Bank Norwegian höjer lån till 500.000 kr

Bank Norwegian höjer lånegräns till 500.000 kronor

Bank Norwegian – första bank med privatlån på 500000 kr!Bank Norwegian höjer lånegräns till 500.000 kronor

Bank Norwegian höjer lån till 500.000 kr. Nu tar den norska banken blancolån-gränserna till en helt annan nivå och utmanar de traditionella bankerna genom att erbjuda privatlån med väsentligt högre lånebelopp. Då de vanliga husbankerna såsom SEB, Nordea och Swedbank erbjudit blancolån upp till max 350 000 kr så har Bank Norwegian länge erbjudit lån upp till 400.000 kr. Nu höjer Bank Norwegian ribban ytterligare och erbjuder nu privatlån upp till 500.000 kronor.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
TILL BANK NORWEGIAN >>
[/table]

Bank Norwegian först med blancolån på 500 000 kr

Större lån utan säkerhet? Inga problem. Nu kan man låna upp till en halv miljon hos Bank Norwegian utan säkerhet. Det spelar ingen vad man ska ha pengarna, utan en halv miljon ganska långt oavsett om det rör sig om lån till ett topplån, handpenningslån, lån till kontantinsatsen, samlingslån eller ett konsumtionslån för att köpa bil eller båt så räcker.Bank Norwegian höjer lån till 500.000 kr

Låna pengar hos Bank Norwegian

Ifall man vill långa pengar hos Bank Norwegian så måste man uppfylla grundkraven. För att ansöka om lån hos Bank Norwegian så krävs att man är över 18 år, har varit folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren och man får inte ha några betalningsanmärkningar. Räntan sätts individuellt utifrån varje persons egna ekonomiska förutsättningar. Ju bättre ekonomi desto bättre ränta. Uppfyller man kraven så kan man ansöka om lån på företagets  webbsida, www.banknorwegian.se, och signera med BankID så för att få besked snabbt och enkelt.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Läs mer om Bank Norwegian lån här besök www.banknorwegian.se för mer info om krav och villkor för att låna pengar av Bank Norwegian.
TILL BANK NORWEGIAN >>
[/table]

Samlingslån för att lösa dyra lån och krediter

Sitter du på dyra lån och krediter och funderar på se över dina dyra snabblån och smslån. Då kanske det är dags att ansöka om ett stort samlingslån för att samla ihop alla dina lån och krediter till ett privatlån hos Bank Norwegian med lägre ränta. Har du svårt att få lån med för många kreditupplysningar och ifall behöver låna pengar snabbt så ska du i första hand vända dig till Bank Norwegian. Nyligen gick vi igenom huruvida Bank Norwegian är ett bra eller dåligt lån och vårt helhets omdöme var positivt.

En av punkterna som vi lyfte upp var att det är lättare att få lån hos Norwegian Bank än hos många andra svenska banker och långivare. Tack vare rimligt ställda krav och att Bank Norwegian är generösa vid sin kreditgivning så har  banken utmärkt sig för den bank som beviljar flest lån.

Nu kan vi konstatera att Bank Norwegian lånet blivit ännu bättre. Har du redan ett lån hos Bank Norwegian så kan du öka kreditgränsen och höja lånet upp till 500.000 kr.

Syfte med höjning av lånegränsen

Frågan är varför Bank Norwegian har höjt lånebeloppet? Syftet med höjningen av lånebeloppet framgår inte någonstans, men man får nästan utgå ifrån att Bank Norwegian vill ge sig in ytterligare marknader när det gäller blancolån. En tänkbar sådan är den lukrativa bolånemarknaden och dess topplån såsom handpenningslån och lån till kontantinsats till personer som saknar pengar och vill köpa en bostad.  Där har de svenska bankerna länge haft monopol och har erbjudit topplån i samband med de vanliga bolånen.

Oavsett anledning så har Bank Norwegian tagit marknaden med storm sedan banken etablerade sig i Sverige för några år sedan. Just nu är Bank Norwegian en av de banker som erbjuder flest lån och även beviljar flest lån.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.