Qliro lån är ett helt digitalt alternativ för kunder som är trötta på post och pappersfakturor!

Qliro

Tar Qliro UC vid deras kreditupplysningar?

Qliro lån

Använder Qliro lån UC vid sin kreditbedömning?Qliro lån är ett enkelt lån med låg ränta. Qliro privatlån är ett smart lån där allt sker digitalt, vilket innebär mindre strul med post och pappersfakturor. Qliro låter sina kunder låna upp till 350 000 kr med låg ränta. Privatlånet innehåller inga dolda avgifter – snarare så har de sett till att avskaffa så många avgifter som möjligt för att låta sina kunder fokusera på att betala det faktiska lånet. Qliro är ett flexibelt lån som ger besked direkt på skärmen! Låna 20 000 – 350 000 kr hos Qliro, få svar direkt och slipp avgifter.

TILL KREDIT >>

Att låna pengar hos Qliro är en rättfram historia – deras lån ligger på mellan 20 000 kr och 350 000 kr, avgiftsfritt och med en god ränta. Hela ansökningsprocessen sker över nätet och Qliro lägger sig inte vad pengarna skall användas till. Så fort man har skickat in ansökan får man upp ett svar på skärmen och att få in pengarna på kontot går fort.

Qliro privatlån

Qliro lån är ett helt digitalt alternativ för kunder som är trötta på post och pappersfakturor![table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center”]
,Qliro lån bra info fakta,
Låna pengar Qliro, Låna 20 000-350000 kr,
Qliro lån till nya kunder, Lån nya kunder: 20 000-350000 kr,
Qliro lån till existerande kunder, Lån existerande kunder: 20 000-350000 kr,
Finaref lån nominell årsränta, Ränta: 3.95-13.95% i nominell årsränta (individuell räntesättning),
Effektiv ränta Finaref lån, Effektiv ränta: 4.02-14.88% i effektiv ränta (individuell räntesättning),
Återbetalning Qliro lån , Återbetalningstid: 2-12 år,
20-åldersgräns för att låna av Qliro, Åldersgräns: 20 års gräns för lån,
Krav på fast inkomst Qliro , Inkomstkrav: Krav på fast inkomst minst 10 000 kr/månad,Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Qliro lån
Krav på taxerad inkomst Qliro lån , Taxerad inkomst: krav på taxerad inkomst 10 000 kr/månad (arbete eller pension),Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Qliro lån
Låna pengar gratis Qliro, Gratis lån – snabblån gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Qliro
Låna pengar utan ränta Qliro, Lån utan ränta,Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Qliro
Låna pengar utan avgifter Qliro, Lån utan avgifter,Du kan låna pengar med BankID hos Qliro
Lån pengar med betalningsanmärkning Lån pengar med betalningsanmärkning Myloan, Lån med betalningsanmärkning,Låna pengar trots betalningsanmärkning Qliro
Låna pengar Qliro BankID ,Tar BankID: använder BankID, Du kan låna pengar med BankID hos Qliro
E-legitimation för elektronisk signering Qliro snabblån ,Tar e-legitimation: använder e-leg, Du kan låna pengar med E-legitimation hos Qliro
Qliro UC? , Lån utan ucTar UCkreditupplysning / kontroll, Qliro använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Kreditupplysningsföretag Qliro lån , Kreditupplysning: använder UC, Kreditkontroll hos UC
Vilket inkassobolag använder Qliro lån? , Inkassobolag: okänt, Vilket inkassobolag använder Qliro - Intrum Justitia
Förlängning Qliro lån , Förlänga lån: förlängning av lån, Qliro lån kan förlängas
Förlängning återbetalning Qliro lån , Förlänga återbetalning: förlängning av återbetalning, Återbetalning av Qliro lån kan förlängas
Utökning av Qliro lån , Höja / utöka lån: höjning /ökning av lån möjlighet, Utöka lån hos Qliro är möjligt
Låneförsäkring Qliro lån , Låneskydd: låneförsäkring, Qliro har inte låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Qliro lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Utbetalning direkt: utbetalning inom 1-2 bankdagar,Ingen direktutbetalning Qliro lån
Utbetalning helg Qliro lån? , Utbetalning helg (alternativ),Ingen utbetalning under helg Qliro
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna hos Qliro privatlån

Qliro privatlån är ett bra lån som passar bra vid olika ekonomiska situationer. Qliro erbjuder sina kunder ett vanligt blancolån och det innebär att det är ett lån utan säkerhet. Vad som väger tungt istället är ens betalningsförmåga och huruvida man kan betala i framtiden, som transformeras till själva säkerheten. Detta appliceras på alla blancolån och är standard. Banken vill bara veta att man som låntagare faktiskt kan betala tillbaka lånet inom den närmsta framtiden. Med Qliro är det enkelt att låna 20 000 kr – 350 000 kronor med en låneperiod som man själv kan bestämma, som sträcker sig upp till 12 år.

Qliro använder sig av en räntesättning som är individuell. Vad det innebär är att räntan anpassas efter kundens egna förutsättningar, och ens betalningsförmåga, och gör det därmed omöjligt att på förhand säga vad för ränta man kommer att få på sitt lån. Räntan är rörlig och den förändras och kan röra sig både uppåt och nedåt, det är ränteläget som avgör vart den hamnar för tillfället.

Låna pengar hos Qliro:

 • Ansök om lån och få besked direkt
 • Lånebelopp mellan 20 000 – 350 000 kr
 • Upp till 12 års återbetalningstid
 • Rörlig ränta efter låntagarens unika ekonomiska situation
 • Allting sköts digitalt och håller därmed ned kostnaderna
 • Man signerar lånet med BankID/e-legitimation.

Låna pengar hos Qliro till god ränta

Hos Qliro sköts allting digitalt, över internet, och därmed kan långivaren hålla nere sina kostnader. Då Qliro inte sysslar med någon marknadsföring och inte spenderar några pengar på att synas, varken på TV eller ute på gatorna, kan de hålla kostnaderna och räntan nere för sina kunder. På grund av detta initiativ kan de se till att hålla sina lån avgiftsfria.

Qliro tar alltså varken uppläggningsavgift, årsavgift eller aviavgifter, eftersom allting sköts över internet kan de stryka vissa avgifter som blir överflödiga. Tack vare deras val att inte marknadsföra sig själva kan de dessutom spara in på fler utgifter som istället kan gå till deras kunder.

Hos Qliro sköter man allting över internet och börjar helt enkelt sin låneansökningsprocess med att gå in på Qliros hemsida och fylla i hela låneansökan. Man ser till att få alla uppgifter rätt och fyller i hur mycket man önskar att låna och under hur lång tid. Man skriver under med sitt BankID och direkt efter att man har skickat in ansökan får man ett preliminärt besked direkt på skärmen, komplett med information om hur mycket man kan låna samt vilken ränta man kan få. För att lånet skall komma in på ens konto måste man se till att skriva under kreditavtalet, och även vara beredd på att kunna komplettera med vissa dokument som skall styrka ens uppgifter. Därefter kan man räkna med att pengarna hamnar på ens angivna bankkonto inom 1-3 bankdagar senare.

Medlåntagare Qliro

Kan man ha medlåntagare Qliro? Är det bra att ha en medlåntagare Qliro? Skall man låna pengar men kanske inte har exakt den inkomstsumma som krävs, bör man överväga att ha en medlåntagare. En medlåntagare bidrar till att ge en bättre villkor och ränta på ens lån och kan vara någon i ens närhet, exempelvis en make/maka/sambo. med en medlåntagare på lånet är det ens sammanlagda inkomst som räknas, vilket kan göra att man kan få ett lån även om man kanske inte når upp till exakt den summan själv. Viktigt att tänka på är att medlåntagaren blir betalningsskyldig om man inte kan betala, vilket är ett stort ansvar.

Har man en medlåntagare skall man fylla i det i formuläret då man söker om lån, och följa instruktionerna som följer. Därefter måste ens medsökande också skriva undere kreditavtalet med deras BankID inom 30 dagar.

Utbetalning lån Qliro

Hos Qliro får man ett preliminärt besked direkt då man har ansökt om lånet, med både det preliminära beloppet man får ut samt vilken ränta man bör få på lånet. Därefter är det bara att vänta på att kunna skriva under kreditavtalet och sedan på att pengarna kommer in på kontot. Pengarna förväntas komma in mellan 1-3 bankdagar senare.

Qliro Privatlån när man är i behov av att låna pengar

Vem kan få lån? För att kunna bli beviljad ett blancolån hos Qliro gäller det att man kan uppfylla följande minimikrav:

 

 • Sökande innehar en månadsinkomst om minst 10 000 kr per person.

 • Sökanden har en fast månadsinkomst.

 • Sökande innehar inte några betalningsanmärkningar.

 • Sökande innehar inte ett aktuellt eller historiskt skuldsaldo hos Kronofogden.

 • Lånet får inte användas till att betala kontantinsats på bostad eller för att amortera på bolån.

 • Sökande är 20 år eller äldre

 

Utöver att dessa krav skall uppfyllas, så genomför Qliro också en automatisk kreditvärdering, som de gör på alla kunder, innan de ger ett låneerbjudande. Räntan sätts individuellt och beräknas utefter kundens betalningsförmåga.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.qliro.se för mer information om kraven och villkoren som krävs för att man skall kunna låna pengar av Qliro.
TILL LÅNET >>
[/table]

Qliro kontakt finns tillgänglig via flera olika medium och är mycket tillmötesgående!

Qliro lån krav – ränta och villkor privatlån

För att kunna ansöka om lån måste man vara minst 20 år gammal, ha en fast månadsinkomst på minst 10 000 kronor i månaden och man får inte lov att ha några betalningsanmärkningar eller andra skulder hos kronofogden. Qliro gör en kreditupplysning i samband med att de går igenom alla låneansökningar. Hos Qliro kan man enkelt få lån om man ser till att uppfylla ett antal krav:

 • Sökande innehar en månadsinkomst om minst 10 000 kr per person.

 • Sökanden har en fast månadsinkomst.

 • Sökande innehar inte några betalningsanmärkningar.

 • Sökande innehar inte ett aktuellt eller historiskt skuldsaldo hos Kronofogden.

 • Lånet får inte användas till att betala kontantinsats på bostad eller för att amortera på bolån.

 • Sökande är 20 år eller äldre

Utöver de krav som presenteras ovan så görs alltid en kreditprövning på den som ansöker om lån.

Qliro lån ränta

Qliro lån ränta? Qliro jobbar med en individuell räntesättning. Den nominella räntan ligger på mellan 3,95-13,95%. Här nedan presenteras ett låneexempel för att illustra den ränta och de icke-exissterande avgifter förenade med lånet.

Exempel: För ett lån om 100 000 kr, som återbetalas 60 gånger över fem år blir den rörliga exempelräntan 7,50% (effektiv ränta 7,76%), och det totala beloppet att betala 120 228 kr. Det motsvarar 2 004 kr/mån (18 augusti 2017).

Qliro lån uc

Qliro tar uc, vilket betyder att Qliro gör en kreditupplysning hos UC (Upplysningscentralen) vid kreditbedömning. Eftersom Qliro använder uc vid sin kreditprövning så är det bra om man som kund ser till att ha läst på lånevillkoren noggrant innan man ansöker så att man inte får en onödig UC förfrågan som senare kan försvåra ens chanser att ta lån hos andra lånegivare.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.qliro.se för info om de kraven och villkoren som krävs för att låna pengar av Qliro.
TILL LÅNET >>
[/table]

Förlänga lån hos Qliro

Förlänga lån hos Qliro? Förlänga återbetalningstid lån Bank Qliro? Kan man förlänga återbetalningstiden på Qliro privatlån? Det står inte klart huruvida man kan förlänga sitt lån hos Qliro. Hos Qliro går det inte att utröja huruvida en förlängning av ens lån är möjligt.

Utöka lån Qliro?

Utökning av lån hos Qliro! Finns det någon möjlighet att utöka ett befintligt lån hos Qliro? Hos Qliro är det inte helt klart om man kan utöka sitt redan existerande lån.

Samla lån, lösa in andra lån och krediter

Kan man samla lån och lösa in dyra lån och krediter hos Qliro? Qliro klargör inte om det går att samla sina lån hos långivaren eller inte. Om man har lån och krediter som släpar efter en kan man i många fall se till att samla dem och få bättre ränta och villkor på lånet, samt en bättre ekonomisk översikt. Det står dock inte klart huruvida det är möjligt att göra hos Qliro.

Betalningsfri månad på Qliro lån?

Kan man få en betalningsfri månad på sitt lån? Qliro har inte erbjudit några betalningsfria månader till sina kunder.

Qliro Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Qliro öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Qliro öppettider vardag Måndag – fredag: 08.00-18.00, Qliro öppettider helg Lördag-söndag: 11.00-15.00
[/table]

Qliro kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Support e-post, Support telefon
Skicka e-post till Qliro och låna pengar kundservice@qliro.se, Qliro telefon 08-40 900 300
[/table]

Qliro företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”50%|50%” colalign=”left|left|”]
Betalningsinformation, Externa länkar
Företagsnamn: Qliro Group AB, Företagsinformation hos allabolag.se Qliro AS finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556035-6940, Registrerad hos Finansinspektionen Qliro är registrerad hos FI
Besöksadress: Sveavägen 151, – Registrerad hos FI Qliro är registrerad hos FI
113 46 Stockholm,- Står under FI:s tillsyn Qliro står under FI:s tillsyn
Qliro Plusgiro nummer Plusgironummer: E/T, Mer om företaget
TILL LÅNET >>,
[/table]

Om Qliro

Qliro grundades 2014 och är ett fintech-bolag som håller till i Norden. Deras speciella fokus ligger på e-handelsbetalningar, digital konsumentfinansiering samt privatlån och sparkonton. Deras finanstjänster är åtrådda av mer än 2,5 miljoner unika kunder som huserar på den svenska, norska, danska såväl som finska marknaden. Qliro har även sedan mars 2017 också tillstånd som kreditmarknadsbolag, vilket innebär att de står under Finansinspektionens tillsyn.

Deras huvudkontor ligger i Stockholm och de har i nuläget över 200 anställda som kommer från mer än 25 länder.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.