Bank Norwegian samarbetar med AXO Finans låneförmedlare

Bank Norwegian samarbetar med AXO Finans låneförmedlare

Bank Norwegian börjar arbeta med låneförmedlaren AXO Finans

Låneförmedlare som samarbetar med Bank Norwegian? Låneförmedlare som har Bank Norwegian? När Bank Norwegian började sin verksamhet i Sverige så samarbetade banken med samtliga låneförmedlare såsom LendoAxo Finans, Zmarta, Freedom Finans, Advisa. Efter ett tag så sades samarbetet upp med de flesta av låneförmedlarna i Sverige. Ingen förklaring gavs. AXO Finans blev under en längre period vara den enda låneförmedlaren i Sverige som förmedlade lån från den norska banken. För några veckor sedan så skrev vi att Bank Norwegian slutat samarbeta med AXO Finans.

TILL BANK NORWEGIAN >>

Under några veckor så samarbetade Bank Norwegian inte med någon förmedlare. Det var givetvis inte bra då Bank Norwegian länge var anledningen till låneförmedlarna rekommenderas i första hand. För de som har svårt att få lån pga betalningsanmärkningar eller för många uc har Bank Norwegian varit räddningen i många fall då banken kunnat erbjuda omstartslånsamlingslån och skuldsaneringslån. Genom att söka lån via Axo Finans fick låntagare tillgång till den norska banken, men även en rad andra låneinstitut och banker såsom Santander Bank. Detta trodde var slut i och med att samarbetet avslutades med samtliga lånegivare.

TILL AXO FINANS >>

AXO Finans är exklusiv samarbetspartner till Bank Norwegian

Nu verkar Bank Norwegian har återupptagit samarbetet med åtminstone AXO Finans igen. Huruvida det beror på att AXO är en norsk låneförmedlare eller inte är oklart. De svenska moms- och skatteregler har nog varit avgörande för valet av AXO som exklusiv partner.

Banken har fått en ny och lättnavigerad hemsida och passade på att höja sin kreditgräns ytterligare. Kort därefter inleddes åter samarbetet med AXO Finans som exklusiv låneförmedlare.

AxoFinans samarbetar med Bank Norwegian

Bank Norwegian lån genom AXO Finans

Nu är AXO Finans exklusiv samarbetspartner till Bank Norwegian. Det innebär att ifall du vill låna pengar hos Bank Norwegian men vill få fler förslag så rekommenderar vi att att du går via AXO Finans. Då kan du få ett erbjudande från Bank Norwegian lån och även erbjudanden från andra lånegivare till bara en UC-kreditupplysning.

Läs mer om AXO Finans på www.axofinans.se för mer info om krav och villkor.
TILL AXO FINANS >>

Är Bank Norwegian bra eller dåligt nu?

Bank Norwegian bra eller dåligt? Nu har både kreditgränsen höjts och samarbete inletts med AXO Finans. Därav så anser vi att BNs lån är bäst på samlingslån. För den som har en svag ekonomi och behöver samla lån och krediter bör ansöka om lån genom AXO Finans.

Kreditgränsen har höjts i två gånger. Först höjdes kreditgränsen till 500.000 kr och för några dagar kunde man läsa att man numera kan låna 600 000 kr utan säkerhet hos Bank Norwegian. Ökningen av kreditgränsen till 600 000 kr gör att den norska banken spelar på en egen division när det gäller lån utan säkerhet.

TILL BANK NORWEGIAN >>

Låneförmedlare som har Bank Norwegian

BN är ensam i Sverige om att erbjuda blancolån upp till 600 000 kr. Santander bank är den enda bank som kommer i närheten av BNs kreditgräns och de erbjuder privatlån upp till 500 000 kr. Många anser är lättare att få lån hos Norwegian Bank än den spanska banken.

För den som redan har ett Bank Norwegian lån och behöver låna pengar för att samla ytterligare lån kan nu utöka sitt befintligt lån hos Bank Norwegian till 600 000 kr. Nu kan man höja sitt lån hos Bank Norwegian till 600 000 kr och lösa akuta dyra sms lån och krediter.

Tipset är att ansöka via AXO Finans då man får tillgång båda bankerna samt kan få erbjudanden från ett 20-tal andra kreditgivare genom en enda kreditupplysning.

Läs mer om Bank Norwegian lån på www.banknorwegian.se för mer info om krav och villkor.
TILL BANK NORWEGIAN >>

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.