Lendo sponsrar Lyxfällan

Lendo blir åter exklusiv sponsor åt Lyxfällan

Lendo har i två säsonger varit exklusiv sponsor åt TV3:s populära program Lyxfällan. Nu när den 17:e säsongen drar igång står Lendo återigen som stolt exklusiv sponsor till programmet i syfte att få rätsida på de svenska hushållens lånekostnader, enligt pressmeddelande från Lendo.

Enligt pressmeddelandet så anser Lendo att många privatpersoner och hushåll runtom i Sverige, utöver deltagarna i Lyxfällan, har onödigt höga lånekostnader som ett resultat av flertalet smålån, krediter och avbetalningsköp. I vissa fall handlar det om tusentals procent i ränta vilket gör att återbetalningen i slutändan blir ohanterbar. Att lösa dyra lån är en metod som programmets ekonomiexperter Patrick Grimlund och Magnus Hedberg använder som ett steg mot en bättre privatekonomi.

– Just att samla lån är en stor del av vår verksamhet, och ett sätt att hjälpa folk att få en mer hanterbar ekonomisk situation. Att lägga om smålån och krediter till ett samlat lån innebär att du ofta får en lägre månadskostnad på hela lånebeloppet, då snitträntan vanligtvis blir lägre, säger Lendos marknadschef Mikael Bogg.

Enligt Lendos mätningar av sponsorskapet framgick att två tredjedelar av programmets tittare anser att Lendo är en passande sponsor, och ser en tydlig koppling mellan programmet och Lendos verksamhet.

– Det är bara att hoppas att fler med tiden förstår fördelarna med att lägga om smålån till ett samlat banklån. Vi är väldigt stolta över att sponsra Lyxfällan, eftersom programmet hjälper svenskar att förstå hur enkelt det egentligen är att få ordning på sin ekonomi, säger Mikael Bogg.

Låneförmedlare i Sverige

Lendo är en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån och har funnits på den svenska marknaden sedan 2007. Genom Lendos lösning med endast en kreditupplysning kan konsumenten söka lån hos flera banker samtidigt och därefter själv välja vilket låneerbjudande som passar bäst. Lendos oberoende förmedlingstjänst är för konsumenten kostnadsfri och varje månad hjälper vi tusentals kunder att hitta rätt lånelösning.

Sedan starten av Lendo har fler låneförmedlare dykt upp lånemarknaden och utgörs av bland annat av aktörer såsom Freedom Finance, Compricer, MyLoan, Advisa, Lån för alla och AXO Finans.

Lendo sponsor Lyxfällan

Rating: 2.5/5. From 2 votes.
Please wait...

You may also like...

Lendo sponsrar Lyxfällan liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Lendo sponsrar Lyxfällan lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Lendo sponsrar Lyxfällan liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Lendo sponsrar Lyxfällan med samma lånebelopp.

Liknande lån som Lendo sponsrar Lyxfällan

Jämför ränta och villkor med andra Lendo sponsrar Lyxfällan liknande lån innan du tar Lendo sponsrar Lyxfällan lånet. Du hittar liknande lån som Lendo sponsrar Lyxfällan genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Lendo sponsrar Lyxfällan liknande lån.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.