Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?

Kan man ha lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?

Kan man ha lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy är en fråga som ganska många av våra besökare vill veta svaret då många har ett privatlån (lån utan säkerhet) hos Thorn eller Leasy och vill söka ta lån hos Klicklån. De flesta som är ute efter att låna pengar och ansöka om lån vill ha lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy. Dock framgår inte svaret på frågan ifall man kan ha lån hos både Klicklån och Thorn /Leasy samtidigt på någon av lånegivarnas webbplatser eller av villkoren ifall man kan ha lån hos båda trots att det fråga om samma bolag och långivare i grunden.

Klicklån och Thorn / Leasy har samma lånegivareLån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?

Som nämnts ovan så ställer många denna fråga är pga att både Klicklån och Thorn / Leasy har samma lånegivare, nämligen Thorn Svenska AB. Detta får många att tro att man automatiskt inte kan låna pengar hos Thorn eller Leasy ifall man redan har lån hos Klicklån. Dock får inte glömma att det inte är fråga om samma lån trots att både lånen är s.k snabblån utan uc. Sen får man inte glömma att det måste ligga i lånegivarens intresse att faktiskt låna ut pengar till den som klarar av det rent ekonomiskt. Därav så borde detta i teorin betyda att man kan ha lån hos både Thorn / Leasy och Klicklån under förutsättning man har de ekonomiska förutsättningarna att ta båda lånen och klarar av kostnaderna för båda lånen.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”33,33%|33,34%|33,33%” colalign=”center|center|center”]
TILL KLICKLÅN, TILL THORN,TILL LEASY
[/table]

Ansöka om lån hos Klicklån när man redan har ett obetalt lån hos Thorn / Leasy?

Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?Trots att de fråga om olika snabblån så får man utgå ifrån att de samarbetar då de har samma lånegivare i ryggen. En sak är säker då båda Klicklån och Thorn / Leasy har samma lånegivare så kan man nästan utgå ifrån att man inte blir beviljat lån hos den ena ifall man missköt sig hos den andra.

Kan Klicklån bevilja lån om man redan blivit nekad av Thorn / Leasy?

Därutöver så kan nästan utgå ifrån att ifall man blivit nekad lån hos den Thorn / Leasy så lär man bli nekad hos Klicklån också trots att det fråga om två olika snabblån.

Klicklån, Thorn och Leasy tar UC

Klicklån, Thorn och Leasy tar UC så ska man kanske inte dra på sig en onödig UC förfrågan ifall man vet att man inte har de ekonomiska förutsättningar eller ifall man vill låna pengar utan uc. Dock ska man tänka på att Klicklån, Thorn och Leasy är de långivare som beviljar flest ansökning trots för många UC förfrågningar. Thorn, Klicklån och Leasy beviljar nog inte lån till alla som inte har förutsättningarna, men då de är fråga om Klicklån, Thorn och Leasy så är chansen större att man blir beviljad lån hos någon av dessa trots många uc förfrågningar. Här kan du läsa mer om vad som gäller vid lån hos både Thorn och Leasy. Är du ute efter låna pengar utan uc och ta smslån utan uc så har vi bra sammanställningar på lån utan uc.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”33,33%|33,34%|33,33%” colalign=”center|center|center”]
Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?, Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?,Lån hos både Klicklån och Thorn / Leasy?
TILL KLICKLÅN, TILL THORN,TILL LEASY
Läs mer om Klicklån lån här eller besök www.klicklån.se, Läs mer om Thorn lån här eller besök www.thorn.se , Läs mer om Leasy lån här eller besök www.leasy.se
[/table]

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.