Avidakrediten

Avidakrediten kom enkelt i kontakt via email eller telefon för att få svar på alla frågor!

Avidakrediten lån

Avidakrediten lån och kreditkonto är ett fräscht och toppmodernt sätt att låna pengar snabbt  det är som att skaffa ett kreditkort i mobilen istället för att ta till dyra sms lån. Avidakrediten är en hyffsat ny kreditaktör på den svenska kreditmarknaden och de erbjuder lån och krediter upp till 150000 kr ! Avidakrediten lån blir som att ha ett kreditkort i mobilen. Krediten kan man utnyttja precis när man vill direkt via mobilen. Man kan låna upp till 150 000 kr utan att behöva ha någon säkerhet. Avidakrediten har inga dolda kostnader och de erbjuder lån på upp till 150 000 kr med betalningsanmärkning.

TILL KREDIT >>

Att ansöka om en online kredit är en process som går väldigt snabbt och är enkelt att fixa hos kreditgivaren. Det finns ett par saker som är väldigt bra med kontokrediten. Har man en kontokredit betalar man enbart för det belopp man utnyttjar, och man har en buffert om något oväntat händer. är Att ansöka är dessutom gratis. Kontokrediten är en väldigt bra extra kredit att ha tillgänglig på sitt konto vid akuta tillfällen då pengarna kanske inte räcker till eller till och med tar slut. Man kan få ett kreditkort online med 150 000 kr. Det som är bra är att man enbart betalar för den kredit som man utnyttjar, så det är en väldigt bra idé och buffert att ha till hands när det krisar sig.

Avidakrediten lån och krediter

Avidakrediten är ett lån av krediter som fungerar fint som buffert för oförutsedda utgifter!

Avidakrediten lån bra fakta
Kreditgräns Avidakrediten Kreditgräns: 5000-150000 kr
Avidakrediten lån nya kunder Kreditgräns nya kunder: 5000-150000 kr
Avidakrediten lån återkommande kunder Kreditgräns existerande kunder: 5000-150000 kr
Tryggkredit sms lån ränta Ränta sms lån och snabblån: 3.90-19.95 i årsränta
Tryggkredit sms lån effektiv ränta Ränta med betalningsanmärkning kredit: 13-23 % i ränta
Återbetalning Avidakrediten lån Flexibel återbetalningstid och kredittid: 1-15 år
20-års gräns låna pengar Avidakrediten Åldersgräns: 20 års gräns för lån
Låna pengar gratis Avidakrediten Gratis lån – snabblån gratisDu kan inte låna pengar gratis hos Avidakrediten
uppläggningsavgifterUppläggningsavgift: 250 kr Avida Finans har en uppläggningsavgift
uppläggningsavgifterÅrsavgift: 300 kr Avida Finans har en uppläggningsavgift
AviseringsavgifterAviseringsavgift: 10 krAvida Finans har Aviseringsavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Låna pengar utan ränta Avidakrediten Lån utan räntaDu kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Avidakrediten
Låna pengar utan avgifter Avidakrediten Lån utan avgifter Du kan inte låna pengar utan ränta och avgifter hos Avidakrediten
Låna pengar med betalningsanmärkning Avidakrediten Lån med betalningsanmärkningDu måste ha en fast inkomst för att låna pengar hos Avidakrediten
Krav på fast inkomst Inkomstkrav: krav på fast inkomst: 150 000 kr/år (arbete eller pension)Du måste ha en fast inkomst för att låna pengar hos Avidakrediten
Krav på taxerad inkomst Inkomstkrav: krav på taxerad inkomst: 150 000 kr/år (arbete eller pension)Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Avidakrediten lån
E-legitimation för elektronisk signering Avidakrediten snabblån Använder och tar E-legitimation Du kan låna pengar med E-legitimation hos Avidakrediten
Låna pengar Avidakrediten BankID Använder och tar BankID Du kan låna pengar med BankID hos Avidakrediten
Tar Avidakrediten UC kontroll?Tar UC – lån kreditupplysning – kontroll Avidakrediten använder inte UC kreditupplysning
Kreditupplysningsföretag Kllicklån Kreditupplysning: tar UC
Vilket inkassobolag använder Avidakrediten? Inkassobolag: okänt
Förlängning Avidakrediten lån Förlängning av lån Avidakrediten lån kan förlängas
Förlängning återbetalning Avidakrediten lån Förlängning av återbetalning Återbetalning av Avidakrediten lån kan förlängas
Utökning av Avidakrediten lån Möjlighet att utöka lån Utökning av Avidakrediten lån är möjligt
Låneförsäkring Avidakrediten Låneskydd: Inget Utökning av Avidakrediten lån är möjligt
Utbetalning direkt Avidakrediten lån? Direktutbetalning – utbetalning direkt tar 1-2 bankdagarIngen utbetalning under helg Avidakrediten
Utbetalning helg Avidakrediten lån? Utbetalning helg (alternativ)Ingen utbetalning under helg Avidakrediten
ANSÖK NU

Avidakrediten lån = online kredit – skaffa kreditkort i mobilen!

Avidakrediten lån och kontokredit fungerar i princip på samma sätt som ett vanligt kreditkort som man har i plånboken, fast utan ett kort. För att göra det lättare att visualisera kan man tänka på det som ett kreditkort i mobilen. Det går bra att styra allting från mobilen och krediten finns tillgänglig att använda online. En online kredit kan vara ett mycket bra kreditalternativ om man är ute efter att hitta en flexibel kredit som fungerar enligt ens egna ekonomiska situation.

Man kan på ett mycket simpelt vis låna upp till 150 000 kr till vad man än behöver använda dem till. Avidakrediten har inga dolda kostnader utan de är rakt på sak med vad de tar för avgifter på sin kredit. Man kan utnyttja sitt kreditkonto snabbt och enkelt då man behöver pengar på direkten!

Avidakrediten kreditgräns – kreditkort i mobilen med 150 000 kr

När Avidakrediten lån avtalet är underskrivet och godkänt av långivaren så har man möjlighet att börja använda sig av krediten på en gång och sätta över det på sitt eget bankkonto. Så fort krediten blir överfört till ens konto, vilket kan ta mellan 1-2 bankdagar, så är det fullt möjligt att ta ut precis den summa som man vill ha, inom sin kreditgräns naturligtvis, och föra över det på sitt bankkonto, via internet går det som snabbast.

Kreditgivarens mål är att se till att deras kunder har tillgång till en flexibel kredit som kunden kan utnyttja precis som ett vanligt kreditkort. Det skall fungera som ett helt vanligt och enkelt kreditkort, men med fördelen att det inte är ett fysiskt kort och därmed inte går att slarva bort. På detta sätt har kunden möjlighet att konsumera, online så väl som i fysiska butiker ocb i deras vardagliga liv.

Avidakrediten – ansök om kredit på internet

Att ansöka om och skriva under ett kreditavtal hos Avidakrediten tar bara några minuter, då de har ett enkelt formulär som man fyller i på nätet. På hemsidan, www.avidafinance.com, finner man all information man behöver. Kreditavtalet tecknas genom att man loggar in på tjänsten med hjälp av BankID eller E-legitimation.

När avtalet väl är tecknat och krediten har beviljats så finns pengarna till ens förfogande och är fritt tillgänglig för uttag. Då kan man på en gång börja ta ut pengar med utbetalning till ens bankkonto då man behöver pengar snabbt.

TILL KREDIT >>

Avidakrediten lån och kredit info

 • Ansökningar samt uttag behandlas varje dag mellan 09:00-17
 • Man betalar enbart för den kredit man utnyttjar
 • Man får beloppet utbetalt till sitt bankkonto efter att ansökan är godkänd, exakt som det fungerar med vanliga lån. Men man kan sedan välja att sätta tillbaka allt det som man inte behöver just nu på kontokrediten och då betalar man såklart inte någon ränta för det beloppet.
 • Man kan låna pengar från kontokrediten flertalet gånger, så längre som en håller sig inom ramen för sitt kreditutrymme.
 • Det är enkelt att höja eller sänka kreditutrymme efter önskan, men om man vill höja det måste man se till att ens betalningsförmåga är god nog.
 • Det är bättre om man ser till att man ansöker om kontokredit snarare än ett smslån om man vill ha en liten buffert att ta av då man inte betalar ränta för den summa man inte utnyttjar.
 • Ett billigare alternativ än smslån.

Ansök om Avidakrediten kostnadsfritt

Att ansöka om en kontokredit online är helt kostnadsfritt. Man betalar enbart för den kredit som man utnyttjar.

Besök www.avidafinance.com för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar.
TILL KREDIT >>

Avidakrediten uttag – få besked snabbt!

Vad gäller vid Avidakrediten uttag och utbetalning? Kreditgivaren hanterar ansökningar och uttag mellan 09:00-17:00 på vardagar.

Då man har ansökt om en kredit och sett till att man fått den beviljad, får man ett mail till ens angivna mailadress och där i finns det en länk. När man öppnat länken måste man se till att legitimera sig med e-legitimation. Därefter får man ett kreditavtal som man signerar med bankID. Efter att avtalet blivit godkänt skall kontot autogiroregistreras hos bankgirocentralen. Det kan ta upp till 1-2 bankdagar att få svar från BGC. När ett svar har kommit upp så läggs ens kredit upp så snabbt som möjligt och ett mail skickas till en för att informera att krediten är upplagd.

Krav för att låna pengar hos Avidakrediten

För att få lov att låna pengar och ta ett Avidakrediten kreditlån så måste man som låntagare vara noga med att man kan uppfylla nedanstående krav. Dessa krav är det minsta som krävs för att man skall få låna pengar av kreditgivaren.

 • Man måste vara minst 20 år
 • Ha en fast årsinkomst på minst 150 000 kr
 • Skuldfri hos Kronofogden

Att ha en betalningsanmärkning är inga problem.

Avidakrediten betalningsamärkning

Accepterar Avidakrediten betalningsanmärkningar? OK betalningsanmärkningar hos Avidakrediten? Avidakrediten är av den åsikten att den nuvarande betalningsförmåga är viktigare än kundens tidigare ekonomiska historik. Om det är så att man sitter inne på några få betalningsanmärkningar men om man har en god betalningsförmåga kan man ändå bli beviljad en kredit. Detta gäller ävenom man skulle ha svårt att få lån hos andra banker. Då man ansöker om kredit så tas det alltid en kreditupplysning hos UC, och med den som grund så bedöms sedan ens möjligheter att kunna låna pengar hos Avidakrediten.

Avidakrediten UC – Avidakrediten tar UC

Avidakrediten uc? Tar Avidakrediten uc? Avidakrediten tar uc. Avidakrediten tar UC, vilket innebär att de tar en kreditupplysning hos UC – Upplysningscentralen då de gör sin kreditbedömning. Även om man vet med sig att Avidakrediten använder uc vid sin kreditprövning så kan det vara bra att läsa lånevillkoren noggrant ifall man vill låna pengar och innan man ansöker så att man inte får en onödig förfrågan som senare kan försvåra ens chanser att ta lån hos andra lånegivare.

Avidakrediten höjning av kreditlimit

För att höja ens lån börjar man med att kontrollera den befintliga kreditgränsen och utnyttjat belopp, som finns tillgängligt för varje kund på Mina Sidor. Sedan bestämmer man hur hög ny kreditgräns som man vill ha. Den nya kreditgränsen måste vara högre än den befintliga kreditgränsen. Därefter gör man en ny ansökan och anger sin nya kreditgräns man önskar ha. Tänk på att om man ser till att ha en medlåntagare på den befintliga krediten måste medlåntagaren finnas med även i den nya ansökan Om ens ansökan blir beviljad kan du själv göra uttag på Mina Sidor. Pengarna finns sedan på ens bankkonto nästa bankdag.

Tar Avidakrediten UC vid sina kreditupplysningar?

Avidakrediten ränta, priser och villkor

Avidakrediten är en enkel kredit och många tycker att det är en kredit som är bra att ha som en extra buffert i ryggen. Man ser bara till att betala ränta för den kredit som man faktiskt utnyttjar. Deras ränta, villkor och priser kan man läsa mer om nedan:

 • Ränta på uttaget belopp: 3,90 – 19,95%
 • Ränta på uttaget belopp med betalningsanmärkning: 13-23

Andra kostnader som kan uppkomma i samband med lånet:

 • årsavgift 300 kr
 • uppläggningsavgifr: 250 kr
 • faktureringsavgift 10 kr

Höjning av kreditlimit?

Avidakrediten höjning? Ja, det är möjligt att få en höjning av ens kreditlimit. Man kan även ansöka om höjning av kreditlimiten. Det kostar inget extra att ansöka om kontokredit eller höjning av ens kreditlimit och man betalar bara för den delen som man utnyttjar.

Avidakrediten Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Avidakrediten öppettider

Avidakrediten lån
Avidakrediten öppettider vardag Måndag – fredag: 09:00-17:00
Avidakrediten öppettider helg Lördag – söndag: stängt

Avidakrediten kontaktuppgifter

Support lån
Avidakrediten e-post lånsupport avidakredit@avida.se
Ring för låna pengar! 08-564 20 170

Avida finans företagsinformation

Avida finans lån kreditgivare Avida finans lån – externa länkar
Avida Finans AB Företagsinformation hos allabolag.se Avida finans lån ägares finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556230-9004 Avida Finans låns kreditgivare hos Finansinspektionen Avida finans lån kreditgivare Avida Finans AB är registrerad hos FI
Avida Finans AB:s adress – Registrerad hos FI Avida finans är registrerad hos FI
Box 38101- Står under FI:s tillsyn Na No Invest & Finans AB står under inte Finansinspektionens tillsyn
100 64 Stockholm Mer om Avida Finans låns ägare Avida finans lån ägare är Avida Finans AB (kreditgivare)
Avida finans Plusgiro nummer Plusgiro:E/TAvida finans Plusgiro nummer Plusgiro: E/T
TILL AVIDA FINANS LÅN >>

Om AvidaLånet

Avidakreditenär en gren på det träd som är Avida Finans AB, som är ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. Avida Finans har möjlighet att erbjuda diverse finansiella lösningar till olika företag genom att köpa och belåna fakturor och sysslar även med inkasso och fakturaadministration. Avida Finans sysslarutöver det med in- och utlåning gentemot privatpersoner och omfattas av den statliga insättningsgarantin. Avida Finans har ca 60 anställda och verksamheten bedrivs från Stockholm samt från en filial i Oslo och en i Helsingfors. Avida Finans har expanderat inomde två  affärsområdena Fakturafinansiering och Konsumentkrediter.

Andra varumärken inom Avida finans-koncernen

NANOFLEX NANOKREDIT PARAMI LÅN
Nanoflex sms lånNanokredit sms lånParami finans lån
NANOFLEX >>NANOKREDIT >> PARAMI>>
No votes yet.
Please wait...

You may also like...

Avidakrediten liknande lån

Akut behov av pengar snabbt? Ifall du behöver låna något av nedanstående lånebelopp så är Avidakrediten lån ett bra lånealternativ. Dock rekommenderar vi på allalån.se att du försöker hitta andra Avidakrediten liknande lån eller långivare som erbjuder liknande lån som Avidakrediten med samma lånebelopp.

Liknande lån som Avidakrediten

Jämför ränta och villkor med andra Avidakrediten liknande lån innan du tar Avidakrediten lånet. Du hittar liknande lån som Avidakrediten genom att klicka på nedanstående lånebelopp eller lånekategorier så får du fram alla Avidakrediten liknande lån.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.