Ta kontakt med Leta Lån via email eller telefon!

Leta Lån

Vilka banker samarbetar Leta Lån tillsammans med?

Leta Lån

Leta Lån – förmedlar privatlån utan säkerhet! Leta Lån.se är en låneförmedlare i Sverige och de jobbar med låneförmedling och låneförmedlare av privatlån, s k blancolån. Leta Lån ser till att förmedla lån utan säkerhet (privatlån) mellan 10 000 kr till 500000 kr från några av Sveriges ledande banker och låneinstitut! För närvarande kan Leta Lån förmedla privatlån från 18 banker så ifall man behöver jämföra lån som privatlån eller samla lån genom att slå ihop dyra lån och krediter till ett billigare lån så har man en bra låneförmedlare i Leta Lån och de är ett bra alternativ. Leta Lån kan hjälpa en att jämföra mellan olika lån och finna ett bra, billigare lån med lägsta räntan i många fall.

TILL LÅNET >>

Leta Lån banker

Ta kontakt med Leta Lån via email eller telefon![table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center|”]
,Leta Lån bra fakta,
Låna pengar Leta Lån,Privatlån: låna 10000 – 500000 kr,
Ränta Leta Lån lån ,Rörlig ränta*:  n. 5.95% (individuell räntesättning),
Effektiv ränta Leta Lån lån ,Effektiv ränta*: 4.95% – 17.55% (individuell räntesättning),
Låneperiod Leta Lån ,Låneperiod: 1-15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Leta Lån ,Ålderskrav: 18 års gräns för lån,
Leta Lån krav på fast inkomst ,Inkomstkrav: 100 000 kr i krav på fast inkomst från arbete eller pension, Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Leta Lån lån
Krav på deklarerad inkomst lån ,Inkomstkrav deklarerad inkomst: 100 000 kr i krav på deklarerad / taxerad inkomst,Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Leta Lån lån
Låna pengar gratis Leta Lån privatlån, Gratis lånlåna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Leta Lån
uppläggningsavgifter, Uppläggningsavgift: 0 kr ,Leta Lån lån har inga uppläggningsavgifter
aviavgifter ,Aviavgifter: 0 kr vid autogiro (0 kr/mån),Leta Lån lån har inga aviavgifter
Lån pengar med betalningsanmärkning Leta Lån ,Lån med betalningsanmärkning,Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Leta Lån
Låna pengar Leta Lån privatlån BankID ,Tar BankID, Du kan inte låna pengar med BankID hos Leta Lån
E-legitimation för elektronisk signering Leta Lån privatlån , Tar e-legitimation, Du kan inte låna pengar med E-legitimation hos Leta Lån
Tar Leta Lån UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan ucTar UC – kreditupplysning / kontroll,Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Leta Lån
Vilket inkassobolag använder Leta Lån lån? , Inkassobolag, Vilket inkassobolag Leta Lån använder är okänt
Förlängning av lån Leta Lån privatlån , Förlänga av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Leta Lån lån
Utökning av Leta Lån privatlån , Utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Leta Lån lån
Låneförsäkring Leta Lån lån , Låneskydd: en trygghetsförsäkring, Leta Lån har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Leta Lån privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2-5 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Leta Lån
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna pengar – Leta Lån låg ränta?

Låna pengar – Leta Lån låg ränta? Leta Lån är en låneförmedlare och jobbar tillsammans med en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning genom Lendo. Leta Lån förmedlingstjänst sammarbetar med Lendo, en bjässe på den svenska lånemarknaden. Leta Lån själva är även de väldigt använda och bolaget förmedlar ett stort antal lån på mellan 10 000 till 500 000 kronor från några av Sveriges ledande banker och kreditgivare. Leta Lån ser till att förmedla lån till sina kunder via olika banker och låneinstitut. Leta Lån har ingått avtal tillsammans med flera olika framstående banker och kreditgivare, vilka man som kund enkelt kan ansöka om lån genom.

Leta Lån banker

Leta Lån arbetar tillsammans med ett flertal olika banker. De har 18 stycken olika banker som de jobbar med. De bankerna är: Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, MyMoney, Resurs Bank, Santander, SevenDay, SveaDirekt, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.

Leta Lån har ett bra upplägg som är lika simpelt som det är effektivt för att jämföra privatlån. Det är bara att ansöka en gång och när man väl har skickat in sin låneansökan till Leta Lån så ansöker man om lån hos alla banker och låneföretag som Leta Lån samarbetar med. Det kommer direkt att dimpa ned olika erbjudanden om det billigaste lånet med bäst villkor för just en. Ett smidigt sätt att hitta privatlån med låg ränta.

Som konsument får man en enkel översikt över marknadens räntor och villkor på endast en låneansökan. Efter att det genomförts individuella kreditbedömningar lämnar bankerna svar, vanligtvis inom några timmar, och Leta Lån ger en då besked via e-­post och SMS att det finns nya låneerbjudanden att ta del av. Man kan sedan bara välja bank direkt online. Snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt!

TILL LÅNET >>

Fördelar med att låna pengar via Leta Lån

Leta Lån har en hel del fördelar – här är några av fördelarna med låneförmedlaren:

 • Låneerbjudanden från flera banker

Man sparar pengar då man ansöker om lån via Leta Lån. Låneförmedlarens samarbetspartners konkurrerar om en som låntagare, och det i sin tur bidrar till att man får en lägre ränta och kostnader. Leta Lån behandlar ens ansökan hos flera olika banker, detta för att man ska kunna ta del av flera låneerbjudanden. Därefter är det bara att välja snabbt och enkelt vilket lån som passar en bäst. Inga räntepåslag eller liknande extra kostnader tillkommer.

 • Spara tid

man ser till att vara effektiv och man sparar tid när man ansöker om lån hos Leta Lån då man slår två flugor i en smäll och ansöker om lån hos flera banker och kreditföretag på en och samma gång. Bankerna slåss om en och erbjuder olika villkor till olika kunder. Vilken bank som kan passa just en och ens lånesituation bäst kan vara svårt att veta. På Leta Lån får man en sammanställning av samtliga erbjudanden som bankerna kan erbjuda en och det är man själv som väljer hos vem man vill låna.

 • En kreditupplysning – UC

Enbart en kreditupplysning görs hos Upplysningscentralen (UC). Då man söker via Leta Lån så görs bara en kreditupplysning hos UC. Detta är fördelaktigt då banker allt som ofta nekar låntagare som har för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Lånar man via Leta Lån så görs det endast en kreditupplysning. Det spelar ingen roll hur många banker som behandlar ens låneansökan. Kreditupplysningen ligger sedan till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor som de kan erbjuda kunden.

 • Samlingslån

Leta Lån ger en även möjlighet att lösa dyra lån genom vad som kallas samlingslån. Där ser man till att man samlar dyra befintliga lån till ett större lån med lägre ränta. Har man redan befintliga lån kan man lösa lån och krediter för att pressa ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om man lånar nytt kan man även lösa befintliga lån!

Ansök om lån via Leta Lån & privatlån

Att ansöka om pengalån genom Leta Lån är en snabb och enkel affär. Det man måste göra som kund är att se till att fylla i en full låneansökan. Där uppger man hur mycket man är intresserad av att låna genom att skriva in det önskade lånebeloppet under önskat nylån.  Fyll därefter i önskad återbetalningstid, samt en del andra uppgifter om ens person. Därefter så är ens låneansökan färdig att skickas in till Leta Lån.

Ifall Leta Lån godkänner ens ansökan och man har flera olika lån att välja mellan, så ser Leta Lån till att meddela en om det via e-post och SMS. Utbetalning sker genom skuldebrev från den bank man valt. Detta avtal måste sedan få en underskrift av kunden personligen innan lånet kan betalas ut.Pengarna betalas ut till ens bankkonto. Har man valt att lösa lån betalar banken av skulderna åt en.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.Leta Lån.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Leta Lån.
TILL LÅNET >>
[/table]

Leta Lån krav

Lånen som Leta Lån förmedlar har normalt en effektiva ränta på  4.95% – 17.55%* för lån mellan 5 000 kr – 500 000 kr. I normala fall är det kreditprövningen som ligger till grund för vilken ränta och lånevillkor banken är villig att erbjuda en som kund.

Grundläggande krav på en som låntagare

Grundkrav för lån upp till 30.000 kr

 • Man är mellan 18 – 72 år
 • Har inga betalningsanmärkningar.
 • Har en inkomst från arbete eller pension (behöver ej vara en fast inkomst / en fastställning)
 • Inneha en årsinkomst på minst 100 000 kr. Motsvarar en månadsinkomst på minst 8 000 kr före skatt (100 000 kr per år).
 • Vid eget företag har företaget varit verksamt i minst 2 år.
 • Vid vikariat sträcker sig avtalet minst 6 månader fram.

Man kan även ansöka om lån upp till 30 000 kr om det är så att man arbetar extra timmar, har ett vikariat eller är provanställd. Vid en tidsbegränsad anställning är det viktigt att man har 6 månader kvar av ens anställningstid.

Grundkrav för lån över 30 000 kr och upp till 500.000 kr

 • Man är 18 år eller äldre – man är mellan 18 – 72 år.
 • Har inget skuldsaldo hos Kronofogden. Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader
 • Har en fast månadsinkomst från arbete eller pension. En fast inkomst är ett krav, dvs man måste ha en fast anställning eller ha gått i pension. En fast månadsinkomst på minst 8 334 kr. Ifall man är under 22 år ska man ha minst 9 167 kr i månadsinkomst före skatt (110 000 kr per år).
 • Vid eget företag har företaget varit verksamt i minst 2 år.

Låna trots betalningsanmärkning?

Låna upp till 150 000 kr med betalningsanmärkningar

Leta Lån ger även de som sitter inne på betalningsanmärkningar en möjlighet att låna pengar.  Skulle det vara så att man har betalningsanmärkningar kan man fortfarande ansöka om lån upp till 150 000 kr förutsatt att följande krav uppfylls:

 • Man är mellan 20 – 60 år.
 • Man har en årsinkomst på minst 120 000 kr.
 • Ett max lånebelopp 150 000 kr.
 • Man får som mest ha 6 betalningsanmärkningar.
 • Saknar skuldsaldo hos Kronofogden. Vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader

Viktigt att ha i bakhuvudet är att kraven är satta av bankerna och det är de som avgör vilka kunder som beviljas lån utifrån bankernas egna riskbedömningar så Leta Lån har ingen möjlighet att påverka bankerna på något sätt.

En eller flera kreditupplysningar?

Hos Leta Lån görs det enbart en kreditupplysning och det är en UC kreditupplysning som registreras. Men man kommer att få fler än ett brev ifrån Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från de banker som tittat på just ens kreditupplysning. Däremot registreras det endast en kreditupplysning när man ansöker på Leta Lån, oavsett antal banker som behandlar ens låneansökan.

Lösa lån i förtid?

Det är enkelt att när som helst lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att någon kostnad tillkommer. Det ärbara att kontakta den bank som man har fått låna pengar av, så hjälper de en.
[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.Leta Lån.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Leta Lån.
LÅNA PENGAR HÄR >>
[/table]

Lånar Leta Lån ut pengar?

Nej, det är inte Leta Lån själva som lånar ut några pengar. De är s.k låneförmedlare och de förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners. Dessa kan vara banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Leta Lån förmedlar lån tillsammans med sina samarbetspartners och lånen kan ligga på allt mellan 10 000 till 500 000 kronor. Leta Lån har avtal med ett antal stora banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka man som kund enkel kan ansöka om lån genom. Vilka banker Leta Lån samarbetar med kan man se nedan.

Använder Leta Lån UC vid sina kreditupplysningar?

Leta Lån banker

Enligt Leta Låns hemsida så samarbetar man med 18 banker. Leta Lån samarbetar med 18 banker: Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, Med Mera Bank, MoneyGo, MyMoney, Resurs Bank, Santander, SevenDay, SveaDirekt, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit.

Leta Lån omdöme – bra eller dåligt?

Det är många som är intresserade och vill ha ett Leta Lån omdöme, då de flesta undrar om Leta Lån är bra eller dåligt. Det finns dessväre inga omdömen om Leta Lån på några ställen. Varken Eniro eller Trustpilot har några omdömen om Leta Lån.

Leta Lån är låneförmedlare och det gör Leta Lån bra, men är man ute efter det billigast lånet med läst ränta så kan man lyckas bättre på egen hand via någon av storbankerna om det är så att man har de ekonomiska förutsättningarna.

Leta Lån Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Leta Lån öppettider

Kundtjänstens öppettider under vardagar och helger.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Leta Lån öppettider vardagar Mån – tors: 09.00-20.00, Leta Lån öppettider helger Lör – sön: stängt
Leta Lån öppettider fredagar Fre: 09.00-16.00,
[/table]

Leta Lån kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till företagets kundtjänst och support.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Leta Lån support e-post, Leta Lån support telefon
Leta Lån kundservice e-post kundservice@letalan.se,Leta Lån kundservice telefon 0771 – 13 13 20
[/table]

Leta Lån företagsinformation

Fullständig information om företaget.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Leta Lån företag, Leta Lån – externa länkar
Företagsnamn: Leta Lån AB, Företagsinformation hos allabolag.se Leta Låns finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:556515-1627, Information hos Finansinspektionen Leta Lån är registrerad hos FI
Adress: Västra Järnvägsgatan 21, – Registrerad hos FI Leta Lån är registrerad hos FI
111 64 STOCKHOLM,- Står under FI:s tillsyn Leta Lån står inte under FI:s tillsyn
TILL LÅNET >>, Mer om företaget Leta Lån ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB
[/table]

Om Leta Lån

Leta Lån ägare
Leta Lån är en del av Lendo AB som driver låneförmedlingstjänsten www.lendo.se och är en av Sveriges ledande låneförmedlare. Lendo AB ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB som ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted Media Group en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare.

Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har huvudkontor i Stockholm. Schibsted är en norsk mediekoncern som ser till att vara en aktiv ägare i många företag; exempelvis Compricer, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket, Hitta.se med flera.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.