ICA banken bra eller dåligt?

ICA banken bra eller dåligt?

ICA banken lån bra eller dåligt?ICA Banken lån

ICA banken bra eller dåligt är en vanlig som Allalån.se har fått några gånger, men det är inte ofta frågan ställs rätt alla gånger, speciellt då ICA banken bedriver verksamhet inom många olika områden. Är det ICA banken lån, såsom blancolån, privatlån, båtlån, billån, bolån eller kreditkort eller ICAkortet som är bra eller dåligt. Då Allalån.se fokuserar på alla blancolån i första hand så ska vi ta en titt på ICA bankens privatlån, billån, båtlån och kreditkort och försöka besvara huruvida ICA Banken är bra eller dåligt jämfört med andra liknande lån.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
TILL ICA BANKEN >>
[/table]

ICA privatlån, billån och båtlån – låna upp till 350 000 kr hos ICA banken

ICA Bankens privatlån, billån och båtlån är samma lån som man bara kallar för något annat, samtliga lån är s.k blancolån och utgör lån utan säkerhet. Här tycker vi att man kunde vara lite tydligare då många förknippar billån och båtlån med en säkerhet i bilen eller båten och således att det är fråga om lån med säkerhet och lägre ränta än lån utan säkerhet. Det är lätt att göra det antagandet då det är vanligt förekommande precis såsom med bolån där bostaden utgör säkerhet för lånet. Dock har marknaden utvecklats åt det hållet där traditionella blancolångivare kallar sina privatlån för både det ena och det andra av olika orsaker.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
TILL ICA BANKEN >>
[/table]

ICA banken bra eller dåligt sammanfattatICA banken bra eller dåligt?

ICA banken lån är bra privatlån för den som uppfyller bankens krav och behöver låna upp till 350 000kr. De finns långivare som erbjuder högre lånebelopp såsom Bank Norwegian som erbjuder lån upp till 400 000 kr. ICA banken har skiftat om sin ränta från tidigare en fast och låg ränta till en räntan sätts individuellt istället vilket är bra då alla har olika förutsättningar och räntan bör återspegla det.  ICA banken har även satt ett ränteintervall är bra i förhållande till liknande lån. Nu ligger den nominella årsräntan på 3.70 %-10.95%  och den effektiva årsräntan är 3.76 % – 11.52 %. Det är svårt att hitta något annat privatlån med en effektiv maximiränta på 11.52 procent och stor bidragande orsak är att man inte tar ut några avgifter, vare sig uppläggningsavgifter eller aviavgifter vilket drar ned den effektiva räntan.

Sammanfattningsvis så har ICA banken bra lån, men det kan vara svårt kan vara att få lånen. Har man detta som en faktor så drar det ned omdömet av ICA bankens lån.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Se www.icabanken.se för mer info om krav och villkor som krävs för att låna pengar av ICA Banken.
TILL ICA BANKEN >>
[/table]

Lätt att få lån hos ICA banken

Är det lätt att få lån hos ICA banken? Det har blivit lättare att få lån hos ICA Banken sedan övergången till individuell ränta, men det är inte lätt att få lån hos ICA banken.  En anledning till detta är räntan och att banken inte tar ut några avgifter, vilket gör att den effektiva räntan blir låg och således tar banken inte några överdrivna risker. Exempelvis så är det lättare att få lån hos Norwegian Bank än hos ICA banken och många andra svenska banker och långivare. Ifall du har svårt att få lån med för många kreditupplysningar och behöver låna pengar snabbt så ska du i första hand inte vända till ICA banken. Sannolikheten är stor att du får avslag trots att du kanske uppfyller grundkraven. ICA banken är lite svårare att få lån hos helt enkelt, men lyckas man få lån så är det oftast till en bättre ränta än hos motsvarande konkurrenter.

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Läs mer om Bank Norwegian lån här besök www.banknorwegian.se för mer info om krav och villkor för att låna pengar av Bank Norwegian.
TILL BANK NORWEGIAN >>
[/table]

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.