loanmarket kontakt går bra genom både telefon och email!

Loanmarket

Loanmarket lån är en långivare som erbjuder lån upp till 500 000 kronor!

Loanmarket lån

Vad har Loanmarket för omdöme?Loanmarket lån – förmedlar privatlån utan säkerhet till kunder i olika ekonomiska sitsar! Loanmarket.se är en låneförmedlare i Sverige och de jobbar tillsammans med Lendo, som är en av Sveriges största låneförmedling och låneförmedlare av privatlån, även kallade blancolån. Loanmarket förmedlar lån utan säkerhet (privatlån) som ligger på mellan 5000 kr till 500000 kr från några av Sveriges största  banker och låneinstitut! Loanmarket har möjlighet att förse privatpersoner med valet att ta privatlån från 20 banker så om det är så att man behöver jämföra lån såsom privatlån eller samla lån genom att slå ihop dyra lån och krediter till ett billigare lån så är Loanmarket ett bra alternativ att vända sig till, då de har mycket information om olika lånmöjligheter och kött på benen. Loanmarket lån kan underlätta för en att jämföra lån och i slutändan lyckas hitta ett bra, billigare lån med lägsta räntan i många fall.

TILL LÅNET >>

Loanmarket lån banker

loanmarket kontakt går bra genom både telefon och email!

Loanmarket lån bra fakta
Låna pengar Loanmarket Privatlån: låna 5000 – 500000 kr
Ränta Loanmarket lån Rörlig ränta*: n. 7.45% (individuell räntesättning)
Effektiv ränta Loanmarket lån Effektiv ränta*: 7.71% (100 000 kr/10 år)
Låneperiod Loanmarket Låneperiod: 1-15 års kredittid
18-åldersgräns för att låna av Loanmarket Ålderskrav: 18 års gräns för lån
Loanmarket krav på fast inkomst Inkomstkrav: 110 000 kr i krav på fast inkomst från arbete eller pension Du måste ha en fast inkomst för att låna hos Loanmarket lån
Krav på deklarerad inkomst lån Inkomstkrav deklarerad inkomst: 110 000 kr i krav på deklarerad / taxerad inkomst Du måste ha en taxerad inkomst för att låna hos Loanmarket lån
Låna pengar gratis Loanmarket privatlån Gratis lånlåna pengar gratis Du kan inte låna pengar gratis hos Loanmarket
uppläggningsavgifter Uppläggningsavgift: 0 kr Loanmarket lån har inga uppläggningsavgifter
aviavgifter Aviavgifter: 0 kr vid autogiro (0 kr/mån) Loanmarket lån har inga aviavgifter
Lån pengar med betalningsanmärkning Loanmarket Lån med betalningsanmärkning Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Loanmarket
Låna pengar Loanmarket privatlån BankID Tar BankID Du kan inte låna pengar med BankID hos Loanmarket
E-legitimation för elektronisk signering Loanmarket privatlån Tar e-legitimation Du kan inte låna pengar med E-legitimation hos Loanmarket
Tar Loanmarket UC kontroll / kreditupplysning Lån utan uc – Loanmarket tar UC – kreditupplysning / kontroll Du kan låna pengar med betalningsanmärkningar hos Loanmarket
Vilket inkassobolag använder Loanmarket lån? Inkassobolag Vilket inkassobolag Loanmarket använder är okänt
Förlängning av lån Loanmarket privatlån Förlänga av lån /återbetalning Du har inte möjlighet att förlänga återbetalningen av ditt Loanmarket lån
Utökning av Loanmarket privatlån Utöka lån Du har inte möjlighet till utökning av ditt Loanmarket lån
Låneförsäkring Loanmarket lån Låneskydd: en trygghetsförsäkring Loanmarket har låneskydd i form av en trygghetsförsäkring
Direktutbetalning Loanmarket privatlån pengar på kontot efter du signerat skuldebrevet. Direktutbetalning – utbetalning direkt (Utbetalning sker inom 2-5 bankdagar) Du får inte pengarna utbetalda direkt hos Loanmarket
ANSÖK NU

Låna pengar – Loanmarket låg ränta?

Låna pengar – Loanmarket lån låg ränta? Loanmarket tillhör Lendo som är en av Sveriges ledande låneförmedlare av privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning. Loanmarket förmedlingstjänst fungerar som en förmedlare av lån, alltså när man som kund letar efter ett ett lån som passar en, kan man enkelt gå in hos Loanmarket och de hjälper en att sålla bland alla lån som finns ute på marknaden. De kan erbjuda en rad av lån på summor mellan 5000 till 500 000 kronor från Sveriges främsta banker och kreditgivare. Loanmarket för ut lånen via olika banker samt låneinstitut. Loanmarket har sett till att de jobbar tillsammans med många stora banker och långivare, för att kunna ge sina kunder ett urval av lån att välja mellan beroende på ens ekonomiska sits.

Loanmarket lån har kommit fram till ett bra upplägg som är väldigt simpelt men som fortfarande jobbar effektivt för att på bästa sätt kunna jämföra privatlån. Som kund behöver man bara ansöka en gång och när man väl har skickat in sin låneansökan till Loanmarket så ser de i sin tur till att ens ansökan kommer ut till alla banker och låneföretag som Loanmarket samarbetar med. Därefter kommer man att kunna ta del av alla olika lån som skulle godkänna en, och efter det urvalet kan man bestämma sig för vilket lån som passar en själv bäst. Man kan titta på ränta och villkor för ens egna, specifika lånesituation. Ett smidigt sätt att hitta privatlån med låg ränta.

Som blivande låntagare kan man få en enkel översikt över marknadens räntor och villkor medans man enbart skickar in en enda låneansökan. Man behöver alltså integöra något av arbetet själv då det kommer till att jämföra mellan olika lån och se vilka som kan passa en, iställt gör Loanmarket det för en! Efter att bankerna har gått igenom med sina individuella kreditbedömningar så lämnar bankerna svar, vanligtvis inom några timmar, och Loanmarket kan därefter ge en besked via e-­post och SMS att det finns nya låneerbjudanden som man kan ta del av. Man väljer själv bank direkt online. Snabbt, enkelt och helt kostnadsfritt!

TILL LÅNET >>

Fördelar med att låna pengar via Loanmarket lån

Loanmarket har en hel del fördelar – här är några av fördelarna med låneförmedlaren:

 • Låneerbjudanden från flera banker

det är enkelt att spara pengar då man ansöker om lån hos Loanmarket eftersom deras samarbetspartners konkurrerar om att få en som kund, och detta i sin tur bidrar till att man kan få lägre ränta och övriga kostnader. Loanmarket skickar ut ens ansökan hos många banker för att försäkra sig om att de kan ge sin kund möjlighet att ta del av flera låneerbjudanden. Därefter väljer man sedan snabbt och enkelt just det lån som passar en bäst. Det finns inga räntepåslag eller extra kostnader som kommer till, utan när man ansöker via Loanmarket bedöms man av bankerna i fråga på exakt samma sätt som om man hade vänt sig direkt till banken.

 • Spara tid

man ser till att spara tid då man ansöker om lån hos Loanmarket, eftersom då man ansöker om lån hos många banker och kreditföretag på egen hand så är det lätt att det äter upp all ens tid, men med Loanmarket söker de åt en och de skickar ut förfrågan till alla banker samtidigt. Bankerna slåss om en och vill kunna erbjuda olika villkor till olika kunder. Vilken bank som passar just en själv och ens lånesituation bäst kan vara något klurigt att veta och i många fall omöjligt att ta reda på på egen hand. På Loanmarket tillhandahåller man en sammanställning av samtliga erbjudanden som bankerna har möjlighet att erbjuda en och det är upp till en själv hos vem man vill låna.

 • En kreditupplysning – UC

Man genomgår endast en kreditupplysning hos Upplysningscentralen (UC). Tack vare att man söker via Loanmarket så görs endast en kreditupplysning hos UC, vilket är en mycket förmånlig strategi, då banker har enförmåga att neka låntagare med för många förfrågningar (kreditupplysningar) hos UC. Lånar man via Loanmarket så görs det endast en kreditupplysning oavsett antal banker som går igenom ens låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor som de kan erbjuda.

 • Samlingslån

Loanmarket ger en som kund också möjlighet att lösa dyra lån genom de så kallade samlingslån där man samlar ihop dyra befintliga lån som man har och gör dem till ett större lån med lägre ränta. Har man redan befintliga lån kan man lösa lån och krediter för att se till att få ner månadskostnaden på dessa. Spartips: Om man lånar nytt kan man även lösa befintliga lån!

Ansök om lån via Loanmarket lån & privatlån

Att ansöka om att kunna låna pengar genom Loanmarket lån är en snabb affär. Vad man som kund behöver göra är att fylla i en fullständig låneansökan, där uppger man hur mycket man vill låna genom att trycka på det önskade lånebeloppet eller fylla i en egen summa. Samma sak gäller sedan för önskad återbetalningstid och en del andra uppgifter om ens person.Sedan är låneansökan färdig att skickas in till Loanmarket.

Om Loanmarket godkänner ens ansökan och det finns möjlight att välja mellan olika lån, så meddelar Loanmarket en detta via både e-post och SMS. Utbetalning sker sedan genom skuldebrev från just den bank man valt. Detta avtal behöver undertecknas av en personligen innan lånet kan betalas ut till ens konto. Pengarna betalas ut till ens bankkonto. Har man valt att lösa lån betalar banken av skulderna åt en.

Besök www.loanmarket.se för att hitta mer info om krav och villkor som krävs för att låna pengar via Loanmarket.
TILL LÅNET >>

Loanmarket lån krav

I regel är det ens kreditprövningen som ligger till grund för vilken ränta och lånevillkor banken är villig att erbjuda en som kund. Räntan är dessutom rörlig och kan skifta.

Grundläggande krav på en som låntagare

Grundkrav för lån upp till 30.000 kr

 • man måste vara minst 18 år
 • man skall vara folkbokförd och skriven i Sverige
 • inneha en årsinkomst på minst 100 000 kr
 • man kan ansöka om man arbetar extra timmar, har ett vikariat eller är provanställd, och vid entidsbegränsad anställning är det viktigt att man har sex månader kvar av ens anställningstid.

Grundkrav för lån över 30 000 kr och upp till 500.000 kr

 • man måste vara minst 18 år
 • man skall vara folkbokförd och skriven i Sverige
 • Inneha en årsinkomst på minst 110 000 kr
 • vara skuldfri från kronofogden i minst sex månader

Tar Loanmarket UC vid sin kreditupplysning?

Låna trots betalningsanmärkning?

Låna upp till 150 000 kr med betalningsanmärkningar

Loanmarket ger också de kunder som har betalningsanmärkningar möjlighet att låna pengar. Bara för att man har betalningsanmärkningar innebär det inte att allt är kört. För de kunder som har betalningsanmärkningar kan man ansöka om lån upp till 150 000 kr förutsatt att man kan uppfylla de kraven som redan är listade här ovan. Man måste vara över 18 år gammal, man måste vara bosatt i Sverige, man måste ha en god årsinkomst och man måste vara skuldfri från Kronofogden åtminstonde sex månader.

Tänk på att kraven är satta av bankerna och det är de som bedömer vilka kunder som beviljas lån utifrån deras egna riskbedömningar så Loanmarket kan inte påverka vad bankerna har för reglement på något sätt.

En eller flera kreditupplysningar?

När man tar lån via Loanmarket så tas endast en UC kreditupplysning. Däremot så kommer det att komma hem fler än ett brev ifrån Upplysningscentralen (UC), eftersom de enligt lag är skyldiga att skicka ut så kallade omfrågandekopior från bankerna som tittat på ens kreditupplysning. Däremot så registreras det enbart en kreditupplysning när man ansöker på Loanmarket, oavsett hur många banker som behandlar ens låneansökan.

Lösa lån i förtid?

Det är möjligt att när som helst lösa lånet i förtid eller amortera extra utan att det tillkommer någon extra kostnad. Kontakta banken ifråga så hjälper de mer än gärna till.

Besök www.Loanmarket.se för att få mer info om de kraven och villkoren som krävs för att låna pengar via Loanmarket.
LÅNA PENGAR HÄR >>

*Loanmarket lån ränta och avgifter – exempel på lån och belopp – räkneexempel

Räntan är rörlig och den sätts för varje kund individuell baserat på ens förutsättning. Vanligtvis så landar den effektiva räntan på 7,71% (100 000 kr/10 år) för lån.

Räkneexempel: Annuitetslån 10 år. Effektiv ränta 7.71%. Ett lån på 100 000 kr kostar då 1 184 kr/månad (120 avbetalningar), dvs totalt 142 080 kr. Ingen start-/aviavgift. 7.45% nominell ränta (rörlig ränta, sätts individuellt av våra samarbetspartners)

LÅNA PENGAR HÄR >>

Lånar Loanmarket ut pengar?

Nej, Loanmarket är inte de som lånar ut några pengar. Det är inte Loanmarket själva som lånar ut pengar, de jobbar enbart som en så kallad låneförmedlare som förmedlar privatlån, blancolån, lån utan säkerhet, snabba lån samt lån med betalningsanmärkning via sina samarbetspartners, som i sin tur är banker, låneinstitut och övriga lånegivare. Loanmarket förmedlar lån som deras samarbetspartners har på mellan 5000 till 500 000 kronor. Loanmarket jobbar tillsammans med ett stort antal banker, kreditinstitut och övriga kreditgivare, och via Loanmarket kan man som kund enkel ansöka om lån genom dessa. Vilka banker Loanmarket samarbetar med kan man se nedan.

Loanmarket banker

Enligt Loanmarkets hemsida så samarbetar man med ett antal banker. Loanmarket samarbetar med flera banker: Avida Finans, Bigbank, Collector, Credento, Euroloan, Forex Bank, Ikano Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, COOP Med Mera Bank, MoneyGo, Nordax Bank, Santander Bank, SevenDay, Svea Ekonomi, Swedbank, Villabanken och Wasa Kredit. Här kan man läsa mer om vilka banker Loanmarket samarbetar med.

Loanmarket omdöme – bra eller dåligt?

Det är många som vill veta mer om Loanmarket och få ett Loanmarket omdöme då de flesta undrar ifall Loanmarket är bra eller dåligt. Det finns dessvärre inga omdömen om Loanmarket på många ställen. Hos bland annat Eniro så finns det inte ett enda omdöme, inte heller hos Trustpilot som också de brukar ha omdömen om många stora lånförmedlare såväl som långivare.

Loanmarket är låneförmedlare och det gör Loanmarket bra, men är man ute efter det billigast lånet med lägsta ränta så kan det vara svårt att få tag på hos Loanmarket. De har många banker som de jobbar tillsammans med, men dessvärre har de ingen möjlighet att håva in alla under ett och samma tak. Det innebär att man kan behöva göra lite detektivsarbete själv om man är ute efter den verkligt lägsta räntan.

Loanmarket Kontakt – Kundtjänst – Kundservice

Loanmarket öppettider

Kundtjänstens öppettider under vardagar och helger.

Öppettider vardagar Öppettider helger
Loanmarket öppettider vardagar Mån – tors: 09.00-20.00 Loanmarket öppettider helger Lör – sön: stängt
Loanmarket öppettider fredagar Fre: 09.00-16.00

Loanmarket kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter till företagets kundtjänst och support.

Loanmarket support e-post Loanmarket support telefon
Loanmarket kundservice e-post kundservice@loanmarket.se Loanmarket kundservice telefon 0771 – 13 13 10

Loanmarkets ägare företagsinformation

Fullständig information om Loanmarkets ägare Lendo.

Loanmarket ägare Lendo företag Loanmarket Lendo – externa länkar
Företagsnamn: Lendo AB Företagsinformation hos allabolag.se Loanmarkets finansiella ställning via allabolag.se
Organisationsnummer: 556515-1627 Information hos Finansinspektionen Loanmarket är registrerad hos FI
Adress: Västra Järnvägsgatan 21 – Registrerad hos FI Loanmarket är registrerad hos FI
111 64 STOCKHOLM - Står under FI:s tillsyn Loanmarket står inte under FI:s tillsyn
TILL LÅNET >> Mer om företaget Loanmarket ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB

Om Loanmarket

Loanmarket ägare
Lendo AB som driver låneförmedlingstjänsten www.loanmarket.se är Sveriges ledande låneförmedlare. Loanmarket AB ägs av Schibsted Tillväxtmedier AB som ingår i Schibstedkoncernen. Schibsted Media Group är i sin tur en av nordens största mediekoncerner med mer än 7 700 medarbetare. Lendo har funnits omkring på den svenska marknaden sedan 2007 och har sitt huvudkontor i Stockholm. Schibsted är en norsk mediekoncern som är aktiv ägare i många företag; exempelvis Compricer, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Blocket, Hitta.se med flera.

You may also like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.