Thorn lån

Är det lätt att få lån hos Thorn?

Lätt att få lån hos THORNÄr det lätt att få lån hos Thorn?

Är det lätt att få lån hos THORN? JA, det är fortfarande lätt att få lån hos THORN. Många blev avskräckta och rädda att det skulle bli svårare att få lån pga att THORN tar UC och undrar ifall det fortfarande är lätt att få lån hos THORN. NEJ, THORN har inte blivit hårdare och det är fortfarande lätt att få lån ifall man uppfyller kraven. THORN är fortfarande en av de aktörer som beviljar flest lån trots UC. Uppfyller du grundkraven så ska du inte vara rädd för att ansöka om lån hos THORN.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Läs mer om Thorn lån här eller besök www.thorn.se
TILL THORN >>
[/table]

 THORN tar UC – fortfarande lätt att få lån trots UC

THORN har funnits länge på den svenska marknaden och blev ganska snabbt ett av de mest populära lånen då bolaget inte tog UC samt att man beviljade lån upp till 50 000 kr. Under 2015 så beslutade företaget att man skulle börja UC istället för att begränsa sina risker och förluster. De som uppfyller grundkraven har inga problem med att få lån hos THORN.

THORN är fortfarande ett bra lån ur den aspekten att de fortfarande lånar ut pengar fler än många andra kreditgivare. Allalån.se tror inte att de kommer sluta låna ut pengar och lär vara fortfarande vara ganska ”givmilda” vid sina kreditprövningar. THORNs mål är nog inte fånga upp de som belastas av någon mindre eller gammal betalningsanmärkning, utan huvudsyftet med att de numera tar UC är förmodligen för att slippa få alltför stora kreditförluster så att det kan fortsätta vara givmilda i sina kreditprövningar. Därav så tror vi inte att det blir så mycket svårare att få lån hos THORN ifall man har en rimlig kredithistoria. Uppfyller du grundkraven så ska det nog inte vara problem att få lån snabbt och enkelt.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Läs mer om Thorn lån här eller besök www.thorn.se
TILL THORN >>
[/table]

Lån hos THORN, Klicklån och Leasy samtidigt

Här kan du läsa mer om vad som gäller vid lån hos både Thorn och Leasy. Är du ute efter låna pengar utan uc och ta smslån utan uc så har vi bra sammanställningar på lån utan uc.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”33,33%|33,34%|33,33%” colalign=”center|center|center”]
Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?, Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?,Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?
TILL KLICKLÅN, TILL THORN,TILL LEASY
Läs mer om Klicklån lån här eller besök www.klicklån.se, Läs mer om Thorn lån här eller besök www.thorn.se , Läs mer om Leasy lån här eller besök www.leasy.se
[/table]

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.