Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån

Kvinna stämmer banken för beviljat banklån

Att få låna pengar utan säkerhet kan få stora konsekvenser och rasera privatpersoner ekonomi totalt. Därav är det viktigt att bankerna gör ordentliga kreditprövningar innan de beviljar lån utan säkerhet, speciellt ifall det är fråga om större lån utan säkerhet.

“De skulle aldrig ha lånat ut pengarna”, säger kvinnan

Detta fick en kvinna erfara som beviljat ett större banklån utan säkerhet för att köpa en bostad. Enligt Svt fick kvinnan låna sex miljoner kronor på banken utan säkerhet och nu kan inte den ensamstående mamman betala lånen. Därav så stämmer hon banken för att ha lånat ut pengarna. Banken har i sin tur stämt kvinnan för de uteblivna betalningarna. Rättegången har inte kommit igång ännu, men inom kort möts parterna i rätten.

– De skulle aldrig ha lånat ut pengarna till mig, säger kvinnan till tidningen Barometern.

– De var oprofessionella. Då ska de inte tvinga oss att gå från huset, säger kvinnan.

Låna pengar utan säkerhet

Rating: 2.5/5. From 3 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.

You may also like...

Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån med samma lånebelopp.

Liknande lån som Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån

Jämför ränta och villkor med andra Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån liknande lån innan du tar Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån lånet. Du hittar liknande lån som Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Bank blir stämd av kvinna för att de beviljat lån liknande lån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.