Vad har Xfinans omdöme egentligen?

Xfinans

Hur gör man med Xfinans kontakt på enklaste sätt?

Xfinans lån

Xfinans lån är en låneförmedlare som hjälper till att förmedla lånalternativ till kunder!Xfinans lån – en låneförmedlingstjänst som jobbar i Sverige och som ser till att förmedla lån utan säkerhet som ligger på allt mellan 5000 kr till 600000 kr och som har en återbetalningstid på 1-15 år från 2,95% ränta. Xfinans är en låneförmedlare som är ny på marknaden men som har lyckats slå sig in och etablera sig som en låneförmedlare av lån utan säkerhet. Xfinans förmedlar lån från flera stora svenska banker och låneinstitut. Xfinans gör sitt bästa för att kunna erbjuda en bra jämförelse och förmedling av blancolån och privatlån vilket är perfekt för kunder som vill få det optimala lånet utefter deras egna förutsättningar och som vill låna pengar snabbt.Vad har Xfinans omdöme egentligen?

Xfinans lån information

[table caption=”” width=”320″ colwidth=”20|280|20″ colalign=”center|left|center|”]
,Xfinans bra lån fakta,
Låna pengar Xfinans, Lånebelopp: 5000 – 600 000 kr,
Låna pengar Xfinans , Rörlig ränta: 2.95% – 24%,
Låneperiod Xfinans ,Låneperiod: 1 – 15 års kredittid,
18-åldersgräns för att låna av Xfinans ,Ålderskrav: 24 års gräns för lån,
Xfinans krav på fast inkomst ,Inkomstkrav: 150 000 kr i krav på fast inkomst från arbete eller pension, Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Xfinans lån
Krav på deklarerad inkomst lån ,Inkomstkrav deklarerad inkomst: 150 000 kr i krav på deklarerad / taxerad inkomst,Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Xfinans lån
Låna pengar gratis Xfinans privatlån, Gratis lånlåna pengar gratis,Du kan inte låna pengar gratis hos Xfinans
Uppläggningsavgifter Xfinans , Uppläggningsavgifter: 495 kr i uppläggningsavgift,Xfinans har en uppläggningsavgift
Aviavgifter Xfinans , Aviavgift: 35 kr i aviavgift,Xfinans har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Lån pengar med betalningsanmärkning Xfinans ,Lån med betalningsanmärkning,Du kan inte låna pengar med betalningsanmärkningar hos Xfinans
Låna pengar Xfinans privatlån BankID ,Tar BankID,Xfinans har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
E-legitimation för elektronisk signering Xfinans privatlån , Tar e-legitimation,Xfinans har aviavgifter ifall du inte betalar tillbaka med autogiro
Tar Xfinans UC kontroll / kreditupplysning ,Lån utan UCTar UC kreditupplysning / kontroll, Xfinans använder UC kreditupplysning för sin kreditprövning
Vilket inkassobolag använder Xfinans lån? , Inkassobolag okänt, Vilket inkassobolag Xfinans använder är okänt
Förlängning av lån Xfinans privatlån , Förlängning av lån /återbetalning, Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Xfinans lån
Utökning av Xfinans privatlån , Möjlighet att utöka lån, Du har inte möjlighet till utökning av ditt Xfinans lån
Låneförsäkring Xfinans lån , Låneskydd: inget,Du har inte möjlighet till utökning av ditt Xfinans lån
Direktutbetalning Xfinans privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. , Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 1-3 bankdagar),Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Xfinans
, ANSÖK NU,
[/table]

Låna Pengar via Xfinans

Xfinans är en ganska ny lånförmedlare på den svenska marknaden men har gjort bra ifrån sig hittills, och deras fokus ligger på billiga och enkla privatlån. Hos Xfinans finns det flertalet stora banker som erbjuder olika lånmöjligheter då det kommer till blancolån. Är man intresserad av att ta ett lån kan det vara svårt att veta vart man skall börja. Det finns många olika lån att välja mellan och man kan inte alltid veta vad som blir bäst då man skall utgå från ens egna, unika ekonomiska sits.

Det är här Xfinans kommer in i bilden, då lånförmedlaren tar emot ens uppgifter och skickar ut till flertalet banker och kreditinstitut som kan gå över ens ansökan och förhoppningsvis komma med ett lånerbjudande. Vad som är så bra med detta arrangemang är att man själv slipper sitta och göra grovjobbet och skicka ut ansökningar individuellt till alla banker, plus att enbart en kreditupplysning görs, istället för flera stycken vilket skulle hända om man måste göra det själv.

Xfinans är ett simpelt men väldigt effektivt verktyg för privatpersoner intresserade av en chans att få en översikt på sina lånmöjligheter och vad som kommer att fungera bäst för dem. Det är här Xfinans kommer in i bilden. Med deras simpla jämförelseverktyg kan man enkelt se vilka banker som har vad som krävs för att erbjuda en så goda lånmöjligheter som det bara går.Man väljer bara själv banken med bäst låneerbjudande – direkt online sen går det snabbt, enkelt och är helt kostnadsfritt att låna pengar via banken!

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”740″ colalign=”center”]
TILL Xfinans >>
[/table]

Samlingslån via Xfinans – upp till 600 000 kr!

Xfinans kan inte bara hjälpa en med att ta ett privatlån – de har även möjlighet att låta en ta ett så kallat samlingslån. Ett samlingslån innebär att man samlar alla sin tidigare lån och lösa krediter och lägger ihop allt till ett enda stort lån. Denna metod har flera fördelar.

För det första innebär det att man inte behöver ha koll på en massa olika, spridda fakturor med olika betalningsdatum och längder, utan istället har man allt samlat i ett enda lån. Detta bidrar också till att man slipper en massa olika avgifter och olika räntor på de olika lånen, som i slutändan kan bli väldigt dyrt. Istället har man bara en ränta och en möjlig startavgift.

Ansökan om lån via Xfinans

Det är enkelt att låna pengar med Xfinans. En simpel låneprocess är en stor fördel och Xfinans är inget undantag. Låneförmedlaren har möjlighet att erbjuda sina kunder att ta lån på mellan 5 000 – 600 000 kronor och utan en massa krångel.

Man fyller helt enkelt bara i låneansökan med sina uppgifter, hur mycket man önskar låna och hur länge. Därefter skriver man under med BankID och skickar iväg ansökan. En kreditupplysning görs på en, något som är krav för alla som vill ta ett lån. Så sent som 24 timmar senare kan man få ett svar och utefter detta svar kan man välja vilket lån man är intresserad av utefter den information man har fått om vilka räntor och villkor det är som gäller för en.

Har man en medsökande, vilket kan vara en make/maka eller en sambo, ökar ens chanser betydligt att få bättre villkor och en bättre ränta, då det är en säkerhet för banken att man har någon annan som kan hjälpa en att betala på sitt lån om man inte skulle kunna göra det.

Xfinans lån krav

Lånen som Xfinans förmedlar har, precis som vilka andra lånsom helst, krav som medföljer. Innan man kan låna pengar hos någon bank eller något kreditinstitut, måste man se till att man kan uppfylla kraven som finns för att få låna. Kraven kan skilja sig något mellan olika banker, men här är de krav som Xfinans och deras samarbetspartners har.

Grundläggande krav på en som låntagare är:

 • Man har en årsinkomst på minst 150 000 kr
 • Man är minst 24 år gammal
 • Man har varken skuldsaldo eller betalningsanmärkning hos kronofogden

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.xfinans.se för mer info om kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Xfinans.
LÅNA PENGAR Xfinans >>
[/table]

Kan man komma i kontakt med Xfinans email?

Fördelar Xfinans lån

Xfinans lån har precis som alla andra låneförmedlare både fördelar och nackdelar. Det är viktigt att tänka på att det finns både positiva och negativa saker med lånförmedlaren, likt med alla andra lånförmedlare, banker och kreditinstitut, och det kan vara värt att tänka över dem innan man beslutar sig för något.

Fördelar Xfinans

 • Man får besked snabbt, inom 24 timmar
 • Man kan få lånerbjudande från flera olika banker
 • Bra ränta
 • Konkurrenskraftiga erbjudanden
 • Höga lånebelopp – allt från 5000-600 000 kr

Nackdelar Xfinans

 • Höga inkomstkrav
 • En hög ålderströskel
 • Lite för lite information på hemsidan

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”100%” colalign=”left”]
Besök www.xfinans.se för mer information om krav och villkor som krävs för att låna pengar via Xfinans.
TILL Xfinans >>
[/table]

En eller flera kreditupplysningar?

När man genomgår en kreditupplysning för att kunna få lov att ta ett lån kommer man att få mer än ett brev från Upplysningscentralen (UC) skickat till sig. Dessa är så kallade omfrågandekopior och det är lag på att dessa skickas ut från de banker som har tagit del av ens kreditupplysning. Dock är det viktigt att notera att bara en kreditupplysning registreras då man ansöker på Xfinans – oavsett hur många banker som går igenom ens låneansökan och som skickar ett lånerbjudande till en.

En kreditupplysning – UC

Det görs bara en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Om man ser till att söka via Xfinans så görs det bara en enda kreditupplysning hos UC, vilket är en bra sak för kunder, då banker mer ofta än inte nekar låntagare som har för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Om man ser till att låna via Xfinans så görs det bara en kreditupplysning och det spelar ingen roll hur många banker som går igenom och behandlar ens låneansökan. Kreditupplysningen ligger sedan till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda kunden i fråga.

Godtar ej betalningsanmärkningar

Låna trots betalningsanmärkning? Nej, man kan inte ta ett lån med betalningsanmärkning då Xfinans godkänner inte betalningsanmärkningar. Har man betalningsanmärkningar kan man inte låna via Xfinans.

Däremot finns det andra långivare och lånförmedlare som erbjuder lån med betalningsanmärkning – exempelvis Primal Capital, Moank och Tryggkredit.

Xfinans lån exempelränta

Individuell ränta från 2,95% – 24%. Exempel: 5,3%. 70 000 kr på 15 år. Eff. ränta 6,54 %. Tot. belopp 108 346 kr. Kostn./mån: 600 kr. Startavg. 495 kr. Avikostn. 35 kr/mån.

Lånar Xfinans ut pengar?

Nej, Xfinans själva är inte de som lånar ut pengar, trots att detta är en vanlig föreställning hos många. Istället är det så att bolaget är en låneförmedlare, vilket betyder att de är dem som förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners. Dessa samarbetspartners är olika banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Xfinans förmedlar deras lån på mellan 5000 till 600 000 kronor. Xfinans har avtal med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, vilka man som kund enkel kan ansöka om lån genom.

Kan man lösa lån i förtid?

Ja, det är ingenting som står ivägen för en om man är intresserad av att lösa lånet tidigare. Hos Xfinans och deras banker och samarbetspartners så kan man lösa lånet när det behövs. Om man vill lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att någon kostnad tillkommer så är det möjligt. Kontakta bara den bank man har fått låna pengar av så hjälper de en.

Xfinans Omdöme

Xfinans omdöme har inget omdöme hos varken Trustpilot eller hos Eniro. De två stora webbsidorna har ingen information om omdömen eller recensioner då det kommer till Xfinans.Det gör det svårt att säga vad det finns för omdöme om Xfinans, eftersom det inte finns tillräckligt med information för att kunna göra en god bedömning.

Xfinans kundtjänst / kundservice

Xfinans öppettider

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Öppettider vardagar, Öppettider helger
Xfinans öppettider vardagar Mån – fre: okänt, Xfinans öppettider helger Lör – sön: okänt
[/table]

Xfinans kontaktuppgifter

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Xfinans support e-post, Xfinans support telefon
Xfinans kundservice e-post kundservice@xfinans.se,Xfinans kundservice telefon okänt
[/table]

Xfinans företagsinformation

[table caption=”” width=”100%” colwidth=”300|300″ colalign=”left|left”]
Xfinans företag, Xfinans – externa länkar
Företagsnamn: Xfinans, Företagsinformation hos allabolag.se Xfinans finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer:37855960, Xfinans hos Finansinspektionen Xfinans är registrerad hos FI
Adress:Vesterbrogade 208, – Registrerad hos FIXfinans står inte under FI:s tillsyn
1800 Frederiksberg C Danmark,- Står under FI:s tillsyn Xfinans står inte under FI:s tillsyn
TILL Xfinans >>, Mer om företaget
[/table]

Om Xfinans Sverige

Xfinans är ett danskt företag som även har lagt fokus på att etablera sig på den svenska marknaden. Det finns inte särskilt mycket information om företaget, men de är också ganska nyetablerade. Xfinans jobbar sammanlagt med 12 stycken kreditbolag, och de kommer även med låneförslag åt Axo Finans, och de båda aktörerna har samma moderbolag. Bland bankerna som Xfinans inhämtar låneförslag från finns bland annat Forex Bank, Santander Bank och Wasa Kredit.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.