Hos Payex Låna pengar är en snabb affär som sköts enkelt över nätet!

Payex Låna

Använder Payex Låna UC vid sina kreditupplysningar?

Payex Låna lån

 Payex låna kontakt snabbt och enkelt!Payex Låna lån mellan 10 000 kr och 100 000 kr kvickt med bara några knapptryck, och få ett enkelt lån utan säkerhet. Utan problem kan man ta ett privatlån och låna pengar snabbt hos långivaren Payex Låna som kan erbjuda sina kunder privatlån upp till 100 000 kr till rörligränta (9,90-12,90%). Payex Låna bryr sig inte om vad man använder pengarna till, utan det är helt upp till en själv. Med denna kreditgivaren finns det goda utsikter att få lov att låna upp till 100 000 kronor om det är så att man har en fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Det handlar inte om att ta några snabblån eller SMSlån utan här rör det sig om lån utan säkerhet (blancolån) som kan tas av kunder som kan tänkas behöva låna snabbt utan säkerhet.

Låna pengar Payex Låna

Hos Payex Låna pengar är en snabb affär som sköts enkelt över nätet!

Payex Låna lån fakta
Lånebelopp Lånebelopp: låna 10 000-100 000 kr
Maxlån nya kunder Lån nya kunder: 10 000-100 000 kr
Maxlån existerande kunder Lån existerande kunder: 10 000-100 000 kr
Payex Låna lån ränta Ränta: 9.90-12.90 % i rörlig ränta
Payex Låna lån effektiv ränta Effektiv ränta: 12.71% i effektiv ränta (årsränta) (80 000 kr i 8 år)
Administrationsavgifter Administrationsavgift: 349 kr Har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Aviavgifter: 0 kr/mån Har aviavgifter ifall du oavsett ifall du betalar tillbaka med autogiro
Låneperiod Återbetalningstid: 2-10 års kredittid
20-åldersgräns för att låna pengar Åldersgräns: 20 års gräns för lån
Krav på fast inkomst Inkomstkrav: minst 120 000 kr om året i fast inkomst Du måste ha en fast inkomst för att låna pengar
Låna pengar gratis Payex Låna Gratis lån – snabblån gratis Du kan inte låna pengar gratis hos Payex Låna
Låna pengar utan ränta Lån utan ränta Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter
Låna pengar utan avgifter Lån utan avgifter Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter
Låna pengar med betalningsanmärkning Payex Låna Lån med betalningsanmärkning Du kan inte låna pengar med betalningsanmärkningar hos Payex Låna
Låna pengar genom lån BankID Tar BankID: använder BankID Du kan låna pengar med BankID hos Payex Låna
E-legitimation för elektronisk signering av lån Tar E-legitimation: använder E-leg Du kan låna pengar med E-legitimation hos Payex Låna
Tar Payex Låna UC kontroll / kreditupplysning Lån utan ucTar UCkreditupplysning / kontroll Du kan låna pengar med E-legitimation hos Payex Låna
Kreditupplysningsföretag Kllicklån Kreditupplysning: använder UC
Vilket inkassobolag använder Payex Låna snabblån? Inkassobolag: oklart Justitia Vilket inkassobolag man använder är okänt
Förlängning av lån Payex Låna lån Förlänga lån: förlängning av lån Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Payex Låna lån
Förlängning återbetalning Payex Låna lån Förlänga återbetalning: förlängning av återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt lån
Utökning av Payex Låna lån Höja / utöka lån: höjning / utökning lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Payex Låna lån
Låneförsäkring lån Låneskydd: låneförsäkring Privatlån har ingen låneförsäkring
Direktutbetalning Payex Låna lån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Utbetalning lån direkt: utbetalning 2-4 dagar Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Payex Låna
Utbetalning helg Payex Låna lån? Utbetalning helg Ingen utbetalning under helg Payex Låna
ANSÖK NU

Payex Låna lån snabbt snabbt

Låna pengar och få in dem direkt till kontot? Med Payex Låna är det enkelt att ansöka om ett lån online och få in pengarna på kontot så fort som möjligt. Denna kreditgivaren ger sina kunder chansen att ta mindre blancolån upp till 100 000 kronor utan någon säkerhet. Långivaren erbjuder en att snabbt ta ett lån, vilket betyder att ens ansökan blir godkänd så fort som möjligt och man får in pengarna på kontot så snabbt det går.

Payex Låna lån passar de kunder som är intresserade av att ta ett lån utan säkerhet och med minimalt antal avgifter. Är man i behov av att ta ett lån på upp till 100 000 kronor till en bra ränta och utan säkerhet skall man vända sig till långivaren. De jobbar med en rörlig ränta på lånen och den skiftar mellan 9,90-12,90%. En annan bra punkt som gör lånet än mer flexibelt är det faktum att det är upp till en själv i vilken takt man vill, och kan, återbetala lånet – man kan välja på mellan 2-10 år.

Låna pengar snabbt Payex Låna

Låna pengar snabbt med Payex Låna? Hos Payex Låna går det fort att fylla i ens ansökan om att ta ett lån online. Med ett enkelt verktyg kan man dra och jämföra olika lånbelopp med återbetalningstid, för att skapa sig en uppfattning om hur stora månadsavgifterna kommer att bli beroende på hur mycket man lånar. Ansökan tar inte lång tid att fylla i, och man kan skicka in den direkt på företagets hemsida, wwww.payexlana.se. Företaget lämnar ett lånebesked så fort som möjligt och nästan på en gång vet man ifall man får låna pengar från Payex Låna.

Låna snabbt online – pengarna direkt på kontot

Först börjar man med att gå in på hemsidan och fylla i själva låneansökan online. Man ser till att man fyller i både namn och adressuppgifter, årsinkomst, huruvida det finns barn i hushållet m.m. Hos långivaren är det möjligt för alla att ansöka om ett lån gratis online. I denna process är det upp till en själv att avgöra hur mycket man är intresserad av attlåna och vilken avbetalningsplan som passar bäst med ens ekonomiska förutsättningar.

Det är viktigt att man kollar på hur kostnader så som ränta och återbetalningssumma skiftar beroende på vad för belopp och återbetalningstid som man väljer. Då man har kommit fram till vad det är som fungerar för en själv utifrån ens ekonomiska situation, så ser man till att godkänna lånet genom att skriva under det och skicka in. I och med att man godkänner lånet så godkänner man också att långivaren genomför en kreditupplysning på en. När man ansöker är det viktigt att ge korrekt information. Enklast är om man använder sig av e-legitimation när man skriver under lånet, på så vis ser man till att man får ut sina pengar så fort som möjligt. Att använda sitt BankID är det smidigaste och snabbaste sättet att skriva under på.

Utbetalning direkt till kontot

Efter att lånansökan är underskriven och inskickad så får man vänta på besked. Payex Låna har inte specifierat hur lång tid det tar innan man får sitt besked, men när man väl får det så godkänner man villkoren och lånet, och sedan kommer pengarna in på ens konto. Denna transaktion kan ta mellan 1-3 bankddagar innan den är klar.

Utbetalning sker via SUS-filer, och de är kopplade med Swedbank. Det är enkelt att registrera ett konto till en annan bank hos Swedbank. Man gör detta till Swedbanks kontoregister. Har man inte gjort detta så skickas en bankgiroavi hem till en som man bara kan lösa in på närmaste bankkontor. Bankgiroavin skickas helt enkelt hem till den adress som man står folkbokförd på.

Sök lån från Payex Låna direkt

För att man skall kunna få låna hos Payex Låna så skall man ha fyllt 20 år, man skall ha en taxerad stadig inkomst på minst 120 000 kronor om året, man är godkänd i en kreditprövning och man har inte några betalningsanmärkningar. Ser man till att uppfylla dessa krav så bör det inte vara några större problem att låna pengar av Payex Låna. Om man först ser till att vara på det klara med vad vad som gäller, det vill säga dessa villkor, så går ansökningsprocessen smidigt.

Krav för att låna pengar

Skall man låna pengar snabbt hos långivaren är det viktigt att tänka på att man som låntagare måste uppfylla följande krav för att få lån:

  • man är en privatperson, minst 20 år gammal
  • man är folkbokförd i Sverige
  • man har en årsinkomst som minst ligger på 120.000 kronor
  • man är godkänd i en kreditprövning
  • man har inte några betalningsanmärkningar

Lån med betalningsanmärkning – ej ok

Kan man ansöka om ett lån med betalningsanmärkning hos Payex Låna? Varje ansökan gås igenom individuellt, men Payex Låna har som ett allmängiltigt villkor att man inte får ha några betalningsanmärkningar om man vill låna pengar hos dem. Med betalningsanmärkningar går det dessvärre inte att låna pengar hos Payex Låna.

Däremot finns det flertalet andra långivare som godkänner betalningsanmärkningar. Bland dessa finns Viakredit, Moank, Primal Capital, Merax och Bluestep.

Payex Låna UC

Payex Låna UC? Tar Payex Låna UC? Ja, bolaget tar UC. Payex Låna använder sig av kreditupplysningsföretaget UC (Upplysningscentralen) då de genomför sina kreditupplysningar. Varje långivare måste ta en kreditupplysning på sina kunder, och Payex Låna gör sin kreditupplysning via UC.

Payex Låna nu går fort och är simpelt nog för alla att kunna använda sig av!

Payex Låna ränta och kostnader

Payex Låna lån har en rörlig ränta som varierar mellan 9,90-12,90 %. Här har man ett representativt exempel:

Vid en nominell årsränta på 11,90 % blir den effektiva räntan 12,71 % för ett annuitetslån på 80 000 kr med en återbetalningstid på 8 år. Det totala beloppet att betala blir 124 749 kr och månadsbeloppet blir 1 296 kr. En uppläggningsavgift på 349 kr debiteras på första avin utöver det ordinarie månadsbeloppet. Aviseringsavgiften är 0 kr. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer.

Payex Låna lånefakta och ränta

  • Lånesumma: 10 000 – 100 000 kronor
  • Lånetid: 2-10 år
  • Rörlig ränta: 9,90-12,90 %

Vilka kostnader är inkluderade i lånet? Kostnaderna för att ta ett lån hos Payex Låna består enbart av en uppläggningsavgift (engångsavgift) samt den årliga räntan (rörlig ränta) på 9,90-12,90%.

Payex Låna omdömen – är lånet bra?

Är Payex Låna ett bra lån? Det kan vara svårt att avgöra huruvida ett lån är ett bra lån eller inte bara genom att kolla på hur det är uppbyggt. I många fall kan det vara svårt att bedöma enbart från en hemsida hur bra eller mindre bra ett lån är. Skall man ha omdömen om ett lån är det många som vill ha det från tidigare kunder som har utnyttjat tjänsten.

Payex Låna bra eller dåligt lån

Då det kommer till omdömen om Payex Låna finns det inte mycket att säga, då det inte finns några omdömen om långivaren på nätet. Stora omdömessajter likt Trustpilot och Eniro har inga omdömen på Payex Låna. De är båda stora sajter som vanligtvis har omdömen på de flesta långivare och företag men inte för Payex Låna.

Payex Låna inkasso

Payex Låna inkasso? Det är oklart vilket bolag som används vid inkassoärenden. Payex Låna klargör inte vad de använder för inkassobolag vid sina inkassoärenden.

Payex Låna Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Payex Låna öppettider

Öppettider vardagar Öppettider helger
Öppettider vardag Måndag – Fredag: 09.00-17.00 Öppettider helg Lördag – söndag: stängt

Payex Låna kontaktuppgifter

Support e-post Support telefon
E-post adress lana@payex.se Telefon nummer 0498-20 23 30

Payex Låna företagsinformation

Betalningsinformation Externa länkar
Företagsnamn: Swedbank PayEx Holding AB Företagsinformation hos allabolag.se Företagets finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: Tillstånd hos Finansinspektionen Företaget är registrerad hos FI
Adress: S:T Hansplan 1 – Registrerad hos FI Payex Låna är registrerad hos FI
Postadress:  621 56 Visby - Står under FI:s tillsyn Payex Låna står under FI:s tillsyn
Plusgiro nummer PlusGironummer: E/T Bankgiro nummer Bankgiro nummer:
TILL LÅNET >> Mer om företaget

Om Payex Låna

Payex Groups rötter går tillbaka till en nordisk koncern som har runt 500 medarbetare som jobbar i fyra olika länder. Sedan de drog igång 1972 ute på Gotland så har företaget varit ledande inom deras bransch och kan idag kalla sig en av Nordens experter på betalningar, med vid kompetens inom flertalet olika former av betallösingar för både e-handel, mobila plattformar såväl som fysisk handel.

PayEx Group har sitt säte i Stockholm, och de står under tillsyn av Finansinspektionen.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.