa lån
Utökning av Advisa privatlån Möjlighet att utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Advisa lån
Låneförsäkring Advisa lån Låneskydd: Trygghetsförsäkring Advisa har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Advisa privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2-5 bankdagar)Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Advisa
ANSÖK NU

Låna Pengar Advisa

Advisa är en Sveriges ledande låneförmedlare av lån utan säkerhet (blancolån / privatlån) och mindre privatlån och snabblån (ej smslån) samt billån utan säkerhet. Advisa förmedlar lån snabbt på allt mellan 10000 till 500 000 kronor från svenska banker och kreditgivare. Advisa förmedlar lånen via olika banker, kreditgivare och låneinstitut som bolaget har ingått avtal med, vilka du som kund enkelt kan ansöka om lån av via Advisa där det konkurrerar om dig som lånekund. Du får svar inom 24 timmar och endast en kreditupplysning registreras.

Advisa har ett enkelt upplägg är lika simpelt som det är effektivt. Du ansöker bara en gång och när du skickat in din låneansökan till Advisa så ansöker du om lån hos alla banker och låneföretag som Advisa samarbetar med. Du kommer att direkt erbjudas det billigaste lånet med bäst villkor för just dig.

Som konsument får du en enkel översikt över marknadens räntor och villkor på endast en enda låneansökan. Efter individuella kreditbedömningar lämnar bankerna svar, vanligtvis inom några timmar, och Advisa ger dig besked via e-­post och SMS att det finns nya låneerbjudanden att ta del av. Du väljer själv bank direkt online. Snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt!

Samlingslån via Advisa

Advisa erbjuder en möjlighet att lösa dyra lån genom s.k samlingslån där du samlar dyra befintliga lån till ett större lån med lägre ränta. Har du befintliga lån kan du lösa lån och krediter för att få ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om du lånar nytt kan du även lösa befintliga lån!

Advisa lån krav

Lånen som Advisa förmedlar har normalt en effektiva ränta på 2,95% – 29,05% för lån mellan 10 000 kr – 500 000 kr. I regel är det kreditprövningen som ligger till grund för vilken ränta och lånevillkor banken är villig att erbjuda dig som kund.

Genom Advisas tjänst kan du ta lån med en ränta från 2,95 %, vilket är den lägsta ränta som erbjuds av deras samarbetspartners. Räntan som du får är rörlig och sätts individuellt utifrån din privatekonomiska situation.Räntan bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning (f.n. 2,95%-29,06%) och den högsta effektiva räntan är 33,2%. Återbetalningstiden är 1-15 år.Totalkostnad för ett annuitetslån på 100 000 kr, effektiv ränta 5,64%, 9 års löp­­tid, 0 kr i uppläggningsavgift och avi­­avgift blir 20 708 kr. Månads­­kostnad: 1437 kr.

Grundläggande krav på dig som låntagare är:

  • Du över 18 år gammal
  • Du får inte ha några betalningsanmärkningar
  • Du ska ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr – du ska ha en årsinkomst om 120 000 kr per år.
Besök www.Advisa.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Advisa.
TILL ADVISA >>

Omdöme Advisa

Advisa har fått 669 omdömen på Eniro med ett genomsnitt på 4,5 solar av 5 solar, vilket är ett positivt omdöme. Advisa har fått 0 omdömen hos Trustpilot med ett snittbetyg på 0 poäng av 10 möjliga. Då inga har lämnat omdömen om bolaget så är det svårt att dra några större slutsatser av bolagets omdöme hos Trustpilot. Omdömena hos Eniro känns spontant lite för bra vilket får en att undra ifall allt står rätt till dessa omdömen, speciellt med beaktande av att bolaget endast  har fått 1 omdöme hos Trustpilot samt omdömet inte verkar på topp på andra sidor och forum.

Vår generella bedömning av Advisa är att de har förbättrats genom åren, speciellt sedan man övergav varumärket Svensk Lånemarknad och i takt med att antalet samarbetspartners börjat att gå upp. Ett mer korrekt namn vore Advisa svensk lånemarknad eller Advisa lånemarknad så att kunderna vet vilket bolag de har att göra med. Omdömessidorna slår ihop alla omdömen för båda varumärkena så alla omdömen finns inkluderade vilket är bra.   se även vår bedömning och sammanställning över alla låneförmedlare i Sverige.

Fördelar Advisa

Advisa har i likhet med många andra företag som sysslar med låneförmedling en del fördelar och nackdelar.

Låneerbjudanden från flera banker

I likhet med många andra låneförmedlare så sparar du både tid och pengar ifall du inte kan göra det själv. Advisa lånehandläggare kommer att hjälpa dig igen hela processen så du kommer att spara både tid och pengar.   Advisas sätter dig i kontakt med deras samarbetspartners som konkurrerar om dig som långivare vilket bidrar till lägre ränta och kostnader. Advisas tjänst är gratis och inga som helst räntepåslag eller extra kostnader tillkommer, utan när du ansöker via Advisa bedöms du av banken på precis samma sätt som om du hade vänt dig direkt till banken.

Få flera låneerbjudanden på en gång

Då du ansöker om lån hos många banker och kreditföretag på en och samma gång så sparar man tid. Bankerna ”bråkar” om dig som kund genom att bjuda över varandra via räntan. Advisa sammanställer dessa erbjudanden som bankerna kan erbjuda dig och det är du själv som väljer hos vem du vill låna.

En kreditupplysning

Du kommer att få fler än ett brev ifrån Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker som tittat på just din kreditupplysning. Däremot registreras det endast en kreditupplysning när du ansöker på Advisa, oavsett antal banker som behandlar din låneansökan och som skickar ett låneerbjudande.

Nackdelar Advisa lån

Godtar ej betalningsanmärkningar

Låna trots betalningsanmärkning? Nej, det är inte möjligt att låna med betalningsanmärkning då Advisa godkänner inte betalningsanmärkningar.

Lånar Advisa ut pengar?

Nej, Advisa lånar inte ut några pengar själva utan de är en s.k låneförmedlare som förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners, vilka är banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Advisa förmedlar lån via sina samarbetspartners på mellan 5000 till 350 000 kronor. Advisa har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka du som kund enkel kan ansöka om lån genom.

Advisa banker

Enligt bolagets hemsida så samarbetar de 20 av de ledande och mest konkurrenskraftiga bankerna och långivarna på den svenska marknaden. Några av dessa är ICA Banken, Marginalen Bank, Resurs Bank, GE Money Bank. Här kan du se vilka banker Advisa samarbetar med för tillfället.

Lösa lån i förtid?

Lösa advisa lån i förtid? Ja, man kan när som helst lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att någon kostnad tillkommer. Kontakta den bank fått låna pengar så hjälper de dig.

Advisa kundtjänst / kundservice

Advisa öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Advisa öppettider vardagar Mån – tors: 09.00 – 21.00 Advisa öppettider helger Lör – sön: 12.00 – 16.00
Advisa öppettider fredagar Fre: 09.00 – 19.00

Advisa kontaktuppgifter

Advisa support e-post Advisa support telefon
Advisa kundservice e-post kundtjanst@advisa.seAdvisa kundservice telefon 0770-18 88 99

Advisa företagsinformation

Advisa företag Advisa – externa länkar
Företagsnamn: Advisa AB Företagsinformation hos allabolag.se Advisas finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556855-5428 Advisa hos Finansinspektionen Advisa är registrerad hos FI
Adress: KUNGSGATAN 28 -30 3TR  – Registrerad hos FI Advisa är registrerad hos FI
111 35 STOCKHOLM- Står under FI:s tillsyn Advisa står inte under FI:s tillsyn
TILL ADVISA >> Mer om företaget Advisa

Om Advisa

Advisa , tidigare Svensk lånemarknad, är ett varumärke som ägs av Advisa AB som numera är nu en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån/blancolån. Advisa har sedan starten 2011 hjälpt hjälpt 239 663 kunder med sina lån. Mariana Burenstam Linder är styrelseordförande i bolaget.

Advisa AB hette tidigare Svensk lånemarknad AB.

Se vår sammanställning över alla låneförmedlare i Sverige.

Rating: 2.2. From 3 votes.
Please wait...

You may also like...

Advisa liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Advisa lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Advisa liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Advisa med samma lånebelopp.

Liknande lån som Advisa

Jämför ränta och villkor med andra Advisa liknande lån innan du tar Advisa lånet. Du hittar liknande lån som Advisa genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Advisa liknande lån.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *