Bank Norwegian slutar samarbeta med låneförmedlare

Bank Norwegian slutar samarbeta med låneförmedlare

Bank Norwegian slutar jobba med låneförmedlareBank Norwegian slutar arbeta med låneförmedlare

Låneförmedlare som samarbetar med Bank Norwegian? Låneförmedlare som har Bank Norwegian? Tidigare samarbetade Bank Norwegian med LendoAxo Finans, Zmarta, Freedom Finans, Advisa mfl. Nu verkar det som om Bank Norwegian har slutat samarbeta med samtliga låneförmedlare. Huruvida det är tillfälligt eller inte framkommer någonstans.

TILL BANKEN >>

Bank Norwegian slutar arbeta med låneförmedlare

Det är lite synd då Bank Norwegian har betytt väldigt mycket för de som haft svårt att få lån på annat håll med betalningsanmärkningar eller för många uc. Sedan etableringen i Sverige har Bank Norwegian under många år varit det bolag som räddat mångas ekonomi genom s.k omstartslån och samlingslån som varit de populäraste namnen på vanliga skuldsaneringslån. Bank Norwegian började direkt att samarbeta med de flesta låneförmedlarna erbjöd hopakslån till väldigt många.

Bank Norwegian slutar samarbeta med låneförmedlare

Låneförmedlarna blir av med Bank Norwegian som samarbetspartner

Bank Norwegian ökade lånegränsen till 500.000 kr kort efter sitt intåg i den svenska marknaden. De tvingade många aktörer att anpassa sig då man helt plötsligt kunde utöka befintligt lån hos Bank Norwegian. Nu när man kunde höja sitt lån Bank Norwegian till 500 000 kr så var saken klar.

Bank Norwegian och framförallt låneförmedlarna gynnades något extremt. Fler och fler började samla sina lån och krediter hos den norska banken. Nu kunde ansöka om ett Bank Norwegian lån hos en låneförmedlare och på samma gång även få erbjudanden från andra lånegivare till bara en UC kreditupplysning. Detta satte en viss press på övriga lånegivare som också tvingades öka sina lånebelopp. Kanske var det detta som till slut fick banken att dra i nödbromsen.

Läs mer om Bank Norwegian-lånet på www.banknorwegian.se för mer info om krav och villkor.
TILL BANKEN >>

Bank Norwegian samarbetar inte med låneförmedlare längre

I slutet samarbetade BN övergav bland annat Lendo, Zmarta, Freedom Finans, Advisa och samarbetade endast med låneförmedlaren Axo Finans. Att något var på gång var nog de flesta medvetna om. Det är ingen som vet varför BN slutat samarbete med samtliga lånemedlare. Kanske beror det på framgången där man erbjudit många lån. Har kreditförlusterna ökat eller kostar samarbetena med låneförmedlarna för mycket? Det är ingen som vet, men nu samarbetar inte Bank Norwegian längre med någon låneförmedlare.

Det är dåliga nyheter för Axo Finans som fick ett uppsving i slutet, men framförallt så är det dåligt för låntagare. Tidigare kunde man ansöka hos flera långivare med en enda UC-förfrågan. Om inte Bank Norwegian erbjöd ett lån så kanske någon av de andra långivarna gjorde det. Ifall du vill du låna pengar från den norska banken så måste ansöka om lån hos banken direkt.

Är Bank Norwegian bra eller dåligt nu?

Bank Norwegian bra eller dåligt? Trots att BN inte samarbetar med några låneförmedlare så anser vi fortfarande att deras lån fortfarande är det bästa på marknaden för de som har en trasslig ekonomi och behöver samla lån. BN är fortfarande en av få banker i Sverige som erbjuder blancolån upp till 500 000 kr. Den spanska banken Santander är en annan bank som erbjuder privatlån upp till 500 000 kr, men vi fördrar den norska banken då det är lättare att få lån hos Norwegian Bank.

Bank Norwegian samarbetar inte med låneförmedlare längre

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.