Kan man logga in på Aktivtlån?

Aktivtlån

Hos Aktivtlån kommer man snabbt i kontakt via telefon för ens frågor om lån!

Aktivtlån Sverige lån

Aktivtlån kontakt smidigt och enkelt på deras hemsida!Aktivtlån lån – en ny låneförmedlingstjänst i Sverige som förmedlar lån utan säkerhet mellan 5000 kr till 600000 kr med återbetalningstid på 1-15 år från 2,95% ränta. Aktivtlan.se är har på kort tid blivit en av de respekterade låneförmedlarna av lån utan säkerhet. Aktivtlån från svenska banker och låneinstitut. Aktivtlån erbjuder en bra jämförelse och förmedling av blancolån och privatlån vilket är perfekt ifall man vill låna pengar snabbt.

Aktivtlån lån information

Kan man logga in på Aktivtlån?[table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center|”]
,Aktivtlån bra lån fakta,
Låna pengar Aktivtlån, Lånebelopp: 5000 – 600 000 kr,
Låna pengar Aktivtlån , Rörlig ränta: 2.95% – 24%,
Låna pengar Extralånet, Effektiv ränta: 3.7%-26.9% i effektiv ränta,
Låneperiod Aktivtlån ,Låneperiod: 1 – 15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Aktivtlån ,Ålderskrav: 25 års gräns för lån,
Aktivtlån krav på fast inkomst ,Inkomstkrav: 12 500 kr/mån i fast inkomst från arbete eller pension, Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Aktivtlån lån
Krav på deklarerad inkomst lån ,Inkomstkrav deklarerad inkomst: 12 500 kr/mån i deklarerad / taxerad inkomst,Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Aktivtlån lån
Låna pengar gratis Aktivtlån privatlån, Gratis lånlåna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Aktivtlån
Uppläggningsavgifter Aktivtlån , Uppläggningsavgifter: 495 kr i uppläggningsavgift,Aktivtlån har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Aktivtlån , Aviavgifter: 35 kr/mån kr,Aktivtlån har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning Aktivtlån ,Lån med betalningsanmärkning,Du kan inte låna pengar med betalningsanmärkningar hos Aktivtlån
Låna pengar Aktivtlån privatlån BankID ,Tar BankID,Aktivtlån använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
E-legitimation för elektronisk signering Aktivtlån privatlån , Tar e-legitimation,Aktivtlån använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Tar Aktivtlån UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll, Aktivtlån använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Aktivtlån lån? , Inkassobolag okänt, Vilket inkassobolag Aktivtlån använder är okänt
Förlängning av lån Aktivtlån privatlån , Förlängning av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Aktivtlån lån
Utökning av Aktivtlån privatlån , Möjlighet att utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Aktivtlån lån
Låneförsäkring Aktivtlån lån , Låneskydd: inget,Du har inte möjlighet till utökning av ditt Aktivtlån lån
Direktutbetalning Aktivtlån privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Aktivtlån
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna pengar via Aktivtlån

Aktivtlån är en ny aktör på den svenska marknaden, men de har funnits i Danmark under en längre tid. Långivaren hör till Axo Finans som har kommit att bli stora i Sverige. Axo Finans Sverige är numera en av de större låneförmedlarna av lån utan säkerhet såsom blancolån, mindre privatlån och snabblån (ej smslån) i Sverige. Det innebär att det är Axo Finans som sköter ens ansökan när man ansöker om lån hos Aktivtlån.

Aktivtlån är en lånförmedlare som förmedlar lån från 5000 till 600 000 kronor till 13 olika svenska banker. De tar hand om allt från mindre lån på 10 000 kronr, till större lån i hundratusentals klassen. Det innebär att oavsett om man är på jakt efter att dryga ut plånboken för ett tag eller om man till exempel förbereder en husrenovering, så kan Aktivtlån hjälpa en att hitta det bästa lånet.

Aktivtlån har ett enda upplägg, och det fungerar på ett väldigt enkelt sätt som fortfarande behåller sin effektivitet. Man behöver enbart ansöka en gång och när man väl skickat in ens låneansökan så ansöker man automatiskt om lån hos alla banker och låneföretag som Aktivtlån samarbetar med. Det innebär att, utan mer arbete för en själv, kommer man att direkt erbjudas det billigaste lånet med bäst villkor för en själv.

Som låntagare är det väldigt lätt att få en bra översikt över lånens räntor och villkor, detta enbart med hjälp av låneansökan. Efter att man har gått igenom indivimanella kreditbedömningar lämnar bankerna sedan svar, detta tar vanligtvis enbart några timmar, och Aktivtlån ger dig besked via e-­post och SMS att det finns nya låneerbjudanden att ta del av. Sedan är det bara upp till en själv att välja banken med bäst låneerbjudande – direkt online sen går det snabbt, enkelt och är helt kostnadsfritt att låna pengar via det valda bolaget!

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”740″ colalign=”center”]
TILL Aktivtlån >>
[/table]

Samlingslån via Aktivtlån – upp till 600 000 kr!

Aktivtlån samarbetar med flera olika, stora banker och kreditbolag. Det gör att de kan erbjuda en möjlighet att lösa dyra lån genom s.k samlingslån där man helt enkelt samlar dyra befintliga lån till ett större lån med lägre ränta. Har man befintliga lån så kan man se fram emot en möjlighet att lösa lån och krediter för att få ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om man lånar nytt kan man även lösa befintliga lån!

Ansökan om lån via Aktivtlån

Hur enkelt är det att låna pengar? Tack vare Aktivtlån har det blivit så mycket lättare att låna. Aktivtlån erbjuder en möjligheten att ansöka om privatlån på mellan 5000 och 600 000 kronor med ränta från 2,95% och återbetalningstid på 1-15 år. Är det så att Aktivtlån godkänner ens ansökan och det finns flera olika lån att välja mellan, meddelar Aktivtlån en per e-post och SMS, och håller en informerad helt enkelt.

Aktivtlån lån krav

Lånen som Aktivtlån förmedlar har normalt en effektiva ränta på 2.95% – 24.00% för lån mellan 5 000 kr – 600 000 kr. Det är allt som oftast så att det är kreditprövningen som ligger till grund för vilken ränta och lånevillkor banken är villig att erbjuda en som kund.

Grundläggande krav på låntagaren är:

  • Man ska ha fast inkomst
  • Man ska vara över 24 år
  • Man får inte ha några betalningsanmärkningar

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.aktivtlaan.se för mer info om kraven och vad som krävs för att låna pengar via Aktivtlån.
LÅNA PENGAR Aktivtlån >>
[/table]

Aktivtlån Omdöme

Aktivtlån omdöme hos Trustpilot och Eniro finns det inga. Än så länge finns det inga omdömen alls om Aktivtlån. Det kan ha att göra med att låneförmedlaren. ännu är ganska nu på lånemarknaden.

Fördelar Aktivtlån lån

Aktivtlån lån har i likhet med många andra låneförmedlare en del fördelar och nackdelar.

Låneerbjudanden från flera banker

Aktivtlån hjälper dig att spara pengar då bankerna och övriga samarbetspartners konkurrerar om en som långivare och på så blir både ränta och kostnader lägre. Man får se sina möjligheter på ett lätt och enkelt sätt, och utifrån den situationen kan man ta sitt beslut.

  • Som andra låneförmedlare så tar Aktivt Lån enbart ut en UC, även om den skickas ut till flera kreditbolag. Skulle man själv ha ansökt om ett lån, och velat ha olika alternativ och därmed söka enskilt hos de olika långivarna, så hade flera förfrågningar av UC registrerats på en.
  • Om man har bra kreditvärdighet kan man hitta ett billigt lån då den effektiva från-räntan inte är högre än 3,70 %.
  • Det är möjligt låna ända upp till 600 000 kr, så tillvida Aktivt Lån anser att man klarar att betala tillbaka på lånet.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.aktivtlan.se för mer info om kraven och de villkor som sätts på en som låntagare och som krävs för att låna pengar via Aktivtlån.
TILL Aktivtlån >>
[/table]

Kan man ta Aktivtlån utan UC?

En eller flera kreditupplysningar?

Man kommer att få mer än bara ett brev ifrån Upplysningscentralen (UC), detta beror på att de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker som tittat på just ens kreditupplysning. MEN det registreras endast en kreditupplysning när man ansöker på Aktivtlån. Det är helt oberoende av oavsett antal banker som behandlar ens låneansökan och som skickar ett låneerbjudande.

En kreditupplysning – UC

Det görs bara en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Detta tack vare att man söker via Aktivtlån så görs endast en kreditupplysning hos UC. Det är väldigt bra då banker har en tendens att neka låntagare som har för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Lånar man via Aktivtlån så tas endast en kreditupplysning oavsett det antal banker som behandlar ens låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.

Nackdelar Aktivtlån lån

Godtar ej betalningsanmärkningar

Låna trots betalningsanmärkning? Nej, det är inte möjligt att låna med betalningsanmärkning. Aktivtlån godkänner dessvärre inte att kunder har betalningsanmärkningar då de lånar.

Aktivtlån lån exempelränta

Exempelränta 5,3%. Ex.: 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54%. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Lånar Aktivtlån ut pengar?

Nej, Aktivtlån lånar inte ut några pengar själva, trots att det kan vara en mycket vanlig föreställning bland många. Istället är bolaget en s.k låneförmedlare. Det innebär att de förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners. Dessa är då alltså är banker, låneinstitut och övriga lånegivare.

Aktivtlån förmedlar lån via dessa samarbetspartners, lån som kan ligga på allt mellan 5000 till 600 000 kronor. Aktivtlån har avtal tillsammans med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka man som kund enkel kan ansöka om lån genom låneförmedlaren.

Kan man lösa lån i förtid?

Ja, det är inga problem. Hos deras banker och samarbetspartners så finns det möjlighet till att lösa lånet när som helst ifall man är intresserad av att lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att någon kostnad tillkommer som man måste betala. Kontakta den bank man har fått låna pengar av så hjälper de en.

Aktivtlån kundtjänst / kundservice

Aktivtlån öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Aktivtlån öppettider vardagar Mån – fre: 08:30 – 16:00, Aktivtlån öppettider helger Lör – sön: stängt
[/table]

Aktivtlån kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Aktivtlån support e-post, Aktivtlån support telefon
Aktivtlån kundservice e-post kundservice@aktivtlaan.se,Aktivtlån kundservice telefon okänt
[/table]

Aktivtlån företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Aktivtlån företag, Aktivtlån – externa länkar
Företagsnamn:Axo Finans AS, Företagsinformation hos allabolag.se Aktivtlån finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556907-5673, Aktivtlån AB hos Finansinspektionen Aktivtlån är registrerad hos FI
Adress:STRANDVÄGEN 7 A, – Registrerad hos FI Aktivtlån är registrerad hos FI
114 56 Stockholm,- Står under FI:s tillsyn Aktivtlån står inte under FI:s tillsyn
TILL Aktivtlån >>, Mer om företaget Aktivtlån
[/table]

Om Aktivtlån Sverige

Aktivtlån är ett varumärke som ägs av AXO Finans AB som är ett dotterbolag till det norska bolaget Aktivtlån AS (Organisasjonsnummer: 998543320). Aktivtlån är en av de låneförmedlarna i Norge som leder vägen, och nu så har man givit sig in i den svenska marknaden för att söka sin lycka där. Det återstår att se huruvida det blir möjligt för företaget att anamma en ledande roll som låneförmedlare av privatlån/blancolån även i Sverige.

Se vår sammanställning över alla låneförmedlare i Sverige där det finns möjlighet till att jämföra Aktivtlån med andra låneförmedlare såsom Freedom Finance, Compricer, MyLoanLendo och Zmarta.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.