Vanligaste orsakerna till avslag, Cash2you

Avslag Cash2you lån

Vanligaste orsakerna till avslag Cash2you lån

Vanligaste orsakerna till avslag Cash2you lånVarför har Cash2you avslagit din låneansökan? Cash2you genomför två moment när de får in en låneansökan. Dessa två moment sammantaget avgör ifall Cash2you beviljar dig ett lån eller inte.

  • Cash2you tittar på din befintliga ekonomiska situation. Hur ser din ekonomi ut idag?
  • Cash2you bedömer hur din ekonomi kommer att påverkas ifall de beviljar dig lån. Har du möjlighet att betala tillbaka lånet utan att hamna i en svår privatekonomisk situation?

Varför beviljar inte Cash2you lån

  • Befintligt skuldsaldo hos Kronofogden
  • För låg inkomst
  • För stora lån i förhållande till inkomsten

Befintligt skuldsaldo hos Kronofogden

Befinner man sig i en situation där man har skulder hos Kronofogden är den befintliga ekonomiska situationen sådan att Cash2you inte tror att ett Cash2you-lån är rätt sätt att få ordning på ekonomin. Därför beviljar Cash2you inte lån om du har skulder hos Kronofogden, även om de är små. Ifall du reder ut din ekonomiska situation är du normalt välkommen att ansöka om lån hos Cash2you, förutsatt att det gått tre månader och att du inte fått nya ärenden hos Kronofogdemyndigheten efter detta.

För låg inkomst

Cash2youtittar på din senast deklarerade inkomst när du ansöker online. Ifall Cash2you återbetalningsprövning visar att din inkomst är för låg i förhållande till dina utgifter, dvs att det inte går ihop utan att du hamnar i en svår privatekonomisk situation så beviljar Cash2youdig inte lån.

Har du fått ökade inkomster efter din senast registrerade självdeklaration? Ta i så fall kontakt med Cash2yous kundtjänst – de kan komma att ompröva sitt beslut under förutsättning att du kan styrka din inkomst, till exempel med nya lönespecifikationer. Cash2you ringer ALDRIG till din arbetsgivare utan din tillåtelse.

För stora lån i förhållande till inkomsten

Har du mycket stora lån i förhållande till din inkomst tror Cash2you inte att det är rätt lösning att låna ytterligare för att förbättra situationen eller stärka privatekonomin. Ifall du har fått ökade inkomster, eller amorterat ned befintliga lån kan du normalt skicka in en ny låneansökan.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Läs mer om Cash2you lån här eller besök www.cash2you.se för mer info om krav och villkor för att låna pengar av Cash2you.

TILL CASH2YOU >>
[/table]

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.