Låna 600 000 kr utan säkerhet hos Bank Norwegian - kreditgränsen har höjts rejält igen!

Låna 600 000 kr utan säkerhet hos Bank Norwegian – kreditgränsen har höjts rejält igen!

Bank Norwegian – Sveriges första bank med blancolån på 600000 kr!Nu kan du låna 600 000 kr utan säkerhet hos Bank Norwegian som höjt kreditgränsen rejält!

Bank Norwegian höja lån till 600.000 kr? Ja, nu kan du höja ditt Bank Norwegian lån till 600 hundra tusen kronor. Det var inte länge sedan Bank Norwegian höjde sin kreditgräns till 500 000 kr. Nu tar den norska banken privatlån-gränserna till en helt annan nivå och utmanar de storbankerna på allvar. Ingen annan svensk bank erbjuder 600 000 kr i blancolån utan säkerhet.

Den norska banken har höjt gränserna igen genom att de nu erbjuder privatlån med stora lånebelopp och mycket högre än alla andra svenska banker. Vad som triggat den höjning är oklart, men lånebeloppet är på en sådan nivå att den norska banken kan börja konkurrera med mindre bolån och vara ett bra alternativ till vanliga topplån.

Under de senaste åren har storbankerna erbjudit privatlån upp till max 350 000 kr och under samma tid har Bank Norwegian lånat ut upp till 400.000 kr. Sedan höjde Bank Norwegian lånebeloppet till 500.000 kr.

Nu höjer Bank Norwegian kreditbeloppet ytterligare och erbjuder nu privatlån upp till 600.000 kronor. Frågan är vad storbankerna Swedbank, Nordea och SEB kommer att göra.

Bank Norwegian är först med privatlån på 600 000 kr

Behöver du ett större privatlån och lån utan säkerhet? Då ska du vända dig till den norska banken. Bankens höjning av kreditgränserna gör nu att man kan låna upp 600 000 kr hos Bank Norwegian utan säkerhet.

Vad man ska ha pengarna till spelar inte så stor roll längre. Ett större blancolån om sexhundratusen kronor kan användas istället för billån eller båtlån ifall du vill köpa en bil eller en båt.

Ska du köpa bostad och har svårt att få ihop till topplånet eller handpenningslånet. Då kanske Bank Norwegians lån bra för dig som vill köpa bostad och behöver ett lån till kontantinsatsen. Med den höjda kreditgränsen kan du  köpa en bostad upp till 6 miljoner.

Om du samlat på dig för många konsumtionslån så är detta nog detta det bästa samlingslån som går att få. Lös dina dyra lån och krediter med ett enda lån till vettig ränta.

Bank Norwegian höjer lån till 600.000 krLåna pengar hos Bank Norwegian

Givetvis innebär en förhöjd kreditgräns inte per automatik att man kommer att beviljas ett så höjt belopp. För att långa pengar hos Bank Norwegian så måste man uppfylla bankens krav.

Du måste vara över 23 år, har varit folkbokförd i Sverige de senaste 3 åren och inte ha några betalningsanmärkningar för att få lån hos Bank Norwegian. Räntan på lånet är individuell och bestäms utifrån dina egna ekonomiska förutsättningar. Ju bättre ekonomi du har desto bättre ränta. Uppfyller du Bank Norwegians krav så kan du ansöka om lån eller höja lån Bank Norwegian på www.banknorwegian.se.

Läs mer om Bank Norwegian lån här besök www.banknorwegian.se för mer info om krav och villkor för att låna pengar av Bank Norwegian.
TILL LÅNET >>

Samlingslån för att lösa dyra lån och krediter

För den som har en massa dyra lån och krediter vill ersätta dyra snabblån och smslån så kan en ansökan om ett samlingslån var på plats. Genom samlingslånet så kan du samla ihop lån och krediter till ett privatlån hos Bank Norwegian istället med lägre ränta.

Samla lån trots många förfrågningar? Har du svårt att få lån med för många kreditupplysningar och är i behov av att låna pengar snabbt så ska du i första hand vända dig till Axo Finans. De kan hjälpa dig att samla allt till ett Bank Norwegian lån. Axo är den enda låneförmedlaren som samarbetar med Bank Norwegian. På så sätt kanske du kan få hjälp av andra banker och samtidigt få tillgång till Bank Norwegian.

När det gäller huruvida Bank Norwegian är ett bra eller dåligt lån så är vårt omdöme fortsatt positivt trots att banken både höjt åldersgräns och ränta på senare tid. Huvudanledning är att det är lättare att få lån hos Norwegian Bank än hos de vanliga svenska bankerna och långivarna. Kraven har blivit hårdare men Bank Norwegian är fortfarande ganska generösa vid sin kreditgivning och är förmodligen den bank flest samlingslån.

Den ökade kreditgränsen gör att Bank Norwegian lånet är bra för de som sitter på många dyra lån och krediter. Bank Norwegian höjning av kreditgränsen gör att man kan samla ihop lån upp till 600.000 kr.

Anledning till höjning av kreditgräns

Bank Norwegian har inte gått ut med någon information om varför man höjt kreditgränsen till 600 tusen kr. Troligtvis vill Bank Norwegian ta marknadsandelar från övriga bankerna och ge sig in i nya segment i konkurrens övriga banker.

Kan detta vara ett insteg i bostadsmarknaden där det finns många som lånar pengar till både topplån och lån till kontantinsats. Det finns många personer som saknar pengar till handpenningslån men vill köpa en bostad.  De övriga bankerna erbjuder lån till handpenning och kontantinsats i samband med utlåning av bottenlån.

Kanske får vi reda på vad syftet är, men oavsett så kan konstatera att Bank Norwegian chockar marknaden genom denna kraftiga höjning. Som de ser ut så erbjuder den norska banken nästan dubbelt så höga blancolån som de svenska bankerna.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.