Vad har Pengino för omdöme?

Pengino

Pengino lån är låneförmedlaren för den som vill ha många alternativ!

Pengino lån

Pengino sverige är en lånförmedlare som förmedlar lån i Sverige!Pengino lån utan säkerhet? Det finns numera möjlighet att låna upp till 500 000 kr utan säkerhet, och detta från 20 banker och lånegivare! Pengino varken en bank eller långivare, utan en låneförmedlare av blancolån och privatlån.

Pengino samarbetar tillsammans med Freedom Finance som är en av de största och mest välkända låneförmedlarna i Sverige. De är hjälpsamma och förmedlar lån utan säkerhet på mellan 5000 kr till 500000 kr från ledande banker och låneinstitut i Sverige, och de ser också till att låntagare kan få bättre ränta och villkor på lån utan säkerhet!

TILL ANSÖKAN OM LÅN >>

Pengino banker lån

Vad har Pengino för omdöme?[table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center”]
,Pengino lån fakta,
Låna pengar Pengino, Lånebelopp: låna 5000 – 500000 kr,
Låna pengar Pengino, Ränta: rörlig ränta vanligtvis 3.54% – 18.15% (individuellt),
Pengino effektiv ränta, Effektiv ränta: f.n. 3.60% – 33.40% (individuellt),
Låneperiod Pengino ,Låneperiod: 1 -15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Pengino ,Ålderskrav: 18 års gräns för lån,
Pengino krav på fast inkomst ,Inkomstkrav: 100 000 kr i krav på fast inkomst från arbete eller pension, Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Pengino lån
Krav på deklarerad inkomst lån ,Inkomstkrav deklarerad inkomst: 100 000 kr i krav på deklarerad / taxerad inkomst,Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Pengino lån
Uppläggningsavgifter Pengino , Uppläggningsavgifter: 0 kr i uppläggningsavgift,
Aviavgifter Pengino , Aviavgifter: 0 kr i aviavgift,
Låna pengar gratis Pengino privatlån, Gratis lånlåna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Pengino
Lån pengar med betalningsanmärkning Pengino ,Lån med betalningsanmärkning,Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Pengino
Låna pengar Pengino privatlån BankID ,Tar BankID: använder BankID,Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Pengino
E-legitimation för elektronisk signering Pengino privatlån , Tar e-legitimation:använder e-leg,Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Pengino
Tar Pengino UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll, Pengino använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Pengino lån? , Inkassobolag: okänt,Vilket inkassobolag Pengino använder är okänt
Förlängning av lån Pengino privatlån , Förlänga lån /återbetalning: förlängning av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Pengino lån
Utökning av Pengino privatlån , Höja / utöka lån: höjning /utökning av lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Pengino lån
Låneförsäkring Pengino lån , Låneskydd: låneförsäkring,Du har inte möjlighet till utökning av ditt Pengino lån
Direktutbetalning Pengino privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 1-2 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Pengino
, ANSÖK NU,
[/table]

Pengino lån utan säkerhet

Pengino lätt att få lån? Är det lätt att få lån hos Pengino? Ja, det är lätt att få lån hos Pengino. De har ett samarbete med Freedom Finance som i sin tur samarbetar med ett stort antal banker och lånegivare. Det innebär att det finns många chanser att en långivare eller kreditgivare godkänner det lån som man söker. Genom samarbetet med Freedom Finance låneförmedlare så kan de förmedla lån till kunder söker lån. Tack vare samarbetet med Freedom Finance så får de tillgång till alla deras långivare och samarbetspartners som för tillfället utgörs av 20 olika banker och lånegivare.

Pengino erbjuder en väldigt bra möjlighet att ansöka om lån bekvämt och direkt på nätet från ett flertal banker och kreditgivare. De har samlat alla under ett tak, så blir ens möjligheter att hitta ett bra lån samt att låna pengar till bostad eller bil billigt ökar. Genom Pengino kan man skapa sig en låneansökan om ett privatlån på ett belopp mellan 5000 – 500 000 kronor, och de ger även en som privatlåntagare möjlighet att samla ihop ens kostsamma lån och lösa krediter.

TILL ANSÖKAN OM LÅN >>

Pengino lån upp till 500 000 kr

Pengino hjälper en personligen att hitta det lån som är rätt, helt utefter ens egna önskemål. Pengino ser till att de gör allt för att kunna hitta ett optimalt privatlån, och det gör de med en av marknadens lägsta räntor, som fungerar med ens lånesituation. Låna upp till 500 000:‐ utan säkerhet. Det går fint att låna upp till 500 000:‐ utan säkerhet. Pengino hjälper en personligen att hitta rätt lån efter ens egna önskemål.

Pengino lätt att få lån till vad man vill

Pengino lån kan förverkliga drömmar. Vad är det där som man går runt och drömmer om? Låna upp till 500 000 kr utan problem och bestäm sedan själv vart de där pengarna hamnar någonstans. Det är upp till en själv vad pengarna används till!

Behöver man låna pengar? Behöver man låna pengar för att kunna förverkliga den där drömmen eller sitter man inne dyra lån och krediter som man vill lägga om, då kan man vända sig till Pengino. De hjälper en på ett personligt sätt att hitta ett lån som bäst motsvarar de behov som man har. Man kan låna upp till 500 000 kr utan säkerhet.

Fakta Pengino lån

Pengino lån kan erbjuda en ränta som är individuell. Räntan som varje bank och institut kan erbjuda till kunden ligger på en individuell nivå (vanligtvis 3,54% – 18,15%) och det som avgör vad som kommer bli ens ränta är ens förutsättningar och möjlighet att betala tillbaka lånet. Vid annuitetslån på 100 000 kr med 14 års löptid, rörlig årsränta 7,9 % (uppläggnings- och aviavg. 0 kr) blir eff. ränta 8,19 %, totalt belopp 165 589 kr och månadskostnaden 986 kr. Räntor per 2018-06-09.

  • Ränta vanligtvis 3,54% – 18,15%
  • Lånebelopp upp till 500 000 kr – lån upp till 500 000 kr utan säkerhet
  • Återbetalningstid maximalt 15 år
  • Räntan är rörlig och den sätts utifrån de förutsättningar man har (vanligtvis 3,54% – 18,15%).
  • Uppläggningsavgiften är 0 kr (beroende på val av långivare)
  • Aviavgift 0 kr (beroende på val av långivare)

TILL ANSÖKAN OM LÅN >>

Endast en kreditupplysning – 20 banker och långivare

Registreras en eller flera kreditupplysningar hos Pengino lån? De har möjlighet att ta fram flera låneerbjudande till sina kunder från de banker Freedom Finance samarbetar med. Men oavsett antalet banker som Freedom Finance jämför mellan så kommer det enbart att registreras en kreditupplysning på en själv som kund.

Enbart en kreditupplysning registreras på en via Upplysningscentralen (UC), detta även fast det är mycket möjligt att man får flera låneerbjudande från olika banker. Därför behöver man inte tänka för mycket på ens kreditvärdighet. Man får omfrågandekopior hemskickat på alla de banker som har behandlat ens låneansökan.

Märk väl! Dessa blir däremot inte registrerade som kreditupplysningar hos UC. En omfrågandekopia innehåller bara uppgift på vem som beställt upplysningen, vilken information som de har tagit del av och måste enligt lag skickas ut.

Tar Pengino UC på sina kreditupplysningar?

Pengino UC

Tar Pengino lån UC? Ja, Pengino tar uc, det innebär att lånförmedlaren tar kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) när de gör sin kreditbedömning. Men trots det faktum att man är medveten om att Pengino använder uc vid sin kreditprövning så kan det vara bra att läsa lånevillkoren noggrant ifall man vill låna pengar och innan man ansöker. Detta så att man inte får en onödig förfrågan som senare kan försvåra ens chanser att ta lån hos andra lånegivare.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.pengino.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar.
TILL ANSÖKAN OM LÅN >>
[/table]

Pengino lån krav

Det är lätt att få lån via Pengino om man bara ser till att man uppfyller de grundläggande kraven. På så sätt möjliggör man att man får så många erbjudanden så möjligt av deras samarbetspartners. Vilka är grundkraven för att få låna via Pengino? De grundläggande kraven som låneförmedlaren har är att man är minst 18 år, har en årsinkomst på minst 100 000 kr, fast bostad i Sverige och har inte någon skuld hos kronofogden (skuldsaldo). För att ansöka om lån hos behöver man uppfylla dessa grundläggande krav:

  • ens årsinkomst är lägst 100 000 kronor
  • man har fyllt 18 år
  • man har inga obetalda skulder hos kronofogden
  • man är folkbokförd i Sverige

Lån med betalningsanmärkning

Kan jag låna trots att jag har betalningsanmärkningar eller skuld hos kronofogden? Pengino samarbetar med ett gäng olika långivare, och däribland finns det dem som kan bevilja lån trots betalningsanmärkningar. Har man skulder hos kronofogden är det dessvärre svårare och Pengino kan dock inte hjälpa en med ett privatlån.

Pengino kan, tillsammans med några långivare, ge en möjlighet till ett lån trots att man sitter inne på betalningsanmärkningar. De kollar nämligen på ens indivduella återbetalningsförmåga och ser huruvida de avgör att man har möjlighet att betala tillbaka lånet.

En betalningsanmärkning är det som uppstår när man inte sett till att betala sina skulder i tid. En betalningsanmärkning ligger kvar hos kreditupplysningsföretagens register i 3 år och det gör att ens möjligheter att få ett lån med betalningsanmärkning kan bli något begränsade under denna tid.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
TILL ANSÖKAN OM LÅN >>
[/table]

Pengino samla lån

Pengino samla lån? Har man dragit på sig en massa dyra lån, kontokrediter och andra små lån? Se till att lösa de dyra lånen och spara på tusenlappar! Om man ser till att samla sina dyra lån och kontokredit så kan man spara flera tusen kronor, bara genom att samla ihop dem till ett lån med bättre villkor än de som man har i dagsläget.

Att ha flera olika lån med höga räntor där man betalar massa avgifter som aviavgifter och uppläggningsavgifter för varje lån kan bli väldigt dyrt i längden.

Samla lån – lös dyra lån och krediter

Genom att se till att samla lån eller lösa ens lån så kan ens månadskostnad minska med väldigt stora marginaler. Man får också en bättre översikt på sin ekonomi då det enbart är ett lån är lättare att kontrollera än flera olika. Lös dyra lån och se till att spara tusenlappar.

Pengino omdöme

Pengino har enbart fått 1 omdömeTrustpilot och inga på Eniro, vilket gör det väldigt svårt att ge ett omdöme som är rättvist. De är fortfarande en rätt ny aktör på låneförmedlingsmarknaden. Ganska många har inte hunnit skaffa sig en uppfattning om den indirekta låneförmedlaren. Det gäller även oss så därav så rekommenderar vi att du kollar in vår sammanställning med alla låneförmedlare i Sverige för att få en bättre bild av läget.

Pengino Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Pengino öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Pengino öppettider vardag Måndag – Fredag: dygnet runt, Pengino öppettider helg Lördag-söndag: stängt
[/table]

Pengino kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Support e-post, Support telefon
Skicka e-post till Pengino för att låna pengarinfo@pengino.se, Pengino telefon 0431-47 47 00
[/table]

Pengino företagsinformation

Här är företagsinformationen. Då de samarbetar med Freedom Finance så är det deras licens gäller.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Betalningsinformation, Externa länkar
Företagsnamn: Firstborn IVS, Företagsinformation hos proff.no
Organisationsnummer: 915 694 292,Företagsinformation hos FI
Postadress: Adelgatan 21B, – Ej registrerad hos FI Bolaget är inte registrerad hos FI
211 22 Malmö,- Står under FI:s tillsyn Pengino står under FI:s tillsyn
Pengino Plusgiro nummer Plusgironummer:E/T, Pengino Bankgiro nummer Bankgiro nummer: E/T
TILL LÅNET >>, Mer om företaget
[/table]

Om Pengino

Pengino ägs av det norska bolaget Firstborn IVS. De samarbetar med Freedom Finance i Sverige. Pengino är ingen formell långivare eller låneförmedlare, utan de slussar alla låntagare till Freedom Finance. I praktiken så verkar man under Freedom Finance och deras licens för förmedling av lån och krediter.

Firstborn IVS är ett s.k lead företag inom finans och ekonomi. Man kan säga att de är en reklambyrå vars huvuduppgift är att skicka potentiella lånegivare till Freedom Finance. De är således endast ansvariga för förmedling av din låneansökan och inte själva utlåningen. Resten sköts av Freedom Finance som är en låneförmedlare. De är ansvariga för registreringen, behandlingen och förmedlingen av låneansökningarna. Givetvis så får de en provision för ansökningar som förmedlas till deras samarbetspartner Freedom Finance. De gör ungefär det vi gör här på allalån.se

Se vår sammanställning över vilka banker Freedom Finance samarbetar med. Jämför gärna Freedom Finance med andra låneförmedlare i Sverige såsom Lendo, Compricer, MyLoan, AXO Finans och Zmarta.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.