Vad har Direkto omdöme av sina kunder?

Direkto

Direkto lån är en lånförmedlare som kan ge sina kunder möjlighet att få de bästa lånmöjligheterna samlade på ett ställe!

Direkto lån

Direkto AB är en lånförmedlare som samarbetar med många banker!Direkto lån är en låneförmedlingstjänst på den svenska marknaden som jobbar med att förmedla lån utan säkerhet som ligger på mellan 10 000 kr upp till 500 000 kr med en återbetalningstid på 1-15 år från 2,95% ränta. Direkto.se är en använd och prövad lånförmedlare som sedan 2012 kan erbjuda lån utan säkerhet, billån, samla lån, blancolån och privatlån. Direkto samarbetar tillsammans med flera blandade svenska banker och låneinstitut, och Direkto hjälper till att förmedla deras lån och samla dem alla på ett ställe för att underlätta för kunden. Direkto kan erbjuda en bra jämförelse och förmedling av blancolån och privatlån vilket är perfekt om man vill låna pengar snabbt och få den bästa dealen.

Direkto lån information

Vad har Direkto omdöme av sina kunder?[table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center|”]
,Direkto lån fakta,
Låna pengar Direkto, Lånebelopp: 10 000 – 500 000 kr,
Låna pengar Direkto , Rörlig ränta: 2.95-29%,
Låna pengar Extralånet, Effektiv ränta: 3.0-10.4% i effektiv ränta,
Låneperiod Direkto ,Låneperiod: 1 – 15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Direkto ,Ålderskrav: 20 års gräns för lån,
Direkto krav på fast inkomst ,Inkomstkrav: 100 000 kr/år i fast inkomst från arbete eller pension, Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Direkto lån
Krav på deklarerad inkomst lån ,Inkomstkrav deklarerad inkomst: 100 000 kr/år i deklarerad / taxerad inkomst,Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Direkto lån
Låna pengar gratis Direkto privatlån, Gratis lånlåna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Direkto
Uppläggningsavgifter Direkto , Uppläggningsavgifter: 0 kr i uppläggningsavgift,Direkto har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Direkto , Aviavgifter: 0 kr/mån kr,Direkto har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning Direkto ,Lån med betalningsanmärkning,Direkto har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Låna pengar Direkto privatlån BankID ,Tar BankID,Direkto använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
E-legitimation för elektronisk signering Direkto privatlån , Tar e-legitimation,Direkto använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Tar Direkto UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll, Direkto använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Direkto lån? , Inkassobolag okänt, Vilket inkassobolag Direkto använder är okänt
Förlängning av lån Direkto privatlån , Förlängning av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Direkto lån
Utökning av Direkto privatlån , Möjlighet att utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Direkto lån
Låneförsäkring Direkto lån , Låneskydd: inget,Du har inte möjlighet till utökning av ditt Direkto lån
Direktutbetalning Direkto privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Direkto
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna pengar via Direkto

Direkto är inte en okänd aktör på den svenska lånemarknaden, och de jobbar hårt på att kunna erbjuda sina kunder de bästa lånmöjligheterna som de kan. De vill kunna ge sina kunder det optimala lånet för varje individuell kund, med bra villkor och en låg ränta. Direkto kan också erbjuda samlingslån så att man som kund kan samla alla sina lån och lösa krediter och enbart ha ett lån med bättre villkor och en lägre ränta. Därtill kan de erbjuda billån för kunder som skall köpa bil. Men det lån som utan tvekan är det mest populära är deras privatlån utan säkerhet som är enkelt och rättframt.

Direkto har lån från 10 000 kr upp till 500 000 kr, och om man lånar mer än 80 000 kr kan man räkna med en räknesänkning. Dock så har de en god ränta till att börja med och deras räntor börjar på 2,95% och sträcker sig upp till 29,00% med en effektiv ränta som varierar mellan 3%-33,23% men i slutändan är det den individuella prövningen som avgör vad för ränta som man får, då räntan är helt individuell.

Låneförmedlaren kan också erbjuda lån till låntagare som sitter inne på betalningsanmärkningar. Även om man har betalningsanmärkningar får man lån hos Direkto! Däremot får man inte ha några betalningsanmärkningar som är nyare än sex månader och man får inte ha några skulder eller pågående ärenden hos kronofogden. Man skall även ha en månadslön som går över 12 000 kronor.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”740″ colalign=”center”]
TILL ANSÖKAN DIREKT >>
[/table]

Samlingslån via Direkto – upp till 500 000 kr!

Direkto jobbar i direkt samarbete med många olika och stora banker samt kreditbolag. Det gör att lånförmedlaren kan erbjuda sina kunder en chans att lösa dyra lån genom dessa så kallade samlingslån, genom vilka man enkelt ser till att samla alla dyra befintliga lån som man har, och slår ihop dem till ett större lån med en lägre ränta. Sitter man på befintliga lån kan man se till att lösa den situationen genom att lösa alla lån och krediter, få ner månadskostnaden och slippa en massa krångel med olika fakturor.

Man kan underlätta väldigt mycket för sig genom att samla alla olika lån under ett och samma stora lån. Inte bara blir det lättare att hålla reda på och bidrar till en bättre struktur, men det ger en också möjlighet att få bättre villkor. Istället för flera olika lån med olika villkor och räntor kan man få ett lån med villkor och en ränta på hela lånet.

Ansökan om lån via Direkto

Hur enkelt är det att låna pengar? Tack vare Direkto så har det blivit så mycket lättare att ta lån på ett simpelt vis. Direkto ger en möjlighet att kunna ansöka om privatlån på mellan 10 000 och 500 000 kronor med en ränta som börjar på 2,95% och återbetalningstid som skiftar mellan 1-15 år. Om man får sin ansökan godkänd av Direkto och det finns flera erbjudanden från flera olika banker, så meddelar Direkto en om detta också.

Direkto lån krav

Direkto förmedlar lån med en skiftande ränta, och har normalt sett en nominell ränta rör sig mellan 2.95-29% för lån mellan 10 000 kr – 500 000 kr. Vad man bör tänka på med räntan är att den grundas på kreditprövningen som man gör som ett steg i låneprocessen. Ens ekonomiska situation ligger till grund för vilken ränta man får och vilka lånevillkor banken är villig att erbjuda en som kund.

Innan man kan ta ett lån hos någon långivare finns det ett antal krav som man skall kunna uppfylla. Kraven kan skifta mellan olika långivare, men dessa är minimumkrav som varje bank kräver och som är ett måste för att man skall kunna låna.

Grundläggande krav på låntagaren är:

  • man skall vara minst 20 år gammal
  • man skall ha en årsinkomst på minst 100 000
  • man skall ha en anställning (fast, prov, extra, tim, annan form) eller vara förtidspensionär/pensionär
  • man skall kunna ha betalat av lånet innan man blir 79 år
  • man skall vara skuldfri från kronofogdemyndigheten i minst 6 månader
  • man skall inte ha fått en betalningsanmärkning de senaste 6 månaderna

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.direkto.se för mer info om kraven och vad som krävs för att låna pengar via Direkto.
LÅNA PENGAR Direkto >>
[/table]

Fördelar Direkto lån

Direkto lån har precis som många andra låneförmedlare både fördelar och nackdelar. Innan man bestämmer sig för att använda sig av det ena eller det andra kan det vara bra att vara medveten om vad det finns för fördelar och nackdelar med lånförmedlaren.

Låneerbjudanden från flera banker

Direkto vill se till att kunna ge sina kunder de bästa möjligheterna vid lån av pengar, med bra villkor och en god ränta på lånet. Då de samlar flera lånerbjudanden från olika banker tvingar de bankerna att konkurrera om kunderna, och på så sätt kan de pressa på villkoren och räntan. Som kund blir man presenterad alla möjligheter och kan utefter det ta ett beslut om huruvida man vill låna eller inte.

En av många fördelar med lånet är att man kan få erbjudanden från många olika banker men behöver bara göra en kreditupplysning. Med flera olika bankerbjudanden att välja mellan kan man se till att ta rätt beslut då det kommer till ens lån.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.Direkto.se för mer info om kraven och de villkor som sätts på en som låntagare och som krävs för att låna pengar via Direkto.
TILL ANSÖKAN DIREKT >>
[/table]

En eller flera kreditupplysningar?

Hur fungerar det med kreditupplysningar? Hur många kreditupplysningar tas det? Man kommer att få mer än ett brev från Upplysningscentralen (UC), vilket har sin grund i det faktum att de enligt lag är skyldiga att skicka ut dessa så kallade omfrågandekopior från banker som har kollat på ens kreditupplysning. Däremot så registreras endast en kreditupplysning då man ansöker på Direkto. Det spelar ingen som helst roll hur många banker som kollar på eller behandlar ens låneansökan och som skickar ett låneerbjudande. Bara en kreditupplysnings görs. Det innebär att man bara får en förfrågan på sig.

En kreditupplysning – UC

Bara en kreditupplysning genomförs hos Upplysningscentralen (UC). Då man söker via Direkto så försäkrar man sig om att det enbart görs en kreditupplysning hos UC. Det är fördelaktigt för många låntagare, då banker brukar neka låntagare som har för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Om man ser till att gå via Direkto så görs det endast en kreditupplysning – och det spelar ingen roll hur många banker som behandlar ens låneansökan. Kreditupplysningen är det som bankerna grundar sin bedömning på, huruvida man kan få ta ett lån hos dem eller inte, och även de villkor och den ränta de kan erbjuda kunderna.

Tar Direkto UC vid deras kreditupplysning?

Nackdelar Direkto lån

Tar UC vid sina kreditupplysningar

Direkto tar UC vid sina kreditupplysningar. Även om det enbart är en kreditupplysning som görs, vilket är väldigt positivt, kan det för många vara ett problem att göra en kreditupplysning via UC (Upplysningscentralen) då man redan har många förfrågningar.

Direkto lån exempelränta

Räkneexempel: Räntan är rörlig och bestäms individuellt efter sedvanlig kreditprövning Räntespannet är per dags dato (2017-02-24) nominellt 3,450 % – 29,00% och effektivt 3,50 % – 33,23%. Ett annuitetslån på 100 000 kr, utan avi- eller uppläggnings- avgifter, en återbetalningstid på 5 år med exempelräntan 5,0 % har en effektiv ränta på 5,12% och månadskostnaden uppgår till 1 887 kr och det sammanlagda beloppet att betala under lånets löptid uppgår till 113 227 kr.

Lånar Direkto ut pengar?

Nej, det är inte Direkto själva som lånar ut några pengar till kunderna, även om det är mycket vanligt att man tror detta. Bolaget är snarare en låneförmedlare, vilket innebär att de inte lånar ut några pengar själva, trots att det är en vanlig uppfattning bland folk. De är istället låneförmedlare, vilket innebär att de förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via alla deras samarbetspartners. Dessa är då banker, låneinstitut och övriga lånegivare.

Direkto ser till att förmedla lån alla deras samarbetspartners, detta är lån som kan ligga på allt mellan 10 000 till 500 000 kronor. Direkto har avtal och jobbar tillsammans med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka man som kund enkel kan ansöka om lån genom låneförmedlaren.

Kan man lösa lån i förtid?

Ja, det är inga problem att lösa ett lån i förtid. Hos alla dessa banker och samarbetspartners finns det en chans till att lösa lånet när man vill om man är intresserad av det. Lös lånet i förtid eller amortera extra utan att det kostar något extra. Se bara till att kontakta den bank man har fått låna pengar av så hjälper de en.

Direkto Omdöme

Direkto omdöme hos Trustpilot finns det ännu inget. Hos Eniro finns det ett omdöme som menar på att det är en bra lånförmedlare. Det är dock svårt att ta en recension seriöst och man får inte en särskilt nyanserad bild.

Direkto kundtjänst / kundservice

Direkto öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Direkto öppettider vardagar Mån – fre: 09.00 – 18.00, Direkto öppettider helger Lör – sön: stängt
[/table]

Direkto kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Direkto support e-post, Direkto support telefon
Direkto kundservice e-post info@direkto.se,Direkto kundservice telefon 020-252626

[/table]

Direkto företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Direkto företag, Direkto – externa länkar
Företagsnamn: Direkto AB, Företagsinformation hos allabolag.se Direkto finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:556962-9404, Direkto AB hos Finansinspektionen Direkto är registrerad hos FI
Adress:Birger Jarlsgatan 2, plan 5, – Registrerad hos FI Direkto är registrerad hos FI
114 34 Stockholm,- Står under FI:s tillsyn Direkto står inte under FI:s tillsyn
TILL ANSÖKAN DIREKT >>, Mer om företaget Direkto
[/table]

Om Direkto

Direkto registrerades som ett bolag 2014 och är således ett ganska nytt företag, men de har lyckats med att slå sig in på den svenska marknaden. VD är Marvin Hemad Razavi och de har sitt huvudsäte i Stockholm. Direkto gör det tydligt att de stödjer BRIS – Barnens Rätt I Samhället, för att på så vis kunna ge tillbaka och stötta en organisation som jobbar med barn.

Här är deras reklamfilm som har Alexander The Mauler Gustafsson med som en gästskådespelare.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.