Kan man ha lån hos både CashBuddy och Cash2you

Lån hos både Cashbuddy och Cash2you?

Kan man ha lån hos både CashBuddy och Cash2you?

Kan man ha lån hos både CashBuddy och Cash2youKan man ha lån hos både CashBuddy och Cash2you är en fråga som ganska många av våra besökare vill veta svaret då de flesta har ett blancolån (lån utan säkerhet) hos CashBuddy eller Cash2you och vill söka ta lån hos den andra. De flest som söker lån vill ha lån hos både CashBuddy och Cash2you. Dock framgår inte svaret på frågan ifall man kan ha lån hos både CashBuddy och Cash2yousamtidigt vare sig av  Cashbuddys eller Cash2yous webbplats eller villkor ifall man ha lån hos båda trots att det fråga om samma bolag.

CashBuddy och Cash2you har samma lånegivare

Lån hos både Cashbuddy och Cash2you?Anledningen till att många ställer sig denna fråga är pga att både CashBuddy och Cash2you har samma lånegivare då de ingår i samma koncern, nämligen JSM Capital AB. Detta får många att tro att man automatiskt inte kan låna pengar hos CashBuddy ifall man redan har lån hos Cash2you. Dock får inte glömma att det inte är fråga om samma lån trots att både lånen är s.k snabblån utan uc. Sen får man inte glömma att det måste ligga i lånegivarens intresse att faktiskt låna ut pengar till den som klarar av det rent ekonomiskt. Därav så borde detta i teorin betyda att man kan ha lån hos både CashBuddy och Cash2you under förutsättning man har de ekonomiska förutsättningarna att ta båda lånen och klarar av kostnaderna för båda lånen.

Ansöka om lån hos Cash2you när man redan har ett obetalt lån hos CashBuddy?

Trots att de fråga om olika snabblån så får man utgå ifrån att de samarbetar då de har samma lånegivare i ryggen. En sak är säker då båda CashBuddy och Cash2you har samma lånegivare så kan man nästan utgå ifrån att man inte blir beviljat lån hos den ena ifall man missköt sig hos den andra.

Kan Cash2you bevilja lån om man redan blivit nekad av CashBuddy?

Därutöver så kan nästan utgå ifrån att ifall man blivit nekad lån hos den CashBuddy så lär man bli nekad hos Cash2you också trots att det fråga om två olika snabblån.

CashBuddy och Cash2you tar ej UC

Då både Cash2you och CashBuddy inte tar UC så spelar det inte någon större roll hur många förfrågningar man har hos UC. CashBuddy och Cash2you beviljar nog inte lån till alla oavsett antalet förfrågningar,  men då det är fråga om lån utan uc så är chansen större att man blir beviljad lån hos någon av dessa trots många uc förfrågningar.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”370|370″ colalign=”left|left”]
Läs mer om CashBuddy lån här eller besök www.cashbuddy.se , Läs mer om Cash2you lån lån här eller besök www.cash2you.se
TILL CashBuddy >>, TILL Cash2you >>
[/table]

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.