Reducero lån är för de kunder som vill kunna jämföra sina lån och få en överskådlig insikt!

Reducero

Vad har Reducero omdöme från andra tidigare kunder?

Reducero lån

Reducero AB är en låneförmedlare som förmedlar privatlån!Reducero lån – jämför och förmedlar lån utan säkerhet! Reducero är fortfarande en ganska ung låneförmedlare på den svenska marknaden, och de riktar sina tjänster till privatpersoner som är intresserade av att finna konkurrenskraftiga lån med de bästa lånevillkoren och den bästa räntan. Reducero förmedlar privatlån, även kallade blancolån, mellan 1000 kr till 500 000 kr tillsammans med några av Sveriges ledande banker och låneinstitut!

Genom att kunna presentera flera lånealternativ tvingar Reducero bankerna att konkurrera direkt med varandra om kunderna, och på sätt hålla dem på tårna, ständigt redo att pressa sina priser och villkor till det bästa de kan ge. Allt för att hålla kunderna nöjda och få dem att återvända och rekrytera nya kunder. Att använda sig av Reducero för att jämföra lån är i sig ingenting bindande och kan vara ett bra sätt att kolla sina alternativ. Utbetalning kan ske snabbt och svar på lån inom 30 sekunder!

Reducero låneförmedlare information

Reducero lån är för de kunder som vill kunna jämföra sina lån och få en överskådlig insikt![table caption=”Reducero lån fakta” width=”320″ colwidth=”10|270|10″ colalign=”center|left|center|”]
,Reducero blancolån fakta,
Låna pengar Reducero, Låna 1000 – 500000 kr,
Låna pengar Reducero, Effektiv ränta: (vanligtvis 4.95% – 17.55% ; individuell räntesättning),
Låneperiod Reducero,Lånetid: 1 -15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Reducero, Åldersgräns: 20 års gräns för lån,
Låna pengar gratis Reducero privatlån, Gratis lån – låna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Reducero
Lån pengar med betalningsanmärkning Reducero ,Lån med betalningsanmärkning,Du kan inte låna pengar gratis hos Reducero
Låna pengar Reducero privatlån BankID ,Tar BankID,Du kan lÃ¥na pengar med betalningsanmärkningar hos Reducero
E-legitimation för elektronisk signering Reducero privatlån , Tar e-legitimation,Du kan lÃ¥na pengar med betalningsanmärkningar hos Reducero
Tar Reducero UC kontroll / kreditupplysning ,Tar UC kreditupplysning / kontroll, Reducero använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Reducero lån? , Inkassobolag, okänt Vilket inkassobolag Reducero använder är okänt
Förlängning av lån Reducero privatlån , Förlängning av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Reducero lån
Utökning av Reducero privatlån , Möjlighet att utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Reducero lån
Låneförsäkring Reducero lån , Låneskydd: inget,Du kan inte låna pengar gratis hos Reducero
Direktutbetalning Reducero privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning kan variera och betalas ut direkt eller inom 2-5 bankdagar),Reducero använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
, ANSÖK NU,
[/table]

Reducero hjälper en att låna pengar

Reducero är en mindre men omtyckt lånförmedlare som kan hjälpa en att hitta just den sortens lån man behöver. Med Reducero behöver man bara ansöka en gång och får sin ansökan utskickad till åtta olika banker och långivare, med enbart en kreditupplysning och minimal insats från en själv. Därefter kan man själv ta ett beslut om vilket lån man vill ta, utifrån information om flertalet olika.

Låneförmedlaren ser till att bankerna får konkurrera om en som kund utan att man själv behöver göra någonting. De står dessutom under tillsyn av både Finansinspektionen och Konsumentverket, vilket betyder att man kan känna sig väldigt säker i sitt val då man använder sig av Reducero, och trygg i vetskapen att de står under uppsyn.

Reducero erbjuder sina kunder möjlighet att överlägga flera lånalternativ och kunna finna det bästa för dem, utan särskilt mycket jobb från kundens sida. Låneförmedlaren vill kunna sätta sina kunder i kontakt med bankerna och kreditinstituten som de jobbar tillsammans med, och hitta vad som fungerar för varje individuell ekonomisk situation.

Reducero erbjuder följande

Reducero har möjlighet att erbjuda en paketlösning för kunder som letar efter bra lån för just dem. Efter att man har angett vad det är för typ av lån man är ute efter, vad det skall ha för storlek och under hur lång tid man vill betala av det, är det bara att uppge sina uppgifter och sedan sköter Reducero resten.

Vad Reducero erbjuder är en bekväm lösning på sina kunders problem, då de siktar på att kunna ge sina kunder all den information de behöver för att kunna ta rätt beslut i lånedjungeln. Reduccero vill minska huvudvärken för kunder som inte vill ta flera olika kreditupplysningar och få en massa förfrågningar på sig bara för att informera sig om sina lånmöjligheter. De vill underlätta vardagen för kunder på jakt efter ett lån som passar just dem och deras förutsättningar.

Reducero fördelar och nackdelar

Reducero har både fördelar och nackdelar, precis som alla andra låneförmedlare, och det är viktigt att tänka på att det finns positiva och negativa sidor med allt. Man skall inte bara ta allt som något utger sig för att vara och sluka det med hull och hår, utan se det från olika vinklar för att därefter kunna ta ett beslut. Med det sagt så har Reducero en del bra fördelar.

Fördelar:

 • Bra och informativ hemsida
 • Kostnadsfri tjänst
 • Utbetalning samma dag
 • Möjlighet att samla lån
 • Jämförelse av flera banker
 • Enbart en kreditupplysning görs
 • Står under tillsyn av både Finansinspektionen och Konsumentverket
 • Snabbt lånbesked

Nackdelar:

 • Kreditupplysning hos UC (kan vara problem för vissa)
 • Jobbar enbart tillsammans med åtta banker (litet urval)

Låneerbjudanden från flera banker

Man ser till att spara både tid, pengar och förfrågningar då man ansöker om lån via Reducero. Då de banker och kreditinstitut som Reducero samarbetar med vill ha så många kunder som möjligt konkurrerar de om en som kund, vilket i sin tur innebär att de måste ha koll på sina villkor och sin ränta för att alltid hålla den på en konkurrenskraftig nivå. Genom att söka om lån via Reducero kan man få flera lånerbjudanden från banker med minimal insats från en själv.

Spara tid med Reducero

Man sparar också tid genom att använda sig av Reducero när man söker om lån. Då lånförmedlaren är den som sköter utskick av ens uppgifter till alla banker, behöver man enbart bekymra sig om att fylla i sina uppgifter rätt. Därefter gör Reducero allt jobb åt en och sammanställer alla bankernas utlåtanden och huruvida man har fått ett lånerbjudande eller inte.

En kreditupplysning – UC

Man sparar även på antalet förfrågningar med Reducero, då lånförmedlaren enbart tar ett lån hos UC (Upplysningscentralen).Trots att man ansöker om lån hos flera olika banker är det enbart en kreditupplysning hos UC som registreras. Det innebär att man kan slå flera flygor i en smäll! Kreditupplysningen är viktig då det är den som ligger till grund för vad man kan få för lånerbjudande.

Samlingslån

Reducero ger en utöver detta också möjlighet att lösa dyra lån genom att ta ett såkallat samlingslån där man ser till att samla alla sina dyra befintliga lån och göra det till ett större lån med lägre ränta. Har man då redan befintliga lån kan man se till att lösa lån och krediter för att pressa ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om man lånar nytt kan man även lösa befintliga lån!

Ansökan om lån via Reducero

Det är väldigt enkelt att låna pengar genom att använda sig av Reducero. Man börjar enkelt genom att fylla i hur mycket man är intresserad av att låna och under hur lång tid. Genom att dra i reglagen kan man se på ett ungefär hur ens månadskostnad kommer att se ut, men det kommer att avgöras utefter ens egna betalningsförmåga och ekonomiska sits, så det är inget som är skrivet i sten. Därefter skickar man in ansökan och kan förvänta sig ett svar tillbaka bara 30 sekunder senare! Lägg dock på minnet att detta är enbart en preliminär bedömning som kan komma att ändras. Om man signerar med BankID kan man få svar om lån på 30 sekunder.

Sedan genomförs en kreditupplysning på en. Enbart en kreditupplysning genomförs trots att flertalet banker kan ta del av den. Därefter får man svar och lånerbjudande från bankerna som Reducero jobbar tillsammans med. Därifrån är det bara att ta ett beslut om vilket lån som man anser är bäst och helt enkelt välja det. Man signerar på lånet och kan förvänta sig pengarna snabbt! Utbetalningstid skiljer sig mellan olika banker men vissa banker kan betala ut pengarna redan samma dag! Andra banker dröjer något och det kan ta 2-3 dagar.

Reducero lån grundläggande krav

Hos Reducero likt hos varje lånförmedlare, bank och kreditinstitut finns det några grundläggande krav som man måste kunna uppfylla. Det är viktigt att man lägger märke till dessa, då man inte får lov att ta ett lån om man inte ser till att uppfylla dessa krav. De finns till för att kunna sålla ut låntagare som banken och/eller lånförmedlaren tror kommer kunna betala tillbaka lånet, eller inte.

Grundläggande krav på en som låntagare är:

 • Man är minst 20 år gammal.
 • Man har en årsinkomst som ligger på minst 100 000 kr
 • Man har en fast inkomst från arbete eller pension
 • Man är folkbokförd och skriven i Sverige
 • Man sitter inte på några betalningsanmärkningar
 • Man är skuldfri hos kronofogden

Är Reducero bank? Nej Reducero är en låneförmedlare som förmedlar lån mellan banker och kunder!

Låna trots betalningsanmärkning?

Reducero godkänner inte att man har några betalningsanmärkningar om man vill låna via deras tjänst. Har man betalningsanmärkningar kan man inte låna via Reducero.

Däremot finns det andra långivare som är okej med betalningsanmärkningar, till exempel tar både Viakredit, Moank och Primal Capital emot kunder som har betalningsanmärkningar.

En eller flera kreditupplysningar?

Då man går igenom en kreditupplysning kommer man att få mer än ett brev från Upplysningscentralen (UC) då de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från bankerna som tittat på ens kreditupplysning. Däremot så registreras det bara en kreditupplysning när man ansöker på Reducero, oavsett hur många banker som behandlar ens låneansökan.

Lösa lån i förtid?

Det är inga problem att när som helst lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att man åker på någon extra kostnad. Man ser bara till att kontakta den bank som man har fått låna pengar från så hjälper de en utan problem.
[table caption=”” width=”735″ colwidth=”400|200″ colalign=”left|right”]
Besök www.reducero.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Reducero.
MER INFO >>

[/table]

Reducero lånexempel

Exempel på hur de räknar på hur mycket man måste betala med Reducero:

Annuitetslån på 15 år. Effektiv ränta 5.45%. Räntan är rörlig & sätts individuellt. Ingen start-/aviavgift. Ett lån på 500 000 kr kostar 4 072 kr/mån, dvs totalt 732 960 kr(inkl. lånebeloppet).

Lånar Reducero ut pengar?

Nej, Reducero lånar inte själva ut några pengar utan de är bara en så kallad låneförmedlare som förmedlar olika lån likt privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners. Dessa i sin tur är banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Reducero förmedlar lån via sina samarbetspartners på mellan 1000 till 500 000 kronor. Reducero har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka man som kund enkel kan ansöka om lån genom.

Reducero kundtjänst / kundservice

Reducero öppettider

[table caption=”” width=”735″ colwidth=”300|300″ colalign=”left|left|”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Reducero öppettider vardagar Mån – tors: 07.30-18.00, Reducero öppettider helger Lör-sön: stängt
[/table]

Reducero kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”735″ colwidth=”300|300″ colalign=”left|left|”]
Reducero support e-post, Reducero support telefon
Reducero kundservice e-post kundservice@reducero.se,Reducero kundservice telefon 020-11 33 41

[/table]

Reducero företagsinformation

[table caption=”” width=”735″ colwidth=”300|300″ colalign=”left|left|”]
Reducero företag, Reducero – externa länkar
Företagsnamn: Reducero AB, Företagsinformation hos allaBolag.se Reduceros finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:556957-7728, Reducero hos Finansinspektionen Reducero är registrerad hos FI
Adress: Åby Allé 27, – Registrerad hos FI Reducero är registrerad hos FI
431 45 MÖLNDAL,- Står under FI:s tillsynReducero är registrerad hos FI
, Mer om företaget Reducero
[/table]

Om Reducero

Reducero är en registrerad låneförmedlare hos Bolagsverket, och de står under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket. Bolaget grundades 2014 och har Richsor Holding AB som moderbolag.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.