Byax

Byax finans är en långivare som finansierar lån till privatpersoner!

Byax lån

Byax ab lånar ut pengar till kunder i behov av extrapengar!Byax lån är en långivare som erbjuder sina kunder att ta lån på allt från 25 000 kr upp till 100 000 kr snabbt och enkelt utan säkerhet. Nu är det enkelt för en att låna pengar snabbt och enkelt hos långivarna Byax som erbjuder privatlån upp till 100 000 kr till  nominell ränta 15%. Byax lägger sig inte i vad man använder pengarna till, utan det avgör man själv. Hos kreditgivaren har man goda utsikter att få låna upp till 100 000 kronor ifall man har en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Det är inte fråga om något snabblån eller SMSlån utan lån utan säkerhet (blancolån) som erbjuds till en som behöver låna snabbt utan säkerhet.

Låna pengar Byax

Vad har Byax omdöme från tidigare kunder?

Byax lån fakta
Lånebelopp Lånebelopp: låna 25 000-100 000 kr
Maxlån nya kunder Lån nya kunder: 25 000-100 000 kr
Maxlån existerande kunder Lån existerande kunder: 25 000-100 000 kr
Byax lån ränta Ränta: 15% i nominell ränta
Byax lån effektiv ränta Effektiv ränta: 16.20% i effektiv ränta (500 000 kr i 10 år)
Administrationsavgifter Administrationsavgift: 395 kr Har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Aviavgifter: 0 kr/månHar aviavgifter ifall du oavsett ifall du betalar tillbaka med autogiro
Låneperiod Återbetalningstid: 1-10 års kredittid
20-åldersgräns för att låna pengar Åldersgräns: 20 års gräns för lån
Krav på fast inkomst Inkomstkrav: 12 500 kr i månadsinkomstDu måste ha en fast inkomst för att låna pengar
Låna pengar gratis Byax Gratis lån – snabblån gratisDu kan inte låna pengar gratis hos Byax
Låna pengar utan ränta Lån utan räntaDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter
Låna pengar utan avgifter Lån utan avgifterDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter
Låna pengar med betalningsanmärkning Byax Lån med betalningsanmärkningDu kan låna pengar med BankID hos Byax
Låna pengar genom lån BankIDTar BankID: använder BankID Du kan låna pengar med BankID hos Byax
E-legitimation för elektronisk signering av lånTar E-legitimation: använder E-leg Du kan låna pengar med E-legitimation hos Byax
Tar Byax UC kontroll / kreditupplysning Lån utan ucTar UCkreditupplysning / kontrollByax använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag Kllicklån Kreditupplysning: använder UC
Vilket inkassobolag använder Byax snabblån? Inkassobolag: oklart
Förlängning av lån Byax lån Förlänga lån: förlängning av lån Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Byax lån
Förlängning återbetalning Byax lån Förlänga återbetalning: förlängning av återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt lån
Utökning av Byax lån Höja / utöka lån: höjning / utökning lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Byax lån
Låneförsäkring lån Låneskydd: låneförsäkring Privatlån har ingen låneförsäkring
Direktutbetalning Byax lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Utbetalning lån direkt: utbetalning 1-2 dagarDu får inte pengarna utbetalda direkt hos Byax
Utbetalning helg Byax lån? Utbetalning helgIngen utbetalning under helg Byax
ANSÖK NU

Byax lån snabbt snabbt

Låna pengar direkt till kontot? Med ett Byax lån kan man låna pengar och får dem in på kontot snabbt och lätt. Betalningsanmärkningar inget hinder! Det innebär att även om man har betalningsanmärkningar kan man låna hos Byax. Hos långivaren får man även två betalningsfria månader per år, vilket innebär att man inte behöver amortera på lånet de månaderna! Man kan slippa att betala under två månader av året, och därefter bara fortsätta att betala som vanligt. Den här kreditgivaren lånar ut mindre blancolån upp till 100 000 kronor utan säkerhet. Lånegivaren erbjuder snabb utbetalning på 1-2 dagar efter att låneansökan har godkänts.

Byax lån passar de kunder som är i behov av att ta ett lån snabbt som inte kräver någon säkerhet, samt kan vara flexibla med betalningsanmärkningar. Räntan på lånen är nominell och ligger på 15%. Något som är bra är att man bestämmer själv vilken återbetalningstakt man vill ha på ditt lån – man kan välja mellan 1-10 år att betala tillbaka lånet på.

Låna pengar snabbt Byax

Låna pengar snabbt hos Byax? Hos Byax så går själva ansökningsprocessen väldigt fort och man kan sköta det helt online.Det är bara att fylla i hela formuläret direkt på företagets hemsida, wwww.byax.se och sedan vänta på svar från långivaren. De lämnar lånebesked väldigt snabbt och nästan på direkten så vet man om man kan låna pengar från Byax.

Låna snabbt online – pengarna direkt på kontot

Man sköter det hela snabbt genom att logga in på hemsidan och fylla i låneansökan online. Det är bara att fylla i namn och adressuppgifter, årsinkomst, om det finns barn i hushållet med mera. Hos företaget kan alla ansöka om ett lån utan kostnad och det sker enkelt på nätet. Vidare är det upp till en själv att bestämma hur mycket man vill låna och vilken av deras avbetalningsplaner som passar en själv som kund bäst.

Faktorer som ränta, återbetalningssummor och avgifter kan komma att förändras beroende på vad man väljer för belopp och återbetalningstid. Då man har lyckats finna det som passar just en själv och ens ekonomi bäst så fortsätter man till nästa steg. Där fyller man i sina privatuppgifter likt namn, person- och mobilnummer, och man behöver också uppge sin adress och godkänna att lånegivaren gör en kreditupplysning på en, något som sker för varje kund som vill ta ett lån.

Utbetalning direkt till kontot

Efter att låneansökan har skickats in så kommer man att antingen bli godkänd eller nekad, och om man får lånet godkänt får man ett skuldebrev som ger en villkoren samt räntan för lånet. Är man nöjd med allting så ser man bara till att godkänna lånet med en signering på ens mobila BankID och pengarna landar på ens konto inom en till två dagar.

Företaget betalar ut pengarna till en så fort ens låneansökan har blivit godkänd. Signerar man med sin e-legitimation så får man pengarna utbetalda mycket snabbare! Då går det väldigt smidigt och snabbt att låna pengar från Byax.

Sök lån från Byax direkt

För att få ta ett Byax lån så måste man ha fyllt 20 år, man måste ha en månadsinkomst på minst 12 500 kronor per månad, man skall inte ha några skulder hos kronofogden och man måste vara folkbokförd i Sverige.

Likt hos alla andra banker måste man se till att man uppfyller grundkraven innan man kan gå vidare till att låna pengar hos Byax. De har några punkter som man måste kunna uppfylla.

Krav för att låna pengar

Om man vill kunna låna pengar snabbt hos långivaren så måste man som låntagare kunna uppfylla följande krav för att få ta ett lån:

  • man är mellan 20 år och 85 år, då lånet måste vara återbetalt innan man blir över 85 år gammal
  • ha en månadsinkomst på minst 12 500 kronor
  • man får inte ha några aktiva skulder hos kronofogden
  • man skall vara folkbokförd i Sverige

Lån med betalningsanmärkning okej

Kan man ansöka om ett lån med betalningsanmärkning hos Byax? Varenda ansökan som kommer in till långivaren granskas individuellt. Därmed är det inte automatiskt ett problem om man har en betalningsanmärkning på sig och vill kunna ta ett lån. Dock måste betalningsanmärkningen vara minst två år gammal för att man skall kunna få ett lån.

Byax UC

Byax UC? Tar Byax UC? Ja, bolaget tar UC. De använder sig av en kreditupplysning hos UC (upplysningscentralen) då de gör sina kreditprövningar.

Byax ränta och kostnader

Byax lån har en nominell ränta på 15%. Här har man ett representativt exempel:

Räkneexempel: Annuitetslån 100 000 kr, återbetalningstid 10 år. Den effektiva räntan är 16,20%, beräknad på nominell ränta på 15,00%, uppläggningsavgift på 395 kr samt avgiftsfri återbetalning med Autogiro. Den nominella räntan sätts individuellt baserat på ens förutsättningar. Ett lån på 100 000 kr kostar med ovan angivna förutsättningar 1 613 kr/månad, dvs totalt 193 997 kr.

Byax lånefakta och ränta

  • Lånesumma: 25 000 – 100 000 kronor
  • Lånetid: 1-10 år
  • Nominell ränta: 15%

Vilka kostnader är inkluderade i lånet? Kostnaderna för lånet består av en uppläggningsavgift (som är en engångsavgift) samt den årliga räntan (nominell ränta) på 15%.

Byax omdömen – är lånet bra?

Vad har Byax för omdöme från tidigare kunder? Om man ser till recensionssajter som Trustpilot och Eniro så ser det magert ut. Långivaren har inte fått några recensioner hos någon av de två sidorna, som båda är välanvända då det kommer till recensioner på exempelvis långivare.

Byax bra eller dåligt lån

Om man söker på Byax omdömen på olika ställen på nätet så hittar man inte så mycket. Det finns inte så mycket att ta på då det kommer till olika recensioner från tidigare kunder hos långivaren.

Byax har likt alla långivare en del fördelar likväl som nackdelar. Bland deras fördelar är det faktum att de har ett högt lånebelopp på hela 100 000 kronor, de har låga krav då det kommer till månadsinkomst och de kan acceptera ens låneansökan även om man har en betalningsanmärkning.

En nackdel med långivaren är att deras lägsta lånbelopp på 25 000 kronor är ganska högt och man kan inte låna något som är lägre än det.

Byax inkasso

Byax inkasso? Det är oklart vilket bolag som används vid inkassoärenden.

Byax Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Byax öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Öppettider vardag Måndag – Fredag: 09.00-17.00 Öppettider helg Lördag – söndag: stängt

Byax kontaktuppgifter

Support e-post Support telefon
E-post adress info@byax.se Telefon nummer 010-585 05 00

Byax företagsinformation

Betalningsinformation Externa länkar
Företagsnamn: Byax AB Företagsinformation hos allabolag.se Företagets finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 559006-7343Tillstånd hos Finansinspektionen Företaget är registrerad hos FI
Adress:Kyrkogatan 15 – Registrerad hos FI Byax är registrerad hos FI
411 15 Göteborg- Står under FI:s tillsyn Byax står under FI:s tillsyn
Plusgiro nummer PlusGironummer: E/T Bankgiro nummer Bankgiro nummer: E/T
TILL LÅNET >> Mer om företaget

Om Byax

Byax är en långivare som är ganska ny på den svenska lånmarknaden och har varit igång sedan 2015, med Linus Björk som VD för företaget. De jobbar mot att kunna erbjuda sina kunder ett bra sätt att låna pengar på och deras ledord är att agera och inte parera. Företaget har sitt huvudkontor i Göteborg.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

You may also like...

Byax liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Byax lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Byax liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Byax med samma lånebelopp.

Liknande lån som Byax

Jämför ränta och villkor med andra Byax liknande lån innan du tar Byax lånet. Du hittar liknande lån som Byax genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Byax liknande lån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.